rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

17

Julegræut i stugo

Når jeg kom jeg fra trening i går med isklade hender og rød nese var lysene tent og grøten sto på bordet. Åh, som jeg elsker grøt. Spessielt nå som snøen har lagt seg ute og julelysene er tent i gatene. Men WOACH, klokken er mye, må løpe. Skal på teater med klassen og se "Neverland".Nomnom, julegæut+ turban er kult //  Er du også  glad i julegrøt? :)

 • 14

  Balldronning 2007

  Haloisen! I går var det første søndag i advent, og på onsdag er det tid for å dra frem julekalenderen og spise første sjokoladebit. (Jippi!!) Det er altså ikke så alt for lenge til julaften lenger, og derfor enda kortere tid til juleballet. Jeg har vært ute på jakt etter den riktige kjolen flere ganger nå, men har enda ikke funnet "the one". Jaja, får vel lete litt mere. Her er hvertfall noen sjarmerende bilder fra 7-endeklasseballet med min nydelige sølv/blåe-kjole som jeg var så fornøyd med, haha.  Fra venstre: Sofie, Alma, Meg, Sofie. // Skal du på juleball i år?  :)

 • 31

  Poncho-style

  Hei på deg! I går hadde vi engelsk-tentamen, noe som gikk rett i dass toalettet, for å si det mildt. Tror jeg ikke har skrevet en dårligere tekst siden jeg startet på skolen. Jaauda, ikke særlig mye mer å gjøre med det nå, bortsett fra å nyte helgen med x-faktor og julegrøt i kveld. Yuum! Elsker at julen nærmer seg med julemat og peperkake-smaking i butikkene, tihii♥


  Hva syns du om dagens antrekk?

 • 14

  Love, Eat, Live


  // Bilder fra weheartit. I dag er det forresten bare en måned igjen til julaften!! Åååh..flere som gleder seg?

 • 19

  NM i trønderland

  I går var det NM i taekwondo i Klæbuhallen her i trøndelag. Det var massehvis av spennende kamper, og i poomse var det virkelig ikke mye som skilte toppen. Til slutt endte jeg opp med èn bronsje i poomse og èn i kamp. Er kjempe fornøyd med resultatene etter første NM. Og grunnet maks 3 og en halv time med skjønnhetsøvn natt til NM, takket jeg gud for at jeg i det hele tatt klarte å holde meg på beina, haha. Ellers gjorde også Tuva, Leon og Kine en kjempe bra innsatsen. Klubben fikk til sammen inn 3 bronsje, 1 sølv og ett gull denne gang. Bravåå! :)
  Etter en laaang dag med taekwondo var det rett på hotellrommet og ordne seg før det ble bankett i "kongesalen" med deilig mat, taler og utmerkelser :) Slenger med antrekket mitt til banketten:

  // Bildene er hentet fra Kampsportforbundet, bloggen til Tuva og mobilen til mamma. :)

 • 22

  Lilla, lilla flyantrekk

  God morgen! Nå er klokken så lite at ikke en gang disneychannel har våknet. Jeg derimot, er fullt våken og klar for nye muligheter! Greit, om ikke jeg er heelt våken, er jeg hvertfall klar for en kjempe fin dag i Trondheim. Rundt klokken ni i dag letter jeg fra Oslo med treningsbag og bamse. Senere skal jeg møte kusinen min i byen, og i morgen blir det NM. Weey!

  Dagens behagelige flyantrekk: Jumpsuit fra Noa Noa. // No drar æ te Trøderan! Wish me luck!

 • 20

  Today, Today, Today

  I dag er det under fem måneder til jeg fyller 16, fire uker til det fantastiske juleballet,  to uker til julekalender(!!!) og tre dager til NM. Jeg har så mye å glede meg til. Først og fremst NM, som allerede holdes til helgen i favorittbyen min, Trondheim. Da blir det fullt kjør med poomse og kamp samme dag. Det blir nok ekstra sommerfugler i magen denne helgen siden det er det første offisielle NM-et for både meg, Tuva, Kine og Leon. ææh! :) Skal prøve å holde dere oppdatert.

                        And last, but not least.. Today's outfit: Jakke-Mamma sin. //Genser-Arvet. // Skjerf-Lindex.

 • 14

  Daddy's day!

  Denne helgen har jeg vært på taekwondosamling. Masse nytt og lærerikt. Etter trening i dag dro jeg hjem for å spise litt velfortjent kake med pappa. Farsdag i dag, vettu. Hurraa!! Etter litt marsipankake og donuts med far sprutet jeg på litt parfyme før jeg dro på kino for å se filmen piraja3D, hahah, værste filmen jeg har sett. IKKE se den! Men alt i alt, en kjempe fin helg!   
  tihi, love you, dady, always :) <3

 • 37

  Nye godsaker

  Åh, finally!! Nå har jeg endelig fått kjøpt meg lenge etterlengtet rød neglelakk og ringer. Jeg elsker knalle rødfarger og ringer i alle slags fasonger, men har liksom aldri klart å finne noe jeg virkelig liker..helt til i går da jeg fant en superfin neglelakk fra maybelline og tre kjempe lekre ringer. ah, i'm happy! Neste innkjøp blir leppestift.. låner mamma sin enn så lenge :)

  ¨
  Rød neglelakk fra Cubus og ringer fra h&m <3

 • 17

  Black and white

  Nok en herlig helg er i gang etter en lang og hard uke på skolen, og jeg er nok en gang klar til en helg med godteri, kino, trening, soving, tv og venner. Skal sansynlighvis på kino i morgen, men er litt usikker på film, så om du har forslag til film hadde det vært heilt strålande. Her kommer dagens antrekk i svart/hvit:

 • 22

  Today's outfit, Flower print


  Hva syns du?

 • 18

  Halloween 2010

  I gårkveld var jeg hos Maria med katten, Alma og leoparden, Hanna. Vi hadde det kjempe fint med deilig tacopizza, mixgodteri og filmen "halloween 2". Haha, det var seriøst en av de rareste filmene jeg har sett på leenge! Not kidding!  På hjemveien møtte jeg på herr.gresskar. Litt av en kar, altså!

 • Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits