rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

24

Antrekk- Black&Yellow

Jeg har vist helt glemt å legge ut antrekket fra føste skoledag... noe som nå er en hel uke siden, woops! Men bedre sent enn aldri, ikke sant? 

Jakke&Bukse-BikBok // Topp&Vest-H&M // Sko-DinSko(?) // Veske&Ring&Armbånd-Kina

Hva syns dere? :)

 • 12

  Da var det helg
  Kom hjem fra trening i sta til lukten av nybakte boller. Mmm, ikke noe bedre enn det. Så nå blir det film, boller og brus melk. :)) God helg, folks!

 • 6

  Megakule skoleklær

  Hei Hei, alle sammen! Det er mange fordeler ved å gå på Wang Toppidrett, og en av dem er at vi får en kul treningsbag med kjempestilige Wang-klær. I går fikk vi en av disse megakule bagene, og bak glidlåsen lå det 1 t-skjorte, 1 langarma, 2 treningsjakker, 1 bukse og 1 lue. Weheey! I like!  Flere som har fått like kule skoleklær? tviler... hihihi! :)

 • 14

  Danmark og EM-uttak

  Hei på dere! For noen uker siden fikk jeg vite at jeg var tatt ut til Junior EM i taekwondo som holdes allerede i oktober. Det var utrolig uforventet og jeg ble såklart superglad. Jippi! Hadde virkelig ikke trodd det. Og at mesterskapet holdes i Kypros gjør det ikke akkuratt noe mindre bra, tehe!
  Men som jeg nevte tidligere var jeg i mesterskap i København i helgen hvor jeg og Tuva fikk bronse og Fredrick fikk sølv. Og her er ett par bilder:


 • 16

  Dagens antrekk + scooter  Jakke-BikBok // Bukse-Cubus // Sko-DinSko(?) // Skjorte-Vivikes // Skjerf-Gave // Moped-Nabo(??)

  Dessverre er ikke denne fine blåe saken min. Åååh, som jeg skulle ønske jeg kunne kjørt rundt med en sånn her (eller den her, kanskje, haha) til skolen i stede for å bruke 14000kr på busskort i året. I WANT! Hvorfor må det være så mye traffikk i Oslo!?  // Hva syns dere? :)

 • 11

  At the Zoooo

  Hei hei! Nå er jeg hjemme igjen etter en vedig fin tur i København med Keum Gang Taekwondo. Første dagen ble det mesterskap før det senere på kvelden ble tivoli for alle penga. På søndagen ble det dyrepark, is og chips før det ble taxfree og fly hjemmover til Norge. Tenkte jeg skulle vise dere noen bilder istedet for å skrive en masse, men i og med at jeg tok ett par hundre bilder har jeg delt opp bildene i tre innlegg, ett fra dyreparken, ett fra tivoli og ett fra selve mesterskapet. Starter med bildene fra dyreparken: Enjooy! :)

  Hva syns dere om bildene? :))

 • 10

  Next stop: København

  Hei hei! Om bare noen få timer sitter jeg på flyet på vei til København. Det er nemlig mesterskap der i helgen hvor jeg, Tuva og Fredrick skal delta. Det blir såklart også tivoli og dyrepark etter mesterskapet er over. Gleder meg kjempe masse til en finfin helg i Danmark nu! Er litt usikker på om det er nett på hotellet, så hvis ikke blogger jeg om alt på søndag (eller mandag). Snakkes!! :) 


  Disse bildene er av Marie, Tuva og Meg fra dyreparken i København i fjord.

  Hva skal dere i helgen? :))

 • 4

  Andre skoledag på kinarestaurant

  Heey! Da var andre skoledag på Wang over. Eller man kan vel ikke akkuratt kalle det en skoledag. Først dro vi kampsportgjengen opp til songsvann for å se på treningslokalene før vi dro på kinaresturant der vi spiste deilig mat som skolen spanderte, tehe, herlig! Kjempe koselige kampfolk er det også, så jeg gleder meg masse til neste uke for å stå opp grytidlig å trene klokken 08. Neste uke får vi også vite de store klassene våre. Spennende! Kjøpte meg også ett nytt armbånd i byen i dag til bare 19kr fra BikBok. Her er en smakebit på dagens antrekk:


                        Veske-Bestemor // Ring-H&M // Armbånd1-Kina // Armbånd2-BikBok (dagens innkjøpp)

 • 20

  Dagens antrekk 16.08.11

  Jeg kan bare ikke tro at ferien allerede er over for min del i dag, og at jeg i morgen starter på vidregående uten noen av vennene mine. Ææh, hjelp! Har vel ikke følt disse sommerfuglene siden jeg startet i førsteklasse på Ila Skole. Men det er vel vanlig, ikke sant?! Jeg vet heller ikke hva jeg skal ha på meg, hvordan jeg skal ha håret osv, osv. Hjelp meg!! Når starter dere på skolen, forresten? // Her kommer dagens antrekk:


  Jakke-H&M // Topp&Vekse-Bestemor // Bukse-BikBok // Ring-Kina

  Hva syns dere om dagens antrekk? :)

 • 8

  Fridays på Aker Brygge

  Hei på dere! De siste dagene har jeg for det meste trent, spist usunt (ikke bra, skal snart skjerpe meg), lest, lagd vaffler (fail!) og vært ute med koselige folk. I dag har jeg koset meg på Friday's på akerbrygge med Maria, Anette og Egil. Kjempe koselig å se Egilsen igjen etter så lang tid. Var også flink å drasset med meg kameraet i dag, men såklart gikk batteriet ut rett før vi kom til Friday's. Flotters! Ble hverfall ett par bilder da.  Søøøte Egila! og enda søtere meg da... kremt*

 • 10

  The dentist

  Hola! I dag måtte jeg rive meg ut av drømmeland allerede klokken halv 9, for i dag var dagen kommet for å dra til tannlegen for stakkars Rakel... Jeg møtte opp kvart på ti, men tror du ikke at tannlegen hadde flyttet?! lite unødvendig syns jeg... Så etter å ha gått kappgang med klokken kom jeg endelig frem til det riktige stedet hvor jeg måtte legge meg ned på stolen med den stygge tannlegesmekken. Deretter startet tannlegen å pirke, sprute, tørke, borre, pirke, sprute, tørke, borre..... og etter ca 45min var jobben endelig gjort. Åh, som jeg hater å dra til tannlegen.

  Etter jeg var ferdig hos tannlegen var jeg såklart glad og fornøyd helt til jeg skjønte at smile mitt var fucked up pga bedøvelsen. Great!

 • 35

  Dagens antrekk 06.08.11

  Hei Hei! De siste dagene har det ikke blitt noe blogging pga mangel av kamera. Og som dere kanskje vet, så hater jeg innlegg uten bilder. Men ikke fortvil, for i går fikk jeg slept den tålmodige pappaen min ut for å ta ett par(tusen) outfit-bilder av meg, tehe, så here you go: Håper dere liker det!
  Topp-Cubus // Tubetopp&Bukse-BikBok // Sko-DinSko // Smykke-Glitter // Briller-RayBan // Armbånd-Kina&Vita
  Hva syns dere om gårsdagens antrekk? :))

 • 6

  Grillings i Bergen

  I helgen har jeg vært på "FightCamp" for å trene TAEKWONDO i Bergen med mange hyggelige KEUMGANG-folk. Det ble mye bra trening og etter lørdagens første trening som var fra klokken 07-09 på morgenen(!!!) dro vi ned til bergenby hvor vi møtte Åsmund. Og siden det var så utrolig fint vær i Bergen (for en gang skyld) satte vi oss inne på kino for å se den aller siste HarryPotter-filmen, tehe. Etter to timer i kinosalen var det rett på to timers trening fra klokken 16-18. Deretter dro vi videre til Silje for å grille og kose oss i den fine Bergensola. Kjempekooos!


 • Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits