rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit

23

Min mening om sushi!

I dag har jeg da spist sushi for andre gang. Første gang (som var for ca ett år siden) var ikke akkuratt velykket, men dem sier jo at sushi alltid er best den andre gangen, så jeg ga det en ny sjangse, og jah.. hva kan man si? For det første skjønner jeg virkelig ikke greia med spisepinner, og for det andre.. rå fisk? jææh...

Fantastiske søte jenter. Fra vestre: Hannah M, Hanna, Alma og Maria :)
Også noen blinkskudd da:Konklusjonen er da den at jeg nok holder meg til deilige våruller, i stedet for rå fisk med ingefær :)Liker du Sushi?

 • 10

  Blåveis, gull og coach-lisens!

  Skoledagen i dag besto av èn mattetime, en halv naturfagstime og teater med valters mandler og eplejuice. Deilig med en slik dag etter helgen. Denne helgen var det nemmelig NC4 i taekwondo, og såklart deltok vi i klubben. Det ble mange gode plasseringer, og selv fikk jeg med meg èn fjerde plass, ett gull og èn blåveis hjem fra denne NorgesCupen.  Har forresten blitt coach siden sist. Kuult, haha. Men nå må jeg skrive anmeldelse av teateret vi så i dag.. Jau, ikke bare kos med teater, vettu :)  // Bilder fra hallen er lånt av Kine.

 • 26

  Todays outfit

  Hei på dykk! Nå er det virkelig iskaldt ute, spesielt om morgenen. Bilrutene er dekket med iskrystaller, bakken ligner mer på ett tynt sauseskinn (fin beskrivelse..) Og dere fiikk vel med dere at det snødde her i Oslo i går? wow! Ble faktisk glad av å se snøen dale ned i gårkveld, selv om mesteparten ikke la seg bakken. NÅ ER DET HELG! Dykk får kose dykk(?)


  Overdelen er fra Lindex. Har forresten funnet tvillingsøstra mi, hihiho! Hva syns duu?

 • 13

  Leksehjørtet!

  i dag starter jeg på skolen kvart på ti, men klarte å våkne en time for tidlig, heh, yeey. Jaja, har hvertfall fått tatt meg en deilig varm dusj som jeg aldri rekker ellers. Vurderer å krølle håret mitt også, siden jeg allerede har fått på meg maska med sminke.

  Gårsdagen gikk ut på å lage foredraget i naturfag, har flere foredrag fremmover nå, ææh, stress! Men det som gjorde det litt kosligere, var at jeg gjorde det i den nye leiligheten til "filletanta" mi. Det er blitt så koselig der. Får skikkelig stemning av å tråkke inn i leiligheten.  Gårsdagens koseligste leksehjørnet ;)

 • 21

  Med sløyfe i håret


  Hva syns du? Sløyfen er lånt av kusinen min, Malin. Gottah Love it :)

 • 20

  Hjemmelaget lørsdagspai

  I dag har jeg og Tuva vært på ett fire timers lagt taekwondo-seminar i Drammen. Mye nytt og spennende, men etter ett såppas langt seminar blir man ganske så sulten på noe godt. Jeg og mamsen tok oss derfor turen i butikken sammen og bestemte oss for å prøve ut noe helt nytt. Nemmelig hjemmelaget pai. Den smakte nydelig. Virkelig å anbefale!

 • 26

  Autum is here!

  Jeg elsker høsten, bortsett fra at jeg som regel alltid havner på sofaen med fire ullpledd, fire typer halspastiller og en stor kopp te, blææ, jeg som ikke en gang liker te. Uansett, høsten er fin, og det skal den ha. Nydelige farger!


  Meg og fatter'n da vettu. Han er forresten også til å finne på facebook nå, hahah, aldri forseint! 
  Hva syns du om høstbildene?

 • 18

  Kinotur & Dagens kledning

  Det har vært en kjempe fin høstdag her i Trondheim. Selv om solen skinte og fuglene sang, bestemte vi oss for å sitte i mørket og gomle godteri. Men det var virkelig verdt å kaste bort litt sol i dag, for filmen "The Karate Kid" var awzoome!


  Jakke - Ungarn / Tunika - H&M / Sko - LilleVinkelSko / Skjerf - Arvet / Sløyfe - Malin sin
  Hva syns du om dagens kledning?

 • 29

  Innkjøp fra Budapest

  Hola amigos! Nå sitter jeg og mamsen på toget til Trondheim. Nettet er litt ustabilt her, men det går. Har sittet å stirret ut vinduet i ca fire time nå, og gleder meg til å komme "hjem" te trønderan. Rakk så vidt å bytte ut klær i kofferten før det var på'en igjen, hehe, men godt med høstferie da. Noen av tingene som ble pakket ned var bl.a innkjøpene fra Budapest:  Hva syns du om innkjøpene?

 • 21

  Sweeet like sugar!

  Nå er vi kommet hjem fra nydelige Ungarn. Det var definitivt ett av de fineste landene jeg har vært i. Byggnigene (eller skal jeg si slottene?) var utrolige. På lørdag konkurerte jeg og Tuva i taekwondo. Og siden vi var de eneste fra Norge, var det en helt ny og spennende opplevelse å kunne få konkurere med nye folk fra nye land.

  Ellers så har det blitt knipset hele 416 bilder denne helgen. Åh, jeg aner ikke hvor jeg skal starte. Kunne nok lagt ut bilder i timeshvis, men tror jeg starter med bildene fra den fantastiske godtebutikken "Sugar". Den var virkelig fin, Til og med doen var til å spise opp! Nesten ikke tull en gang!

  Hva syns du om bildene? Noe som fristet?

 • 9

  Underground

  God morgen, alle sammen!

  Nå har jeg våknet etter en god natt søvn. Snart er det ned i lobbyen for å spise deilig frokost, før det bærer til hallen. Det blir utrolig spennende i dag. Hele 12 land deltar i konkuransen, weey. Andre dag i Ungarn var forresten nydelig. Rekker ikke å legge ut så mange bilder nå, men lover flere bilder når jeg er tilbake i Norge. :)

  T-banene her er bare såååå kule! haha :)

 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde