rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

8

Blåmandag

Den siste tiden har det vært mye som har skjedd i livet mitt, og at en skikkelig blåmandag kan slå inn er vel ikke så rart. Heldigvis vet jeg at alle de jeg er glad i, har det godt hvor enn de er; enten de er i himmelen eller her på jorda. Slikt gjør at man føler en slags fred, selv om ting kan være så uendelig tungt til tider. I går bestemte jeg meg derfor for å snu blåmandag til å være en blå mandag, kun i fargen og ikke i sinn. Solen skinte og jeg tenkte at det var en fin dag til å sette pris på det fine vi har, og rett og slett være glad.

 • 2

  GranittRock

  Den siste tiden har jeg jobbet litt med PR for gratisfestivalen GranittRock, og i helgen braket det løs på Grorud med kjente artister, tivoli, sirkus og mye annet. I år var det også 10-årsjubileum noe som såklart gjorde at festivalen nådde nye høyder.  På fredag stekte solen, og både ungdommer og barnefamilier så ut til å hygge seg med bra musikk og underholdning. Den gode stemningen fortsatte på lørdag, og til tross for litt regn på starten av dagen flokket det seg mennesker rundt scenen. Noen av artistene som dukket opp var Jaa9 og OnklP. Skambankt. Suite16, Admiral P, Raga Rockers og Madcon. Det hele avsluttet med fyrverkeri i alle mulig farger.

 • 1

  Ta i, ta i!

  Jeg har vært så heldig å få være med på Jan Bøhler sin nye musikkvideo "Ta i, ta i!" . Videoen handler om at dagene våre kan være fulle av stress, og at det derfor er deilig med en treningsøkt ute i det fri. Trening er noe alle kan gjøre, enten du er ung eller gammel, svak eller sterk, og i videoen er det med litt fra alt. Bøhler kommer også på Granittrock festivalen sammen med Admiral P, Skambankt, Onkl P og mange andre. Festivalen er helt gratis, og finner sted i Oslo 11-12.september (altså i dag og i morgen), komkom! 

  Klikk på bildet for å se videoen. Dere ser meg på 1.18 og 3.04. 

 • 5

  Jentekveld i Hokksund

  På fredag gikk turen til Hokksund hvor det var duket for jentekveld hos Hanna. Da jeg, Karine og Alice omsider ankom (etter å ha klart å gå av på feil stasjon) hadde verten allerede pizzabunnen klar, mens masse godt pizzafyll ventet på kjøkkenbenken. Det ble dermed hjenmelaget pizza til middag, og Hannas hjemmelagde sjokolademousse til dessert, mmm! Med andre ord en veldig hyggelig kveld med flotte jenter, mye prat og mye kooos. Alt som skal til før nye dager bak skolebenken.
 • 1

  They see me rollin

  God fredag, flotte lesere! På grunn av skader og muskelknuter har min rosa foamroller blitt min beste venn og verste fiende. Det gjør så veldig vond, samtidig som at jeg vet at det er bra for meg. Startet dagen i dag med noen øvelser hjemme. Mine favorittøvelser er på siden av hoften og ryggen, og de kan jeg love at du vil kjenne virkelig godt. For å komme igang med dagen ble frokosten i dag fitnessguru sin nye proteinshake med bringebær. Mmm, lett og godt, og perfekt før trening! Dere kan kjøpe den HER for kun 25kr!! 

  (Produktet er tilsendt fra fitnessguru)

 • Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits