rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit

8

Norges beste klubb, nok en gang

Da var nok ett velykket NM over, og denne gangen gikk det også veien for meg. Vi ble hele 8 norgesmestere, 8 sølvvinnere og 3 bronsevinnere. Frida og John ble også kåret til beste utøver i hver sin kategori mens Gunnar ble kåret til beste coach. Dette gjorde igjen at vi ble kåret til norges beste klubb, nok en gang. Jeg kan ikke si meg noe annet enn enig. Dette teamet er helt fantastisk og jeg gleder meg til en ny sesong. NM var også mitt aller siste stevne som junior-utøver, så nå er jeg klar for å jobbe meg oppover som senior :)
Etter premieutdelingen dro vi rett for å spise. Der tok pappa noen kvalitetsbilder med sin Nokia: • 6

  Croatia open og Charter Svein

  I Kroatia bodde vi i en liten hytte på et sted som vist nok skulle være ett av de fineste på balkan. Mesteparten av tiden ble uansett tilbragt i hallen som lå ca en halvtimes tid unna der vi sov. Vi var i hallen fra ca ni på morgenen til ni på kvelden både lørdag og søndag, men mange gode kamper gjorde at vi holdt liv i oss. Team Nordic tok til sammen 6 medajler hvor tre av dem var fra oss. Resten gjorde også en knall jobb!

  En annen ting som er verdt å nevne var at vi møtte selveste "Charter Svein" på flyet til Kroatia, og såklart ble det bilde til bloggen, haha! :)

  "jeg er kongen av mallorca. Ole ole ole"

 • 4

  Jenta som ikke likte sushi

  I dag sluttet vi på skolen så tidlig som 13:15 pga en kort mattedag, og siden jeg hadde hørt rykter om 50% på hele BikBok fikk jeg dratt med meg Inger-Line og Marte ned til byen en tur. Første stopp ble såklart BikBok hvor vi alle tre fikk kjøpt oss et par plagg hver. Kan legge ut innkjøpet senere. Deretter ble det en liten tur på Zara før jeg og Marte spiste sushi sammen, nok en gang. Jeg som egentlig ikke likte sushi, haha!


  Rosa rockstar ★★

 • 4

  Vintertider

  Pluttselig kom snøen og dermed også vinteren. Nå er det jo faktisk under en måned til vi kan starte med julekalender, julelys, julemat ++ Må innrømme at jeg syns julen er ganske koselig. Liker egentlig alt bort sett fra kulda og at det er glatt ute. Men først skal jeg til et litt varmere strøk til helgen, nemlig til Kroatia. Der skal jeg konkurere med Team Nordic. Det blir gøy! r! :)

  Møtte på en søt eskimo på vei fra NIH i dag

 • 4

  Oppvisning på Tveita-senteret

  Om dere ikke var på tveita-senteret i dag bør dere angre dere, for der hadde nemlig vi i Mudo Tveita hele to oppvisninger. Det ble teknikker, kickboxing, spark på puter og noen kule kamper på slutten. Det ble også delt ut medaljer til de som klarte å brekke plater fra publikum. Takket være papsi ble det også tatt noen bilder. Håper dere liker dem. Ellers får dere ha en strålende lørdag videre!

  Og til slutt det fineste bilde av dem alle, haha, happy girls!

 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde