rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit

3

Tutti Frutti ; OnePwo

Hei og hopp! For noen dager siden hentet jeg den ferske nyheten fra Fitnessguru; nemlig OnePwo. Det er en preatasjonsfremmende pre-workout som gir deg vedvarende energi, fokus og styrke. Den finnes også i to deilige smaker; cola og eple. Siden jeg elsker cola-smak kunne jeg nesten drukket den til kveldskosen, hehe! I går tok jeg den 30 min før trening for optimal virkning. Slang på meg et av mine freshe antrekk fra MXDC før jeg løp av gårde. Tutti-frutti både i magen og på kroppen blir jo ikke bedre?!!Treningsklær - MXDC // Shaker og pulver - Fitnessguru

(Produktet er tilsendt fra fitnessguru)

 • 3

  Kickboksing

  Hei og hopp! I går dro Elise meg med på min aller første kickboksingtime. Gøy å være på en organisert trening igjen med treningsglade folk. Elise har også vært skadet en god stund og har som meg måtte benyttet seg av alternative treningsmetoder. Treningen i går besto derimot av oppvarming og noen kombinasjoner, før jeg avsluttet med noen runder med innfight. Gleder meg til å kunne sparke igjen også!

 • 2

  Sommerfest med kulkom

  Etter det første året på universitetet var det på sin plass med en skikkelig sommerfest med resten av studentene på Kultur og Kommunikasjon. I en koselig hage på Smestad var både første, andre og tredjeklassinger samlet for en kveld med masse digg grillmat, leker og god stemning. Moteshow ble det også da vi fikk i oppgave å lage vårt eget design ut av plastposer, teip osv. En veldig bra planlagt og gjennomført sommerfest av Ninna, Hege og resten av de flinke folka i PU
  Helt til slutt vil jeg takke disse herlige jentene for et fantastisk fint år. Er så glad for at jeg har blitt kjent med en så morsom, crazy og god gjeng. Dere er gode både faglig og på dansegulvet, og jeg gleder meg til å finne på masse gøy fremover. Dere er virkelig gull verdt! 

  // foto: meg selv og Ivar fra kulkom

 • 5

  Bokser i gang sommeren

  SOMMERFERIE!! Det er lite som høres bedre ut i mine ører akkurat nå. Det er så utrolig deilig å ha levert siste eksamen, og kunne si at jeg nå har fullført mitt første år på min bachelor i Kultur og Kommunikasjon. Har lært så mye dette året, og selv om det har vært veldig tøft gleder jeg meg til å fortsette med dette igjen etter sommeren. MEN FØRST; sommerferie såklart! Startet sommerferien med et brak, og tok igår på meg med de nye rosa hanskene mine fra FighterSport. Siden jeg ikke kan sparke på grunn av skade har jeg funnet gleden av å bokse noe som er skikkelig gøy! Etter jeg pakket ned hanskene i går  var det  duket for sommerfest med kulkom noe som såklart kommer på bloggen senere :)


  Boksehansker - FighterSport // Treningstopp - MXDC // Tights - Nike

   

 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde