rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

14

Rainy days!

Gårsdagen var en regnfull og grå dag. Og mens det hamlet ned med store harde regndråper ute, satt jeg inne på cafè med turtelduene jeg ikke har sett på en lang stund. Koselig å se dere igjen, Sofie og Maria. :)

Sweeet! Sa jo at det kom på blæggen, jentir. Ha en strålende helg, alle sammen!

 • 22

  Lunch with the captain

  Lunch er ikke ofte noe jeg spiser, men i dag dro vi ned til AkerBrygge for en deilig kyllingsalat. Mens vi satt der og ventet på maten ble det pluttselig utrolig væærmt, derfor løp jeg til nærmeste butikk og slang den første t-skjorten jeg så på kassa. Endte opp med en captain-MichaelJackson-tskjorte. Jeppi!  Hva syns du om den nye t-skjorta mi?

 • Stikkord:
  18

  Hjemmekos

  Home dear Home! Det er godt å være tilbake i Oslo igjen, selv om jeg såklart savner trønderlag. I dag har jeg bare tenkt å slappe av, lakke negler, høre på musikk og pleie meg selv. Hemmelige prinsesser trenger jo slikt, hahah!

 • Stikkord:
  18

  Trondheim by

  Meg og Maamsen!  Også har vi spist deeilig kake siden Kristin sin bursdag i dag. Hipp Hurra!!
  Har du vært i Tronheim by?
 • 20

  SummerOutfit

  Nå har jeg og mamsen nettopp tatt farvel med familien (snufs..) og er nå på god vei til Trondheim med båten. Været er nydelig i dag, så det var en perferkt dag og ta outfitbilder ute.

  Jakke, Cubus  Topp, Bik Bok  Shorts, Arvet  Veske, FriisCompany
  Hva syns du om outfit-bildene?
 • Stikkord:
  10

  Commander  Hei og god morgen! Nå har jeg alt pakket og klart til reisen. Skal ikke til Osloen enda men til  en tur Trondheim for å ligge over hos noen venner. Koselekt! Nå skal jeg og Malin snart ut å ta noen outfitbilder uten plaster (ikke spørr) så da kommer det ett innlegg med oufit ittt senere!

 • 11

  En hemmelig prinsesse?

  Jaaau, dere har sikkert sett den nye headeren min.
  For det første er bildet helt dønn seriøst, ikke noe tull her i går'n, og for det andre så var "En hemmelig prinsesse" noe jeg hadde tenkt ut fra jeg var 4år og fikk min første prinsessetiara, hihi, neeida, bare tuller.Er ikke sikker på hvor lenge headeren blir boende her på bloggen, men nå som den først har inntatt plassen kan du godt si hva du synes? Men nå skal jeg ut å slikke sol mens jeg hører på denne sangen her:

 • 10

  Moffins & Buller

  Dagene går så sykt fort når det er sommer. Har allerede vært i trøndelag i nesten 3 uker nå, woow! Men jeg storkoser meg her i trønderland med trønderan, haha. I går traff jeg også på en fyr jeg ikke har sett siden leirskolen i 7-ende, godt å høre litt bokmål innimellom også, uansett veldig arti å møte han igjen. 


  Nå sitter vi hos bestemor og spiser boller, skulle gjerne hatt en av de nydeilige muffinsene jeg og Malin lagde til konfen (creeeds) men noen boller får holde da, har vel spist rundt 171, så ender vel snart opp som en stor bolle selv.

 • Stikkord:
  14

  Kuer og Kanoner

  I det siste har jeg fått gjordt en del kule ting. Har blandt annet vært i "Austrått Borgen", sett på store kanoner fra 2.verdenskrig og studert både kuer og høner. Driiiiiittfett !!
  også traff vi på den stygge andungen. Den var ganske søt da, en liten blanding av høne og and.

 • Stikkord:
  11

  Hvor i all verden er du?

  Jeg befinner meg som sagt i sommerhuset vårt her i trøndelagen. Utrolig koselig her nede ved sjøen. Været er ikke like hyggelig i dag. Det er overskyet og regn som bare det, men det positivtive er at det er deilig å jogge i regn, derfor jeg tok meg en liten joggings rundt fjellende i dagtidlig. Slenger med et bilde av konf-bordet mitt her fra sommerhuset;

  TIL POENGET: Det jeg er nysjerrig på å vite er hvor akkurat du befinner deg nå?

 • 7

  Konfirmasjonsfest på Lysøen

  Gårsdagen gikk strålende. Været var nydelig og alle så ut til å like maten. Vi lo og tøysa under absolutt hele festen. Jeg må virkelig si at Lysø-familien har en rar humør.. men jeg liker'n.  For en fantastisk familie! Kunne aldri byttet dem mot noen ting.

 • Stikkord:
  8

  Livet i rorbua

  is HOOOT! og da mener jeg 45grader-hot, helt utrolig! Tanta mi kom hit til rorbuene i går, og jeg og Malin var veldig iverrige på å få ligge i den fine rorbua vi også. Siden Unni er så supersnill fikk vi lov å ligge her i natt. 
  I gårkveld hadde vi det superkos her nede ved sjøen. Vi var ute på resturant, ute på guttejakt og ute på brygga.

  Sååå kom det til leggetid, og da ble det rett og slett for varmt. Vi sleit noe skikkelig. Vi vred oss i senga og til slutt var det av med dyna, ned på kjøkkenet og klemme kinnet til kjøleskapet, haha, må nesten le.  Solen var oppe halv 5 i dag, så vi tok oss en liten tur, egentlig ganske kos. 

  Her kommer ett bilde jeg tok av Lysøya klokken 5 i dag:

 • Stikkord:
  8

  Lunch på terassen


  Malin, Meg, Tante og Papsen. // Fotograf: Mamsen
 • Stikkord:
  12

  Vårt nye soverom

  Nå er det ikke mange dager til min store konfirmasjonsfest braker løs, derfor har vi både laget enormt mange muffins, og ryddevasket som noen gale vaskedamer de to siste dagene. Alt er ikke ferdig, men det har blitt veldig fint her. Spessielt på soverommet til Malin og meg. Skulle nesten ønske jeg bodde her selv, tihi.
  Hva syns du om soverommet?

 • Stikkord:
  4

  Neste steg, tour de France!

  Vår sporty plan med 14km sykkeltur i dag ble desverre dempet til 7 pga det søkkvåte været. Men vi er fornøyde etter mange glatte oppoverbakker og mange nedoverbakker med regn i trynet. Etter vår krevende (haha) sykkeltur satte vi oss ned på butikken med en deilig varm kakao og noe godt å bite i. Det kommer alltid noe godt ut av regnvær.

  Haha, fancy regnjakker, ja? Hørte det var siste mote! :)

  *Hvordan er været hos deg?
 • Stikkord:
  15

  Aldri sor, på sykkeltor!

  i dag har vi vært på en veldig hard sykkel tur her på Lysøya. Det var masse vind, så det trengtes god vilje og sterke muskler!!! Haha, neida, men vi syklet jo 7km, så det er jo ikke verst det heller. Før i dag var det mye vind, men nå ser jeg at sola titter inn, and that's great. Noe som ikke er like great er magen til malin som hyler.. hah, får vondt i hodet!

 • Stikkord:
  6

  Lysøyaa!

  Nå er jeg og Malin i sommerhuset her på Lysøya. Tok båten i dag og nå har vi det kjempe deilig :)

 • Stikkord:
  10

  COLLAGE JACKET

  God dagen, nå befinner jeg meg altså i trøndelagen, og akkurat nu på hytta til kusina mi, Malin. Utrolig fin hytte og nydelig utsikt. KOSELIG! i går var vi en tur på TrondheimTorg og kjøpte oss bl.a nye Collage-jakker. LOVE IT!
 • Stikkord:
  5

  Hva som skjuler seg i vesken

  i dag farer jeg av sted til trøndelagen, og jeg gleder meg som en liten unge på julaften, jippiii! Vi blir hentet på flyplassen av min kjære onkel og kusine (Malin) i kveld. Gleder meg til å se dem igjen. Men nå som jeg først er på reisefot tenkte jeg å vise dere hva jeg har med meg på reisen...  Såklart bruker jeg alt på en gang. Liker å høre på musikk, lese ett par 100sider i en bok, chatte på facebook, spraye på litt paryme, kline på meg lipgloss, sove en time med sovemaske og sole meg på flyet. Tjohei..!

  Hva innholder din reisebag?

 • Stikkord:
  12

  Spiderman

  Hey, nettet er tilbake and so am I. I går var jeg på tusenfryd med Hanna, Hannah, Sverre og Markus. Vi hadde det kjempe gøy og tok alt som var verdt å ta. Vi spiste pizza, is og tok spinspider minst fem ganger. Så nå kan jeg kalle meg spiderman, haha, morosamt! Etter 8 timer hyling fra min side er ikke halsen like bra i dag, men det var verdt det.

  Spisebilder <3 <3 + Pizza er nommenom!

  Har du tatt spinspider da?
 • Stikkord:
  1

  Joggings!

  MOBILBLOGG: Hey! Nettet funka ikke i dag, no idea why? Uansett; i går var jeg på tusenfryd og i dag skal jeg ut og jogge med tuva. Digg, digg! Nå kommer bussen, så blogges når nettet er tilbake! ;)

 • 9

  Drit i syden!


  Syden er utrolig deilig, men oslosommer'n er jammen meg ikke dårlig den heller!
  Hva foretrekker du? Syden eller hjemby'n [?]
 • Stikkord:
  21

  Kvelds på Bygdøy
  Hva syns du om bildene, så ikke maten god ut?
 • Stikkord:
  13

  Deilig vær

  i går spilte jeg minigolf med Hannah, Sverre og Markus. Vi hadde det veldig morsomt, og jeg var faktisk bare ett poeng fra å vinne hele runden, veeeldig!! litt småirriterende, men en deilig italiensk pizza spandert av taperen (Hannah) hjalp såklart, tihi! 
  I går var det grått og kjedelig vær men i dag er det helt nydelig. Skal snart ut og spise på bygdøy, så ha en fin dag videre!

  Er været like fint hos dere?
 • Stikkord:
  Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits