rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit

10

Ungarn dag 1 - Spa!

Halloisen fra Ungarn, Budapest!

Denne dagen har vært  utrolig avslappende og morsom. Vi landet her i Ungarn ca klokken ett og siden den tid har vi gått rundt i gatene, spist kinamat og fått superdeilig massasje med boblebad og sauna (basstue) her på hotellet. Åh, kan ikke beskrive hvor deilig det var å bli knadd litt på, haha. Men nå skal jeg og Tuva få på oss penstasen og få oss en ordnetlig middag. Kanskje blir det noen bilder. Blogges :) • 19

  Going to Hungary!

  Wæææ! Tiden går alt for fort. Jeg har lekser som må gjøres, pakking som må være klart og tv-program som må sees. Og alt dette før jeg drar til Ungarn i morgen. Kan fortsatt ikke tro at jeg drar til Ungarn I MORGEN. Gleder meg grenseløst. Skal være der fra torsdag til søndag. Blir nok en del shopping men på lørdagen skal jeg og Tuva konkurere i taekwondo.

  Reisefølge #1, mæ sjæl!

  Reisefølge #2. Moder'n. Du ser vel likheten? haha!
  Reisefølge #3, Tuva! Jeg og Tuva holdt forresten hele to timer trening alene i går. Morsomt!

  Reisefølge #4. Ipod'en. Her er favoritt-danse-sangene mine for tiden:

 • 25

  Høsten kommer, morna sommer

  God kveld, alle sammen!

  Nå har høsten startet å komme for fullt. Bladene har fått fine farger og det samme har desverre nesen min også.. kremt, hvorfor finnes ikke nesevarmeren? Uansett; I dag har jeg vært på Baker Hansen med Sara og Alma. Det er evigheter siden vi sist gjorde noe sammen, så det var kjempe koselig å bare sette seg ned og snakke sammen igjen.

  Scones og varm sjokolade med krem er godt! :)

 • 17

  Grønnsaksuppe

  Våknet opp med skikkelig stikking i halsen i dag. Derfor var det ekstra godt med varm hjemmelaget grønnsaksuppe etter en lang dag bak skolebenken. Vi så forresten MaxManus på skolen i dag. Er ikke helt fan av sånne "historiske" filmer men denne var bra. Har faktisk ikke sett den før. Nå skal jeg pakke bagen før jeg drar av sted på trening. Sjallabaais!

 • 14

  Skogstur med klassa

  Regnklær, kart og kompas, grillmat og kakao er noe som virkelig er nødvendig for en perfekt skogstur med klassen. Vi hadde orientering i går, og fikk i oppgave å finne ett vann noen km unna. Etter 45minutter med hard kamp om tilværelsen fant vi til slutt målet. Der tok vi oss en pause med deilig varm kakao og dots før det bar tilbake til leirbålet.  Turjentene!! Hva syns du om bildene fra skogsturen? :))

 • 30

  Dagen er ikke helt den samme uten

  I dag sto jeg opp klokken halv ni til strålende sol. Jeg tok meg derfor en deilig frokost på verandaen før det ble joggings i området. Deilig start på dagen! Etter en laang dusj dro jeg til Fabian og fikk låne lader til kamera. På veien hjem igjen kjøpte jeg meg en digg Luchpai, appelsinjuice og seffern...... VG(!!!)

  VG - Dagen er ikke helt den samme uten.. Hva syns du om dagens bilder?

 • 12

  Fredagskos på Egon

  God kveld!

  Nå har jeg kommet hjem fra en kjempe koselig kveld på Egon sammen med Sofie og Maria. Maten var nammenam og praten gikk sin gang. Må gjøre slik oftere. Nå skal jeg sette meg i stugo, spise sjokolade og se på X-factoor. Ha en fin helg, dere!


  Koooselig! <3

 • 22

  Smågodt

  Etter en tidlig trening i drammen i dag var det rett hjem, hoppe i dusjen og finne frem penger til kino. Planen var å se "Toy Story 3" med Markus, Sverre og Hannah M, men siden jeg og Hannah, var pittelitt sene, ble det at gutta heller bestemte seg for "Predators". Haha, den var så kul at Hannah bare måtte ta seg en lur...Neida, den var faktisk helt grei. Særriøst! 


  Lørdagsgodtet som jeg desverre må medele ligger i magen min, og delvis i noen andre sine også..

 • 25

  Cappucino, por favor!

  Ah, endelig helg i igjen. Skolen i dag gikk egentlig ganske greit. Har bare hatt spansk, rle og K&H, noe som passer meg flott. Sluttet også en time før i dag, for å dra hjem å fikse på reklamen vår. mer om dette kommer senere. Ellers så prøvde jeg og Maria ut den nye Go'morgen yoghurten med cappucino. Den smakte very good, og er klart min nye favoritt.


  Tittet litt igjennom bildene på mobilen til Maria i dag, alle var supernusselige helt til........

  ..dette dukket opp. Oh, mah, gåd, DIGG!!

  Har dere smakt de nye høstyoghurtene fra Tine? Hva syns dere?
 • 17

  Mine nye glittrende venner

 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde