rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit

4

Keep calm and study on

Og plutselig var eksamensperioden her igjen... Min første eksamen er allerede nå på onsdag, mens den neste ligger på lur til fredag. Forstår ikke hvor all tiden har blitt av, men nå er det bare å samle alt jeg har lært og prøve å skaffe meg en viss oversikt. Tenker å finne frem alt jeg har av farger, og gjøre eksamenslesingen et lite hakk bedre. Noe som også hjelper er god og næringsrik mat, så til lunsj i dag ble det pasta med laks pluss en real posjon med smoothie, yum! Tar gjerne imot andre gode studietips også :)

Ønsker også alle andre studenter der ute en god eksamensperiode, og lykke til! 

 • 0

  Pray for the world

  Kan fortsatt ikke begripe hvordan slike forferdelige ting kan skje. Ord blir rett og slett fattige, og mine tanker går til alle de tusenvis av pårørte verden over. Når slike hendelser skjer er det viktig å stå sammen, og jeg syns derfor det er synd å se hvordan folk retter fokuset mot religion, folkeslag og land. La oss heller stå sammen som mennesker, fremfor alt annet! #prayforhumanity 

  "Darkness cannot drive out darkness; only light can do that. Hate cannot drive out hate; only love can do that" 
  -Martin Luther King, Jr.

 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde