rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

10

Èn uke igjen

Nå er det bare en uke igjen til jeg drar til Junior-EM på Kypros. Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg! Ser frem til å se hallen, alle de forskjellige landende, se kamper og ikke minst gå kamp selv. Er utrolig takknemmlig for at jeg har fått lov til å trene hos både Hwa Rang Drammen og Grorud Taekwondo Klubb den siste tiden, noe som har gitt meg veldig bra tkd-trening frem til EM. I tillegg til taekwondo-trening har jeg også hatt en del egentrening, og i går tok jeg og papi oss en liten "boksetime" på gøy, tehe! :)

 • 43

  Dagens antrekk - Autumn is here!
  Poncho&Singlett-BikBok // Phonecase-H&M // EarCuff-Glitter //

  Hva syns dere om dagens kledning?

 • 6

  Tacokos i trønderlag

  God kveld, allihopaa! I dag har jeg vært på T.G.I Friday's med Carl som jeg ikke har sett på hele 2år!!! Utrolig hyggelig å få snakket sammen etter såppas lang tid. Hvis dere lurer på hvem Carl er, så er det bare å følge med på neste runde av "norske talenter" ;))) Se film av han her !

  Så over til overskriften. For dere som så innlegget mitt i går så spiste jeg taco. Senere på kvelden fant jeg igjen en rekke bilder fra mai(?) da jeg var i trøndelag i forbindelse med konfen til Malin, og fant ut at jeg ikke har lagt ut disse koselige bildene før. Så nei... jeg spiste ikke taco i dag også!  Bestemor og Linemor! Absolutt nydelige begge to :)

 • 12

  Tacokveld

  Hei Hei! I dag har jeg vært i byen å fått svidd av en del penger på bl.a fine klær fra bikbok som jeg sikkert kan vise dere i ett annet innlegg. Senere dro jeg på cafè med Kine før det ble enda litt shopping, tehe! Koselig å møte Kine igjen, vi gikk jo faktisk i samme klasse i 7år og på samme skole i 10år, litt sykt da! Nå skal jeg spise taco og prøve å finne en film å se på i og med at Get har streika hjemme hos oss -.-  Tok noen loddrette bilder i dag, og fant ut at det egentlig ble ganske fint.
  // Hva har dere gjort denne lørdagen? :)

 • 12

  Nåler og kinamat

  Hei og hopp! Nå begynner forskjølelsen virkelig å gi seg, og jeg satster på å dra på både skole og trening i morgen. Jeg har også vært en tur til fysioterapauten i dag hvor jeg fikk noen små nåler stukket i låret.. ikke akkuratt kjempedeilig, men greit nok. Senere tok jeg og mamsen turen ned til byen for å spise kinafood og kjøpe noen nye ting. Kan vise innkjøpene senere hvis noen er interisserte.  Har dere fått akkupunktur eller andre slags nåler i kroppen før?

 • 3

  Filmsnutt fra samlingen


  Dette var altså bare en liten filmsnutt fra treningen med Raik i går da jeg var syk. Som dere kanskje ser var Sindre (gutten som starter til venstre) litt overivrig og startet rett på runde nummer to, haha. Men flinke var dem jo alle sammen! :)

 • 6

  Talentsamling i Taekwondo

  Heey! I helgen har det vært talentsamling i taekwondo på majorstua. Denne gangen tok også trønderne og bergenserne turen opp (ned?) til Oslo for å trene. Det ble masse bra og lærerik tkd-trening med Jesper og basistrening med Raik (som også er trener ved Wang). Jeg fikk desverre ikke hvert med på treningene i dag pga forskjølelse. Typpisk! Jeg absolutt hater å være syk. Bortkasta tid det å være syk, spør du meg... Men det resulterte såklart med noen bilder som dere får kose dere med. Enjoy!

 • 28

  Thanks for making me a fighter

 • 3

  Lørdagskos

  Hey! I dag startet jeg dagen med ca to timers trening før jeg satte i gang med leksene(fliink, tehe!) Skal forresten ha møte på Wang ang. en fjerde trening. Krysser fingrene for at det går igjennom!! Men nå blir det lørsdagskos med kyllingvinger, chips og godteri, så får jeg ta treningen senere :)

 • Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits