rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

5

Så var det helg igjen

Denne uken har gått så fort at jeg nesten ikke har fått med meg at det allerede er helg. Denne helgen skal jeg blandt annet i konfirmasjon til fetteren min på lørenskog, det blir sikkert bra. Men som blogger får jeg vel nesten si litt om dagen min. I dag startet vi som vanlig med trening på NIH før det ble matteprøve i første time. Får bare krysse fingrene og håpe på at sølv-vinneren fra OL gir meg en bra karakter!

 • 21

  Dagens antrekk - 30.08.12

  Da jeg kom hjem fra skolen i går overasket mamma meg med et par nye godsaker til klesskapet. Best av alt var en pelsvest jeg lenge har ønsket meg. Gjett om jeg ble glad da?!  Elsker slike pelsvester så lenge det er fake og ikke ekte pels, såklart. Tusen takk, mamsi! I dag brukte jeg den nye vesten og dermed skal dere få se dagens antrekk:
  Topp-BikBok // Vest-Lindex // Smykke-BikBok 
  //
  Hva syns dere? :)

 • 33

  Dagens antrekk - 27.08.12
  Jakke-Exit // Sko-Kina // Bukse-Exit // RayBan-Rhodos // Armbånd-Glitter

  Hva syns dere? :))

 • 9

  IKEA

  Av alle dager valgte vi å dra på IKEA i dag; på en lørdag, uten plan og med et gavekort. Dette resulterte da i masse mat, lite innkjøp og mye kø, haha! Sånn kan det da gå, men det ble hvertfall god mat til en billig penge, og det er jo det viktigste, ikke sant?


  Blogges!

 • 6

  Min dag i iPhone bilder

  Dagen startet med en veldig trøtt iPhone-brukende Rakel. For mens jeg satt å fiklet med min nye iPhone lot jeg tbanen kjøre rett forbi meg slik at jeg ble 5min forsinket til dagens økt på NIH. Men en liten forsinkelse gjorde ikke stopper for dagens trening. Styrke ble gjennomført før turen gikk videre til skolen. Der ventet matte med Inger-Line med vår mattelærer Bartosz Piasecki, sølvvinneren fra OL.

  I storefri ble det gjenforening på 7eleven med Tina og Kaia som hadde Biologi i første time. Der ble det kjøpt FrozenYoghurt før det var tilbake på skolebenken. Senere på dagen var det på tide med dagens andre trening. Denne treningen var taekwondo med den supre gjengen på tveita. Nå er vi forresten hele 5stk fra klubben som går på Wang sammen. OG dermed var dagen min oppsumert, her har dere bildene:


   
  GOD HELG, alle sammen. Over og ut.

 • 5

  Today

  I dag fyller Tina hele 17år. Bare et år igjen til hun er myndig og det hele. Skulle likt å tilbringt dagen med denne søte jenta på skolebenken men i og med at ingen av oss kampsportjentene hadde time sammen i dag møttes vi i storefri hvor det det ble feiring med god norsk melkesjokolade. Manglet bare Kaia som var syk hjemme stakkars. Nok en gang: Gratulerer så mye med dagen, Tinamor. Du er en herlig jente!

  Etter en halvtime feiring, tre timer rettslære, to timer spansk og tre timer med IT var neste som sto på planen: iPhone!! Jeg er vel en av de svært få som ikke allerede har iPhone, men i dag fikk jeg det. Hurrahurra! Det første jeg gjorde var såklart å ordne meg Snapchat og Instagram. Så hvis noen er nysjerrige heter jeg "rakeldrage" på instagram. Nå skal jeg nerde videre.

 • 10

  Gave fra perto

  Heisann hoppsann! Nå må jeg snart løpe til trening men ville bare vise dere de søte gavene jeg fikk fra perto AKA Tina i dag. LOVE IT! Det var vist en veldig forsinket bursdagsgave. Jeg hadde bursdag 4.april, men bedre sent enn aldri. Tusen takk, snuppelupp! 

 • 17

  Dagens antrekk 21.08.12

  Da var andre dag som andreklassing over selv om det nesten endte opp med førsteklasse-undervisning da jeg og Kaia satte oss i feil klasserom. Vi var noen av de første som satte oss ned og da klasserommet nesten var fullt av søte, ukjente fjes skjønte vi at noe var feil, haha, noe så flaut! Ellers fikk jeg med meg 2 tonn bøker og en bag med Wang-klær hjem i dag. Dette skal dere såklart få se på bloggen senere.


  Genser-BikBok  //Øredobber-Glitter // Bukse-Exit // Sko-DinSko

  Hva syns dere? :)


 • 1

  Kaptein Amerika

  Nå har min gode venn Kevin laget seg blogg under navnet "Kaptein Amerika". Han drar nå på et års utveksling i Bosten, USA. Anbefaler alle å lese bloggen hans, det skal hvertfall jeg! Blir gøy å følge han gjennom dette året. Trykk HER for å komme til bloggen hans.

 • 10

  Vaffelbesøk på Stange

  Hola amigos! Da var vi hjemme igjen etter noen veldig fine dager i trønderlag med noen veldig fine mennesker. Skulle ønske vi kunne blitt et par dager til, men tiden går jo så fort og vips er sommerferien over. Rart å tenke på at jeg starter i andreklasse på Wang allerede til mandag.

  Men tilbake til turen; På veien hjem i dag ble det et par spisestopp som vanlig, hvor et av dem var på Stange hos Unni. Der ble vi servert både vafler, melon og hjemmelaget kake før turen gikk videre mot Oslo. Syns det er så koselig der på stange.

 • 6

  Rockheim

  Dagen i dag startet med et par timers biltur fra Lysøya til Trondheim. Da vi ankom Trondheim ble vi tatt i mot av Kristin med smil og deilig hjemmelaget smoothie før vi senere tok turen til Rockheim med Stine Lise.

  Etter en god stund på Rockheim var det på tide med litt mat hvor også Onkel Roy, Eirik, Line, Ståle og lille Jakob var til stede. Koselig! :)  • 6

  Trondheim neste

  Jeg sitter så og si i søvne mens jeg skriver dette innlegget men tenkte likevell å gi dere en liten oppdatering. For bortsett fra å perle og se på rådyr har det også blitt shopping, cafèbesøk og besøk hos min tapre bestemor på 91år. I morgen går turen til Trondheim. Der skal vi på rockheim før vi skal prøve å få møtt så mange som mulig. Det blir en oppfylt dag, så det blir nok ikke blogging før evt. sent i morgen. Smask!

 • 16

  Rådyr i hagen


  I gårkveld dukket denne søte skapningen opp i hagen. Sånt er ikke ofte man ser hjemme i Oslo gitt. // Hva syns dere om bilde? :)

 • 7

  Perledama.no

  Hellu! Siden det desverre ikke ser ut som jeg kommer til å havne på topplisten og tjene penger der i den nærmeste fremtid, har jeg bestemt meg for å lage mitt eget perlefirma hvor jeg lager mine egne smykker som dere kan kjøpe over nett. Høres bra ut? Nei, det syns ikke jeg heller. Har desverre ikke tålmodighet til slikt, men et par armbånd på hytta en gang i året skader vel ikke.

 • 15

  Vel fremme i trønderland

  God morgen! I skrivende stund sitter jeg på hytta her i trøndelag, nærmere sagt Lysøya, med både ullgenser, pledd og gråe ullsokker. Er egentlig litt i tvil om jeg er på sommerferie eller vinterferie, men håper det snart tipper mot førstnevnte. Gårsdagen derimot besto av en god del sol, mye kjøring, spisepauser, soving og enda mer kjøring.


  haha, vi er så turister i eget land at jeg neste blir flau...

 • 11

  Ut på tur

  God kveld, mine venner! Tidlig i morgen bærer det mot trøndelag i bil. Det blir en lang tur så litt godsaker må til. Tviler på at dette her holder. I fjord ble det flere "snadderstopp" på veien, så satser på at det blir det i år også. Blogges når jeg er fremme, ha en strålande kveld videre! :)

 • 19

  Dagens "nye" antrekk


  Dette er mine seneste innkjøp og dermed også mitt nyeste antrekk. // Alt er fra BikBok.

  Hva syns dere? :)

 • 7

  Høydepunkter fra OL 2012


  Åpningsseremonien. En fantastisk måte å starte OL på. Bare se på bildene, trenger jeg å si mer?


  Sølvet til Bartosz Piasecki. Bartosz er lærer på skolen min, Wang. Litt stolt bare.


  Gullet til håndballjentene.


  Alle de herlige taekwondokampene.


  Og sist men ikke minst tidenes avsluttningen. For et show. Spice Girls, One Direction, Jessie J, Kate Moss ++. Herlig å se på!

 • 17

  New shoes

  I går ble det også litt shopping. Prøvde et par plagg på BikBok og endte til slutt opp med en søt topp, jeans og et par fine highheels. Måtte bare ha dem. Kan vise dere hele det "nye" antrekket senere hvis dere vil se. Skoene er forresten grønnere i virkligheten.

 • 10

  Tasty taco salat

  Som sist gang jeg var på PeppesPizza bestilte jeg meg en "Tasty Taco Salat" da jeg var ute å spiste i går også. Den var desverre ikke like god i går av en eller annen grunn, men absolutt verdt det. Nå skal jeg rydde litt på rommet før jeg skal pakke til trondheim på mandag.

 • 17

  Dagens antrekk - Sunflower


  Topp-Mexico // Shorts-Arvet // Sko-Kina // Veske-TheTrend // Smykker-Glitter

  Fine solsikken. // Hva syns dere? :)

 • 11

  Tilbake med pizza og brus

  Hola amigos! Nå har dere vel savnet meg fælt tenker jeg, men ikke fortvil; nå er jeg tilbake igjen. Hvis dere lurer på hva jeg har gjort siden sist kan jeg meddele at jeg både har trent, spist, sovet og møtt noen søte venner av meg. I skrivende stund sitter jeg klistra forran pc-en og ser på OL i taekwondo HER. mens jeg koser meg med deilig hjemmelaget pizza levert av selveste naboen. Ikke alle som har så snille naboer.  mmm..

 • 8

  See you later, alligater!

  Tar noen dager/uker bloggfri jeg. Ha en fin uke! Peace out ✌

 • Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits