rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

3

Året 2012

Året 2012 har bringt med seg utrolig mange goder og fantastiske opplevelser samtidlig som det har vært noen triste tider også. Slik er livet. Det kan være så fantastisk godt og så veldig vondt på samme tid, men jeg har lært meg å ta vare på de gode minnene og de possitive opplevelsene. "Tenk possitive tanker, si possitive ord, gjør possitive handlinger og de possitive gror". 

Av og til kan det være vanskelig å vite hvorfor ting skjer som de gjør men jeg har en tro på at alt skjer for en grunn og at man får det man fortjener til slutt, uansett! Jeg har det veldig fint for tiden og setter veldig stor pris på alt det gode jeg har i livet mitt akkuratt nå. Jeg har foreldre som støtter meg i alt, fantastiske venner som alltid får meg til å le, et herlig og innspirerende team og en fantastisk kjæreste som jeg elsker. Gleder meg til å se hva 2013 vil bringe. Bring it on! Her får dere en liten oppsumering av mitt 2012 i bilder. Enjoy!

JANUAR:

I januar var det såkalte Wangballet vi alle hadde ventet på. Der var mange fine kjoler, god mat og en super avsluttning med fyrverkeri.

FEBRUAR:

I Februar var det US Open og turen gikk derfor til selveste Las Vegas. Vet ikke hvordan jeg skal si det men det var virkelig en opplevelse for livet.

MARS:

Etter en uke i Las Vegas dro vi videre på treningsleir i Mexico. Der var det plussgrader og masse bra trening hver eneste dag.

APRIL:

Så kom april og jeg fylte 17år. Denne gangen feiret jeg bursdagen min i herlige trønderlag. Det også jentekveld hos Kaia i Drøbak hvor vi storkoste oss.

MAI:

I mai var det varmt ute og russetid... noe som resulterte i grønt hår desverre. Det var også 17.mai som jeg feiret sammen med herlige mennesker.

JUNI:

I Juni var det siste stevne før sommerferien Østerisk; et mesterskap jeg er veldig fornøyd med. Vi hadde også en gøyal avsluttning med Wang.

JULI:

I juli skjedde det flere ting men jeg velger å fokusere på det possitive og legge ut bilder fra den herlige turen jeg og mamma hadde på Rhodos.

AUGUST:

Sommerferien nærmet seg slutten og turen gikk til trønderlag for å besøke familien. Der hadde vi det blant annet veldig gøy på Rockheim.

SEPTEMBER:

I september var det team nordic-samling før stevne i Danmark hvor jeg vant sølv. Min fetter Simon konfirmerte seg også denne måneden.

OKTOBER:

I oktober ble jeg sammen med denne herlige gutten. Vi fant tonen med en gang og jeg blir fortsatt like glad hver gang jeg ser han.

NOVEMBER:

I november var det flere stevner, både i Kroatia og NM. Dette året ble også jeg Norgesmester, noe som var en fin avsluttning på juniortilværelsen.

DESEMBER:

I desember var det treningsleir med Wang og turen gikk til plussgrader i Fuerteventura. Leiren var en suksess, akkuratt som i fjor.

 • 3

  3.juledag

  Denne jula har jeg vært i flere juleselskap enn jeg noen gang kan huske. Først var det julemiddag hos oss, så juleselskap hos familien til Jesper, så hos "tante" Unni, deretter på Nesodden og i går var jeg hjemme hos Thorsø-familien å spiste litt "vanlig" mat, altså ikke julemat med andre ord. Uansett hvor godt det er med julemat tror jeg det er greit at det bare er jul en gang i året, hehe! Vi hadde det hvertfall veldig koselig både i går og på Nesodden. Vi hygget oss med god mat og godt selskap. I morgen blir det vareopptelling, tjohei :(


  Bildene er tatt av Steinar på Nesodden.

 • 6

  2.juledag

  2.juledag startet med to timers trening på tveita før det ble julemiddag hos "tante" Unni. Denne gangen ble også Jesper med på middagen noe som var veldig koselig. Vi spiste god mat, dessert og koste oss i mange timer. Vi har det alltid like koselig når vi er hos Unni. I dag startet dagen med julefrokost med familien og om bare ti minutter gåt turen videre til neste julemiddag på Nesodden.


 • 8

  Årets unike julegaver


  Genser - Mamma og Pappa // BH - Frida

  Jakke - Jesper!! // Bukse - Mamma og Pappa // Ullsokker -Kristin og Stine

  Topp - Malin // Skjerf - Kaia // Vanter - Inger-Line

  Såper, sminke, klær, børste, penger, lommebok -Mamma, pappa, tante, onkel, fetter, kusine,Jelena, Unni, Marte

  Øredobber - Jesper // Topp - Foreldrene til Jesper// Parfyme og kremer fra Marc Jacobs- Mamma og Pappa

  Tusen hjertelig takk for alle julegavene i år. Elsket absolutt alt sammen og kunne virkelig ikke ha ønsket meg noe mere.
  ❤❤❤

 • 3

  Julaften

  Da var den store dagen endelig kommet. Julaften starter riktig nok ikke før julen ringer inn klokken 17, så i mellomtiden skal jeg se på koselige disney-filmer, pynte litt på rommet og hjelpe mamma med hennes nye iPhone. Litt tidlig start på julegavene, men for at mamma skal klare å henge med måtte vi åpne den litt før, hehe. Jeg har også fått en tidlig julegave fra Jesper, nemlig et par nydelige øredobber. Tusen takk! :)
  Håper dere alle får en riktig god jul så blogges vi enten i kveld eller i morgen.

 • 4

  Bitte lille julaften

  Da var dagen før dagen før dagen kommet, altså bitte lille julaften. Alle gavene er pakket inn, rommet er ryddet og innleveringen min er bare halvferdig. JA, dere leste riktig; innlevering!! Utrolig irriterende å ha innlevering nå i juleferien, men sånn går det når man er på treningsleir midt i tentamenstiden.. jaja, får vel bare putte i meg noen krumkaker å skrive videre, hehe! Ellers har jeg det utrolig fint for tiden. Var blant annet på middagsbesøk hos familien til Jesper forrige uke noe som var veldig koselig, og i går var han hos meg å hjalp meg med gavene:)


 • 5

  JULEFERIE


  Endelig juleferie. God jul, alle sammen! :)

 • 5

  Las Playitas 2012 - Video

 • 5

  Instagram update

 • 8

  Las Playitas

  Årets treningsleir på Fuerteventura var minst like bra som i fjor. Solen sto på himmelen omtrent hele tiden, treningene gikk som de skulle og det sosiale var det ingenting å klage på. Jeg og Inger-Line sang til og med karaoke TO ganger, først "mamma mia" deretter "It's raining man". Skal vurdere om jeg legger ut en liten videosnutt senere. I tillegg til mye trening, sol og sang ble det også minigolf, salsa og stein-saks-papir. Og hva er vel en treningsleir uten noen uskyldinge rampestreker? hehe!

  flere bilder kommer på facebook senere...
  WANGSTERS

 • 4

  Reiser til varmere strøk

  Nå er endelig alt pakket og klart til i morgen. Er så dårlig til å pakke i god tid, men håper jeg har fått med meg alt. I morgen drar jeg på treningsleir med Wang Kampidrett. Turen går til Playitas på Gran Canaria. Gleder meg til utrolig mye til alt sammen! Vi blir borte i en uke så da blir det ingen blogging, men kameraet blir med så det er bare å glede seg til jeg er tilbake. Ciao! 

 • 6

  The weekend

  På fredag møtte jeg endelig igjen mine gamle klassevenniner pluss min kjære klassekompis Egil. Noen av dem har jeg faktisk ikke møtt siden vi sluttet i 10-ende, så det var ekstra kos at vi faktisk klarte å samles igjen. Vi var hjemme hos Elise hvor vi koste oss med sushi, musikk og flasketuten-peker-på, hehe, jenter er jenter! (+Egil da) Håper det ikke blir like lenge til neste treff! :)  Etter mange koselige timer hos Elise kom den fine kjæresten min å hentet meg. Vi dro hjem til han hvor jeg har tilbragt store deler av helgen min. På lørdag dro vi først ut på en liten desembertur med "snuppa" før vi dro hjem å lagde deilig middag, kake og muffins inne i varmen. Baksten ble kanskje ikke den aller beste men middagen var det ingenting å klage på, den smakte uuuuutsøkt. Resten av kvelden slappet vi av med film og sjokolade. Alltid like kos å være med Jesper. Nå blir det pinnekjøtt med mor og far. Bloggæs!

 • Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits