rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit

4

Holmsbu

Så var man hjemme fra nok et herlig sommerparadis. Fra mandag til onsdag tok nemlig flotte Hanna oss med til hytten hennes  i Holmsbu. Plassert høyt i en ås kunne vi nyte mat og drikke til en fantastisk fin utsikt. I tillegg til et utrolig fint sted, var vi også veldig heldige med været. På dagen ble det derfor bading i sjøen, is-spising og steking ved bassenget, mens vi på kvelden tullet vi oss inn i tepper på verandaen før vi satt til langt på natt med kort, dype samtaler og mye latter. En flott hyttetur som definitivt må gjentas! 


 • 2

  Dobbel sjokoladeshake

  God kveld skjønne lesere! Tenkte å tipse dere om noe digg å hive innpå når søtsuget sniker seg innpå om kvelden. Jeg snakker nemlig om Fitnessguru sitt nye pulver OneCasein. Det som gjør at dette proteinpulveret skiller seg fra de andre er at det er et naturlig og kremet protein med langsom fordøyelsestid noe som også gjør det mer mettende. Det egner seg derfor ekstra godt de gangene det er lang tid mellom måltidene, eller som en siste shake før du går til sengs.   (Produktet er tilsendt fra fitnessguru)

 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde