rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit

6

Eventyrbryllupet

På lørdag var dagen endelig kommet for at kusina mi Line, og Ståle skulle bli mann og kone. Vielsen skjedde i en fin og romantisk kirke på Ørlandet. Det var en utrolig rørende vielse med en vakker brud, fine sanger og alt som hører til.Utenfor kirken tok det nygiftede parret imot alle gratulasjonene i det nydelige været. Solen skinte hele dagen så det ble mange fine bilder både av brudeparret og alle oss andre.
Bilder i kirketrappa ble det såklart også:Deretter gikk turen til gården hvor middagen og festen skulle holde sted. Her var det lagt ut rød løper mens det ventet drinker og andre godsaker inne i den fine loven som var prydet av fine detaljer. Middagen besto av hele tre deilige retter mens talene ble holdt en etter en. Tårene presset på stadig vekk.  


Da middagen og talene var over ventet bryluppskake og brudevals før festen startet. Kakene var helt utsøkt og brudevalsen var en fryd å se på. Selv har jeg aldri vært i brylupp før, men vil si at dette virkelig var som ett eventyrbryllup.Gratulerer så mye nok en gang! Håper dere får et langt og lykkelig liv sammen ♥

 • 4

  Jentekveld

  På lørdag ble ukens første strøk med maskara påført og kjolen ble endelig dratt ut av kofferten. Det var nemlig tid for jentekveld! Etter å ha spist oss mette på pizza med resten av teamet dro vi jentene ned til havnen for å kose oss. Der bestilte vi hver vår dessert og alkoholfrie drinker. En kjempefin avsluttning på en kjempefin uke i Kroatia. • 6

  Last day in Skradin

  Siste kvelden vår i Skradin dro alle fra Team Tveita ut for å spise sammen med våre islandske venner. Når vi for en gang skyld hadde ordnet oss ble det såklart tatt masse gruppebilder før middagen ble servert. Pizza og iskaldt vann har ikke smakt så godt på lenge. Vi ble sittende en god stund å spise, snakke og ta bilder før vi jentene dro videre på vår lenge etterlengtede jentekveld. Disse bildene kommer såklart i morgen!
 • 3

  Matchdag og kinokveld

  Etter en rekke gode og læringsfulle taekwondo-økter var det på tide med matchdag på fredag. Det ble satt opp fire matter hvor det ble ca 10 kamper på hver matte. Jeg fikk gått tre kamper mot tre flinke svensker. Deilig å få kampfølelsen tilbake etter en sommer med omtrent null sparking. Ble desverre ingen bilder fra selve kampene men har to bilder fra salen.  Intervaller i solen ble dagens andre og siste økt før det ble mat. Med såppas mange treninger er det viktig med påfyll noe som gikk i frukt, sportsbarer, pasta og masse drikke. Den ene dagen spleiset vi jentene på en megamelon som vi nøt der vi bodde.  Fredagkveld dro vi på kino hvor vi jentene så filmen "Now you see me". Veldig spessiell film spør du meg men uansett deilig med ett avbrekk også. Utenfor kinoen møtte vi på ett par boys som ville ta bilder med oss. Hardt å være kjendis altså!

 • 8

  Take me back to paradise

  Nå som hverdagen er tilbake for fullt blir det nesten som å pine seg selv å se på disse bildene fra Solaris. Det var etter tkd-treningen på onsdag at trenerne hadde bestemt seg for denne turen. Stranda i Solaris var helt fantastisk med noe av det klareste vannet jeg har sett og skyfri himmel hele dagen. Dette resulterte såklart i ett par (tusen) bilder i vannet før vi avsluttet dagen med 40min løping på kvelden.  Ser dere hjertet?

 • 5

  Krka og styrketrening

  Hallo kjære lesere! Nå tenker jeg dere har ventet lenge på de berømte bildene fra Kroatia, og endelig har jeg de klare for bloggen. Starter med å legge ut fra da vi var i Krka. Som jeg har nevnt tidligere er Krka en nasjonalpark med nydelige fossefall og masse sol. Turen til Krka gikk ut på å spise, bade og slappe av i solen før vi tok båten tilbake til Skradin.  Tilbake i Skradin ventet styrketrening på bein. Det ble knebøy, markløft, strakmark og en rekke andre øvelser som gjorde at vi kjente det godt i beina dagen etterpå. Uansett gøy at vi alle sammen klarer å øke hver uke nå.


  Neste innlegg blir om Solaris (OBS: maaasse badebilder)..

 • 5

  Bilder kommer senere!

  Hei hei! Nå er vi ferdig med dagens første økt som besto av styrke på bein. Kjørte hardt i dag så blir spennende å se hvordan beina fungerer i morgen. Har forresten funnet ut at det bare blir tull å legge ut noen bilder her og der..med dårlig kvalitet. Derfor får dere heller glede dere til neste uke da det kommer maaaasse fine bilder. Slenger med de fire siste mobilbildene fra Krka og Solaris så blogges vi heller på søndag.


  Adios!

 • 6

  Bading og trening i Skradin

  God morgen finfolk! Nå sitter jeg å blogger fra pc-en til en på kontoret her. Klarte nemlig å glemme laderen til pc-en hjemme så har ikke faatt lastet over bildene fra kamera... Flinke meg!  Fikk bare lastet opp ett par bilder nu saa resten blir mobilbilder. Uansett har vi det topp i Kroatia. I går hadde vi to økter hvor den første var intervaller mens den siste var tkd. Mellom treningene blir det også bading og soling på stranda som bare ligger et steinkast unna. Om ca en time går turen til nasjonalparken Om jeg ikke tar helt feil. Det er vist et veldig fint sted så kamera og mobilen blir såklart med.
  Over og ut!

 • 5

  Kroatia

  God kveld fra Kroatia! Nå sitter vi utenfor treningssenteret hvor vi har tilgang til gratis nett. Har nettopp spist god middag etter vår første økt her nede som var teknikk og taktikk. Skal snart rusle tilbake til hotellet der vi ligger før det blir godt med søvn. Sto opp så tidlig som kl.03 i dag så er ganske slitne nå. Var også på bursdagsfesten hos Yohanna i går med Frida og Annicken. Der ble det pizza, snacks og masse musikk før vi dro tidlig hjem.

 • 7

  Trening på Stange

  I tillegg til at Stange er et yppelig sted å plukke bær og slappe av er også omgivelsene perfekte til å løpe i. Det var derfor en fryd å ta på seg løpeskoene å løpe langs de endeløse kornåkerene. Det ble både intervaller og tøying i buksene disse dagene. Kjøpte meg også en mobilholder til å ha på armen på Europris i går. Kun 20kr!! • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde