rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

30

Årets siste innkjøp

Heisann hoppsann!
Det er rart å tenkte på at ett år har gått så fort, at dette er siste dagen av 2010, og at jeg i dag var på AkerBrygge og kjøpte årets siste innkjøp. Kjøpte en søt topp og noen neglelakker fra Vero Moda som jeg nok skal bruke i kveld. I år skal jeg for første gang ikke feire overgangen til det nye år med familien, men hos Maria. Litt uvant, men gleder meg kjempe mye. Maria har også bursdag i dag. Gratulerer så mye med dagen, søta! Ønsker dere alle ett super nytt år med mye glede! :)Hva syns du om årets siste innkjøp? :) Planer for kvelden?

 • 15

  Read me a fairytale


  foto; privat, Canon 550D.
  Hva syns du om bildet? :)

 • 12

  Julekos i varmen

  I går var vi hos "tanta" mi på middag. Vi hadde det veldig koselig, og med en gang vi kom inn fra den bitene kulda møtte vi på noen varme og gode velkomstdrinker forran peisen. Godt å få varmen i kroppen. Senere ble det deilig julemat oppfulgt av multekrem til dessert, nom nom. Og jeg som trodde jeg ALDRI ville spise mere søtt, haha.
  Fikk meg også disse superdeilige tøfflene!
  Hva syns du ? Har hun det ikke koselig? :)

 • 12

  Sjokoladesmak VS blodsmak

  Det er virkelig helt utrolig hvor mye julemat, kaker og sjokolade man kan klare å stappe i seg på bare tre dager. I går nådde jeg toppen da jeg spiste krumkaker med både riskrem, jordbærsyltetøy og sjokolade til, haha, litt av en kombinasjon. Derfor var det deilig å få trent litt i dag, og få skifta ut sjokoladesmaken med blodsmak, neeida, tok det ikke så hardt i dag :)
  Den nye fine treningsskjorta var forresten veldig god å trene i. Nå skal jeg sette meg ned og spise en sunn og god brødskive (eller to) med gulost og agurk. Deretter må jeg ordne meg til i kveld, når vi skal på middag til tanta mi. Koselig :)

 • 32

  Gavedryss med sukker på

  Siden det var en del som ønsket å se gavene jeg fikk i går, skal dere såklart få ta en liten titt. Jeg ble utrolig fornøyd med absolutt alle gavene i år, både de myke og de harde. Tusen takk til alle søte gavegivere (familien og venner)Dere er best!♥

  Kjempe lekkkert og deilig treningstøy. Elsket stoffet, så nå gleder jeg meg max til å trene rompa av meg.

  Gode taekwondosko og taekwondo-poomse-bok. Ah, taekwondo er livet! :)
  Kremer, scrub og facemask. Nå som det er så kaldt er det viktig å passe på huden. Perfekt til en pleiedag hjemme.

  Engelskbok. Har ønsket meg engelskbok lenge, trenger å øve, pluss at det alltids er kos med bøker i juletida.
  ++ penger, maskara, smykker, neglelakk, annet søtt dilldall og mange fine topper/gensere♥

  Hva med deg, fikk du det du ønsket deg i år? :)
 • 16

  Julefrokost og disneyfilm

  Hei på deg, i dag sto jeg opp til deilig julefrokost med levende lys og mikkemus på tv-en. Da vi var ferdig med frokosten satte jeg meg godt til rette i sofaen for å se "skjønheten og udyret". Ah, elsker disneyfilmer nå i julen, spessielt "Tornerose" og "Skjønnheten og Udyret". Husker dem så veldig godt fra da jeg var liten.  Dagens mårratryne, tehe. Pysjen fikk jeg i går, kommer nok ett innlegg med resten av gavene senere i dag! :)

  Liker du også disney i julen? I såfall, hvilken disneyfilm er dìn favoritt?

 • 19

  Christmas eve

  Goood Juuul, søøte dere!
  Nå sitter jeg her stappfull med julemat og ett stor smil om munnen. Jeg hatt en helt fantastisk julaften i år med utrolig mye god mat og nydelige gaver. Kan godt legge ut bilder av gavene senere hvis dere vil se. Men først skal jeg kose meg enda mere med riskrem og film. Håper dere alle har hatt en fortreffelig aften, hihi :)


  Har dere hatt en fin julaften i år? :)

 • 14

  Juletradisjoner

  Akkuratt nå ruller "hovmesteren" på tv-en her i stua. Personlig ler jeg ikke halsen av meg, men det er en slags tradisjon her i huset å se "hovmesteren" på NRK1 hver lille julaften. Jaja, morro for de større, latteren står i taket, haha. Hos oss er det også en tradisjon å pynte juletre på den lille julaftenen. Og i år syns jeg det nesten ble finere enn noen gang. Gleder meg til å se gaver under det i morgen, tihi. Nå skal jeg se Love Actually på tv3, supersøt film. Anbefaler deg å titte innom.


  Har dere noen juletradisjoner? :)

 • 15

  Julebakst for store og små

  Jada, jada, jeg vet vi er en smule sent ute med julebaksten i år, men bedre sent enn aldri. Dessuten er det jo ikke julaften før i morgen, så vi har fortsatt masse med tid, hehe. Nå er vi ferdige med krumkakene og delfiakaka, mmm, yum, delfiakake er bare så utrolig godt men det skal jammen ikke mye til før det går fra å være kjempe godt til en smule kvalmene. Men nå roper det fra kjøkkenet, dere, neste oppdrag; berlinerkranser!! Vi blogges :)
  Flere enn oss som er sene med julebaksten i år?

 • 13

  Den bitte lille juleaftenon!

  God morgen! I dag er det bittelillejulaften og jeg har en del ting som må gjøres. Bl.a skal jeg vaske, rydde, bake, pynte og trene. Hehe, jau, så jeg burde vel få rompa opp av senga og hellokitty-strømpene i gulvet snart hvis jeg skal klare å rekke alt før midnatt. Wish me luck!

  Bilder: privat

 • 20

  Dagens antrekk og Bertil

  Ah, nå er det endelig juleferie! Snittet mitt i år ble 4,8, høyeste snittet mitt så langt, jippi! Etter å ha sagt god jul til alle på skolen møtte jeg modern og fadern på AkerBrygge for en koselig lunch på friday's. Når vi alle var gode og mette tok vi oss turen til byen der jeg fikk kjøpt meg en superfin førjulsgave til meg selv; Nemmelig ett nytt kamera!!! Halleluja, I'm in love! Og jeg kan love dere at det blir maange bilder på bloggen fremmover. Kan starte med dagens outfit og pepperkakemannen "Bertil" i dag. Pepperkakemennene var gode de, men alle sammen manglet en fot (?) Hmm.. rare greier.

  Hva syns du om dagens antrekk?

 • 18

  Red lipstick

  God morgoon, allihopa!
  I går gikk jeg og Hannah rundt i byen å så etter ballsko i evigheter uten å lykkes. Og siden ballet allerede er på onsdag, får jeg vel bare slenge på meg uggs da?! buhu. Etter å ha gitt opp letingen etter sko møtte vi Markus, og tok oss en eksklusiv middag på mac'ern, haha, jauda.. uansett kjempe koselig å se han igjen :) Fikk forresten kjøpt meg en rød leppestift. Finally!


  Hva syns du om rød leppestift? Tommel opp?

 • 14

  Pannelugg?

  Hei på deg! Grunnen til null, zero og intet blogging denne uken er rett og slett på grunn av øving til prøver og fremføringer. Drømte seriøst om ligninger i natt (?).. Men jeg lover å komme sterkere tilbake. Er snaart ferdig med alt av prøver nå, gjennstår kun prøvemuntlig på tirsdag, før det bare blir kos fremmover med juleball, volleyball og blogging, hah. NÅ ER DET HELG!

  Har forresten skikkelig lyst til å klippe pannelugg, men vet ikke helt om jeg tørr. Hva syns du?

 • 11

  Friday's on a saturday

  I dag føler jeg meg ikke helt i toppform, halsen er sår og hodet er tungt, men gårsdagen var likevel kjempe koselig. Jeg og Maria ruslet rundt i butikker, prøvde kjoler og så på sko i mange timer før vi møtte Sofie på friday's rundt klokken syv. Der spiste vi kjempe deilig mat og digg dessert som var skikkelig nommenom!! :)  Gårsdagens antrekk. Topp fra Lindex, og smykket har jeg fått av Elise :) Hva syns du?

 • 10

  LITAGO ringer jula inn!

  God morgon allihopa! Solen skinner, himmelen er blå, naboene henger opp julelys på verandaen og det er den perfekte vinterdag. Senere i dag skal jeg og Maria til byen for å se etter sko til juleballet, men først skal jeg fortelle dere noe. Etter trening i går skulle jeg stikke innom butikken for å kjøp en vanlig Litago, sjokolademelk. Men da jeg kom til fryserommet var det ikke en vanlig Litago som sto å ventet, kua hadde nemmelig fått på seg nissedrakta med nisselue og det hele. Da jeg så dette bedårende synet ble jeg så betatt at jeg nesten kjøp to stykker..Og snipp, snapp, snute, så var Litagoen i magen! :)


  Hva syns du om Litago-kua sitt nye antrekk?

 • 30

  Outfit - Pretty blue

  Da var nynorsktentamen i boks. Deilig å være ferdig, tror det faktisk ikke gikk så ille heller. Eneste som gjenstår før juleferien nå er den store, skumle mattetentamen, hjælpes.. Får vel bare øve til jeg drømmer meg bort om ligninger og konstruksjoner, jeg. Haha. Men nå er det helg, dere. Koos dere masse med godteri, snø og alt annet bra!

  Genseren er pappa sin. Faktisk den genseren han hadde på seg dagen jeg ble født. Littegranne søtt da! :)
  Hva syns du om dagens anntrekk?

 • 15

  Busstrafikk og ny mobil!

  Heisann, alle sammen! Dagen min i dag startet med at 8-10 stappfulle busser kjørte forbi, og lot meg stå ute i kulda 1.desember klokken 08:00 å fryse av meg nesa. Etter en halvtimes tid fikk jeg presset meg inn på bussen. Så jauda, litt av en fin start på julemåneden.. Jeg mistet jo forresten mobilen min på bussen her om dagen også, så du kan jo si at jeg har mitt elsk på busser nå..!  Men over til noe mye mer possitivt; Etter skolen i dag dro jeg og mamsen ned til byen og fikk erstattet den mistede mobilen min med en splitter ny XPERIA. Yehoo! Er kjempe fornøyd med dagens "kalendergave".♥♥

 • Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits