rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit

4

Keep calm

I dag er det 3.juledag og den store byttedagen. Selv er jeg superfornøyd med alle gavene som passet, og har ingenting som skal byttes. Derfor slapper jeg fullstendig av i sofakroken med ny pysj, varm te, julekake og disney på tv-en. Senere i dag kommer Jesper og vi skal spise oksestek før turen går til trøndelag i morgentidlig. 

Ha en herlig juledag/byttedag! :)

 • 4

  Juledagene

  Dagene etter julaften er til for å hygge seg med sine kjære, titte på julegaver og spise masse god mat. Legger man til noen økter her og der er det også flott. Jeg er så heldig at jeg har fått til alt sammen disse to juledagene. Våknet 1.juledag til deilig julefrokost som mamsen hadde stelt i stand. Det var både lefser, medisterkaker og varme rundstykker. Med min nye morgenkåpe koste jeg meg maksimalt før trening kl.12. Deretter var det avgårde på juleselskap hos den koselige mormoren til Jesper. 2.juledag (altså i dag) har nesten vært lik med både trening, og julekos.    

 • 5

  Christmas eve

  God dag flotte mennesker! Håper dere hadde en super kveld i går med alt som hører til; det hadde hvertfall jeg. Klokken fem sang sølvguttene julen inn, og vi koste oss med masse deilig julemat. Senere var det klart for dessert og åpning av gaver. Gavene gikk som vanlig over all forventning. Jeg er så glad og takknemlig for å ha så mange flotte mennesker rundt meg. Tusen hjertelig takk for alt sammen! Tenker å lage et innlegg om gavene senere, men først bilder fra julaften:
 • 2

  Ventestund

  Da var den store dagen kommet, og når klokken slår fem er vi klare for å ringe julen inn. Før den tid er det bare å vente, se på julefilm og spise julegodt. Nissen var som vanlig snill, og hadde lagt masse godt i julestrømpen. For litt siden kom også Jesper og Snuppa på døra for å gå en liten juletur.  Formen er heldigvis bedre i dag, så til tross for litt snufs og nysing blir det jul i år også. Med det vil jeg ønske dere alle en riktig god jul!

 • 6

  Lillejulaften

  Dagen før dagen er litt annerledes i år. Her i huset har det nemlig vært både forkjølelse og omgangssyke de siste dagene noe som har slått oss helt ut. Heldigvis begynner vi å bli bedre, og til tross for sykdom er det en fantastisk fin dag; solen skinner og det er hvitt på bakken. Fikk også en nydelig rose på døren fra Unni for litt siden, og vi har nå klart å pynte juletreet. Resten av dagen tilbringer jeg med ullsokker, varm te, julefilmer og julekaker. Den perfekte oppskrift for å bli frisk til den store dagen! 

 • 9

  Julekos

  God dag alle sammen! Denne helgen har jeg storkost meg med kjæresten og gode venner.  På fredag dro jeg og Jesper på Friday's for å feire med middag og dessert. Han har nemlig fått seg egen leilighet noe som er veldig stort, er så stolt av den gutten! Etter treningen på søndag gikk turen derimot til Asker hvor pepperkakebaking med godjentene sto for tur. Der ble det baking, gavebytting, kakao, musikk og masse julekos. Fikk også hilse på den lille hunden til Marte, og vi ble omsider bestevenner. Et veldig koselig førjulstreff!   

 • 2

  Du grønne glitrende..

  Da var vi kommet til siste søndagen i advent, og hos oss har juletreet endelig tatt plass i stua. Pynting av juletreet skjer derimot på lillejulaften, noe som har alltid vært tradisjon i min familie. Men det er ikke bare juletreet som er grønt i dag; til dagens trening slang jeg på meg min freshe treningstishts fra MXDC, og tok med den knalle flasken min fra fitnessguru. Man kan ikke unngå å få motivasjon av slike farger. Ha en toppers søndag videre!


 • 3

  Fitnessnissen

   (Jeg har fått tilsendt dette produktet fra fitnessguru.com)

  Her om dagen åpnet jeg årets første julegave fra selveste fitnessnissen. (ja, jeg snakker om fitnessguru). Denne inneholdt akkurat hva jeg ønsket meg til jul; en rosa shaker, peanøttsmør, barer med smak av pepperkake og onepancake. Åå, jeg blir så glad av slike gaver! Gleder meg skikkelig til å lage masse gode julefrokoster med pannekaker og peanøttsmør. Alt sammen kan man kjøpe HER på fitnessguru sine hjemmesider.

 • 7

  Julebakst

  Dagens julebakst besto i å lage søte og smakfulle berlinerkranser dyppet i knasende perlesukker. Dette er en av de slagene som går igjen hos oss, og det blir alltid borte fra kakeboksen. Her har dere oppskriften vi bruker:

  Du trenger: 2 hardkokte og 2 rå eggeplommer, 125g sukker, 250g smør, 300g hvetemel, perlesukker, eggehvite.
  Start med å koke 2 egg i ca åtte minutter slik at de blir hardkokte. Bland deretter de kokte eggeplommene dem de rå. Tilsett sukker og visp godt. Bland så inn smør og mel.

  Sett så deigen kjølig i et par timer og slapp av som denne søte nissen med julemusikk i bakgrunn. 

  Trill deigen ut i lange pølser og form dem som kranser. Pensle dem med eggehvitte før du dypper de i perlesukker.

  Til slutt steker man kakene lys gule i ca 10 min, på 180 grader.

  Ta de ut av ovnen og la de kjøle seg litt ned før du legger de i kakeboksen.

  Mmm.. Klare for å spises, la julen komme!

 • 2

  Restitusjonsgrøt

   (Jeg har fått tilsendt dette produktet fra fitnessguru.com)

  Tenk at det bare er en uke igjen til selveste julaften!! Denne måneden har gått så fort, og jeg kan nesten ikke vente til den store dagen. Blir rett og slett et barn på julaften (er vel fortsatt barn da?). Jeg startet dagen i dag med styrke på armer. Er fortsatt veldig støl i både bein og rygg etter mandagens trening, så i dag måtte det god restitusjon til. Dermed ble det deilig grøt med OneWhey fra fitnessguru, pasjonsfrukt og gojibær. Gojibær skal vist være den ultimate restutisjonsfrukten så den var midt i blinken, og grøten smakte herlig. Oppskriften har jeg skrevet før HER.

 • 10

  Juletrening

  Etter en veldig koselig helg i Fredrikstad var det rett tilbake på trening. Oppkjøringen med teamet er i gang for fult, og i dag trente jeg styrke med Elise og Gunnar. Det ble en beinhard økt som allerede kjennes godt i beina. Det var derfor ekstra viktig å fylle på lagrene etter trening med en proteinbar og drikke fra fitnessguru. Valgte å ta med proteinbaren med smak av pepperkake for litt julestemning. Er vanligvis ingen fan av pepperkaker, men denne smakte litt som pepperkakedeig, og det liker jeg (guilty pleasure) Den finnes i flere smaker HER.


  Her har vi Elise i aksjon med tunge markløft. Til høyre ser dere julekoppen min med varm julete, perfekt etter trening!

 • 10

  Turister i Praha

  I tillegg til shopping og spising fikk vi også tid til å være turister i den fine byen. Noen av stedene vi dro til var bl.a gamlebyen og den flotte Karlsbroen. Dette er en bro over elven Vltava i Praha. Som vanlig var den stappet av folk og turister fra hele verden. Bortover broen er det også en rekke statuer og bilder. Noen av disse bildene skal bringe lykke og hell ved å berøre de, så vi tok såklart på opptil flere av bildene. 


  Avslutter med en liten selfiee. Tusen takk for en kjempefin tur, mamma og pappa! :)

 • 7

  Pink workout

  Nå er det snart klart for oppkjøring med teamet, og hovedfokuset for meg vil være å endelig bli helt bra i låret. For å bli det har bruker jeg foamrolleren min flittig.  Denne rosa foamrolleren har nemlig blitt min nye bestevenn den siste tiden. Den hjelper med å løse opp muskel knuter, og forhåpentligvis får den fart på restitusjonsprosessen. Fikk den av den snille kjæresten min. Siden den også er rosa passer den rett inn med treningsutstyret mitt, speiselt på "pink wednesday". Her har dere mine must en slik rosa onsdag: 

  Topp-MXDC // Proteinbar & treningsdagbok-Fitnessguru // Løpesko-Nike // Formroller-

  Elsker  treningsdagboken fra fitnessguru. Perfekt til å loggføre treningen og se fremgang. Kan kjøpes >her<. Nå er det også fri frakt på alle ordre på fitnessguru helt frem til 31.desember. En perfekt måte å starte det nye året.

 • 4

  Julestemning i Praha

  Da var jeg tilbake igjen etter en veldig koselig familietur til Praha. Siden jeg hadde fri fra både skole og taekwondo ble det en tidlig julegave på familien glum. Her tilbragte vi tre fine netter, og på denne tiden rakk vi både å shoppe julegaver, klippe håret, tusle rundt i de koselige gatene, og spise masse deilig mat. For er det en ting Praha er flinke til, så er det å lage julemarked med søtsaker, julepynt osv. Skikkelig julestemning!  Som dere ser har jeg også klipt meg pannelugg igjen. Veldig uvant!

 • 4

  Ut på tur

  God morgen allihopa! Denne helgen skal jeg ut av landets grenser igjen. I motsetning til når jeg drar for å gå kamp eller trene, skal jeg denne helgen bare slappe av og kose meg. Blir nok ingen blogging før på mandag så vil ønske dere alle en riktig god helg fra meg!
  Dotten min fra Island er også med på tur. Viktig å ikke fryse på ørene!

 • 3

  Juleferie

  Ja, dere leste riktig, jeg har juleferie!! Etter at jeg besto dagens flervalgsprøve (takk gud!) og hadde levert hjemmeeksamen i filosofi kunne jeg pustet lettet ut. Det har vært noen hektiske uker, men nå er det også ekstra deilig å få en lang juleferie som skal nyytes. Startet ferien med en kopp med varm te, sjokolade og taekwondo på pc-skjermen.

 • 12

  Pink wednesday

  Nå har jeg lest så mye filosofi at jeg snart flyr på veggen. Men i stedet for å gjøre det tar jeg meg heller en tur på trening. Siden det er onsdag i dag kjører jeg rosa fra topp til tå, bokstavelig talt, har både rosa sokker og rosa lue fra MXDC på meg. Liker vanligvis ikke luer men denne er så deilig og lett. Ønsker alle en fin og rosa onsdag!

  Topp, tights, lue - MXDC // Shaker - Fitnessguru

 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde