rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit

2

Oslosommer

Heisann! Aldri før har vel Oslosommeren eller sommeren i Norge generelt vært så bra som i år. Jeg kan hvert fall ikke huske sist det var sol hele ferien; i Trøndelag, Oslo, Jeløya og Fredrikstad. Herlig spør du meg. Etter morgentrening i dag møtte jeg Tina for en etterlengtet lunsj i den stekende solen. Vi hadde som vanlig masse på hjertet og satt lenge på "Mucho Mas" med god mat og masse prat. Blir rart å ikke starte på samme skole som denne herlige jenta til høsten, men er sikker på at vi vil holde kontakten likevel.


Sommer i Oslo resulterer også i varme dager på huk med familien. Dagen i går ble tilbragt nettopp her med mor og far, sol, en god bok og masse bading i det deilige vannet.


Bikinien er fra en liten butikk i Spania.

 • 4

  Trening med teamet

  Hei hei alle sammen! I går var det tilbake til trening med teamet igjen. Da var det styrke og løping som sto på planen. På tirsdager har vi bare en økt, så i dag ble det først en liten tur på stranda for å jobbe med brunfargen. På Mudo Tveita har vi også et kjempeflott treningssenter som Jesper benyttet seg av mens jeg trente med teamet. Her er dagens lilla treningsantrekk;

  Singlet-Adidas // Sportsbh-MXDC // Shorts-Nike 

  Avslutter innlegget med to lekre spark.

 • 2

  Solnedgang

  Her er noen bilder fra den fine solnedgangen fra vakre Lysøya. Tok også noen bilder fra solnedgangen på Jeløya i går; disse vil komme på bloggen senere. Ha en herlig søndagskveld videre! :)


 • 0

  Sommerlunsj

  God morgen! Plutselig var vi tilbake i Oslo igjen. Turen i går gikk veldig fint med flere stopp på veien. Stoppet bl.a på Dovregubbens Hall for å spise deilig kanelbolle. Siste stopp før vi var hjemme ble på Stange hos Unni. Her fikk vi servert deilig sommerlunsj i varmen, heerlig!  Har flere blogginnlegg fra trøndelagsturen, så det er bare å glede seg, hehe! :) 

 • 0

  Strandbar på Stokkøya

  Hei og hopp! Like utenfor Åfjord kommer man til Stokkøya hvor de har en kjent og fin strand. Det er en herlig sandstrand med en fantastisk strandbar. Hit dro vi for å spise middag i solen på tirsdag. Til forrett ble det kamskjell og laks, mens til hovedrett prøvde jeg blåskjell for første gang. Det blir nok ikke siste gang for å si det sånn. Her koste vi oss i nærmere 30 varmegrader med eksklusiv mat og havet i ryggen.


 • 3

  Pappadag på Egon

  Hei igjen! Først og fremst må jeg si "woow" til gårsdagens lesertall. Hadde over 600 lesere i går noe som hvert fall er rekord for en liten ukjent blogger som meg. Tviler på at disse leserne blir for alltid men det var gøy så lenge det varte. Uansett; etter treningen i går ble jeg hentet av pappa på Tveita. Siden jeg drar til Trøndelag i dag ble det derfor en liten far-datter-dag på Egon. Vi koste oss lenge med god mat, bilder og snakking.  Nå går som sagt turen videre til Trøndelag. Jeg, Jesper og Snuppa kjører oppover i dag, og gleder oss til mange stopp på veien. Vi bloggaast!

 • 6

  Universitetet, here I come!

  God morgen solstråler! Nå har jeg nettopp snakket med Universitet i Oslo og har takket ja til min plass der. Jeg kom inn på førstevalget mitt som var Kultur og Kommunikasjon, og starter på skolen til høsten. Syntes det hørtes ut som et veldig interessant fag med mange muligheter, så dette blir nok veldig spennende. Men først får jeg komme meg på trening for å få ut litt energi. Sjallabais!


  Tights-MXDC // Topp-Cubus // Sko-Nike // Pulsklokke-Garmin

 • 3

  Lekter'n

  God kveld kjære venner! Det har vært en kjempefin soldag her i Oslo og det føles godt å være tilbake. Startet dagen med å trene styrke på Mudo Gym Tveita med klubben. Deretter ble det en rask dusj før jeg og mamma tok oss turen ned til Aker brygge. Der fant vi noen sommergaver og endte til slutt opp på Lekter'n. Tok meg en herlig sommersalat med Scampi, mango og nøtter, mmm! Der satt vi å nøt tilværelsen, så måtte vi ta bussen hjem for å rekke dagens andre trening som var intervaller. 
 • 4

  Trening på hjemmeplan

  Heisann hoppsann! Nå er jeg hjemme igjen etter en helt fantastisk tur til Spania. Har virkelig hatt det helt topp med kjæresten, venner, sol, strand, trening, mat og alt som hører til. Livet på sitt beste vil jeg si. Livet her hjemme er ikke så verst det heller. Var veldig godt å se mamma og pappa igjen, og i går startet fellestreningen i klubben. Skal trene i klubben frem til fredag da jeg skal videre på ferie til kjære Trøndelag. Det blir godt, Her har dere dagens treningsoutfit;


  Treningsklær fra MXDC

 • 8

  Outfit 04.07.14

  Dette antrekket er nesten fullt og helt fra Spania. Kjøpte både buksa, armbåndet og klokka her om dagen da vi tuslet opp fra stranden. Syntes de var så fine. På det ene bildet ser dere også begge sine nye klokker. Min er fra Michael Kors mens Jesper sin er Armani. (helt ekte! ..eller?) Innlegg fra kvelden i går kommer såklart senere

  Topp - GinaTricot // Bukse - Spania // Klokke - Spania // Armbånd - Spania

 • 1

  Trening i høyden

  Selv om vi er på ferie er det likevel viktig å trene. Siden både jeg og Jesper har med oss hver vår motivasjonsbok på stranden er dette ikke noe problem. I øverste etasje på hotellet vårt finnes det et lite treningsrom som vi fikk testet ut på tirsdag. Her kan man trygt si at man trener i høyden med nokså grei utsikt.


  Treningstoppen er fra MXDC mens varmeshortsen er fra Nike.

 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde