rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

28

Dagens anntrekk

Utrolig nok våknet jeg av meg selv rundt klokken 7 i dag.. Wow! Ganske imponert. Fikk derfor til til å tenke før jeg slengte på meg klær. Ble litt småtrøtt på bussen, så var glad busssjåføren åpnet dørene på riktig sted, i motsetning til i går da han kjørte rett fordi.. Meeen det er jo alltids deilig å få seg en løpetur til skolen før klokken har passert 08:30. Kremt..!

Lue, skjerf, tights - GT // Tunika - H&M // Leggings - Cubus // Armbånd - Vita

 • 25

  Kampsport og tortillas

  Hællæ! Nå sitter jeg og kjenner lukten av pizza og pai spre seg i rommet, mmm, yum. Blir godt å spise og se på film nå som det pøser ned utenfor. Tidligere i dag var klubben nede på Youngstorget og holdt to oppvisninger. Det gikk som smurt, og etterpå ble det brus og tortillas på alle i solen (ja, det var faktisk ett pittelite opphold)


  Hva med deg? Hatt en fin lørdag så langt?
 • 20

  København Part 3 - At the Zoo

  Hello sunshines! Nå er jeg hjemme igjen fra trede skoledag i tiende. Tiende føles egentlig ganske likt som niende bortsett fra at karakterene telles og at vi er pluttselig eldst på skolen. Anyways; Nå er det på tide med siste delen av bilder fra Køøben. Disse er fra dyreparken. Enjoy!
  Etter en matbit lekte vi en lek der taperen skulle bli malt i annsiktet og gå sånn resten av dagen...

  og taperen ble treneren min. Hahaha, sykt glad for at jeg ikke tapte. Fikk oss en god latter kan du si. • 29

  København Part 2 - At the tivoli

  Etter alle kampene på lørdag dro vi på Tivoli. Det var helt vilt fint. Jeg har vært der en gang tidligere men på kveldstid er det hundre ganger finere. Karusellene var også ville, hylte nesten halsen av meg etter første ting, haha! Hvis du ikke har vært der før anbefaler jeg på det sterkeste å dra dit på kvelden. Du vil ikke angre.


 • 24

  København Part 1 - Kamp

  Disse bildene er fra lørdag. Til sammen fikk klubben inn flere medaljer. Jeg og Tuva fikk bronse og sølv, og Jan Petter fikk pokalen for beste mannlig utøver. Jeg er hvertfall veldig forbøyd.

 • 7

  God kveld fra Køben!

  Nå ligger jeg og mamsen rett ut på hotelrommet her i Danmark, stappmette etter en kveld med klubben på resturant. I morgen skal vi konkurere i dette kampmesterskapet "WonderfulCopenhagen", som holdes her nede. Gleder meg kjempe mye.

  Mamsen og moren til Tuva.

  Vilde, faren til Maria og Moren til Vilde

  Meg og Marie.

  Natti natt, skal møte i hallen klokken 8, wææh.
 • 14

  FightCamp i Bærrrrgen!

  Nå er jeg hjemme igjen med blåmerker i alle regnbuens farger etter en helg mange harde og lange kamptreninger i Bergen. På fredag og søndag gikk vi masse sparring mens på lørdagen var det 5timer med diverse spark og kampdriller :) Etter øktene var det utrolig deilig å få ligge hos Marie og spise god treningsmat (pizza!) Fikk meg også to nye venner, YES!!

  Meg med mine to nye rottevenner. God og svett etter trening.
  Hvordan har helgen din vært?
 • Stikkord:
  Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits