rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

9

Gavedryss

Julegavene gikk over alle forventinger i år. Jeg fikk alt jeg ønsket meg pluss mye mye mer. Jeg fikk bl.a nydelige sko fra kjæresten, rosa boblejakke fra mor og far, søte gaver fra vennene mine og masse annet fint. Her kommer noen bilder av årets fantastiske julegaver;

aaah, jeg elsker alt sammen!! Tusen takk nok en gang :)

 • 3

  1 og 2.juledag

  Hei og hopp! Siden julaften har det gått i ett sett med harde treninger og koselige juleselskap. Både 1 og 2.juledag var jeg innvitert på juleselskap med den fine familien til Jesper. Det ble masse god mat med godt selskap begge dagene så i dag skal jeg kun slappe av med rompa godt planta i sofaen. Fortsatt god romjul til dere alle!


 • 8

  Julaften 2013

  God dag fintfolk! Håper dere alle hadde en super kveld i går, det hadde hvertfall jeg. Da sølvguttene sang julen inn klokken fem var det endelig klart for pinnekjøtt og andre godsaker. Vi koset oss lenge ved bordet før det ble dessert og åpning av gaver resten av kvelden. Jesper kom senere og var med på å åpne kveldens siste gaver før vi kunne si oss fornøyde med årets julaften. I år gikk også gavene over all forventing, jeg fikk alt jeg ønsket med pluss mye mye mer. Jeg er så utrolig heldig som har så herlig familie, venner, kjæreste og andre fininger rundt meg. Tusen hjertelig takk for alt sammen!

  Kommer enda et innlegg om de fantastiske gavene mine senere!

 • 4

  Juletrening

  I skrivende stund sitter jeg å spiser julekake mens "Reisen til julestjernen" ruller over skjermen. Dagen i dag startet med å stikke hodet ned i julestrømpen før trening sto på planen. Til tross for pøsende regn og masse vind var vi hele 15stk på trening på selveste julaften. Treneren avsluttet med å gi oss hver vår fine blomsterbukett før vi sa god jul til hverandre. Nå skal jeg nyte resten av julaften sammen med familien.

  Ønsker dere alle en strålende jul med godt selskap, god mat og mange fine gaver!

 • 5

  Juletradisjoner

  Som jeg har nevnt tidligere har vi som tradisjon å spise julegrøt og pynte juletre på lillejulaften. De siste årene har det også blitt "tradisjon" å trene tidlig på dagen. I dag ble det to økter; en styrkeøkt med jentene og en taekwondoøkt med resten av teamet. I år skal vi også løpe og trene styrke på selveste julaften noe som betyr at vi hvertfall kan stappe i oss masse julemat og kaker med good samvittighet, hehe!  Nå skal jeg nyte resten av kvelden ved se på en koselig julefilm med familien.

 • 12

  Pepperkakebaking

  God kveld! Tenk at det bare er to dager igjen til julaften i dag. Jeg må ærlig innrømme at det er litt trist uten snø på bittelillejulaften men det finnes jo alltids andre måter å skape julestemning på. Gårsdagen ble derfor tilbragt i Asker med pepperkakebaking på høyeste nivå. Sammen med Marte og Tina koste vi oss masse med julemusikk, te, pepperkaker og masse kreativ pynt før vi avsluttet med en søt julefilm
 • 6

  Julebord

  I går var jeg innvitert på julebord med Imtech hvor Jesper jobber. Julebordet startet halv fem på "Latter" med masse god mat; det ble pinnekjøtt til hovedrett og trollkrem til dessert. Deretter ble det "julelatter" på "latter" som var et morsomt stand-up-show. Etter showet var ferdig avsluttet vi kvelden Tempest.

 • 5

  Oppkjøring

  Heisann hoppsann! Nå som oppkjøringen i klubben har startet for fullt får jeg endelig brukt de fine løpejakkene mine fra MXDC. I går løp vi 40min og jeg hadde gleden av å løpe i en av mine freshe jakker. Etter løpingen ble det basistrening med medisinballer og vekter før vi tok kvelden. Om ikke lenge er det tid for dagens andre trening; teknikk og taktikk. Sjallabais!  Jakke, tights, drikkeflaske - MXDC

 • 8

  Surprise party for Gunnar 60år

  Etter mange forberedelser og nøye planlegging ble det et velykket suprise party for coachen vår i går. Gunnar trodde han skulle på et sponsormøte men det var noe helt annet som møtte han på MonaLisa. Nede på MonaLisa sto det hele 20 syngende utøvere og overaskelsen var stor. Han måtte si seg "lurt av team tveita" og festen kunne starte. Til mat ble det utsøkt biff etterfulgt av en liten tale av meg og Frida hvor vi avsluttet med å kåre han til årets coach med en sjokolademedalje.  Deretter fikk han en iPad mini og et fint album fra hele teamet noe som falt veldig i smak. Så var det tid for kake og magedans. Det hele sluttet med en rå film som Botond hadde laget. En veldig velykket feiring som vi alle vil huske.

 • 6

  Julestemning i Fredrikstad

  God kveld i stugo! Denne helgen har jeg både vært i Sverige og Fredrikstad. Første stopp ble Sverige hvor vi fikk handlet julegaver og diverse godsaker. Da det viktigste til jul var i boks dro vi videre til Sissel og morfaren til Jesper i Fredrikstad. Der tok de oss varmt imot før vi ruslet ned til BigHorn i sentrum. Med hver vår deilige biff koste vi oss lenge.

  Etter Jesper og Thor var ferdig med drinkene sine dro vi tilbake igjen. Senere på kvelden ble vi servert herlig is og sjokolade forran peisen før vi til slutt sluknet på sofaen. Til og med hunden i huset la seg ned for å slappe av.  I dag våknet jeg og Jesper opp til en kjempegod frokost og masse snø utenfor vinduet. Hele Fredrikstad var pluttselig hvitlagt og julestemningen kom snikende på. Etter en kjempekoselig helg i Fredrikstad dro vi hjem før Jesper gjorde seg klar for nok en hockey-match. Denne gangen satt jeg og heiet sammen med Frida og Mariann også.  Alt i alt; nok en heeerlig helg!

 • 3

  Fin start på helgen

  Hei og hopp! Da jeg kom hjem fra skolen i dag sto mamma i døråpningen med dagens nummer av Akers avis. Jeg bladde meg frem til sporten der jeg fant meg selv sparkende på høyre side, utrolig gøy! Det var en fin artikkel med fokus på årets NM og min første sesong som senior sammen med den herlige klubben min Mudo Team tveita.


 • Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits