rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

5

Uvirkelig

Hei Hei!  Siden jeg kom hjem på søndag har jeg prøvd å skjønne hva som egentlig har skjedd her hjemme, men jeg klarer fortsatt ikke å fatte det. I går var jeg på rådhusplassen med venner før vi dro ned til domkirka for å legge ned roser, og i dag tok jeg og mamma oss en tur ned dit igjen.Tror jeg bare må ta et par dager bloggfri for å prøve å ta inn hva som har skjedd. Syns forresten Maria Mena synger "mitt lille land" helt nydelig:


 • 4

  Tilbake i Norge

  Nå er jeg tilbake i Norge igjen etter to superfine uker i Kina. Flyturen gikk kjempe bra, og jeg fikk sett to filmer og et par episoder av White Collar før vi landet i Oslo. Samtidlig som det var helt fantastisk å komme hjem var det likevell veldig rart og merkelig å komme hjem etter alt det forferdelige som har skjedd. Såklart fikk jeg med meg hva som skjedde mens jeg var i Kina, og på de siste treningene brukte vi svart sørgebånd for Norge, men det var først da jeg kom hjem at jeg begynte å skjønne det. Jeg kan bare ikke tro hva som har skjedd. At en mann kan ha så mye hat og ondskap i seg skjønner jeg virkelig ikke at er mulig. Jeg blir kvalm av å tenke på det. Nesten 100 er drept, og Norge vil aldri bli det samme etter dette. Det er sikkert! Hele Norge er i sorg. Jeg er utrolig lei meg og sender mange varme tanker og kondolerer til alle de pårørende.
  Glad for at jeg ble kjent med disse kjempehyggelige folkene. Tusen takk for en super tur!

 • 8

  Last day in China

  Det er rart å tenke på at vi har vært her i to uker, og at det allerede er i morgen vi drar hjem igjen til Norge. Tiden har pluttselig gått sykt fort. Har fått så god kontakt med alle de andre, så det blir rart å ikke våkne opp å se de trøtte ansiktene deres om morgenen, dra på treninger sammen, svette sammen(deilig), prute sammen, spise sammen, synge sammen, ta taxi sammen osv. Det har hvertfall vært en superfin opplevelse.

  Og selv om det blir trist å dra fra Kina, så gleder jeg meg helt vilt til å komme hjem også! Ah, norsk mat, den deilige MYKE senga mi, vennene mine, mamma og pappa, facebook, luft som det går ann på puste i ++ Men woops klokken er snart ett på natten her i Kina og jeg er fortsatt ikke helt ferdig med pakkingen. Drar hjemmover 06:30 i morgentidlig så neste gang vi blogges blir fra Norge. God natt her fra Kina!

 • 11

  Lotusparken i Beijing

  God dag, alle sammen! For noen dager siden var vi i en park ved navnet Lotusparken. Der dro vi nok en gang på starbucks før vi leide oss en båt som vi kjørte rundt med i ca en times tid. Det ble ikke riktig en time for pluttselig funket ikke motoren lenger, og vi måtte bli hentet av en ganske så gretten båtvakt. Han var kanskje ekstra gretten i og med at Ådne og Erlend også badet i det ekle vannet...jaja, sånt skjer!

 • 8

  PartyWorld

  På kvelden i går dro vi til "PartyWorld" for å synge karaoke. Vi fikk vårt eget lille karaoke-rom med discolys, utrolig høy musikk, flatskjerm, drikke ++ Det var kjempegøy, og alle sang med. Beste var å høre Åsmund og Erlend synge Pokerface, haha! Håper det var noen som filma det.
 • 3

  Bursdagsbarnet

  God dag, alle sammen! Ville bare stikke innom for å ønske Tuva en utrolig fin bursdag i dag (selv om hun sitter rett vedsiden av meg) og gratulere Leon som også ble 15år i går. Hipp hurra! Ble forresten vekket av fire kjekkasser som kom inn på rommet å sang bursdagsangen og ga Tuva en supersøt bamse og Oreo-kjeks halv 7 på morgenen. Hvor søtt er ikke det? Skulle ønske jeg også hadde bursdag, hehe!
  

 • 5

  Kinesisk sauepenis

  Ni haao! Som jeg nevte i forrige innlegg, så var vi på et utrolig merkelig og ekkelt market på torsdag der dem solgte absolutt alt av ekle ting å spise.. og da mener jeg ALT! Bl.a skorpion, biller og sauepenis var ett par deilige delikatesser for å nevne noen. Jeg og Tuva holdt oss langt unna alt, men tror du ikke det var to fra gjengen vår som gomla i seg penis da. Ekkelt? ehm..jaa!

  Flere som har smakt sauepenis? Haha, det er jo lov å spørre..

 • 11

  Den forbudte by!

  På torsdag var vi som sagt først på shopping før vi deretter dro vi til "den forbudte by" der jeg foreslo å kjøpe sånne trekant-hatter, og tror du ikke omtrent ALLE  kjøpte seg det. Utrolig gøy! Vi gikk rundt med dem omtrent hele dagen, og du kan jo si at vi fikk ett par rare blikk, hehe. Men det beste var da vi satt og ventet resten av gjengen utenfor mc-ern midt i byen da det pluttselig kom. minst 100personer ville ta bilde enten av eller med oss. Lurer på hvor mye penger vi kunne tjent om vi hadde satt frem en hatt, haha. Uansett morsomt å være kjendis for en dag, men skjønner godt at det kan bli litt slitsomt i lengden! :)
 • 6

  Starbucks Coffee, Beijing

  Nå er klokken litt over halv 3 her i Kina, og jeg og Tuva har nettopp tatt oss en "siesta" etter dagens første økt. Deilig å kunne slappe av litt også. Spessielt etter gårsdagen. Vi fikk nemlig gjort så mye i går at jeg nesten ikke husker at det kjedde på samme dag. Det ble kun èn økt før vi først dro ned til byen der vi fikk shoppet, tittet rundt i butikker, prøvd deilig massajestoler(I WANT!!!) og  vært på starbucks. Yum!

  Vi var dro også til "den forbudte by" og senere til en enda større gate med masse butikker og ekle dyr man kunne spise. ÆSJ! Men dette kan kan jeg skrive mere om i neste innlegg+bilder ofcause. Her kommer bilder fra Starbucks Coffe in Beijing:  

 • 10

  Updates from China

  Ni hao! Da var trede dag(?) over her i Kina, og jeg har det supert. Vi landet her i Kina på søndag ca kl.fire på natten (norsk tid) og ca kl.7 på morgenen(kina tid). Noe som betyr at mens dere kanskje sov var jegrundt i Kinas gater. Jeg og Tuva har også fått oss etlite søtt rom med hver vår seng og skrivepult, ikke verdens beste utsikt(noen kinesiske arbeidere) men det lever vi over.

  Ellers er det kjempefint vær og over 30grader her hver dag (kanskje over 40?) Jeg måtte hvertfall slenge av meg alle klærne og bytte om til shorts og siglett samme sekundet vi var kommet på rommene. Det er også masse hyggelige folk og masse bra trening. Her kommer ett lite bildedryss fra turen så langt.


  

  Vi blogges senere! :)

 • 24

  Pakking til Kina!

  Akkuratt for øyeblikket holder jeg på å pakke ned siste rest før jeg drar av gårde i morgen til selveste Kina(!!!). Herreguuud! Kan bare ikke vente med å se landet, spise der, shoppe der og ikke minst trene der. Vi er ca 10stk som drar fra Norge, og skal få trene med kineserne i hele to uker.

  Ellers har jeg hørt at det er utrolig billig i kina. Så for at jeg skal få plass til å shoppe uten å tenke på at kofferten skal bli for tung, prøver jeg å pakke ned så lite som mulig.. noe som ser ut til å bli litt vanskelig..... Noen andre som har vært i Kina før? :) 

 • 7

  Friday's på Aker Brygge

  I går var jeg med Maria på Aker Brygge der vi tok oss en deilig salat før vi senere møtte Kevin. Etter litt ble det pluttselig sykt varmt, og dermed en smule frustrerende for stakkars meg som gikk i jeans og svarte sko. Men hva gjør vel det når man har så søte venner som blir med deg for å prøve kjoler og shorts på salg?! Jeg kom derfor inn på BikBok med en varm, mørk jeans og ut med en kjempesøt, lys og lett shorts :)


  Hvordan tilbrakte dere gårsdagen? :)

 • 12

  Wang Toppidrett

  Hei og hopp, alle sammen! Nå skal jeg straks ut å spise med denne søte jenta for å feire at vi begge har kommet inn på skolene vi ville. Maria kom inn på nissen og jeg på Wang om noen lurte. Jeg fikk vite at jeg kom inn allerede i mars men har glemt å nevne det på bloggen. Gleder meg utrolig masse til å starte etter sommeren, og heldighvis ligger ikke skolene våre så langt unna hverandre :)

  Hvilken skole kom du inn på?
  Om du er 95-er da...

 • 20

  Dagens antrekk 04.07.11

  Holææ! I hele dag har jeg og Maria koset oss ute i sola med deilige halvsmelta dots, druer og bading. Love it! Men seks timer i sola bringer ikke bare med seg goder... spessielt ikke når man har glemt å smøre seg med solkrem på ryggen och rompa...trenger jeg å si mer?!


  Topp-Vintage // Shorts-Arvet // Sko-DinSko // Solbriller-Cubus //  

  Hva syns dere om antrekket? :)

 • 14

  Noe å lese på

  I går var jeg en liten tur i byen med mamsen for å bl.a kjøpe bok, undertøy og for å ta ut penger til kinaturen. Og joda, bok ble det.. eller skal jeg si bøker? Hadde bestemt meg for å kjøpe èn norsk og èn engelsk, men da det viste seg å være 3 for 2 på kun engelsk bøker....ja, da ble det tre engelskbøker. Tviler på at jeg klarer å lese ut alle iløpet av kinaturen, eller sommeren. Men det er alltids godt å ha litt lesestoff når det er sommer uansett! Bøkene jeg kjøpte var "Life of Pi", "A tousand Splendid Suns" og "Water for Elephants". Håper de er like bra som jeg har fått høre.

  Noen som har lest disse bøkene før? I så fall hva syns dere? :))

 • 31

  Dagens antrekk 02.07.11


  Jakke&Tights&Smykke&Topp-BikBok // Ring-Lindex(?) // Sko-DinSko

  Hva syns dere? :)

  

 • 10

  Vaffelpause på Stange

  Hola amigos! I dag har jeg sittet i bil fra trøndelag i hele 11 timer med kun to pauser. Turen besto for det meste av soving, chips og sjokolade for min del, så det var deilig da vi endelig kom frem til Stange. På Stange tok vi oss nemlig en liten pause hos Unni der vi ble servert varme vaffler og nyplukkete bær før vi fortsatte turen hemmat. YumYum! Vi prekast!


 • Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits