rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit

6

Lagersalg på MXDC

I dag har jeg en gledelig nyhet og det er at det endelig nærmer seg lagersalg på MXDC. Du får hele 50-70% rabatt pluss noen rester til bare 50kr!! Det er virkelig verdt å ta seg en tur innom Sandstuveien 70D fra i morgen og helt frem til søndag. For mere info klikk her.

 • 6

  Fin på bankett

  Etter en lang dag i hallen med masse spenning avsluttet vi på beste vis med bankett. Både jentene og guttene hadde kledd seg til anledningen med fine kjoler og dresser. Det ble deilig mat etterfulgt av dessert og underholdning. En veldig fin avslutting på årets NM.


  ♥♥♥♥

 • 10

  Norgesmesterskapet 2013

  Da var nok et velykket Norgesmesterskap over for Team Tveita. Det ble som vanlig mange gode kamper og mange fine medaljer. Til sammen tok Tema Tveita hele 4 gull, 4 sølv og 1 bronse. Dette ville vi heller aldri klart uten det beste coachteamet i Norge; Salsabil, Erhan, Remi og ikke minst Gunnar som alltid er der for å trene og lære oss nye ting.

  Dette var mitt første NM som senior og etter ha å møtt Norges beste senior-jenter er jeg veldig fornøyd med resultatet. I min første kamp møter jeg Jannike Lai som er kåret til årets utøver. Det blir en jevn kamp og stillingen står 5-5 etter trede runde noe som fører til golden point, altså første poeng vinner. Denne runden blir også jevn men jeg får inn en treffer et halv sekund før hun og det er meg som blinker som vinner. Det blir mye diskusjoner om hvem som egentlig fikk det første poenget noe som ender med omkamp. Det svirrer mange tanker rundt i hodet mitt og jeg må ta meg sammen for å nullstille helt. Jeg går ut på matten igjen og får inn det første poenget nok en gang. En herlig følelse. I min neste kamp møter jeg Siv Anja. Også denne kampen blir veldig jevn og Siv Anja vinner til slutt med et poeng.

  Jeg er også uendelig takknemmelig for alle som var der og heiet og støttet meg. Jeg kommer aldri til å glemme det øyeblikket da jeg vant på golden point. Alle de herlige menneskene som sto på tribunen og ropte og klappet og smilte. Ah, for en fantasktisk følelse. Tusen takk til alle og en hver!
  Pallplasseringene:

  Vithu - Gull

  Kristoffer - Sølv

  Jelena - Gull

  Eirin - Sølv

  Frida - Gull

  Celina - Sølv

  Vilde - Gull
  Elise - Bronse

  Meg selv - Sølv


  Og til slutt noen gruppebilder:


  Bilder fra banketten kommer senere, så det er bare å glede seg.

 • 4

  Klare for NM


  I morgen tidlig går turen til Trondheim med Team Tveita. For meg er det innveiing i morgen før selve mesterskapet går av stabelen på lørdag. Med en så fin gjeng er jeg sikker på at det kommer til å bli en knall tur. Gleder meg!

 • 8

  Lilla energi fra MXDC

  Hei og hopp! Nå er det snart tid for taekwondo-trening med den herlige gjengen på Tveita. I dag er det kun èn uke til vi sitter i en fullstappa buss på vei til NM i Trondheim. Det blir mitt første NM som senior og jeg gleder meg masse allerede. Før den tid er det som sagt trening på tveita og i dag er det lilla klær fra MXDC som gir meg litt ekstra energi. Kan ikke si annet enn at jeg digger klærne deres.
  Nå som det også er høst og mørkt ute er det veldig viktig å bruke refleks. Likevell er det kanskje ikke like fristende å dra på seg den gule refleksvesten. Derfor er jeg kjempefornøyd med den sporty treningsjakken fra MXDC som både er en refleksjakke og trendy på samme tid.

  Bilde over viser hvor bra den funker i mørket. Ikke noe fare for å ikke bli sett her nei.

 • 4

  Croatia Open

  Croatia Open var årets siste internasjonale stevne for Team Nordic. Vi stilte opp med hele 40 deltakere noe som resulterte i mange gode kamper, mye bra heiing og et veldig godt samhold. Fra Team Nordic var det Botond, Eirin og Ivar som tok hver sin velfortjente medalje. Jeg vil også si meg fornøyd med min egen prestasjon i dette stevne. I min første kamp møter jeg Italia. Jeg får til spark jeg aldri har gjort i kamp før og kampen stoppes etter to runder når stillingen er 15-1 til meg. I min neste kamp møter jeg europamesteren Bat-El Gatterer som jeg for knapt en måned siden tapte for i Israel. Denne gangen går det betydelig bedre. Jeg holder meg til planen og taper kampen med kun to poeng. Etter alle kampene avsluttet vi turen med en deilig middag sammen med hele det herlige teamet. • 22

  Sponset av MXDC

  I skrivende stund sitter jeg i stua og smiler fra øre til øre; jeg har nemlig fått meg sponsor!! Og ikke hvilken som helst sponsor heller men selveste MXDC. Etter å ha snakket med MXDC ville de gjerne sponse meg med sportutstyr og i dag fikk jeg allerede bli med på lageret for å plukke ut mange godsaker. Da jeg kom dit føltes det nesten som å være i himmelen med så mange nydelige farger og passformer. Jeg kom hjem med en hel kasse med fantastiske sportsklær. Det kribler i beina etter å få brukt dem på trening. Tusen takk MXDC!  Sjekk ut websiden dems HER

 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde