rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit

5

Fine folk

Heisann alle fine folk! Nå har jeg nettopp hatt en veldig koselig lunsj med min gamle venninne Vilde. Føler jeg har tilbragt denne helgen med så mange fine og flotte folk. I går var jeg og Jesper på besøk til Thor og Sissel i Fredrikstad noe som alltid er like koselig. Senere på kvelden dro jeg videre for å feire bursdagen til Tina. Der var vi en liten flott gjeng som hygget oss i mange timer med god mat og kjemepesøt dessert. Avslutter helgen med biffmiddag med min kjære. Herlig!


 • 5

  Lilla og gult

  Heisann hoppsann! Etter min andre forelesning i filosofi i dag kriblet det i beina for å komme seg opp av stolen. Jeg tok derfor på meg noen av de fresheste klærne mine fra MXDC, og mikset gult og lilla til dagens trening. Digger den lilla tightsen min, og i årets høstkolleksjon kommer den også i neongrønn, fresht!!
  Jakke, treningstopp og tights - MXDC // Løpesko - Nike


 • 2

  Husmordag

  Hei hei alle sammen! I dag har jeg hatt en skikkelig husmordag kan man si. Startet dagen med å sette på klesvasken før jeg satte meg på terrassen for å studere. Deretter ryddet jeg på rommet, vasket noen kopper, gikk ut med søpla og panta flasker på nærbutikken. Nå har jeg nettopp laget middag, og jeg har vel aldri følt meg så husmor som i dag, hehe! Dagens middag ble kyllingwrap med masse sunne greier og hjemmelaget dressing, mmm! 

 • 4

  Pub-til-pub

  Hei og hopp! Det har vært en fryd å bli kjent med alle disse herlige KULKOM-erne. På mandag var vi på nok en sosial aktivitet, nemlig pub-til-pub. Her ble vi kjent med store Blindern og forelesningshusene på en morsom måte. Vi fikk et klippekort hvor vi fikk et stempel for hver pub vi var innom. Kan ikke legge skjul på at jeg likte konseptet til puben Uglebo ekstra godt. Her var det uglelamper, ugleplakater, uglesparebørse ++. En fin start på uken!
  Endte til slutt opp med seks stempel fra ulike puber. Uglebo klinte til med uglestempel også!

 • 12

  Studieklar

  Heisann hoppsann! Nå har jeg endelig skaffet meg alle bøkene til skolen, og er klar for å studere. Vi har hele ti bøker på pensumet i år, men takket være bruktbøker har jeg spart en god del penger likevel. Fikk også en stor og fin studentpakke av mams og paps i går med alt av nødvendige skolesaker. La studenttilværelsen starte! 

 • 2

  Barndomsvenner

  God kveld og ikke minst; god helg! I dag har jeg møtt to av mine gamle barndomsvenner. Første møte var med Live fra barneskolen som jeg møtte tilfeldig på sesjon 2 i dag tidlig. Senere på dagen hadde jeg lunsjdate med min gamle parkvenninne Vilde fra Mandal. Hun var vel en av mine første venner, så syns det er ekstra koselig at vi fortsatt holder kontakt. Vi satte oss ned på Friday's hvor vi koste oss med god mat og masse prat. Har jo så mye å snakke om når vi møtes så sjeldent. Nå som hun har flyttet til Oslo for å studere blir det forhåpentligvis flere hyggelige møter fremover.


  Jeg skal forresten ikke inn i forsvaret for de som lurte. Hadde likevell obligatorisk oppmøte på sesjon del 2.

 • 7

  Semesterstartfest

  Hola! Denne uken var som sagt den berømte fadderuken hvor formålet er å bli kjent og ha det gøy. I går var det duket for semesterstartsfest på Chateau Neuf som startet rundt kl 21. Før den tid møttes hele KULKOM-gjengen til vors hos en av fadderne; tror det var nærmere 40stk samlet i en og samme stue. Her koste vi oss en del timer før turen gikk til Majorstua og Chateau Neuf hvor stemningen sto i taket. En veldig bra kveld! 

 • 4

  Siste dag i Kroatia

  Good morning sunshines! Nå er det knapt 10min til vi setter snuta hjemover til Norge etter en kjempefin uke i Kroatia. Siste dagen vår i går startet med intervaller ute solen før det ble taekwondo senere på dagen. Dette ble også vår siste økt denne turen. Som belønning ble det kinokveld etter middag hvor vi fikk kjøpt oss godteri og iiiis, noe vi har holdt oss unna hele uken. En finfin avsluttning på en finfin uke!

 • 2

  Partytime

  Hola partypeople! I går var det som sagt partytime etter middag. Dette foregikk i kjelleren til matsalen hvor det ble servert snacks og litt diverse. Her hadde vi til og med vår egen dj, så det ble masse bra musikk og mye morsom dansing helt til klokken slo tolv. Utrolig hvor mye energi man plutselig kan få takket være litt god musikk. Det var også noen priser som ble utdelt i går; to av disse gikk til Julie fra Heimdal og vår egen kjære Salsabil.

  Beste utvikling i juniorklassen ble Julie, mens Salsabil fikk prisen for beste teamplayer.

 • 0

  Matchdag

  Hei og hopp! I dag var det duket for matchkamper på Cro Combat Centar. Det ble som vanlig frokost kl.09 før det brakte løs. Jeg fikk gått tre kamper i dag noe som føltes både bra og litt rart. Holdt meg for det meste til det gamle i min første kamp, mens jeg turte å prøve ut litt nytt i min andre. Morsomt å få til ting man har trent på også. Alt i alt gjorde Tveita en veldig god jobb. Etter kampene fullførte vi nok en styrkeøkt på bein, så nå venter bare middagen i kveld før det blir partyy!! Blir spennende å se om noen som har nok energi til å danse i kveld, hmm?


  Peace out fra internetthjørnet.

 • 4

  Løp for livet

  Hei igjen kjære venner! Vi hadde som sagt en deilig fridag i går, så i dag var det opp kl.09 for å løpe 40min. Turen startet overaskende bra og vi klarte å holde et høyt tempo uten å hyperventilere, hoste og harke. Dette var frem til det var ca 10min igjen av turen... da ble det pluttselig tungt, varmt og veldig slitsomt for Rakiiil. Følte nesten at jeg løp for livet en liten stund. Dermed var det på tide å få i seg masse vann og saltkjeks før vi tok oss en herlig bukkert. Er det noe problem? Neeida! Nå venter en taekwondo-trening i kveld før det blir match-kamper i morgen. Det blir bra!

 • 5

  Zadar

  Heisann hoppsann! I dag har vi tilbragt mesteparten av dagen i Zadar. Vi har nemlig hatt fridag, noe som betyr null trening. Startet dagen med en liten tur ved havnen hvor vi fikk prøve diverse briller og annet dilldall. Solen varmet og det var snart på tide med en dukkert. Vi dro derfor videre til en fin strand hvor vi fikk steke, ta bilder og bade masse. Etter en god del timer i solen dro vi til nærmeste shoppingsenter for litt shopping. En perfekt fridag før det er tilbake til hardtrening igjen i morgen.


 • 2

  Go hard or go home

  Disse dagene kjører vi kondisjon og styrke annenhver dag. Siden vi hadde bein på søndag var det armene som skulle få kjørt seg i dag. Med benkpress, chins og en del andre øvelser ble armene gode og varme. Men det er jo som de sier; go hard or go home!!


  Tveitapower

 • 10

  Slik bor vi

  God morgen! Mange av dere lurer sikkert på hvordan vi bor når vi er på treningsleir. Hvis dere tror at vi bor på luksushotell med eget tørkestativ og kingsize senger så tar dere feil. Likevell har vi det toppers på våre små og romslige rom. Så lenge vi har et sted å sove, og noe å henge svette klær på er vi som regel fornøyde.


  Her har vi skoavdelingen til jentene pluss litt av "tørkestativet".


  Resten av tørkestativet fortsetter både oppover og nedsover rekkverket.


  Her har vi sengen hvor jeg tilbringer skjønnhetssøvn min sammen med hyggelige svensker og min andre norske roomie Frida.


  Holdte nesten på å glemme naboen vår. Hils på "froggie".

 • 3

  Strandlivet i Skradin

  Hei hei! Nok en svett men herlig dag er over i Kroatia, Skradin. Startet med intervaller i dagtidlig noe som ble veldig svett og slitsomt. Men uansett hvor slitsomt det er, føles det alltid godt når man er ferdig. Etter første trening kl.10 har vi fri hele dagen frem til vår andre trening kl.18. Mellom disse treningene nyter vi derfor late timer på stranda. Stranda ligger kun et steinkast unna treningssenteret så vi har det ganske greit kan du si.

 • 3

  Kroatia

  God kveld ! Siden vi landet i Kroatia kl. 09:15 i dag har det gått i ett sett. Vi ble først kjørt til treningssenteret hvor vi skal tilbringe den neste uken, før vi fikk pakket ut tingene våre. Deretter var det rett på med treningsklærne for å gjøre oss klare til første økt som ble styrke på bein. En slitsom men bra økt. Senere var det taekwondo og teknikk som sto for tur etterfulgt av middag og avslapning. Nå lengter vi bare etter en god natt søvn slik at vi kan gjøre oss klare for en uke med mye trening, sunn mat og sosiale aktiviteter. Ser nå at det blir mye babling og oppramsing fra min side, så er vel på tide å runde av. God natt allihopa!

  Dagens middag ble gul svamp(??) med brun saus. En interessant smaksopplevelse!

 • 4

  Sommermåltid

  God dag alle sammen! I går disket mamma opp med et herlig sommermåltid bestående av spagetti, laks, basilikum og fløtesaus. For meg som elsker både laks og pasta var dette det ultimate sommermåltidet, mmm! Senere på kvelden fikk vi besøk, og desserten ble da selvplukkede bær fra Stange med vaniljesaus. Tusen takk til Unni! 

  Oppskriften finner dere forresten Godfisk.no. Anbefales på det sterkeste!

 • 3

  Ut på tur

  Hei hei! Mens Jesper var på jobb tok jeg, mamma og pappa med oss Snuppa på tur. Vi gikk gjennom en av byens fine skoger med fin tursti, elver og masse grønt. Snuppa storkoste seg og det samme gjorde vi. Det er så herlig å kunne dra ut i skogen midt i byen også. Videre i dag blir det pakking og planlegging før turen går til Kroatia på søndag. 

 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde