rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit

31

Poncho-style

Hei på deg! I går hadde vi engelsk-tentamen, noe som gikk rett i dass toalettet, for å si det mildt. Tror jeg ikke har skrevet en dårligere tekst siden jeg startet på skolen. Jaauda, ikke særlig mye mer å gjøre med det nå, bortsett fra å nyte helgen med x-faktor og julegrøt i kveld. Yuum! Elsker at julen nærmer seg med julemat og peperkake-smaking i butikkene, tihii♥


Hva syns du om dagens antrekk?

 • 14

  Love, Eat, Live


  // Bilder fra weheartit. I dag er det forresten bare en måned igjen til julaften!! Åååh..flere som gleder seg?

 • 19

  NM i trønderland

  I går var det NM i taekwondo i Klæbuhallen her i trøndelag. Det var massehvis av spennende kamper, og i poomse var det virkelig ikke mye som skilte toppen. Til slutt endte jeg opp med èn bronsje i poomse og èn i kamp. Er kjempe fornøyd med resultatene etter første NM. Og grunnet maks 3 og en halv time med skjønnhetsøvn natt til NM, takket jeg gud for at jeg i det hele tatt klarte å holde meg på beina, haha. Ellers gjorde også Tuva, Leon og Kine en kjempe bra innsatsen. Klubben fikk til sammen inn 3 bronsje, 1 sølv og ett gull denne gang. Bravåå! :)
  Etter en laaang dag med taekwondo var det rett på hotellrommet og ordne seg før det ble bankett i "kongesalen" med deilig mat, taler og utmerkelser :) Slenger med antrekket mitt til banketten:

  // Bildene er hentet fra Kampsportforbundet, bloggen til Tuva og mobilen til mamma. :)

 • 22

  Lilla, lilla flyantrekk

  God morgen! Nå er klokken så lite at ikke en gang disneychannel har våknet. Jeg derimot, er fullt våken og klar for nye muligheter! Greit, om ikke jeg er heelt våken, er jeg hvertfall klar for en kjempe fin dag i Trondheim. Rundt klokken ni i dag letter jeg fra Oslo med treningsbag og bamse. Senere skal jeg møte kusinen min i byen, og i morgen blir det NM. Weey!

  Dagens behagelige flyantrekk: Jumpsuit fra Noa Noa. // No drar æ te Trøderan! Wish me luck!

 • 20

  Today, Today, Today

  I dag er det under fem måneder til jeg fyller 16, fire uker til det fantastiske juleballet,  to uker til julekalender(!!!) og tre dager til NM. Jeg har så mye å glede meg til. Først og fremst NM, som allerede holdes til helgen i favorittbyen min, Trondheim. Da blir det fullt kjør med poomse og kamp samme dag. Det blir nok ekstra sommerfugler i magen denne helgen siden det er det første offisielle NM-et for både meg, Tuva, Kine og Leon. ææh! :) Skal prøve å holde dere oppdatert.

                        And last, but not least.. Today's outfit: Jakke-Mamma sin. //Genser-Arvet. // Skjerf-Lindex.

 • 18

  Halloween 2010

  I gårkveld var jeg hos Maria med katten, Alma og leoparden, Hanna. Vi hadde det kjempe fint med deilig tacopizza, mixgodteri og filmen "halloween 2". Haha, det var seriøst en av de rareste filmene jeg har sett på leenge! Not kidding!  På hjemveien møtte jeg på herr.gresskar. Litt av en kar, altså!

 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde