rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

10

My sweet cousin

Hei hei! I går fikk jeg det nydelige takkekortet av min søte kusine, Malin. Det var så fint at jeg bare måtte dele det med dere. Miss you, girly girl! :))

 • 5

  Norges beste klubb

  Da var NM 2011 over for denne gang. For meg gikk det ikke helt veien. Ble nok litt for tidlig etter sykdomen, så måtte stå over bronsefinalen pga helsa denne gangen. Men det ble ikke en trist dag for det, laangt ifra. Klubben vår ble kåret til Norges beste klubb i kamp med hele 10 norgesmestere, 6 sølv og 3 bronse. Eirik vant kongepokalen, Gunnar ble kåret til Norges beste coach, mens Frida ble kåret til Norges beste utøver. Frida ble også kåret til beste juniorutøver i kvinne-klassen, pluss at Jelena og Frida fikk iPod med gravert navn og blomster for sin historiske bronsemedalje i EM, wow! Jeg er så utrolig glad og stolt over å være på dette teamet, og gleder meg til å se hva tiden vil bringe! :)

 • 7

  Fullstappa buss til NM


  Hola chicas! I morgen er det NM på kongsberg, og jeg gleder meg masse. Vi drar med fullstappa buss kl.07:00(!!) i morgen så det blir nok bra, iallefall på veien hjemmover tenker jeg. Jeg har bestemt meg for å gå kamp selv om jeg ikke har vært i toppform det siste, så det kan jo bli spennende. Men nå har jeg ting som må pakkes og lades før det blir idol og tidlig til sengs. Fikk forresten den kjempefine team-drakta i går:

 • 5

  Treniiiiing!!!

  Endelig kan jeg trene igjen etter to lange uker med sykdom og treningsforbud. Vet ikke hva jeg skulle gjort om jeg ikke hadde trent til vanlig.. hadde nok blitt gal! Legen sa jeg skulle starte med rolig trening, så jeg må bare lytte til han. Får se hvordan det går på taekwondo-treningen i kveld, men satser på at det går fint og at jeg er klar for NM til helgen. Nå skal jeg ta tran og spise suppe og flatbrød for å bli frisk som en fisk, tehe!

 • 5

  Farsdag

  Hey! I dag er det den store farsdagen som "dressmann" har minnet om hele uka. Jeg overasket pappa med hjemmelagde muffins, gaver fra Clas Ohlson og et brev som ble godt tatt imot. Tror man ikke kan finne en mer takknemlig person enn pappaen min. Kjempe glad i deg!


  Har dere gjort noe på farsdagen? :)

 • 11

  11.11.11 - Let's make a wish

  Hei alle sammen! Da var det ikke lenge igjen av 11.11.11, så har dere fått ønsket dere noe i dag? Kanskje dere også var så heldig at dere fikk ønsket dere noe akkurat kl.11:11 også? Det gjorde nemlig ikke jeg. Jeg klarte såklart å gå glipp av den historiske 11:11:11, 11:11... så da jeg gikk på facebook klokken 11:20 var det tusen statuser som gnidde det hele inn med å skrive "11:11:11,11:11" overalt. åååååh... typpisk, jaja, får vel bare følge bedre med i 3011. Nå skal jeg spise opp mine deilige blåbær mens idol snurrer på tv. Ha en strålende helg!

 • 27

  Dagens antrekk - Homemade


  Jakke-Ungarn // Strømpebukse-BikBok // Tunika-H&M // Sko-DinSko // Skjerf-Hjemmelaget (strikket skjerfet omtrent hele 2009)
  Hva syns dere om dagens antrekk? :)

 • 4

  Dagssamling med Wang

  Hey! I dag har jeg vært på dagssamling med kampsportfolka fra Wang. Det var også kommet noen fra Wang i både Fredrikstad og Tønsberg for å være med på samlingen. Det hele startet med et flott foredrag av Michael Jørgensen som er tidligere landslagstrener i taekwondo, før det ble to-timers basis og hurtighetstrening. Deretter ble det litt hygge med pizza på peppez og bowling. Må også legge til at jeg fikk hele to "strike" etter tre runder med 0 poeng, weheey, ikke ille!... eh, hvem er det jeg lurer? jeg suger i bowling .  haha, søta flickor!

 • 6

  Christmas inspiration


  Elsker disse bildene jeg fant på weheartit, trengte litt juleinspirasjon nå som det er så vått og trist vær for tiden. Det er sykt at det faktisk er mindre enn en måned til julekalender og nedtelling til selveste julaften. Wææ, gleder meg! Se profilen min på weheartit >her<

 • 11

  Thank god it's saturday

  God kveld! Da var jeg hjemme igjen etter et veldig koslig møte med Maria. Vi dro på T.G.I friday's hvor vi spiste deilig mat før det ble is på mc'ern. Beklager forresten at bildene under ble så oransje, men det var nok fordi vi var omringet av Ålesund supportere, haha.

 • 29

  Dagens antrekk 05.11.11

  Heisann! Nå har jeg endelig fått på meg noen ordentlige klær og et strøk med maskara etter en superlang sminkefri uke forran tv-en iført pysjamas og ullsokker. Føler meg mye bedre i dag, og skal snart ut å spise med Maria. Det blir koselig, og takk gud for at matlysten er tilbake!! :)) 


  Jakke-VeraModa // Genser-H&M // Bukse-BikBok // Støvler-Hunter // Bånd-Pappa

  Hva syns dere om dagens antrekk? :))

 • Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits