rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

5

Lørdagskveld i stugo

God kveld! I dag skulle jeg egentlig ha oppvisning med Mudo Furuset&Tveita men det endte med at det heller ble delt ut ballonger, brosjyrer og gratise vaffler. Etter dagens innsats fikk klubben inn hele 18 nye kontrakter! Nå sitter jeg i stua med skjerf, ullsokker, ullpledd og hjemmelaget hamburger. Klør litt i halsen, så får håpe at jeg ikke blir syk  men at det bare er noe RASKT forbigående. Dere får ha en fortsatt  fin lørdagskveld!

 • 14

  Ny høstjakke

  Da var det fredag igjen og helgebloggeren sjøl er da på plass etter nok en uke. Denne uka har jeg også fått kjøpt meg noen nye ting som bl.a et par nye gensere, nynorsk ordliste(tvangskjøp!) og en deilig høst/vinter-jakke som jeg allerede har brukt masse. Godt å ikke fryse nå som det er så kaldt ute. Skal forresten snart kaste på meg jakka igjen før det bærer avgårde til furuset for dagens taekwondo-trening! :)  

  Hva syns dere om jakka? :)

 • 21

  Jordbær med krem

   I dag har jeg ryddet på rommet i hele dag. Tenkte det var lurt å starte nå, hvis det skal se fint ut til jul (heheh). Det er helt utrolig hvor mye klær som kan skjule seg i skap, skuffer og på andre utenkelige steder. Rommet mitt så rett og slett ut som en eneste stor kleshaug etter å ha dratt alt utover senga. Etter flere timer i strekk med rydding har jeg nå to store poser med klær som skal leveres til Fretex og endelig begynner det å se greit ut igjen. Nå har jeg tatt meg en velfortjent pause med deilige jordbær med krem.. mmm, noe av det aller beste jeg vet!! 

 • 7

  Toro Toro

  God kveld! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra den spanske tapas-resturanten "Toro Toro" med mamsen og "tante" Unni. Der fikk vi servert deilig tapas med alt fra scampi til spanske kjøttboller før det til slutt ble dessert med vanillje og andre godsaker. NomNom! Resten av kvelden blir nå tilbrakt i sofahjørnet med pledd, potetgull, sjokolade og "Skal vi danse". Ciao!

 • 7

  Trening med mening

  Heisann! I og med at jeg nå trener fire ganger i uken på skolen, fem ganger i uken i klubben, pluss syv dager i uken med lekser (neesten syv da!) har jeg ikke så mye tid til bloggen midt i uken lenger. Jeg tror jeg derfor må døpe bloggen min om til en slags "helgeblogg" enn så lenge, hehe!

  I dag hadde vi turning på Wang, noe som var både gøy og litt skummelt. Vi stupte kråke, slo hjul og sto på henda(...prøvde iallefall). Neste gang blir det vel salto også....bra jeg ikke er turner for å si det sånn! Men nå må jeg ordne meg til tkd-trening med Mudo Team Furuset/Tveita. Gleder meg! Elsker å trene med så mange erfarne og flinke utøvere :) Håper dere får en super helg! Klem fra helgebloggeren.

 • 12

  Bildedryss fra Junior-EM • 20

  We found love in a hopeless place

  Bildene er fra Kypros. Hva syns dere? :)

 • 5

  Dobbel bronse til Norge!

  På fredag ble det hele to bronse-medaljer til Norge i Junior-EM. Disse var det Frida i -55 og Jelena i -44 som sto for. Kjempe flott prestasjon fra begge to, og det var veldig fortjent. Masse gratulerer til dere begge!! :)) Bilder fra seremonien og resten av kampene kommer senere.

  Etter finalene og medaljeseremonien bar det rett tilbake på rommet for å ta en rask dusj før det ble feiring med pizza og fargerike drinker (uten alkohol da såklaaart! :)) på en italiensk resturant i nærheten av hotellet.

 • 7

  Gresk mat på Kypros

  Hei Hei! I pausen mellom kampene i går dro jeg, Vilde og Jan-Kerim på Gresk resturant med de koselige foreldrene til Vilde. Vi var omtrent de eneste på hele den søte og romantiske resturanten hvor vi ble servert masse deilig gresk mat. Og da vi trodde de var ferdige med å servere oss små fat med forkjellige delikatteser kom dem jammen meg med fem fat til. Til slutt måtte vi faktisk be dem stoppe å komme med mere mat. Ikke fordi det ikke var godt, men rett og slett fordi det ble for mye mat å ta inn på en gang, hehe!
  Hva syns dere om gresk mat? :)

 • 12

  Oppdatering fra Junior-EM

  Heisann hoppsann! :)

  Først og fremst må jeg takke absolutt alle sammen som har ønsket meg lykke til og vært støttende i forkant av Junior-EM. Det betyr så mye for meg at dere aner ikke, så tusen takk for at dere har vært med på å gjort dette til en super opplevelse for meg!

  Som noen kanskje allerede vet så tapte jeg min første kamp mot Tjekkia med 4 poeng. Det var en ganske jevn kamp før hun dro ifra mot slutten. Stillingen endte til slutt med 11-7 til hun. Litt surt, men jeg henger ikke med hodet forde. Jeg gjorde mitt aller beste og fikk inn ett hodespark som jeg er ganske fornøyd med om jeg kan si det selv, hehe :))

  I dag er det ingen som går kamp, det er kun innveing for Frida, Jelena og Carl som skal gå kamp i morgen. Derfor betyr det at jeg kan steke meg i sola, bade, høre på musikk, gjøre lekser og nyte at jeg er her på fine fine Kypros.


  Jeg er da i rød vest. hehehe, kanskje på tide med en hårklipp? :)

 • 9

  Cypruus!

  Hei hei! :) Ankom Kypros rundt klokken to i natt og kom oss ikke i seng før klokken seks på morgenen, så derfor blir det kun bilder i dag. Er for trøtt til å skrive. Det er forresten utrolig fint og harmonisk her! Bor i en liten søt leilighet med Vilde, Frida og Jelena. Her er nokon bilder:
  Hva syns dere? Fint?

 • 11

  Avreise til Junior-EM i Kypros


  Da var dagen endelig kommet for avreisen! Wææ.. snakkes i Kypros! :)

 • Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits