rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit

1

Photoshoot MXDC

Etter treningen på onsdag ble det som sagt en liten photoshoot med Tom Hansen. Han prøvde å få frem modellen i oss noe som resulterte i en god del morsomme, fine og rare bilder. Modellbransjen neste? jau.. hehe!
Klærne vi har på oss er MXDC fra topp til tå. Vi er så heldige å bli sponset med klær og gode tilbud.

 • 3

  Morgentrening i MXDC

  I dagtidlig møttes jeg og Frida på Mudo Gym Tveita for dagens morgenøkt. Dette var først og fremst styrke på armer men det ble også noen øvelser på bein og mage.(sommerkroppen vettu..) Dagens antrekk på oss begge var kompresjon tights i svart og t-skjorte i rød som vi har fått sponset av MXDC. Veldig behagelig tøy!


  Etter dagens morgenøkt ble det en liten "photoshoot" med Tom Hansen; disse bildene kommer senere.
 • 2

  Date på IKEA

  Siden vi holder på å rydde litt hjemme for tiden ble det en tur på IKEA med Jesper i dag. Det ble kjøpt inn bokser, esker o.l før vi satte oss ned for å spise godt og billig.  Jeg gikk for laks til middag og punchboller til dessert. Funker det også!

 • 5

  Sankthansaften

  Hei og god sankthansaften! Håper alle nyter denne dagen ute i parken eller inne i stua. Selv tilbringer jeg årets sankthansaften med mor og far på terrassen. I dag blir det rømmegrøt og spekemat, typpisk st.hansmat eller hva? Veldig godt er det hvertfall.  Ha en fin kveld!
 • 4

  Sommerkos i Fredrikstad

  God morgen kjære lesere! Den første helgen av sommerferien har virkelig vært toppers. Har som sagt tilbragt helgen her i Fredrikstad sammen med Jesper, Sissel, Thor og hunden Irish. På fredag dro vi på BigHorn og koste oss med masse god mat. Der satt vi lenge og pratet før vi dro tilbake for å spise dessert litt senere på kvelden.

  Gårsdagen var heller ingenting å klage på. Da var jeg først på kamptrening før det ble lunsj hjemme hos Thor og Sissel. Senere på kvelden hadde jeg og Jesper huset for oss selv, så da ble det pizza foran tv-en og avslapping i Jacuzzien.

 • 1

  Sommerconvention 2014

  God kveld! Nå befinner jeg meg i Fredrikstad hvor Sissel og morfaren til Jesper hører til. Hit kom vi i går og skal være resten av helgen. Men det er ikke bare jeg som befinner meg her i Fredrikstad; Denne helgen arrangeres nemlig MUDO sommerconvention 2014 i Kongstenhallen som er like i nærheten. Tok meg derfor turen innom i dag for å være med på en bra og morsom kamptime holdt av Gunnar. Jesper ble med som flink fotograf.
 • 0

  Vi er wang

  Etter avslutningen med Wang dro vi til Mari i klassen. Der var alle jentene samlet for å spise snacks, drikke og høre på masse god musikk. Deretter dro vi videre til Møllers som er et utested i Oslo. Her møttes omtrent alle elevene fra tredeklasse til en siste avslutning.

  #vierwang

 • 11

  Avslutning på 13 fine år

  Da var 13 år skolegang og tre år på Wang fullført. Det har såklart både vært oppturer og nedturer på denne lille reisen. Men til tross for både ribbeinsbrudd, lungebetennelse og ørebetennelse må jeg si at jeg har hatt tre fine, morsomme og lærerike år. Spesielt glad har jeg blitt i mine fine kampsportjenter; Tina, Kaia og Inger-Line. Vi har hatt det utrolig mye gøy sammen og det er minner jeg aldri vil glemme. Avsluttet også disse 13 årene med en klassekompis som jeg startet i 1.klasse med på barneskolen.


  Etter avslutningen ble det feiring med hele trinnet. Bilder fra dette kommer senere.  

 • 5

  Lunsj på Peppes

  Hei Hei! Klokken ti i dag dro jeg til skolen en siste gang for å levere bøkene mine. Deretter trente jeg litt styrke før det ble lunsj på Peppes med papsen. Jeg tok meg en stor og god tacosalat mens pappa koste seg med en burger. Senere i dag skal vi på skoleavslutning med Wang så det blir veldig hyggelig!

 • 2

  Avsluttning med kampidrett

  Helluu! I dag hadde vi avslutning med idretten vår, altså kampidrett. Startet dagen med noen runder bowling før vi dro til en liten park i nærheten. Siden det er så nydelig vær ble det både grilling, steking og litt aktiviteter før vi måtte ta farvel. Litt rart å si hadet, men møter jo nesten halve gjengen på taekwondoarenaen. Takk for tre sterke år! 

  Slenger med noen bilder fra bowlingen også:

 • 5

  HAPPY!

  Æææ!! I dag hadde jeg min siste eksamen og er teknisk sett ferdig med 13år skolegang. Det er så utrolig deilig å være ferdig nå. Føles nesten ut som et tonn har løftet seg fra skuldrene mine. Ikke nok med at eksamen gikk bra men når jeg kom hjem hadde jeg fått en sponsorpakke fra MXDC med kompresjonsklær. Tusen takk!
  ååå happy!!

 • 1

  Lagersalg på MXDC

  Heey! Nå er det forresten lagersalg igjen på MXDC!! Denne gangen er det enda mer av det flotte treningstøyet så det er bare å hive seg over godsakene. Salget er både på webshoppen >HER< og på Sandstuveien fra 21-22.juni. Mer informasjon finner dere på webshoppen.

  På webshoppen får dere bl.a denne herlige treningstightsen til kun 240kr. (Førpris: 599kr)

 • 3

  Pause i solen

  God kveld allihopa! I dag gjorde vi ferdig tidslinjen vår før vi tok oss en velfortjent pause i solen. Startet med å sole oss i hagen til Marte, og endte med is og sushi i Asker-sentrum. Må si dette har vært en utrolig koselig og produktiv helg. Når vi først var så uheldige å komme opp i norsk var jeg glad for at vi kom opp sammen. Vi har virkelig samarbeidet bra og gjort vårt aller beste. Nå får vi bare gjøre det beste ut av det på eksamen også.   • 7

  Lesekveld hos Marte

  Som jeg nevnte i går dro jeg og Tina til Asker for å lese til eksamen hos Marte. Og lesing ble det! Vi satt nemlig oppe helt til klokken 01:00 i natt med notater før vi kunne legge oss. Det ble realisme, modernisme og masse mer før vi satte i gang med norskquiz. Hvem skulle tro at vi tre skulle lage frivillig norskquiz en lørdagskveld? 


  I dag har vi spist frokost, laget tidslinjer og er snart klare for å steke litt i solen. Viktig med pauser også.

 • 4

  Burger med noko attåt

  Etter mange hundre sider med språkhistorie og tidslinjer var det på tide med litt mat. For det er jo som man sier; uten mat og drikke, duger helten ikke! Mamma disket i dag opp med en god og feit burger, før det ble bær med kesam til dessert. Skal ikke klage på slik eksamensmat nei. Nå blir det litt lesing før jeg og Tina drar til Marte for å ha norskdate. Vi blir der til i morgen for å utveksle kunnskap og lese som aldri før.  ❤️❤️

 • 2

  Sommertid og eksamen

  God kveld! Denne uken har jeg hatt fri fra skolen noe som har vært veldig deilig. Har tilbrakt noen av disse fine sommerdagene sammen med Tina. I går dro vi til Huk hvor det steking i sola, musikk, skravling og masse godsaker. Vi snakket mye om eksamen, og at vi helst ikke ville komme opp i norsk muntlig. Håpet om å komme opp i RLE var der helt til i dag da det var slutt på morroa. Klokken ni fikk vite hvilken fag vi kom opp i, og heldige som vi er kom vi opp i norsk begge to. Viste ikke om jeg skulle le eller gråte da jeg fortalte nyheten til Tina som kom fem min for sent til timen. Jaja.. shit happens! Her har dere bildene fra i går da vi fortsatt var håpefulle.


 • 5

  Snekker

  Klarer fremdeles ikke å si om snekkerbukse er barnslig eller kult.. kanskje en blanding? Deilig er det hvert fall.  Snekker-Cubus // Topp-BikBok // Solbriller-Remafesten

 • 2

  Ballett på Tveita

  På trening i går var det ballett som sto på planen. Siden taekwondo-sesongen er over blir det litt alternativt fremover noe som bare er kjempegøy. Rebekka Marie Wathle (som selv er ballettdanser) fikk den fine oppgaven i å lære oss litt ballett. Det ble både balanse, hopp, styrke, piruetter og flere krevende øvelser. De som tror at denne formen for dans er lett må bare tro om igjen. Dette stopper naturligvis ikke Team Tveita i å gjøre sitt beste.... og gjennomføre med stil.

  Team Tveita gjør ting de ikke kan.

 • 4

  REMA på sitt beste

  Da var det på tide å legge ut del 2 fra Rema 1000 sin enorme firmafest. Etter å ha kost oss i sola hele dagen ble vi fraktet med busser opp til Telenor Arena. Der ble vi møtt med velkomstdrinker før vi kunne stige inn blant tusenvis av glade mennesker. Arenaen var gjort om til en stor spisesal med masse lys, bar og en fantastisk stor scene. På scenen ble det masse god underholdning med bl.a  Thomas og Harald, Gabrielle, Familien-Reitan, DDE og ikke minst Carpe Diem. Gjett om det var god stemning? Festen sluttet med dansing på bordet og hæla i taket.

  Dette var virkelig Rema 1000 på sitt beste!

 • 3

  1000 colours of REMA

  God dag kjære blogglesere! Gårsdagen var virkelig helt uforglemmelig. En slik firmafest har man vel ingen sett maken til. Alt fra vår egen festival på Holmenkollen, til den råeste festen på Telenor Arena. Det var rett og slett så mye at jeg er nødt til å dele innlegget i to deler. Første del blir fra Holmenkollen hvor vi hadde vår helt egen festival bare for REMA 1000. Stedet var prydet med masse herlige farger, fantastiske artister og topp stemning hele dagen. Leverandørene sto på rekke og rad med gratis drikke, chips, sjokolade og masse masse diplom-is. Det var også et eget mattelt hvor det ble servert deilig mat som vi kunne spise ute i solen. Endelig fikk jeg en cola med mitt eget navn på også. Men nok snikksnakk, her kommer bildene;
  Jan Fredrik Karlsen ville også være med på bloggen.


  Gjengen fra Rema 1000 Brobekkveien.


  Ingen andre enn selveste Stian Blipp.  Hyggelig møte med Sandra fra Trøndelag
  Nico & Vinz stakk også innom Holmenkollen for å lage god stemning
   
  Avslutter innlegget med Stian Blipp som stagediver på en gjeng med gira remafolk.

  // Del 2 kommer senere :)

 • 8

  1000 colors

  Tema for Remafesten i dag er 1000 colors så da kan man ikke gjøre annet enn å kle seg slik. Ha en strålende dag!

 • 1

  Friske bær

  Da var jeg ferdig med tre av fire eksamener, og jeg kan endelig se lys i enden av tunnelen. Tema til gårsdagens eksamen var "Er du hva du spiser?". Selv om utsagnet høres litt rart ut er det faktisk mye som tilsier at dette faktisk er sant. Uten å skrive mer om dette vil jeg avslutte innlegget med å legge ut bilder av maten som har preget eksamensdagene mine; nemlig masse friske bær med vanilje kesam.


  Nå venter en lang og deilig helg med bl.a Remafest på søndag. GOOD HELG! 

 • 4

  Think Pink - MXDC

  Endelig er det varmt nok til å bruke mine fine halftights fra MXDC. I går dro jeg avgårde på trening med rosa treningstopp, rosa sokker og compression half tights fra MXDC. Må innrømme at denne tightsen er en favoritt blant de korte tightsene mine. Denne er tettsittende og gir veldig god bevegelighet og fleksibilitet. I tillegg gir den god støtte for muskulaturen noe som er veldig viktig for meg som sliter med en strekk bak i hamstring.  Ønsker alle en fin og sporty uke videre :)

 • 3

  ZERoh!

  På varme sommerdager som disse er det viktig å få i seg nok drikke. Et sunnere alternativ til brus og sukkerholdig saft er de deilige drikkene "ZERoh!". Nå som eksamensperioden er her for fullt blir det mange glass med dette kan jeg love dere. Flaks for meg koster de nå bare 19kr på REMA 1000.


 • 6

  Lesing i solen

  Hei og hopp! Gårsdagen gikk ut på å lese i solen, spise is og slappe av med kjæresten. Grunnen til at jeg er såpas tidlig oppe i dag er at jeg og Jesper skal på varetelling klokken ni.  Puh... Deretter blir det mer lesing og markering av ark. Team Tveita gjorde det forresten kjempebra i Østerrike Open går. De som gjorde de aller best var Vithu og Eirin som tok hver sin bronse. Hurra!  
 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde