rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit

2

Happy halloween!

Mens noen går "knask eller knep", drar andre drar på halloweentrening. Det er riktig nok ingen offisiell halloweentrening i dag, men tenkte å kle meg for anledningen likevell. I dag har jeg nemlig på meg en orange treningstopp, svart tights, orange strikk i håret og klementimer som restitusjon. Dette er verken reklame for klementiner eller treningstøy; det er reen barnlighet, hehe. Happy halloween, dere!

 • 2

  Sunrise

  God morgen! Fordelen med å være oppe før solen er at man får være vitne til noen fantastiske soloppganger. I går var soloppgangen absolutt nydelig her i Oslo, og dette fikk jeg knipset noen bilder av.  Vakkert, ikke sant? 

 • 3

  Kyllingwok med nudler

   (Jeg har fått tilsendt dette produktet fra fitnessguru.com)

  Wok må være et av de enkleste og sunneste måltidene man kan lage seg. I tillegg smaker det jo kjempegodt! I dag ble det derfor kyllingwok med friske grønnsaker og lavkarbo-nudler fra fitnessguru. Det ble en kjempegod og mettende middag for familien. Her har dere fremgangsmåten min:

  Du trenger: Masse gode grønnsaker, 300g kyllingfilet, en pakke fitnessnudler (kan kjøpes HER), woksaus, cashewnøtter.

  Start med å skjære opp grønnsakene og kyllingen. Stek de hver for seg før du blander alt godt sammen.

  Tilsett woksausen, og bland inn nudlene. Nudlene fra fitnessguru trenger heller ikke å kokes før bruk. 

  Husk å tilsette nøttene til slutt slik at de holder seg sprøe og gode til den deilige woken. Spis og nyyt! :)
   
  Nå kan også 21 nye land nyte disse herlige produktene fra fitnessguru. Belgium, Bulgaria, Cyprus, Estonia, France, Greece, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, The Netherlands, Malta, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain, Czech Republic and Hungary!

 • 8

  Ny treningsmotivasjon

  Nå som høsten og mørketiden har kommet er det viktig å sprite opp treningen med litt ekstra flotte farger. Endelig er jeg eier av den stilige neongrønne tighsten fra MXDC som jeg lenge har siklet etter. Den matcher også til shakeren min fra fitnessguru og joggeskoene mine fra Nike, så nå er det bare å komme seg på trening. 

  Treningstøy - MXDC //  Løpesko - Nike // Skolisser - Gsport // Sportbar & shaker - Fitnessguru

  Denne herlige protein baren er fra fitnessguru og smaker deliciouuus! Kan kjøpes HER til kun 19kr.

 • 0

  Grand Prix til lunsj

  Riktig god fredag, dere! Utenfor er det skikkelig høstvær med både vind, regn og tåke. Det positive med dette er at man kan sette av tid hjemme til enten lekser, serier eller bare litt kos. Jeg har valgt en kombinasjon ved å lage meg en god lunsj mens jeg ser på Grand Prix i Taekwondo. Mellom pausene får jeg også gjort litt skole ved å lese til etikkoppgaven min, effektivt huh?! Men nå skal snart vår lagkamerat Elin fra Team Nordic ut på matta. Jeg krysser fingrene!  Om dere er interesserte kan dere se kampene her: http://taekwondogp.com/live-streaming/

 • 4

  Fresh morgenøkt

  På grunn av stevne og treningsleir har det ikke blitt så mye styrke på bein de siste ukene. Der var derfor deilig å kjøre litt bein på morgenøkten i går. Har egentlig armøkt på onsdager, men måtte legge inn noen lette knebøy og øvelser for låret også. Fikk såklart litt ekstra energi av å trene i freshe klær fra mxdc og drikke oneamino fra fitnessguru.

 • 5

  Proteingrøt

   (Jeg har fått tilsendt dette produktet fra fitnessguru.com)

  God morgen! Det er snart klart for dagens første treningsøkt og det er viktig med energi. Frokost er jo et av dagens viktigste måltid så lagde meg derfor en skikkelig god proteingrøt som jeg har tenkt å dele med dere. Blir litt vanskelig å dele selve grøten, men oppskriften skal dere hvertfall få (haha!)

  Du trenger: 2dl havregryn, en klype salt, 1 dl vann, 1 dl melk og Vanilla white chocolate proteinpulver fra fitnessguru.

  Har skrevet alt med ca mengde. Dette er fordi man selv kan velge etter hvor tykk eller hvor mye man vil ha. 
  Tilsett alle tørrvarene i en kjele sammen med 1 dl vann. Gi grøten et oppkok og la den deretter småkoke noen minutter. Spe med litt melk underveis før man tilslutt tilsetter proteinpulveret.

  Pynt grøten med litt sunne godsaker så blir det en skikkelig vitaminbombe til frokost. Nom nom! Det ble kanskje den beste havregrøten jeg har spist takket være den gode smaken på protein pulveret til fitnessguru. Dette finner dere HER. Protein Powder.

 • 10

  Serbia Open

  Så var Serbia Open over for denne gang. Det ble ingen medaljer på Team Tveita i helgen, men det var fortsatt mange gode prestasjoner. Dessverre fikk mange av oss oppleve hvordan dommere kan være urettferdig gang på gang, det er synd! Uansett var det gøy å være tilbake på matta igjen etter et halv år. Liker hvordan man får sommerfugler i magen samtidig som man blir så utrolig skjerpet før kamp.

  Selv fikk jeg gått to kamper i går. I min første kamp møter jeg en jente fra Finnland. Jeg holder meg til gameplanen og vinner 14-0 etter to runder. I min andre kamp møter jeg Bat-El fra Israel som jeg har gått et par ganger mot før. Hun er en utrolig sterk og erfaren utøver, og denne gangen var hun også bedre enn meg. Likevell mener jeg at dommeren ga meg alt for mange advarsler for å holde. Tror jeg aldri har fått så mange advarsler for å gjøre noe jeg faktisk ikke gjorde. Men men.. Hun hadde vunnet uansett, det er bare denne oppførelsen fra både dommere og utøvere som irriterer meg.


  Jeg og Frida kjøpte oss en liten rosa hjelm. Søt, ikke sant? :)

 • 4

  Serbisk aften

  I går tok Jelena (vår serbiske tolk og guide) oss med til en flott resturant i byen. Her var det duket for Serbisk aften med masse god mat og levende musikk av Serbere. Vi ble gode og mette før vi dro tilbake for en god natt søvn. Nå er vi klare for første dag i hallen. I dag går Jostein, Kristoffer og Vithu!

 • 6

  Weigh-in

  Det er så ubeskrivelig deilig å være ferdig med innveiing. Alle klarte vekta, så nå skal vi slappe av før det blir mat, mmm, får vann i munnen bare ved å skrive det. Etter innveiingen ble det såklart masse vann og en onewhey sportsbar fra fitnessguru. Denne var med smak av appelsin og gjorde susen.. Yum!

 • 1

  Blue Lagoon

  Siste innlegget fra Island er fra The Blue Lagoon, som er en av Islands mest besøkte attraksjoner. Med sine varme kilder, naturlig ansiktsmaske og vannmassasje skjønner jeg godt hvorfor det er så populært. Vannet i lagunen har hele året en behagelig gjennomsnittstemperatur på 37°C, og enkelte steder kokte det nesten. Veldig godt for kropp og sjel!
  En herlig gjeng! I morgen drar vi videre til Serbia for å sparke fra oss. 

 • 2

  Frokostsmoothie

   (Jeg har fått tilsendt dette produktet fra fitnessguru.com)

  God morgen! Planen i dag er å få gjort masse skolearbeid før det er trening med teamet i kveld. Denne dagen krever altså mye energi, så lagde meg derfor en ordentlig god frokostsmoothie i dag med oneamino protein powder fra fitnessguru.  Den nye One Amino er tilgjengelig i fire ulike smaker;  pære, eple, jordbær og cola(!). De inneholder 92.4% aminosyrer og er 100% fri for karbohydrater og sukker. Brukte også frosne bær så det ga en skikkelig energi boost.


  Du trenger: To små skåler med fronse bær og en porsjon One Amino i smaken "wild strawberry".

  Jeg brukte skogsbær, banan og mango, men det er fult mulig å bruke din favorittfrukt. 

  Tilsett OneAmino med 3-5 dl vann. 

  Bland inn frukten og bærene, og kjør i gang blenderen. 

  Voila! En perfekt energismoothie til frokosten. Smakte herlig!

 • 2

  Matchdag og Geysir

  Det ble mange gode treninger med Team Nordic denne helgen. Både treningene på fredag og lørdag besto først og fremst av teknikk og taktikk. Her fikk vi prøvd oss på noen nye øvelser hvor hodet måtte være på plass. På søndag var det som vanlig duket for matchkamper hvor alle fikk gå noen kamper hver med poeng og dommere. Selv fikk jeg gått to gode kamper hvor jeg klarte å fokusere på de tingene vi har trent på den siste tiden. Veldig fornøyd med helgens camp!
  Etter kampene på søndag dro vi inn for å se på Geysir noe som var en ny og morsom opplevelse for oss alle.   //Bildene er lånt av Elise, Gunnar og Team Nordic

 • 4

  Kayaking in iceland

  Heisann hoppsann! Nok en vellykket Team Nordic Camp er over. Denne gangen fikk vi også se hva Island har å by på. Har tenkt å dele turen inn i flere innlegg så det er bare å glede seg. I tillegg til mange gode treninger blir det også tid til sosiale aktiviteter. Etter treningene på lørdag dro vi ned til et vann hvor vi fikk beskjed om å hoppe inn i regndressen og finne oss en åre. Vi skulle nemlig i hver vår kajakk noe som gikk veldig greit med tanke på lite erfaring. Senere var det tid for å sette seg i boblebadet ute, eller ta en titt på spøkelseshuset som var i nærheten. Her har dere et bildedryss: • 6

  Island

  God morgen! Nå sitter vi på flyplassen og er snart klare for å dra videre til Island. Denne helgen arrangeres det Team Nordic camp av våre islandske venner hvor vi skal sparke og ha det gøy i helgen. Usikker på om jeg har nett der, men kamera er ihvertfall med på tur. Så det blir bilder. Bloggeees!!

 • 5

  Jordbærpikene

  Klokken 10 i dag hadde jeg flervalgsprøve i exfac. Har gruet meg til denne prøven, og satt inne på rommet med bøker og notater i hele går. Prøven er en av to inngangs-prøver for å kunne gå opp til eksamen til jul. Man må ha 10 av 15 riktige, og jeg klarte heldigvis å sikre meg 12. Åh, så utrolig deilig det var! Etter prøven var tatt dro jeg å trente på MudoGym før jeg møtte pappa på jordbærpikene for en minifeiring med deilig kylling og pastasalat. Mmm!

 • 6

  En produktiv regndag

  Startet denne regnfulle dagen med en bra morgenøkt med sterke Elise. Vi kjørte først styrke på armer før vi avsluttet med noen intervaller på mølla. En slitsom men bra økt. Fikk også prøvd ut oneamino med pæresmak fra fitnessguru på trening, og den smakte veldig godt. Gleder meg til å prøve ut de andre smakene også.

  Etter trening gikk turen til Olympiatoppen med låret mitt. Siden det dessverre ble litt verre etter sparringen i går blir det hviledag i dag med masse lesing og lekser noe som også trengs. Har bl.a prøve i morgen hvor pensum er en hel bok!! Puh.. Får bare prøve å være produktiv resten av dagen også.

 • 4

  Fitnessguru

   (Jeg har fått tilsendt dette produktet fra fitnessguru.com)

  Jeg er så heldig som kan si at jeg har fått et samarbeid med selveste fitnessguru. Har lenge fulgt siden deres på instagram så det er en ganske glad jente som sitter i stolen nå. Fikk en pakke med masse godsaker fra fitnessguru i dag som inneholdt kalorifrie nudler, proteinbarer, shaker og onewhey som er en proteinblanding man kan tilsette i havregryn, melk, yoghurt og mye mer. Gleder meg masse til å prøve ut alle produktene!! 

  Elsker denne søte og freshe shakeren! 

  Har hørt mye bra om kiwi-yoghurt så denne skal nok prøves ut snart. Ellers er det masse bra protein powder! :)

  // Samarbeid med fitnessguru

 • 2

  Kampsportgym

  Du vet du trener på et kampsportgym når du finner tannbeskyttere i "brusautomaten". Dette gjorde nemlig jeg etter trening på Mudo Gym i dagtidlig. Det er riktig nok mer en proteinautomat enn en brusautomat, men ble likevel overasket. Da snakker vi kampsport liksom! Anbefaler alle som har en liten fighter i magen å starte på Mudo Gym. Jeg trener først og fremst på Tveita som ligger i Tvetenveien 162. Her er det flotte muligheter til å trene styrke og kondisjon, i tillegg tilbys det gruppetimer i både Taekwondo og Kickboxing. Ta en tur innom!!

  Dagens treningsantrekk ble neongult // Treningstøy - MXDC // Sekk - Adidas 

  Dere kan også ta en nærmere titt på gymmet: >HER< 

 • 4

  Oktober

  Hei på dere! Nå er vi allerede i gang med måneden Oktober, noe som betyr at det er mye spennende som skjer fremover. Det er treningsleir, stevner, festligheter og litt andre ting som dere vil se på bloggen senere. Nå nyter jeg noen få timer med forrige utgaven av Det Nye før jeg snart drar avgårde på jobb.  Blomster er så fint!

 • 6

  Tutti Frutti

  Det er vel ingen hemmelighet at jeg elsker farger, spesielt på treningstøyet mitt. I går spritet jeg opp treningsantrekket med rosa tights og neongrønn t-skjorte fra MXDC. Har kjøpt begge delene på webshopen deres, og nå venter jeg bare på at den grønne tightsen fra høstkolleksjonen skal bli tilgjengelig. Da blir det tutti frutti hele uka!

 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde