rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit

2

Kyllingwok

Heisann hoppsann! Da er vi allerede godt i gang med en ny uke med mange gode hverdagsmiddager i vente. Etter mitt ønske ordnet mamsen kyllingwok til middag i dag med masse godsaker; Kylling, grønnsaker, ris og carchewnøtter. Nå skal det leses litt før det snart er klart for tkd-trening. • 2

  Jentekveld

  God søndag kjære lesere! Denne helgen har som vanlig vært veldig bra; har både vært på poledance, trent med teamet, slappet av med kjæresten og kost meg venniner. I går kveld møtte jeg og Marte opp hos Tina for en etterlengtet jentekveld. Verten disket opp med klassisk taco og en faaarlig god kake mens vi bablet i vei om alt mellom himmel og jord. Senere kom også Sofie og Martine, og vi koste oss resten av kvelden med kake og film. Koskoskos!
  Mmm, oppskriften på denne kaken må jeg få tak i !

 • 2

  Poledance

  Jeg har lenge hørt rykter om hvor bra trening poledance skal være, så nå har jeg fått prøvd det selv også. Sammen med Jelena dro vi på prøvetime hos Sometimes Pole Studio. Det var en krevende og veldig morsom time med både dansing, musikk og svinging i stanga. Bra trening var det hvertfall! 

 • 2

  Pink friday

  Hei hei! Bruker som regel å ha "pink wednesday", men i dag ble det jammen meg "pink friday" også. I dagtidlig møtte både jeg og Elise opp i rosa fra topp til tå for dagens styrkeøkt på Mudo Gym. Siden jeg startet på Universitetet i høst har jeg og Elise begynt å trene litt sammen noe som er veldig motiverende. En så blid jente skal man lete lenge etter! • 4

  Pasta for Skipper'n

  I går prøvde jeg meg på en skikkelig sunn pastarett ala Skipper'n. Denne besto av fullkornpasta, laks, crème fraice og såklart masse spinat. Fant oppskriften på Rema 1000, og fulgte noen få trinn for å trylle fram denne deilige onsdagmiddagen. Lagde såppas mye slik at jeg kan kose meg med dette på jobb i dag også..mmm!  Ha en sterk dag videre! :)

 • 3

  If it doesn't challenge you

  ..It won't change you! Da var jeg nettopp ferdig med dagens første økt på Mudo Gym. Det kjentes litt tungt i dag, men det må vel til i ny og ned. Nå skal jeg få i meg litt god restitusjon før det er lesing og oppgaver som venter på meg.

   Ha en flott dag!

 • 2

  You made it!

  Good morning sunshines! Nok en tidlig morgen med en stor kopp varmt før det er klart for dagens gjøremål. Denne morgenen skal jeg til MR for å sjekke både rygg og lår.. ikke den koseligste starten på dagen, men forhåpentlig en av de viktigste denne uken. Håper å endelig få orden på litt plager med kroppen. Nok om det, vi klarte å stå opp fra den varme sengen denne høstdagen også, gratulerer! :) 

  //weheartit

 • 0

  Egentrening

  Hei og hopp alle sammen! På torsdager har vi ikke fellestrening med teamet, så da er det egentrening som står på tapetet. Bruker å løpe 40 min før jeg avslutter med tøying på gressplenen. Om jeg i tillegg har litt ekstra energi kjører jeg på med litt spark i luften. Dette gjør jeg helt til noen kommer gående fordi.. da stopper jeg fort.  Topp-MXDC // Tights-Craft // Pulsklokke-Garmin // Løpesko-Nike

  HA EN FLOTT DAG!

 • 2

  Høstmat

  Selv om det fortsatt er varmegrader ute og genseren må knytes rundt hofta er det nå blitt høsttid. Dette er tiden for varme pledd, store gensere og såklart deilig høstmat. I dag er det duket for fårikål og nybakt eplekake hjemme hos oss. Siden det bare er onsdag blir det kun ett lite stykke eplekake med ekstra mye epler, hehe!
  Hvem skal stå imot denne herlige saken?

 • 2

  Eksplosiv styrke

  Ny uke, nye muligheter og nytt styrkeprogram... Nå begynner konkurransesesongen endelig å nærme seg, noe som også betyr endringer i styrkeplanen. Fra og med i dag kjører vi eksplosiv styrke med step-up, frivending osv.. Gikk gjennom øvelsene med spreke Jelena allerede på fredag og det føltes bra å komme i gang. 

  Ønsker alle en sprek uke! :)

 • 6

  Skoleveske

  Som dere kanskje så i et av mine forrige innlegg har jeg fått meg en kjempeflott skoleveske i ekte skinn. Det var mamma og pappa som fant den i Hellas og tok den med hjem til meg. Jeg har lenge lett etter noe som kunne erstatte den gamle skolesekken min fra puma så jeg ble såklart kjempeglad. Den er veldig fin og praktisk med mange rom og lommer noe som passer ypperlig for meg som liker å ha litt orden. Tuuusen takk mams og paps! :)

 • 4

  Dagens antrekk 11.09.14  Genser-BikBok // Skjerf-Cubus // Klokke-Spania // Skoleveske-Hellas // Sko-Nike // Smykker-Gaver

 • 6

  Grove vafler

  Tenkte å dele oppskriften på grove vafler med dere siden de var så gode. Oppskriften er hentet fra melk.no og funker veldig bra. Et raskt og enkelt alternativ til noe sunt og godt i hverdagen. 

  Du trenger følgende:  1 ½ dl hvetemel, 1 ½ dl sammalt hvete, 1 dl havregryn, ½ ts salt, ½ ts bakepulver, 4 dl ekstra lett melk, 2 stk egg, 2 ss smør
  Først tar man alle tørrvarene i en skål...


  Deretter tilsetter man egg, melk og smør...

  Til slutt er det bare å vispe til det blir en glatt røre... la det vente i ca 15.min, stek de og voila!..

  Sunne grove vafler til hverdagskos. Håper dere blir like fornøyde som meg! :)

 • 1

  Onsdagstrening

  God onsdag, dere! Håper alle har hatt en flott uke så langt. I dag ble pappa med på trening, og tok seg frihet til å ta noen bilder. Kjørte først og fremst styrke på armer i dag, men siden styrkeøkten på mandag gikk bort pga reise ble det litt bein også. Senere i dag blir det onsdagstrening med teamet noe som betyr draktdag.   Viktig å være alvorlig på trening... heh!

 • 2

  Victoria's Secret

  Fem jenter i Stockholm vil alltid enda med litt shopping på Victorias Secret. Alle vi norske jentene dro nemlig med samme fly i går og mellomlandet på Arlanda flyplass hvor de har en liten rosa butikk som ventet på oss. Her var det 50% på toalettmapper og diverse, så på meg ble det en søt toalettmappe og en bodykrem i duften "Love spell". Har allerede bodypray og lotion i denne duften så nå skal jeg lukte godt, hehe!


 • 2

  Matchday

  Bildene er fra den siste treningen på søndag hvor vi gikk matchkamper med poeng. 

 • 0

  Takk for nå

  Goood morning! Da setter vi snuten hjemover etter en veldig flott helg i Skellefteå. Treningen avsluttet med noen matchkamper med dae-do i går noe som gikk veldig greit. Deretter dro vi på "Vikings" for å spise oss gode og mette, før vi til slutt dro for å kjøpe litt godis, mmm, det er ikke hver gang vi gjør! Nå venter kun noen timer i Stockholm før det er hjem kjære hjem. Takk for nå Sverige!

 • 4

  Last day in Skellefteå

  Heisann hoppsann! Siste dagen her i Skellefteå bruker vi på å trene, spise, dra på foredrag og trene enda litt til. Dagens første trening besto av noen øvelser og ulike situasjoner før vi avsluttet med sparring. Klokken to i dag skal vi på foredrag med Elin om "The Olympic Dream" før neste trening er klokken halv fire. Her har dere noen flotte (og svette) gruppebilder; • 0

  VIP-party

  Gårsdagens åpning av det nye senteret til Soo Shim var som sagt en stor suksess. Klokken syv var jentene pyntet med kjole og høye hæler, mens guttene var kledd i sin fineste dress. Festen var kun for spesielt inviterte, og kvelden ba på mye bra. Innvielsen av senteret ble gjort på en skikkelig kampsportmåte, så i stedet for å klippe en rød tråd ble det brekt en plate. Det ble også velkomstdrinker, taler, videoer og oppvisning før vi forlot stedet med hver vår goodiebag.
 • 2

  High Performance

  God dag allihopaa! Da var vi ferdig med vår andre trening her i SooShims nye High Performance Senter i Skellefteå.  Vi er som sagt spesielt invitert til denne helgen sammen med noen av de beste fighterne fra hele Europa. Treningene består for det meste av sparring noe som er veldig gøy og utfordrende. Gårsdagens åpning av senteret var en suksess; tenker å legge ut et innlegg fra dette senere. Her får dere noen actionbilder fra dagens første trening; • 0

  Stockholm, Arlanda

  God mårrååån! I skrivende stund sitter vi på Arlanda flyplass og inntar dagens frokost. Her skal vi slappe av en times tid før vi skal fly videre til våre venner i Skellefteå. I kveld blir det trening og åpningsfest for VIP-folkene noe som blir veldig bra. I morgen er det klart for mer trening og seminar.

 • 2

  Velkomstvafler

  Det føles godt å ha mor og far tilbake i hus igjen etter to uker. Jeg og Jesper ønsket dem velkommen i går med hjemmelagde og sunne vafler. Hadde lyst til å ordne noe godt men samtidig sunt så da ble det grove vafler og lilla roser. De ble ihvertfall veldig fornøyde. Deretter ble det gaveåpning og bildevisning før jeg måtte sette meg på rommet for å lese filosofi. Sånn er det å være student. • 4

  Hello september!

  Da var måneden september sparket i gang, og en ny måned med trening, studier og sosiale ting står på planen. Allerede denne helgen skal jeg til Sverige for å trene sammen med noen av europas beste taewkondo-utøvere. Det blir en bra helg med trening, foredrag og litt sosialt vil jeg tro. Vi har ihvertfall fått beskjed om å pakke ned både taekwondo-drakt og den fineste kjolen vi har. Det blir spennende! I dag har jeg trent styrke, vært hos tannlegen og handlet inn litt mat. Mamma og pappa kommer nemlig hjem fra ferie i dag så tenkte å overaske dem med noe godt. Gleder meg!

  -Treningsklær fra MXDC-

  Noen som klarer å gjette hva dagens kos blir?

 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde