rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit

1

Team Tveita


"Talent wins games, but teamwork and intelligence wins championships." --Michael Jordan
Medaljørene fra NM 2014 + Kristoffer og Jesper som ikke var tilstede. 

 • 3

  Rosa grøt

   (Jeg har fått tilsendt dette produktet fra fitnessguru.com)

  God morgen solstråler! Dagen i dag er stappet med skole, trening og lagersalg hos MXDC. Ordnet meg derfor en herlig frokost med rosa grøt fra fitnessguru noe som med en gang gjorde dagen litt bedre. Har skrevet om hvordan jeg går frem HER, og denne gangen brukte jeg proteinpulveret onewhey i smaken bringebær hvit sjokolade. Takket være pulveret fikk grøten en rosa farge, og smakte like godt som den så ut som. Ønsker alle en fin torsdag!
  Mmm.. den var god altså! Pulveret kan man kjøpe her.

 • 3

  Studydate

  I går møttes jeg og Tina på Wayne's Coffee for å studere sammen. Siden begge har eksamen i slutten av uka fant vi ut at dette var en flott ide. Vi snakket riktig nok mer om personlige ting enn skoleting, men det var uansett en veldig koselig start på uken. Nå sitter jeg derimot på lesesalen på Universitetet for å være effektiv før eksamen. Har en liten bloggpause/spisepause nå før jeg skal på forelesning fra 16-18, lang dag i dag.. 

  Koselig start på uken med Tina, kakao og sjokoladecoockie.

 • 2

  MXDC Lagersalg

  Nå er det snart klart for lagersalg hos MXDC. Her blir det så mye bra at man ikke kan gå glipp av det. Det er tusenvis av varer som skal bort med rabatter på hele 50-90%. I tillegg får de første 100 kundene velkomstgave til 300kr. Med andre ord er det ingen grunn til å sitte hjemme. Jeg skal ihvertfall ta meg turen.

  Les mer om lagersalget HER.

 • 4

  NM 2014

  Hei hei alle sammen! Da var sesongen over for min del, noe som viser seg å være på tide. Har lenge slitt med en stekk i hamstring og etter NM i går sa det stopp. Fremover blir derfor fokus på restituering, tøyning og annen trening slik at jeg endelig kan gå kamp for fullt igjen. Men nok om meg, Tveita gjorde en super jobb på matta i går. Det ble hele 10 av 12 mulige medaljer, og mange spennende kamper. Jeg er så stolt av å være del av en så flott klubb; som både kan være rå på matta,men samtidig høflige på utsiden. DET er hva jeg kaller et bra idrettsmiljø.


 • 1

  Actionbilder

  I Croatia Open var vi en rekke utøvere som sparket fra seg på matta, men i tillegg til mange flinke utøvere hadde vi også med oss mange flinke supportere. En av disse var Barnabas som er faren til Botond og Andor. Han hadde nemlig med seg kamera og fikk knipset en god del kule actionbilder som jeg har tenkt å dele med dere:

  Denne helgen er vi klare for nye kamper på ulike arenaer. // Foto: Barnabas

 • 6

  Proteinpannekaker

    (Jeg har fått tilsendt dette produktet fra fitnessguru.com)

  Jeg har lenge siklet etter bilder av pannekaker på instagram, så i dag var det endelig på tide at jeg lagde dem selv. Nå som det er så mye skolearbeid og trening er det viktig å kose seg litt i hverdagen også. Det positive med disse pannekakene er at jeg har byttet ut sukkeret med det deilige proteinpulveret fra fitnessguru uten karbohydrater og fett. Man kan med andre ord kose seg med good samvittighet. 

  Alt du trenger er: 50g havregryn, 50g hvetemel, 0,5dl melk, 1 ts bakepulver, 3 egg, 2ss vaniljekesam og OneWhey French Vanilla fra fitnessguruBland alle ingrediensene i en bolle og rør til du får ønskelig konsistens.

  Stek på middels varme, og topp pannekakene med friske bær og vaniljekesam. Mmm... vann i munnen!
  Mens jeg koste meg med de sunne pannekakene bladde jeg i den nyeste utgaven av DetNye. Her fant jeg også en artikkel om fadderen min på Universitetet som er DJ i gruppen "Susiserken". Gøy!

 • 3

  Croatia Open

  Da var Kroatia Open over for denne gang, og alle fra Tveita gjorde en strålende innsats. Kroatia Open er et stort stevne med mange gode utøvere, så nivået ligger høyt både for kadetter, juniorer og seniorer.  Selv fikk jeg to kamper på lørdag, og er fornøyd med noen av situasjonene i hver av disse. Både Elise og Eirin møter også hard motstand i senior-klassen, men imponerer med å gi hard motstand tilbake, noe som går igjen hos alle utøvere fra Tveita.  Nå er det bare å komme seg hjem å lade opp før sesongens siste stevne til helgen. For meg blir dette bl.a å lege låret mitt som har plaget meg en god stund, i tillegg til noen treninger med teamet.
  Foto: Elise og meeg

 • 5

  Zagreb

  Heisann sveisann! Nå er jeg og resten av tveita-gjengen godt plantet i Zagreb i Kroatia. Denne helgen er det Croatia Open som arrangeres for 20ende gang på rad. Vi er en fin gjeng som skal delta med både seniorer, juniorer og kadetter. Vi er fem stykker som går kamp i morgen inkludert meg, så det blir spennende. Ellers har vi kjøpt inn mat til hallen, slappet av på rommet og spist god middag etter at alle klarte innveiing. Alltid like deilig å være ferdig med det.

  Deilig proteinbar fra fitnessguru med smak av banan og sjokolade. Og glade jenter etter innveiing.

 • 3

  Nudelsalat med laks

   (Jeg har fått tilsendt dette produktet fra fitnessguru.com)

  Heisann hoppsann! Lot meg inspirere av en fristende oppskrift fra fitnessguru i dag, og satte i gang med å lage en herlig nuddel-salat. Gjorde noen små forandringer, og resultatet ble kjempegodt. Tenker å dele oppskriften jeg brukte med dere på bloggen, men dere kan finne den originale oppskriften til fitnessguru HER,

  Du trenger: To pakker nudler, 300g laks, mango, avokado, salat, nøtter, koriander, soya saus, lime og nøtter.

  Start med å marinere nudlene med soya saus og olje av eget valg (jeg brukte de kalorifrie nudlene til fitnessguru.)

  Mens nudlene godgjør seg kan man starte å hakke opp mango og avokado.

  Deretter skjærer du laksen i skriver og steker i ca 2 min, før du blander alt sammen i en stor bolle. 

  Avslutt med litt koriander og saften fra en halv lime. Med sursøt saus ved siden av blir det toppers! 

 • 2

  Lunch break

  God dag flotte mennesker! Dagen i dag har for det meste gått i forskningsopplegg, metodologi og andre morsomme greier... Fikk heldigvis ut litt energi på styrkerommet i dagtidlig, før jeg satte meg ned for å lese. Etter en god del lesing var det tid for lunsjpause hvor jeg møtte mamma på Torshov. Der spiste vi en deilig og mettende salat! Det er jo som man sier at "uten mat og drikke, duger helten ikke".

  Min flotte mamma! 

 • 2

  Glede i posten

   (Jeg har fått tilsendt dette produktet fra fitnessguru.com)

  Her om dagen fikk jeg melding om at det ventet en pakke til meg på posten. Jeg syns alltid det er like spennende med pakker så jeg løp for å hente den med en gang. Pakken var fra fitnessguru og var fylt med masse spennende godsaker. Det var både barer, proteinpulver, nudler og en workoutlog. Elsker produktene til fitnessguru så gleder meg til å eksperimentere allerede denne uken. 


  Fikk også med denne baren med smak av pepperkake, julestemning? oh yes! Kan kjøpes HER.

 • 2

  Hyttetur

  Denne helgen var det arrangert hyttetur for gjengen som studerer "Kultur og kommunikasjon" på UiO. For en turjente som meg(ironi) var jeg skikkelig forberedt på ei litta gåtur opp til hytta. Men fy flate; det ble en av de lengste turene jeg har vært med på. Det var tungt, mørkt, vått og laangt. Det positive var at det aldri har vært så deilig å komme inn til en varm hytte før. Ah, for en følelse! Her ble det kos foran peisen med kortspill, pølser, hjemmelagde kjeks osv. Resten av kvelden ble en fantastisk bra fest med masse musikk, dansing, toast(?) og en god del mingling.
  Foto: Ivar fra Kulkom, og meg selv.

 • 2

  Kiwi Yoghurt

   (Jeg har fått tilsendt dette produktet fra fitnessguru.com)

  Hei og hopp! Startet dagen med siste utgave av "Det Nye" og en herlig proteingrøt. Har skrevet om hvordan jeg går frem for å lage grøten HER. Denne gangen byttet jeg ut proteinpulveret med smaken  "Kiwi Yoghurt". Toppet den med litt rosiner og kiwi slik at det ble en flott og proteinrik start på dagen. Nå skal jeg ta meg en lett treningsøkt før det er klart for hyttetur i kveld. Ha en strålende helg, alle sammen!  Med et glass med iskald melk blir det den perfekte frokost. 

 • 3

  Travle dager

  Good morning sunshines! Nå nærmer det seg både skole- og sesong-avsluttning, noe som betyr at det blir en del travle dager(uker) fremmover. Mesteparten av tiden min regner jeg med å tilbringe på skolen og på trening. I går studerte jeg på Blindern med Josefine og Kaia. Vi hadde noen effektive timer sammen hvor vi diskuterte exfac, altså samfunnsvitenskap. Deretter var det styrke som sto på planen, før jeg kom hjem til deilig torskemiddag. Og sånn går no dagaan..
  Ønsker alle en flott torsdag!

  Tightsen er fra MXDC

 • 2

  Grønn eksamensboost

   (Jeg har fått tilsendt dette produktet fra fitnessguru.com)

  I dag var en rekke morgenfugler klare for eksamensboost på universitetet. Det ble en fin forelesning om ernæring, stressmestring, søvn og trening. Alt man bør passe på når eksamen nærmer seg (hjelpes!). Vi snakket som sagt en god del om ernæring, og hvor viktig det er å spise riktig for å holde hodet på plass. I denne forbindelse ble jeg inspirert til å lage en skikkelig energiboost, altså en grønn smoothie. Har prøvd meg på det en gang før, men da ble det alt for "sterkt". Denne gangen brukte jeg derfor litt mango og proteinpulver fra fitnessguru slik at den ble litt søtere. 

  Du trenger: Eple, mango, frossen spinat, brokkoli og  One Amino i smaken eple.

  Tilsett OneAmino med 3-5 dl vann. Bland inn alle godsakene, og kjør i gang blenderen.

  Resultatet blir en kjempefin og god smoothie i fargen grønn. Dette er også en perfekt måte å "lure" i seg noen ekstra grønnsaker uten å smake det. Tommel opp!

 • 5

  Søndagskos

  God kveld kjære lesere! Denne søndagen har jeg kost meg masse med Tina. Siden vi ikke møtes like ofte lenger har vi alltid like mye på hjertet. Vi har derfor skravlet masse, spist deilig mat på "Mucho Mas" og drukket varm sjokolade på "Waynes coffee". Med andre ord har jeg hatt nok en herlig søndag!


 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde