rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit

1

Ting tar tid

Alle har sikkert opplevd at ting plutselig går i stå. At alt det du hadde sett for deg ikke ble helt slik du hadde tenkt, og det ene etter det andre hoper seg opp. Til slutt står man igjen med en stor mengde rot som man prøver å organisere på best mulig måte. For meg har dette innebært mye skolearbeid, skader, avtaler og følelser av alle sorter. Og det er vel da man bør stoppe opp og tenke over hva man bør gjøre for å nullstille. For meg har treningen vært utrolig viktig her. Viktig for å slappe av og gjøre det jeg elsker aller mest; nemlig taekwondo. Når også dette faller bort på grunn av langvarig skader.. ja, hva gjør man da?

Jeg har vel egentlig ikke noe godt svar på dette selv, men har funnet ut at man ikke klarer å gjøre alt på en gang uansett hvor hardt man prøver. For er det en ting jeg har lært, så er det at ting tar tid; både når det gjelder skader, arbeid og i livet ellers.  Dermed er det vel bare å smøre seg med en god dose tålmodighet, bytte ut taekwondo-vesten med boksehansker og ta en ting av gangen. Kanskje lettere sagt enn gjort, men uansett hvert forsøket. 

foto: Stine Østby 

 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde