rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

3

Team Nordic Samling

I helgen har det vært Team Nordic samling i Oslo. Det ble masse bra trening, biljard og mange gode match-kamper. På lørdagen ble det tre økter før vi dro ut for å spille biljard. Vi var delt inn i lag og mitt lag tapte tre ganger på rad, heheh! Biljard er nok ikke helt min greie. Etter en spennende finale mellom gutta og "jenta" hvor guttene så vidt vant, dro vi tilbake til hallen for å spise. Der ble det god mat etter en lang dag.

Dagen besto kun av match-kamper på fire forkjellige matter. Det var høyt niva på alle sammen og det ble mange spennende kamper. Selv vant jeg en og tapte to, så da er det bare å trene videre. Nå er det HØSTFERIE!! Kos dere, alle sammen, så blogges vi om ikke så lenge! :)

 • 6

  Brækhuuus

  I skrivende stund sitter jeg i lykkerus med kaia og Tina etter å ha sett Cecilia brækhus vinne nok en kamp!! Men fy fader, for en nervepirrende kamp. Trodde ikke jeg ville bli så nervøs som jeg ble. Nå skal vi hvertfall kose oss med sjokoladekake og melk :)

 • 5

  Sushi-time

  Jeg beklager min utrolig dårlig bloggen denne uka. Vet jeg har minimalt sykt mange lesere der ute som bare venter på nye innlegg, så da tenkte jeg å oppdatere dere litt. Siden sist har jeg hatt norsk-fremføring, fått 5- på psykologi fremføring og endelig fått den langt etterlengtede skolegenseren, tjohei! Den største forrandringen siden sist må være at jeg prøvde sushi i dag for 3 gang og likte det!! Det hadde jeg aldri trodd. De to første gangene falt det ikke i smak i det hele tatt mens i dag var det fortreffelig, så skål for det! :)

 • 7

  Wonderful Copenhagen 2012

  Da var man hjemme igjen etter en velykket helg i København. Fredagen besto for det meste av mye kjøring, innveing og mat før det ble tidlig til sengs. Selv måtte jeg ligge på madrass og ikke i seng denne helgen. Rommet var nemlig ikke det største jeg har ligget på, men hva gjør vel det når man har så fine romkamerater som Lise og Frida? 


  På lørdag var det tid for konkuranse. Jeg gikk min første kamp nok så tidlig mot en danske. Kampen vant jeg til slutt med sifrene 10-4, noe jeg er veldig fornøyd med. De to neste kampene gikk også greit, og jeg endte til slutt opp med sølv etter å ha tapt finalen med 2 poeng. Jeg er alt i alt fornøyd med helgen og gleder meg til å trene enda mer mot neste stevne. Alle gjorde uansett en strålende jobb. Spessielt Frida og John som tok hver sin gullmedalsje i senior!! Klubben tok til slutt 4 gull, 3 sølv og 2 bronse noe som gjorde oss til den 2 beste klubben.


  Etter alle var nydusjet og klare etter en lang dag i hallen var det på tide med litt god mat. Denne gang ble det buffet på kinaresturant. Blir ikke mye bedre enn det, nei! Deretter ble det en god natt søvn før 7 timer i minibuss ventet dagen etter. Heldighvis gikk turen greit, så nå sitter jeg her; sliten, fornøyd og småsulten. Kjenner det blir tidlig kveld på meg i dag. SMÆSK! 

 • 2

  Myke jenter

  Siden du maste på at jeg måtte blogge i går dedikerer jeg dette innlegg til deg, Frida. Syns hun fortjener det siden hun har blitt så myk.

  Jeg har også blitt litt mykere. Takket være mye tøying på tveita er jeg nå helt nede, wihuu!

  I morgen drar vi til København med minibuss før det blir innveiing på kvelden. På lørdag er det mesterskap. Det blir bra. Bloggæææs!

 • 7

  Instagram: Rakeldrage

  I og med at det bare er noen uker siden jeg fikk iPhone er jeg ganske ny på instagram også. Liker å finne nye folk å følge så legg gjerne igjen hva du heter på instagram så skal jeg ta en liten titt. Jeg heter "rakeldrage" som dere kanskje har forstått. Følg meg gjerne, da blir jeg glad!

 • 6

  Vestfossen

  God morgen, kjære lesere! Etter skolen på fredag gikk turen til Inger-Line i Vestfossen. Hovedgrunnen var at vi skulle lese og øve til foredraget vårt i psykologi, men litt kos ble det såklart også. En av de søte søstrene til Inger-Line, Liva, ble nemlig 2år på lørdag og kake måtte jo til. Den første kaken gikk desverre ikke helt som planlagt og endte isteden opp som kveldsmat. Den andre derimot ble perfekt, og smakte like bra som den så ut. Bursdagen var kjempekoselig og jeg er utrolig glad for at jeg fikk lov å være med denne søte familien.  


 • 23

  Dagens antrekk 05.09.12

  Det har blitt en del antrekk på bloggen i det siste og her har dere enda et med mamma sin hjemmelagde genser! Håper dere liker det :)


  Bukse-BikBok // Sko-Kina // Drømmefanger-Mexico // Genser-Homemade

  Hva syns dere? :)

 • 11

  Konfirmasjon

  Nå sitter jeg forran pc-en og ser gjennom bildene fra konfirmasjonen til Simon mens jeg prøver å holde kakene nede. Det var bare så mange gode kaker at jeg måtte smake på det meste, oops! Det ble uansett en veldig fin konfirmasjon med mye god mat samt et par fine taler.


 • 6

  Klar for konfirmasjon - Antrekk

  Nå skal jeg, mamsi og papsi straks i konfirmasjonen til fetteren min, Simon på lørenskog. Skal prøve å få tatt litt bilder som kommer i kveld. :)

  Kjole-Ginatricot // Sko-Kina // Blomst-H&M

 • 9

  Flyshow på Aker Brygge

  Hva syns dere om bildene? flere som så flyshowet på aker brygge i dag?

 • Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits