rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

16

Magic Mike

God dag, kjære lesare! I går var jeg på kino igjen bare denne gangen med søte Kaia. Faren til Kaia skaffet oss nemlig to gratisbiletter til "MagicMike" hvor drømmemannen til Kaia har hovedrollen. I og med at mennene i filmen strippet var filmen ganske grei å se på, men filmmessig var den nok ikke like bra desverre. Vi hadde uansett en kjempekoselig dag sammen. Før kinoen dro vi på peppes hvor vi spiste hver vår digre og deilige salat; tasty taco salat, anbefales på det sterkeste! Etter kinoen tok vi derimot et litt billigere valg på BurgerKing.
Flere som har sett "Magic Mike"?

 • 10

  Snille naboer

  Etter et tonn med usunn mat ringte det for litt siden på døra. Der sto vår snille nabo med jorbær fra sørlandet og mørk sjokolade fra Russland. Akkuratt det vi trengte nå; en litt sunnere avsluttning på dagen. Nå skal vi kose oss med jorbær, sjokolade og OL. Ha en fin kveld! :)

 • 24

  Dagens antrekk 27.07.12


  Topp-Cubus // Vest-H&M // Bukse-BikBok // Solbriller-RayBan // Sko-Addidas // Armbånd-Rhodos // Klokke-Gave

  Hva syns dere? :)

 • 7

  The dark knight rises

  I går var jeg som sagt på Kino med Kevin, Alex og to av vennene hans. Filmen vi så var såklart "The dark knight rises", den nyeste batmanfilmen. Det ble tre timer med spenning, action og overraskelser noe som gjorde filmen overaskende bra. Terningkast 5
  Har dere sett den nye batman-filmen? :)

 • 14

  På vei ut

  Hola! Nå skal jeg snart ut å ta en liten matbit med Kevin før det blir kino med Kevin og Alex i kveld, blir koselig! :) batmaan

  Hva er deres planer i dag? :)

 • 22

  Dagens antrekk 26.07.12


  Kjole-Arvet // Jakke-BikBok //Sko-DinSko // Solbriller-RayBan

  pappa stilte også opp som model. hvis det er noen som absolutt lurer på hva han har på seg er det bare å spørre, haha!

 • 8

  Alexandros

  Som om det ikke ble nok gresk mat i Hellas ble det en middag på Alexandros i dag med mine to foreldre og "tante" Unni. Etter en veldig verdig begravelse i går tror jeg nok vi trengte en middag sammen i dag. Utrolig god mat var det også! :)  Papsi og Mamsi som jeg er så glad i ♥

 • 10

  My new phone  elsker dette spillet, haha! noe av det beste ved å bruke sin gamle mobil er å slå sin gamle highscore, ohyeah!!

  Dette er altså ingen ny mobil, men min gamle og da mener jeg GAMLE. Mobilen min er nemlig på reprasjon i dette sekund, stakar!

 • 16

  Miss this


  Savner Rhodos allerede; Varmen, omgivelsene og ikke minst det klare vannet. Ah, take me back!

 • 14

  Træning

  i dag har jeg lært at jeg ikke skal løpe 4km FØR jeg løper intervaller når jeg må løpe de 4km tilbake ETTER intervallene. Puh..deilig å være hjemme igjen hos min gode venn sjokolade nå, tehe! :) Enda godt vi lærer hver dag.


  Hva skjer der'a?

 • 24

  Nyeste innkjøp
  Armbånd-Rhodos // Lommebok-Louis vuitton // Solbriller-RayBan // Topp&Kjole-H&M

  fake or not? hmm.. you never know.. xoxo
   
  What yah think? :))

 • 14

  Rhodos - Day 4

  Jau, nå har dagene gått litt i surr så dette inlegget er egentlig ikke fra dag 4 men fra siste kvelden i Rhodos. Siste kvelden dro vi til et lite sted som het Kalitea, der så vi litt i butikker før det ble en stor og deilig middag. Denne dagen var også den desidert varmeste. Svetten rart til både oss og servitørene, hehe.. men er man i syden så er man i syden, så skal ikke klage :)
  og dermed var turen oppsumert sånn ganske greit. Tusen takk for en herlig tur, mamsen! :)

 • 27

  Dagens antrekk - Rhodos 4


  Kjole-BikBok // Solbriller-RayBan // Sko-Sverige // Ring-H&M

  Hva syns dere? :)

 • 10

  Livet

  Sender varme tanker til alle de pårørende etter fjordårets trageride ♥
  Som Jens Stoltenberg skrev det så fint på twitter: La oss ære de døde ved å glede oss over livet ♥

 • 14

  Workout outfit

  Kanskje litt unødvening innlegg men det var en av dere som lurte på hvor jeg hadde kjøpt klærne jeg løp i så da tenkte jeg why not?
  Sportsbh & Shorts-Las Vegas // Solbriller-Rhodos // Sandaler-Noreg

  løp såklart ikke i sandaler da..

 • 16

  Workout

  Selv om det er ferie er det såklart viktig å holde kroppen i gang, ikke bare for å beholde bikiniformen men også for å være klar for ny sesong til høsten. Jeg tok meg derfor en liten treningsøkt omtrent hver dag mens vi var i Rhodos, noe som var både deilig og HOT!!  Flere som trener i ferien? :))

 • 16

  Rhodos - Day3

  Etter å ha vært i RhodosBy den andre dagen tenkte vi å utforske litt flere steder i Rhodos, og dro derfor med bussen inn til Faliraki. Faliraki hadde utrolig mange fine  dilldallbutikker med alt fra fargerike armbånd til rayban-briller. Det var altså der det meste av shoppingen foregikk.
 • 31

  Dagens antrekk - Rhodos 3


  Topp-GinaTricot // Shorts&Mobilholder-H&M // Sko-Sverige // Drømmefanger-Mexico // Solbriller-Cubus

  Hva syns dere? :)

 • 12

  Rhodos - Day 2

  Andre dagen på Rhodos bestemte vi oss for å ta bussen inn til RhodosBy. Der ruslet vi rundt i gamlebyen, kjøpte litt suvenirer og tok oss en deilig is i varmen før vi tok den trange bussen tilbake igjen. 

 • 25

  Dagens antrekk - Rhodos2


  Topp-GinaTricot // Shorts-BikBok // Sko-Sverige // Mobilveske-GinaTricot // Ørepynt-Cubus

  Hva syns dere? :)

 • 8

  Rhodos - Day 1

  Hei alle sammen! Da var jeg hjemme igjen i mitt kjære hjemland. Det var ikke akkuratt den tempraturen jeg hadde håpet på, men jeg har heldighvis nok av bilder jeg kan se tilbake på. Tenkte jeg skulle legge ut ca to innlegg fra Rhodos om dagen, et outfit og et fra hva vi gjorde :)

  Uansett; Første dagen gjorde vi ikke særlig mye. Vi var ganske slitne så det ble bare en liten tur på den fine stranda før vi dro for å spise ekte gresk mat like i nærheten. Gud, så mye mat vi har spist på denne turen, men det er jo ikke hver dag man er i Hellas.  matmatmat

 • 9

  Steker i varmen

  Hei hei! I morgen drar vi hjem igjen til kalde Norge etter en uke i narmere 40grader. Siden det sikkert ikke blir saa mye soling i Norge med det forste heller ble det litt ekstra steking paa stranda i dag. Har forresten tatt nesten 500 bilder med speilrefleksen her nede. Disse bildene legger jeg ut i flere deler naar jeg er trygt hjemme i hjemlandet. Blir godt aa komme hjem ogsaa. Klem!

  Super Kids

 • 6

  Update fra Rhodos

 • 14

  Rhodos

  Hei. Vil forst si tusen takk til dere som skrev i mitt forrige innlegg og andre steder, det betyr mye! Naa er jeg og mamma her paa Rhodos aa prover aa kose oss saa godt vi kan. Er her en uke saa blir vel mere blogging naar jeg kommer hjem tenker jeg.

 • 8

  Hvil i fred

  Min kjære farmor gikk desverre bort i natt etter hele 92 fine år. Det skjedde utrolig brått og jeg har grått mer enn noen gang. Jeg vet likevell at farmor hadde det veldig fint den siste tiden uten smerter og med folk rundt henne som elsket henne. Helt utrolig at hun var så sprek helt til siste åndedrag, hun er virkelig en inspirasjon i seg selv. Jeg er også uendelig glad for at jeg fikk koset meg med både farmor og pappa på Nesodden for bare noen uker siden, det vil jeg aldri glemme. Jeg vet du har det fint i paradis nå, Farmor! ♥♥

 • 19

  Can't wait

  Siden det har regnet i hele dag har trangen for å dra til syden vært ekstra stor. Jeg kan derfor ikke vente til jeg og mamma sitter på flyet til Hellas om bare to dager!! Gleder meg så utrolig mye til å dra fra dette Osloværet til 30+, aah! Ellers har jeg drømt meg bort i bildene fra Mallorca med Stine og Kristin i 2009, noe som var en utrolig fin tur! At tre år kan gå så fort.


  Alle bildene er fra sommeren 2009.

 • 16

  Junkfood på terassen

  Akkuratt nu sitter jeg å koser meg på terrasen med mine kjære foreldre. Nå som det er ferie har jeg litt ekstra tid til å være med familien. Vi bestemte oss for å kose oss med junkfood i dag, så da ble det burger på dem og kebab på meg. Noe som betyr at jeg nå har spist kabab to dager på rad, ææ, ikkje braaa!


  her smaker mamma kebab for første gang, haha! .. og ja, hun likte det

 • 2

  Baby Fun

  Som dere kanskje skjønner har jeg utrolig mye å blogge om i dag... meen den var god da, nomnom! :) bardomsminner til 1000

 • 12

  Badass tattoo

  Klokken 09:35 i dag satt jeg og Tina godt plassert på bussen til Drøbak. Dagen hvor vår kjære Kaia skulle ta tattovering var endelig kommet, og vi hadde ikke tenkt å la det skje uten oss. I Drøbak møtte vi en litt smånervøs Kaia før vi dro til tattovøren med Alex og kompisen hans. Etter ca en og en halvtime med smerte, svette og et par såre hender var den endelig på plass. Fliiink...

  Deretter ble det endelig "litt" mat på "Balkan Kebab". Har aldri sett en så stor rullekebab i hele mitt liv, men spiste den opp likevell da...


  Etter maten var spist var det på tide å komme seg hjemmover. Siden Kaia tok turen til Moss måtte jeg og Tina klare oss alene, noe vi i starten var litt skeptiske til. Men alt ordnet seg til slutt, og vi fant toget som gikk til Oslo S via Holmlia, woopwoop...

 • 4

  Kos på huk

  Hey! I dag har jeg hatt nok en finfin dag med mine søte; Kaia og Tina. Selv om ikke sola akkuratt stekte der vi satt hadde vi det likevell kjempekoselig med grillings, chips, kortspill og musikk i hele 7 timer. Thumbs up for days like this :)

 • 15

  Endelig

  Endelig kom sola og varmen til Oslo. Kunne derfor ikke gjøret annet enn å nyte dagen ute på plenen med buffalowings og jordgubbar, herlig :)

 • 26

  Innkjøp - Color blocking

  Hola mis amigos! Som sikkert noen av dere vet så elsker jeg alle regnbuens farger, og kan virkelig ikke få nok. Blir så glad av streke farger både på hverdagsklær og treningsklær. Ekstra fint er det med slike sterke farger til brun hud, så det var derfor umulig for meg å ikke kjøpe inn noen fargede topper til sommerens varme dager. Alt var såklart på salg, bortsett fra solbrillene, gotta love it!

  Like?

 • 16

  Egon og Kino

  God kveld! i dag våknet jeg opp til strålende sol og blå himmel. Jeg og mamsen tok oss derfor turen ned til byen hvor jeg bl.a fikk kjøpt meg et par godsaker før det ble salat på Egon. Senere dro jeg på kino med Tuva for å se "The hunger games". Følte jeg var den eneste som ikke hadde sett den, så det måtte nesten gjøres. Filmen var overaskende bra med tanke på at jeg egentlig foretrekker klissete kjærlighetsfilmer, tehe! Det var uansett kjempekoselig å se Tuva Hua (lua-kua-tua++) igjen, sjekk ut bloggen hennes HER

 • 8

  Tusenfryd

  Heey! I dag har jeg vært på Tusenfryd med jentene. Vi hadde det som vanlig kjempegøy, og tok alt fra koselige ting som marihøna til helt forferdelige ting som SpinSpider. Skjønner virkelig ikke hvorfor jeg tok SpinSpider, det var ille!! Senere ble det matpause som besto av barnemeny fordi vi er så søte og små (var egentlig bare for barn under 12år, tehe!) Is, bolle og deilige hjemmelagde macroner ble det også, noom! :) • 13

  New laces  So what'ya think? :)

 • Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits