rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit

8

Årets unike julegaver


Genser - Mamma og Pappa // BH - Frida

Jakke - Jesper!! // Bukse - Mamma og Pappa // Ullsokker -Kristin og Stine

Topp - Malin // Skjerf - Kaia // Vanter - Inger-Line

Såper, sminke, klær, børste, penger, lommebok -Mamma, pappa, tante, onkel, fetter, kusine,Jelena, Unni, Marte

Øredobber - Jesper // Topp - Foreldrene til Jesper// Parfyme og kremer fra Marc Jacobs- Mamma og Pappa

Tusen hjertelig takk for alle julegavene i år. Elsket absolutt alt sammen og kunne virkelig ikke ha ønsket meg noe mere.
❤❤❤

 • 3

  Julaften

  Da var den store dagen endelig kommet. Julaften starter riktig nok ikke før julen ringer inn klokken 17, så i mellomtiden skal jeg se på koselige disney-filmer, pynte litt på rommet og hjelpe mamma med hennes nye iPhone. Litt tidlig start på julegavene, men for at mamma skal klare å henge med måtte vi åpne den litt før, hehe. Jeg har også fått en tidlig julegave fra Jesper, nemlig et par nydelige øredobber. Tusen takk! :)
  Håper dere alle får en riktig god jul så blogges vi enten i kveld eller i morgen.

 • 5

  JULEFERIE


  Endelig juleferie. God jul, alle sammen! :)

 • 5

  Las Playitas 2012 - Video

 • 8

  Las Playitas

  Årets treningsleir på Fuerteventura var minst like bra som i fjor. Solen sto på himmelen omtrent hele tiden, treningene gikk som de skulle og det sosiale var det ingenting å klage på. Jeg og Inger-Line sang til og med karaoke TO ganger, først "mamma mia" deretter "It's raining man". Skal vurdere om jeg legger ut en liten videosnutt senere. I tillegg til mye trening, sol og sang ble det også minigolf, salsa og stein-saks-papir. Og hva er vel en treningsleir uten noen uskyldinge rampestreker? hehe!

  flere bilder kommer på facebook senere...
  WANGSTERS

 • 4

  Reiser til varmere strøk

  Nå er endelig alt pakket og klart til i morgen. Er så dårlig til å pakke i god tid, men håper jeg har fått med meg alt. I morgen drar jeg på treningsleir med Wang Kampidrett. Turen går til Playitas på Gran Canaria. Gleder meg til utrolig mye til alt sammen! Vi blir borte i en uke så da blir det ingen blogging, men kameraet blir med så det er bare å glede seg til jeg er tilbake. Ciao! 

 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde