rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

7

Oppsumering av 2011, del 2


Mai var fyllt med mange koselige festligheter, og jeg startet måneden med grillings i sofienbergparken den 1.mai med gode venner. Og vi var ikke de eneste som hadde planlagt grillings denne dagen, omtrent hele parken var fylt med glade folk med grill.


17.mai kom også veldig fort i år. Dette året startet jeg dagen med koselig frokost hos Elise med god mat, etterfulgt av 17.mai-tog, latter, sang, 1999 is, en matbit på Christian Radick og vennetreff i byen. Elsker 17.mai, like bra hvert år!


I mai var vi også i konfirmasjonen til min søte kusine, Malin. Det var en kjempefin konfirmasjon med deilig mat, drikke og masse gode kaker.


Endelig begynte sommeren å nærme seg, og etter sykdom fra min side var det deilig å endelig kunne kjenne varmen i lufta igjen. Jeg og Maria var mye ute i varmen sammen, og koste oss bl.a på karl johan med en matbit.


I Juni var jeg også så heldig å få en langhelg. Denne langhelgen startet jeg på Bislett Games hvor bl.a Usain Bolt, verdens raskeste mann løp. I tillegg til han, var også Petter Northug og mange andre raske, spenstige og sterke utøvere.

Jeg svarte også på spørsmålsrunden min med Maria, og la ut mine første videoblogger.

Så kom eksamenstiden, hvor jeg kom opp i de to værste fagene; Spansk muntlig og norsk skriftlig. Jeg gruet meg forfærdelig mye til spansk. Endte til slutt opp med disse karakterene: Spansk=4 / Bokmål=4 / Nynorsk=5. Veldig fornøyd med det!


Skoleårets høydepunkt var såklart turen til selveste Galdhøpiggen. De fleste var negative til å starte med, men turen viste seg å bli veldig morsom og koselig. Vi var superheldige med været og solen var på himmelen under hele turen.


På slutten av måneden var det på tide å si farvell til skolen jeg gitt på i 10 lange år med lekser, fremføringer, krangler, musikal, falske mennesker og herlige mennesker. Det ble holdt taler, utdelt vitnemål, det ble mat og sang. Deretter ble det masse gråting og klemming før vi dro på st.hanshaugen å feiret St.hansaften/sommerferie. En perfekt avsluttning av grunnskolen spør du meg.I Juli skjedde det utrolig mye uforglemmelig, både possitivt og negativt. Det startet veldig possitivt for min del med to-ukers treningsleir til Kina(!!!). Jeg kan faktisk ikke skjønne at jeg har vært i kina enda. Jeg hadde det superfint med to treninger om dagen, tur til den kinesiske mur, karaoke, pruting og mye mye mer!


Etter to fantastisk fine uker i Kina med mange herlige mennesker var det utrolig trist og merkelig å komme hjem etter alt det forferdelige som hadde skjedd her hjemme mens jeg var borte etter 22.juli. At en mann kan ha så mye hat og ondskap i seg skjønner jeg fortsatt ikke at er mulig. Sender fortsatt mange varme tanker og kondolerer til alle de pårørende.I år deltok jeg også i "WonderfulCopenhagen" som jeg nå har deltatt i 3 år på rad. Denne gang ble det bronse til meg og Tuva, og sølv til Fredrick.


Så startet jeg på vidregående(!!) på Wang Toppidrett, hvor jeg nå stortrives. Var litt usikker på om jeg skulle starte der først, men nå er jeg utrolig glad for at jeg valgte å gå der. Utrolig mange hyggelige og ekte folk, pluss at jeg får trent på skolen fire ganger i uka.


Del 3 kommer... :)

 • 5

  Oppsumering av 2011, del 1

  Nå er det ikke så alt for lenge igjen av 2011. Det er helt utrolig hvor mye som har skjedd på bare ett år. Det har vært en del tøffe tider, men alt i alt har det gått fint til slutt. Jeg er lykkeligere nå enn jeg noen gang har vært, og kan ikke vente til det nye året starter. 2011 var virkelig året som forandret livet mitt.. til det bedre! Her får dere første del av oppsumeringen av mitt år.


  Året 2011 startet med Nordisk mesterskap i Vejle, Danmark hvor jeg deltok i både mønster og kamp. I mønster kom jeg meg ikke videre til finalen, mens i kamp ble jeg faktisk Nordisk mester, noe som gjorde at den dagen ble veldig fin likevell.  I februar brukte jeg mye av tiden min ute med venner og ute på cafè. Jeg og Maria satt bl.a på kaffebrenneriet da vi så selveste Dorthe Skappel!!

  Som sagt var jeg i februar mye ute med venner, og i starten av februar var jeg i Vulkanhallen med en god del folk der vi så på basketgutta fra CentrumTigers gruse blådraktene på hjemmebane.


  Så kom dagen hvor jeg endelig fullførte tanken om å klippe pannelugg. Tror det var en av de største avgjørelsene ang håret jeg har tatt. Var litt usikker på hva jeg syntes i starten, men etter å ha fått en haug med søte kommentarer følte jeg valget om å klippe lugg var det beste jeg hadde gjort på lenge.


  Dutch Open ble ett av mine største internasjonale mesterskap i 2011. Jeg var helt målløs over hvor stor hallen var, og hvor mange forkjellige land som deltok. Til og med utøvere fra Brasil og Iran hadde kommet helt til Holland for å konkurere.


  I Holland tok vi også turen inn til Amsterdam, noe som besto av en ganske så lang togtur med to ganske så trøtte jenter.  Hos oss var det Ski-VM som snurret på tv-en hele starten av mars, og som de fleste vet gjorde normennene det veldig stort i år, spessielt trønderene! Derfor var det nesten en selvfølge at jeg og trøndermora mi tok oss turen ned for å se på prisutdeling en av dagene.  Men det var ikke nok at Ski-VM hadde innvadert tv-en...neida, skolen hadde nemlig bestemt seg for at vi også skulle ut å stå på ski. Jeg kan med en gang nevne at ski aldri har vært noe for meg, men etter forholdene ble det til slutt en ganske så koselig og morsom tur med 10D.


  I mars var også den store landskampen mellom Norge og Danmark, og da jeg og Maria dro ned til byen var vi allerede omringet av nokså glade dansker. Men siden Maria er halvt dansk følte jeg meg trygg i hennes nærvær. Husker forresten ikke hvem som vant.....ups.  Den 4.april ble jeg 16år. Jeg fikk utrolig mange søte gratulasjoner både på facebook, bloggen, mobilen og personlig. Jeg fikk også en kjempegod bursdagskake noe som gjorde dagen min komplett, tihi.


  Denne gangen valgte jeg også å feire bursdagen min med rosa tallerkner, masse farger og egne godteriposer med jentene i klassen. Skikkelig barndomsminner... eller hva er det jeg snakker jeg om? jeg er jo et barn.. 


  Jeg var også på kino å så UMEÅ 4ever hvor jeg, Tuva, Ola og Leon var statister. Og tro det eller ei; vi så oss selv(!!) Ikke så veldig tydelig men vi var der, pluss at navnene våre havnet på rulleteksten.


  Del 2 & 3 kommer senere :)

 • 5

  Friday's på en fredag

  Hola amigos! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra nok en kjempebra trening med Mudo Team Furuset & Tveita, og skal snart til åhoppe i dusjen. Før trening i dag var jeg på T.G.I Friday's med mamsi. Har spist utallige middager på Friday's dette året men tror faktisk jeg aldri har vært på Friday's på en fredag før i dag, så dette måtte jeg jo bare meddele til alle mine lesere (hahah..flaut)
 • 8

  Ready for 2012


  Hey! Da var ny dagbok og almonakk for det nye året på plass. Denne gangen ble det dagbok med mønster og almonakk i brunt skinn. Jeg kan nesten ikke vente med å fylle de ut med mine innerste tanker og følelser fra 2012. Har en følelse av at 2012 blir et bra år!

 • 12

  Don't let your dreams just be dreams


 • 11

  Gavedryss


  Her er alle de fantastiske gavene jeg fikk i år + et par stilige sko. Tusen hjertelig takk for alt sammen! :)

 • 8

  Feliz navidad

  God dag! Håper dere alle hadde en strålende julaften i år, det hadde i alle fall jeg. Jeg fikk alt jeg ønsket meg pluss en god del andre nydelige ting. Ny iPod ble det også, etter lille julaften sin lille tabbe. Jeg er superfornøyd med absolutt alle gavene og hele kvelden i seg selv. Vi koste oss med pinnekjøtt, julebakst og riskrem mens vi åpnet gaver til langt på kvelden. Skal såklart vise dere noen av gavene senere, men først blir det trening!

 • 16

  Kveldens antrekk


  Her er kveldens antrekk. Ønsker dere alle en rikitg god jul med masse god mat og mange fine gaver! :) Nå blir det mat.

 • 9

  Min lille julaften


 • 11

  Julestemning

  Heisann hoppsann! Pyntet som sagt hele rommet mitt med fullt av lys og nisser i går, så nå har jeg virkelig fått julestemningen inn på rommet mitt. Tidligere i dag var jeg hos tannlegen og fikk bedøvelse slik at hele den høyre siden av ansiktet mitt hang langt nede på knærne, nice, elsker å borre, spessielt på lille julaften da! Meen jeg skal ikke klage, det er tross alt lille julaften! Nå stikker jeg på trening. Ha en fin kveld! :)


  // Hva syns dere? :)

 • 8

  Julehilsen fra tvillingene


  Da jeg skulle sjekke mailen min i dag poppet opp dette søte bildet, og en julehilsen fra Inger-Line. Tusen takk! Akkuratt det jeg ønsket meg, tihi. Er så fascinert av tvillinger. Kjempe glad i deg også, søta! Håper du og den søte familien din får en utrolig fin jul, og et godt nyttår :) ♥♥

 • 7

  Bittelille julaften

  God kveld i stugo! Da var det jammen meg bare to dager igjen til julaften. Gleder meg så mye i år at det er morsomt. Føler at jeg har vært veldig produktiv i dag, og fått gjort mye på kort tid. Staret kl.10:10 i dag med å ommøbbelere, rydde og vaske hele rommet, så nå er det superkoselig om jeg kan si det sjæl. Kan vise dere noen bilder senere. Etter rommet var finito dro jeg ned til byen for å møte Maria. Var veldig koselig å se hun igjen! Kunne ikke la være å dra innom den superbillige butikken i dag også, kjøpte noen småting pluss en søt hjertepute. 

  Hva har dere gjort i dag? :)

 • 9

  =OSLO

  Da var jeg hjemme fra juleshopping nok en gang. Fikk kjøpt en del småting fra en utrolig billig butikk (mest til meg selv). Tror over 80% av varene kostet mellom 10-20kr! Men det beste innkjøpet i dag var uten tvil =OSLO, Juleboka 2011. Kjøpte den av en mann som satt på Karl Johan for 100kr. Får så utrolig vondt inni meg når jeg ser disse vanskeligstilte sitte ute å fryse om vinteren. Abslolutt ingen fortjener å sitte ute i kulda i disse tider. Skulle ønske jeg kunne kjøpt alle =OSLO-bøkene og gitt penger til dem alle sammen.

 • 4

  Juleferie og prinsessebolle

  Da var alle tentamene i boks, og jeg er endelig klar for juleferie!! Tror jeg aldri har vært så glad for juleferie før. På ungdomsskolen avsluttet vi alltid skoleåret med boller og brus, men i år ble det avsluttet med tre tentamer på rad, puh..! Men for å fortsette tradisjonen hadde pappa kjøpt noen utrolig gode prinsesseboller til oss, nomnom! Senere i kveld skal jeg på trening, for selv om vi har juleferie fra skolen, så har vi nettopp startet oppkjøring i klubben, noe jeg egentlig syns er kjempegreit. (ps.bare 4 dager til julaften nå!!!)

 • 6

  Årets første julemiddag

  God kveld! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra årets første julemiddag hos "tante" Unni med mamsi og papsi. Vi koste oss med massemasse deilig mat pluss en lekker dessert til slutt. Julestemningen kom også snikende på takket være Unni sitt koselig hjem. Men wææ, nå må jeg løpe(!!!), skal ut å spise med kamsport-jentene før det blir "In Time" på kino. Koselig!

 • 28

  Dagens antrekk - Think Pink  Genser-H&M // Bukse-BikBok // Vekse-Kapphal // Smykke-Glitter // Ring-Gave

  Hva syns dere om dagens antrekk? :)

 • 5

  Julegaver

  God dagen! Nå skulle jeg egentlig ha pugget algebra og spansk gramatikk med matteboka i den ene hånda og spanskboka i den andre, men neida, her havnet jeg da igjen... forran pc-en. Men nå som jeg først sitter her kan jeg like så godt fortelle dere litt om hverdagen.

   I går var jeg på "bronsefest" med Mudo Furuset & Tveita for Frida og Jelena sin historiske bronsemedalje i Junior-EM 2011. Det ble servert deilig mat og dessert, mens det snurret mange fine og morsomme filmer på lærettet. I dag har jeg fått kjøpt inn de siste julegavene før jul, og pakket inn dem alle. Jeg elsker å kjøpe gaver til folk jeg er glad i, og ikke minst åpne gaver fra folk jeg er glad i, så sum av summarum = Jeg elsker gaver!


  Ringen fikk jeg av Peter, Preben og Ben på vei hjem fra treningsleiren. Dem hadde kjøpt en ring til alle oss fire jentene fra Oslo. Søtt, ikke sant?

  Tenk at det bare er en uke til julaften da dere!

 • 7

  Det er i motbakke det går oppover


  Det var en gang seks søte små barn som satt på rommet og ante ingen fare før det pluttselig ringte. Barna skulle nemlig møtes i lobbyen 20:30, noe dem ikke hadde fått beskjed om. Barna blir helt fra seg og løper alt de kan ned mot lobbyen, men klokken har allerede passert 20:30. Alle barna vet hva som vil skje, de vil få en straff, men hva det vil være, vet dem ikke.. enda.
  Senere på kvelden får barna vite straffen for å komme forsent. De må være oppe på fjellet klokken 07:00 for så å ta bilde det oppe. Barna blir med en gang litt sure men bestemmer seg for å gjøre noe godt ut av det. Klokken fire blir sekken pakket med brød, pålegg, kjeks og brus, før de etter en time legger ut på den "lange" reisen. På turen plukker dem også med seg en svart katt med navnet "Malin".

  Etter en times tid begynner det å bli kaldt på fjelltoppen og to av barna bestemmer seg for å gå ned igjen. Når de endelig er fremme ved rommet finner dem ingen romnøkkel. Den ligger igjen på toppen med resten av barna. De to små barna bestemmer seg derfor for å legge seg i lobbyen en stund, men etter en halvtime blir de kastet ut av en ganske så småsur spansk dame.
  Klokken 07:30 er det endelig frokost, og de to små barna er først inne i matsalen. Etter litt kommer de resterende fire barna inn, bleke i fjeset og trøtte så det holder. Deretter var barna klare for en ny dag med trening!!


  Fortsettelse følger....                ikke

 • 7

  Las playitas

  Hei igjen, alle sammen! Da var jeg hjemme igjen i kalde Norge etter en fantastisk fin, rar, og morsom uke i Fuerteventura med de søteste kampsport-jentene du kan tenke deg, pluss resten av de kule Wang-folka fra Oslo, Moss og Stavanger.

  Det var sol nesten hver dag, så i tilegg til to treninger om dagen ble det også tid til bading, soling, zumba, volleyball, slangeshow, salsakurs, shopping++. Det var nemlig helt sykt billig, spessielt for mat, noe som resulterte i et fullt kjøleskap omtrent fra første dag. Det er et av de fineste stedene jeg noen gang har vært, og blir ikke lei meg om det blir nettopp dit vi drar neste år også. Her kommer noen bilder fra turen:

  Savner det allerede ♥♥

 • 12

  Det snør, det snør...

  Hei Hei! Nå er det ikke så alt for lenge til vi drar tilbake til tørre Oslo igjen. Syntes det var så koselig å komme hit til Trondheim med snø i desember, for det er jo faktisk sånn det skal være. Ingen snø, ingen jul spørr du meg. Jeg får bare nyte tiden her med snøen og søte bestemor. Kommer til å savne begge to! Kommer såklart til å savne resten av Lysø-familien, Malin og Falco også :)

 • 2

  Verdens beste bestemor

  God kveld! I går tok jeg og mamma flyet hit til Trondheim. Vi bestemte oss så sent som på tordag at vi skulle ta turen i og med at bestemor ligger på sykehus nå. I dag startet vi dagen med juleshopping og lunsj i byen, før vi dro på besøk til bestemor. Heldighvis har hun det bare bra, og hun enten ser eller oppfører seg som en 90-åring. For en dame sier jeg bare. Nå sitter jeg og malin på pc-en, mens nusselige Falco ligger nede ved beina mine. Åh, den lille hunden der er bare alt for søt! (mens malin er alt for pen)   • 3

  Yoga på høyt nivå

  God fredag, allihopa! I dag startet jeg dagen med yoga. Det er ikke akkuratt noe jeg gjør til daglig kan du si, men i dag ble det da slik. Vi hadde en morsom og ganske så krevene yoga-time med kampsport på NIH klokken 08:00 i dag med mange nye og morsomme stillinger. Ektra morsomt var det at jeg hadde glemt treningsbukse, slik at Yoga-timen måtte bli utført i KariTraa fra topp til tå (shit, det rimte faktisk).

  Senere fant vi ut at treneren vår, Robert, hadde bursdag i dag og at vi ikke hadde gratulert han. Derfor sendte vi han en MMS! :)

 • 12

  Hello december!

  Er det ikke helt rart at vi allerede er i desember? Det syns hvertfall jeg. Det at selveste julaften bare er om 24 dager er egentlig bare spøtt å tenkte på. Her i Oslo er det heller ingen tegn på at det er vinter i været, og det at jeg snart skal til varmere strøk vil nok ikke hjelpe på "vinterfølelsen". Ikke at jeg klager på det akkuratt, hehe! Skal nemlig til GranCanaria med Wang Toppidrett på tirsdag!!! Jeg gleder meg herifra og til månen. Det blir varmegrader, sol, trening to ganger om dagen, shorts+++ åååå! herlig! //  Bilder under ble tatt i Kypros tidligere i høst. Palmer ♥

 • Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits