rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

5

Nye treningsklær

Som jeg nevnte i forrige innlegg fikk jeg og Jesper hver vår belønning for malingen. Min belønning var nye treningsklær og isposer(noe jeg aldri kan få nok av.) Mamma og pappa hadde vært på elleville dager hos G-sport noe som resulterte i mange godsaker. Fikk ny tights, løpejakke og t-skjorte fra Frank Shorter i freshe farger pluss en kjempetøff tights fra nike som jeg har ønsket meg lenge. På løpejakken kan man også ta av armene slik at det blir en vest. Kjempestilig! Gleder meg til å bruke alt sammen. • 8

  Oppdrag fullført

  Denne helgen flyttet mor og far inn hos tante Unni for at jeg og Jesper skulle pusse opp hjemme. Oppdraget var å få malt taket og alle veggene før helgen var over. Med mange liter hvitmaling, pensler, ruller og papir var vi klare. Etter mange timer med hvitmaling fant vi ut at vi hadde lyst til å gjøre noe mer. Spontant dro vi på Coop for å kjøpe brunmaling til mur, bord og enkelte lister. Vi var litt i tvil om vi skulle bli ferdige men til tross for trening og jobb klarte vi det akkurat til mamma og pappa ringte på dørklokka.


  Vi var såklart veldig spente på hvordan reaksjonene ble, spessielt på valget av brunfargen. Heldighvis falt alt sammen i smak. De var veldig imponerte noe som resulterte i noen belønninger til hver av oss. Yeey!! Dette kommer såklart på bloggen senere. Her er resultatet:


  Slenger også med ett bilde av hvordan stua ser ut i dagslys:


 • 3

  Høstens gode sider

  Nå som sommeren har tatt farvell for denne gang er det på tide å finne frem de possitive sidene ved høsten. Det er ikke bare forkjølelse og kalde tær som rammer oss denne tiden. Høsten er faktisk ganske koselig når man tenker over det. Store gensere, varm kakao, stearinlys og filmkvelder er hvertfall ting jeg setter pris på. I tilleg skal jeg prøve å blogge litt mer.. (kremt*)

  //weheartit

 • 8

  Sting like a bee

  Da klokken nærmet seg syv i går var vi klare for en spennende kveld med mange gode kamper på tv-en. Vi koset oss med taco, chips og papirhatter mens vi ventet spent på hovedkampen med Brækhus og Castillo. De to første rundene var ganske nervepirrende men i trede runde kunne man allerede se at Cecilia hadde full kontroll på 18-åringen. I niende runde viste hun hva hun var god for og avgjorde det hele på teknisk knockout. Kan ikke si annet enn at den dama er rå! Avslutter innlegget med noen ord fra Mohammed Ali: "float like a butterfly and sting like a bee," • 4

  Loddsalg på Oppsal

  Klokken to i dag var jeg, mamma, pappa, Celina og moren klare for å selge lodd på Oppsalsenter. Til tross for litt snuffsing og vondt i hodet gikk salget ganske fint. Kanskje ikke det mest folkefylte senteret men hyggelige folk var det hvertfall. Nå er det snart klart for taco og fightnight på tv-en før det blir en tidlig kveld. Viktig med nok søvn for at jeg skal bli ordentlig frisk.
 • 5

  Sweeet 18

  Forrige fredag fylte Tina endelig 18år noe som såklart måtte feires. Rett fra jobb i går dro jeg til Tina hvor musikken allerede var satt på det høyeste og snacksen var på bordet. Med en medbrakt eplejuice var jeg klar for å storkose meg med en fin gjeng. Fikk også snakket masse med Sofie som jeg gikk på skole med i hele 10år. Det merkes at vi møtes alt for sjeldent. Uansett hadde jeg en kjempefin kveld med god mat, dansing og prating. Før klokken ble for mye kom Jesper opp en tur før han var så snill å kjøre meg og Jelena hjem.  


 • Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits