rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit

1

Vitamin Well

Er det noe som nesten alltid er med meg på jobb og skole, så er det en flaske med Vitamin Well. Ingenting kunne da passet meg bedre enn å vinne et helt brett med denne herlige drikken!! Bruker aldri å vinne slike konkuranser (og da mener jeg aldri), så ble kjempeglad da jeg så at mitt navn blant de heldige. Tusen takk, disse vil komme til stor nytte ved skolestart!

Follow my blog with Follow my blog with Bloglovin

 • 0

  Last night in Mallorca

  Nå begynner hverdagen å nærme seg med stormskritt, og det er på tide å poste siste innlegg fra Mallorca (enn så lenge hvertfall, hehe!). Vår aller siste kveld vendte vi tilbake til en hyggelig italiensk restaurant i C'an Pastilla, hvor vi også spiste første dagen. Her ble det en saftig pizza på mor og far, mens jeg koste meg med en tallerken ravioli i fløtesaus, mmm! Avsluttet kvelden med noen flotte drinker med fargerik pynt og veeeldig lange sugerør. Tusen takk for en utrolig fin tur, mamma og pappa! ♥♥ • 0

  Tapasaften

  Er det noe Mallorca virkelig kan, så er det å lage god tapas. Dette fikk vi bekreftet da vi dro inn til Palma by for tredje gang. Her fant vi oss en hyggelig restaurant som lå litt gjemt i en koselig gågate. Med ulike retter og et glass med spansk Sangria på bordet, spiste vi og koste oss lenge. Personlig likte jeg dette spisestedet aller best!


 • 7

  Yoga on the roof

  På hotellet i Mallorca var det flere ulike treningstilbud, noe som passet midt i blinken for meg. I tillegg til et ordinert gym var det timer som zumba, vannearobic og yoga. Det er alltids greit med litt ekstra bevegelighet, så jeg ble med på yogatimen både mandag og onsdag. Dette forgikk på taket av hotellet klokken halv ni på morgenen, noe som både var en herlig og litt vond start på dagen. Nydelig utsikt var det hvertfall!


 • 4

  Ca'n Pastilla

  Ca'n Pastilla var navnet på området hvor vi bodde i Mallorca. Langs den lyse sandstranden var det fult av butikker og restauranter som strakk seg så langt øyet kunne se. Vi trengte derfor ikke å lete særlig lenge før vi hadde en ny restaurant å sette oss ned på for å nyte god mat eller bare en forfriskende drink. Tror vi telte ca 10 ulike steder vi prøvde ut, hvor det kun var en som ikke var heelt tipptopp. Med andre ord var C'an Pastilla et flott sted med mange muligheter!


 • 8

  Palma de Mallorca

  På en av våre første dager i Mallorca dro vi inn til Palma by, kun et steinkast unna hotellet. Her tuslet vi rundt i byens hektiske gater omringet av mange store palmer og flott arkitektur. Det ble flere stopp i den stekende varmen (både spisestopp, is-stopp og drikke-stopp) før vi fant en havn med båter i de største og flotteste former. Etter alt vi rakk å se denne dagen, forsto vi fort at man må bruke flere dager til å oppleve Palma; både shoppingen, spisesteder og andre fasiliteter. Derfor ble det både en og to turer til inn hit :) 
 • 6

  Mallorca

  Hola amigos! Den siste uken har jeg tilbragt i varmere strøk med mor og far. Med spansk tapas, lyse strender, turkist hav og massse is fikk vi ladet opp batteriene (virkelig, 100%). Har tatt masse bilder på denne turen, så det er bare å glede seg til oppdateringer. Om jeg får tid tenker jeg å legge ut et innlegg fra Palma allerede i kveld. Vi blogges!
  !

 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde