rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

7

Instagram update

Aloha! I og med at jeg legger ut bilder på instagram mye oftere enn jeg blogger har jeg nå tenkt å legge ut en liten update fra min instagram en gang i blandt, sounds good? (JAA!) Håper dere liker bildene. Hvis dere vil følge meg på insta heter jeg som sagt; rakeldrage.


 • 7

  Nye godsaker

  Mens jeg var i Serbia med Team Nordic koste mamma og pappa seg på Color Fantacy. Mine søte foreldre hadde også fått kjøpt med seg noen godsaker til meg fra båten. De hadde fått tak i et fint skjerf, en søt strikkekjole, sjokolade og hele to parfymer. Blandt de to parfymene mine var yndlingsparfymen min; Vera Wang Princess. Yeey, tusen takk!! :) • 5

  Tidlig ute

  God morgen allihopa! I skrivende stund sitter jeg på Wayne's Coffee med en stor kopp varm kakao. Hvorfor så tidlig? Jo, det er fordi jeg helt hadde glemt at vi hadde mattedag og at den startet en time senere enn vanlig tid. Utrolig irriterende. Men får vel bare gjør det beste ut av det. Ha en fin dag!

  (Dette innlegget ble skrevet 08:15)

 • 8

  SERBIA och BERLIN

  God dag alle mine tusen lesere der ute! Tenker dere har savnet meg, men nå er jeg hjemme igjen etter en helg i Serbia og delvis i Berlin. I helgen deltok som sagt Team Nordic i Serbia Open. Det ble et meget velykket mesterskap for Team Nordic denne gangen med en haug med gode prestasjoner. Vi fikk også tildelt to store pokaler så bedre blir det vel ikke. Selv vant jeg første og tapte kvarten. Litt kjipt, men følte jeg fikk til det som var hovedmålet mitt denne gangen; nemlig å være litt mer "bitch" på matta.   Grunnen til at vi også havnet i Berlin var fordi vi skulle mellomlande der, og fra vi landet i Berlin til neste flyet til Oslo gikk var det hele 10timer. Vi valgte derfor å dra ned til byen. Der spiste vi, var på starbucks (et must) og dro til slutt på kino hvor vi så filmen Ted, hahaha, har aldri sett en så merkelig film. Tiden gikk hvertfall fort og pluttselig var det boarding. Deilig å være hjemme igjen!


 • 5

  Roser og belgisk vaffel

  På lørdag møtte jeg endelig Maria igjen. Vi møtes alt for sjeldent nå som vi går på forkjellige vidregående så da er det ekstra hyggelig når vi først møtes. Vi hadde det uansett veldig koselig sammen. Belgisk vaffel ble det også, nomnom! En annen ting som var veldig koselig var da Jesper kom på døra med roser til meg, awwiii, da ble jeg veldig glad. Tusen takk, my dear! :)

 • 6

  Snikk snakk!

  Hola chicas! Da ble det sushi en gang til gitt. Denne gangen kjøpte jeg og Marte oss sushi til filmen i spansktimen, ikke dårlig! Siste timen besto av en tretimers lang IT-prøve, puh...syns vi har alt for mange prøver for tiden. Neste uke har vi både norskfremføring, en stor historieprøve og matteprøve. Gleder meg allerede til neste ferie! Siden sist har jeg også vært en del med min kjære Jesper. Forrige helg så jeg på han spille hockey før han var så flink å lagde middag til oss senere. kooosi! Heldighvis ikke lenge igjen til helg igjen nå, det blir godt :)

 • 6

  Just do it!  Alle bildene er tatt av Vegard Landsem på Team Nordic samlingenen som var.

 • 23

  Dagens innkjøp


  Bukse, lys opp & smykker - BikBok // Rosa genser & skjerf - Cubus // Deksel- Glitter

 • 6

  Strømmen Storsenter

  Hei og hopp! I dag har jeg vært på strømmen storsenter med selveste papsi. Orket ikke å styre rundt på Oslo City nå i høstferien, så da var det like så greit å komme seg litt bort. Jeg fikk kjøpt meg to fine topper, èn bukse, to smykker, et skjerf og et nytt iphone-deksel som jeg gleder meg til å bruke. Tenkte jeg skulle vise dere innkjøpene på bloggen litt senere. Vi tok oss også en matbit på strømmen. Det endte opp med to gigasalater til en gigapris. Heldighvis er det ikke hver dag!


 • Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits