rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

6

Eventyrbryllupet

På lørdag var dagen endelig kommet for at kusina mi Line, og Ståle skulle bli mann og kone. Vielsen skjedde i en fin og romantisk kirke på Ørlandet. Det var en utrolig rørende vielse med en vakker brud, fine sanger og alt som hører til.Utenfor kirken tok det nygiftede parret imot alle gratulasjonene i det nydelige været. Solen skinte hele dagen så det ble mange fine bilder både av brudeparret og alle oss andre.
Bilder i kirketrappa ble det såklart også:Deretter gikk turen til gården hvor middagen og festen skulle holde sted. Her var det lagt ut rød løper mens det ventet drinker og andre godsaker inne i den fine loven som var prydet av fine detaljer. Middagen besto av hele tre deilige retter mens talene ble holdt en etter en. Tårene presset på stadig vekk.  


Da middagen og talene var over ventet bryluppskake og brudevals før festen startet. Kakene var helt utsøkt og brudevalsen var en fryd å se på. Selv har jeg aldri vært i brylupp før, men vil si at dette virkelig var som ett eventyrbryllup.Gratulerer så mye nok en gang! Håper dere får et langt og lykkelig liv sammen ♥

 • 7

  Bryllup

  Good morning sunshine! Da var alle på lysøya våkne etter å ha kommet hjem i natt fra bryluppet til Line og Ståle. Det var virkelig en fantastisk dag og kveld som kommer til å bli husket lenge. Har ikke tenkt å blogge mer om bryluppet nå. tenkte bare å informere dere om at jeg er utenbys for øyeblikket og at det blir mere blogging så fort jeg er hjemme igjen. Gled dere til masse fint bilder!

 • 4

  Jentekveld

  På lørdag ble ukens første strøk med maskara påført og kjolen ble endelig dratt ut av kofferten. Det var nemlig tid for jentekveld! Etter å ha spist oss mette på pizza med resten av teamet dro vi jentene ned til havnen for å kose oss. Der bestilte vi hver vår dessert og alkoholfrie drinker. En kjempefin avsluttning på en kjempefin uke i Kroatia. • 6

  Last day in Skradin

  Siste kvelden vår i Skradin dro alle fra Team Tveita ut for å spise sammen med våre islandske venner. Når vi for en gang skyld hadde ordnet oss ble det såklart tatt masse gruppebilder før middagen ble servert. Pizza og iskaldt vann har ikke smakt så godt på lenge. Vi ble sittende en god stund å spise, snakke og ta bilder før vi jentene dro videre på vår lenge etterlengtede jentekveld. Disse bildene kommer såklart i morgen!
 • 3

  Matchdag og kinokveld

  Etter en rekke gode og læringsfulle taekwondo-økter var det på tide med matchdag på fredag. Det ble satt opp fire matter hvor det ble ca 10 kamper på hver matte. Jeg fikk gått tre kamper mot tre flinke svensker. Deilig å få kampfølelsen tilbake etter en sommer med omtrent null sparking. Ble desverre ingen bilder fra selve kampene men har to bilder fra salen.  Intervaller i solen ble dagens andre og siste økt før det ble mat. Med såppas mange treninger er det viktig med påfyll noe som gikk i frukt, sportsbarer, pasta og masse drikke. Den ene dagen spleiset vi jentene på en megamelon som vi nøt der vi bodde.  Fredagkveld dro vi på kino hvor vi jentene så filmen "Now you see me". Veldig spessiell film spør du meg men uansett deilig med ett avbrekk også. Utenfor kinoen møtte vi på ett par boys som ville ta bilder med oss. Hardt å være kjendis altså!

 • 8

  Take me back to paradise

  Nå som hverdagen er tilbake for fullt blir det nesten som å pine seg selv å se på disse bildene fra Solaris. Det var etter tkd-treningen på onsdag at trenerne hadde bestemt seg for denne turen. Stranda i Solaris var helt fantastisk med noe av det klareste vannet jeg har sett og skyfri himmel hele dagen. Dette resulterte såklart i ett par (tusen) bilder i vannet før vi avsluttet dagen med 40min løping på kvelden.  Ser dere hjertet?

 • 5

  Krka og styrketrening

  Hallo kjære lesere! Nå tenker jeg dere har ventet lenge på de berømte bildene fra Kroatia, og endelig har jeg de klare for bloggen. Starter med å legge ut fra da vi var i Krka. Som jeg har nevnt tidligere er Krka en nasjonalpark med nydelige fossefall og masse sol. Turen til Krka gikk ut på å spise, bade og slappe av i solen før vi tok båten tilbake til Skradin.  Tilbake i Skradin ventet styrketrening på bein. Det ble knebøy, markløft, strakmark og en rekke andre øvelser som gjorde at vi kjente det godt i beina dagen etterpå. Uansett gøy at vi alle sammen klarer å øke hver uke nå.


  Neste innlegg blir om Solaris (OBS: maaasse badebilder)..

 • 5

  Bilder kommer senere!

  Hei hei! Nå er vi ferdig med dagens første økt som besto av styrke på bein. Kjørte hardt i dag så blir spennende å se hvordan beina fungerer i morgen. Har forresten funnet ut at det bare blir tull å legge ut noen bilder her og der..med dårlig kvalitet. Derfor får dere heller glede dere til neste uke da det kommer maaaasse fine bilder. Slenger med de fire siste mobilbildene fra Krka og Solaris så blogges vi heller på søndag.


  Adios!

 • 6

  Bading og trening i Skradin

  God morgen finfolk! Nå sitter jeg å blogger fra pc-en til en på kontoret her. Klarte nemlig å glemme laderen til pc-en hjemme så har ikke faatt lastet over bildene fra kamera... Flinke meg!  Fikk bare lastet opp ett par bilder nu saa resten blir mobilbilder. Uansett har vi det topp i Kroatia. I går hadde vi to økter hvor den første var intervaller mens den siste var tkd. Mellom treningene blir det også bading og soling på stranda som bare ligger et steinkast unna. Om ca en time går turen til nasjonalparken Om jeg ikke tar helt feil. Det er vist et veldig fint sted så kamera og mobilen blir såklart med.
  Over og ut!

 • 5

  Kroatia

  God kveld fra Kroatia! Nå sitter vi utenfor treningssenteret hvor vi har tilgang til gratis nett. Har nettopp spist god middag etter vår første økt her nede som var teknikk og taktikk. Skal snart rusle tilbake til hotellet der vi ligger før det blir godt med søvn. Sto opp så tidlig som kl.03 i dag så er ganske slitne nå. Var også på bursdagsfesten hos Yohanna i går med Frida og Annicken. Der ble det pizza, snacks og masse musikk før vi dro tidlig hjem.

 • 7

  Trening på Stange

  I tillegg til at Stange er et yppelig sted å plukke bær og slappe av er også omgivelsene perfekte til å løpe i. Det var derfor en fryd å ta på seg løpeskoene å løpe langs de endeløse kornåkerene. Det ble både intervaller og tøying i buksene disse dagene. Kjøpte meg også en mobilholder til å ha på armen på Europris i går. Kun 20kr!! • 6

  Ripsbusker og andre buskevekster

  Heisann hoppsann! I går tok jeg, mamma og pappa toget inn til Stange for å nyte noen sommerdager her sammen med "tante" Unni. Vi ble møtt med et varmt smil og blomster i alle farger. Men enda flere blomster skulle det bli. Rett etter vi ankom stange kom det nemlig en mann på døra med nydelige roser tilsendt til "Rakel Lysø Drage". Jeg ble såklart veldig glad og overasket men skjønte med en gang at disse var fra min fine kjæreste. 10 måneder nå. Tusen takk Jesper! Senere ble det som sagt nystekte vaffler og ripsplukking for alle penga. Klarte å fylle opp hele fem bokser før vi ga oss. Da var det hjemmelaget blomkålsuppe som ventet på bordet. mmmm.. herlig! • 6

  Raclette og vinnerinnstinkt

  God kveld mine trofaste lesere! Håper dere har hatt en herlig helg, det har hvertfall jeg. Lørdagen er den eneste dagen i uka jeg ikke trener så da er det bare kos og restutisjon som står på planen. Det ble mye søvn og daffing hos Jesper før vi fikk middagsbesøk av Preben og Marte rundt klokken fem. Da ble det raclette, prating og tv-titting før Marte dro videre på bursdagsfest. Resten av oss dro derimot på Solli Bowling.


  Siden jeg vant soleklart over Jesper sist var selvtilitten ganske bra. Alle tre var proppfulle av vinnerinstinkt og klare for noen runder med bowling. Men etter fire strike på rad av Jesper sank selvtilitten fort. Får vel klage på at det var dårlig bane slik han gjorde sist... Som en liten trøst fikk vi hver vår gratise slush takket være Jesper sin bragd. To strike på rad = en slush..


  Deretter ble det noen runder med biljard hvor Preben vant begge gangene. Får vel bare trene litt i smug fremmover...bare vent!


  Så da gutta var fornøyde gikk turen til Lier hvor Marte holder til. Der ble det litt dessert og tv-titting før vi bestemte oss for å slukke lyset. Viktig med den daglige skjønnhetssøvnen når man skal opp å trene dagen etter.

 • 9

  Den siste uka

  Denne uken har flydd av gårde. Startet med styrke og intervaller på mandag før jeg har vært på en rekke fellestreninger med teamet. Gårsdagens økt var 90min løping i skogen. Godt med litt skogsduft i ny og ned også. Nå er det knapt EN uke igjen til treningsleiren i Kroatia. Gleder meg masse til en uke med sol, trening og godt humør.


  Siden jeg er en skikkelig matelsker har det også blitt masse god mat denne uka. Både sunn og usunn mat har stått på planen. Spiste bl.a taco med Jesper på mandag og rullekake da vi hadde besøk av Unni på onsdag.


  Været i Oslo har heller ikke vært så ille. Denne uken har også gått til å slikke sol på norsk jord. herlig!


  På torsdag jobbet jeg og Jesper på Rema. Etter en lang dag på jobben ble vi belønnet med kebab fra "naboen" folkets kebab.


  Alt i alt har jeg hatt en veldig fin uke. I dag er det lørdag og det er flere ting som står på planen. Ønsker dere alle en herlig kveld!

 • Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits