rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit

2

Året som gikk, del 1

Da nærmer det seg slutten av dette flotte året, 2014, og det er på tide med litt mimring. Det er når jeg ser tilbake at jeg forstår hvor bra dette året egentlig har vært. La 2015 bli minst like bra!I januar feiret jeg mitt aller siste Wangball, noe som både var utrolig gøy men også trist på samme tid. Det ble uansett en kjempebra kveld med mange fine folk. Startet med en herlig middag før vi avsluttet med dans, musikk og god stemning!

Januar var også måneden Jesper besto svenneprøven noe som såklart måtte feires med rørleggerkake og champis. En veldig fortjent feiring av en utrolig flink og herlig gutt. Kjempestolt som vanlig!
Den første helgen i februar gikk årets første stevne av stabelen i Sverige. Men på grunn av skaden min var jeg kun med for å heie. Selv om det var veldig rart å bare heie, var det såklart gøy å se alle de flinke lagkameratene mine i action.


Etter Sverige kriblet det i beina, og det tok heldigvis ikke lang tid før neste stevne (og årets tkd-tur) sto for tur, nemlig US open i Las Vegas. Det ble en fantastisk bra tur med en herlig gjeng; både sportslig og utenfor matta. Kunne skrevet i evigheter om denne turen, men velger heller å legge til filmen vår fra Las Vegas. Denne viser virkelig hvordan det er å være på tkd-tur med team tveita.For å toppe det hele fortsatte vi ferden til vakre Mexico for en ukes treningsleir. Her ble det mange harde og bra treninger hver dag, i tillegg til mye sol og varme. Turister var vi også.
I mars fortsatte sesongen, og andre stevne for meg var i Nederland. Dessverre ble det ikke den sesongstarten jeg håpet på, og jeg ble satt tilbake igjen når det gjaldt skaden min. Men gutta var det ingenting å utsette på, de var bedre enn noen gang. Både Vithu, Marius og Botond tok hver sin plassering i et tøft stevne.  Bortsett fra trening og stevner, var det også noen koselige festligheter i mars. Feiret både 20-årsdagen til fine Salsa på Sudöst, og hadde en liten uoffisiell remafest hos Simen.Den 4.april fylte jeg 19år. Jeg våknet til sol, bursdagssang og frokost på sengen, før jeg fortsatte feiringen sammen med mamma, pappa og Jesper på Friday's. Det ble både kaker og middag, og jeg storkoste meg med mine favorittpersoner. Tusen takk for en flott feiring!Senere i april åpnet Tveita sitt egen Mudo Gym. Her har jeg brukt mange av timene mine dette året, både i hallen og på styrkerommet. Gymmet ligger i Tvetenveien 162, ta en tur innom for prøvetime! I påskeferien dro jeg og Jesper til familien i trøndelag. Her koste vi oss masse både på Lysøya, og Mosvika. 

April var også måneden da russetiden endelig startet. Vi kampsportjentene startet den ekstra tidlig ved å dra på vrengefesten på Hellerudsletta. Selv om det egentlig ikke var for Oslo-folk hadde vi det utrolig gøy hele kvelden. Denne måneden fulgte opp med russedåp, tryvann og mye annet gøy!
I mai fortsatte russetiden, og vi var både på tryvann og rulling. Det ble med andre ord en morsom tid med mye dansing, synging og mingling med gamle kjente. Det var så gøy å møte folk man ikke hadde sett på år og dag.  


En av ruskesnutene er å bade før 1.mai. Jeg og Tina klarte desverre ikke denne, men vi tok oss et forfriskende bad på huk 8.mai da vi ble utfordret til dette. Og kaldt var det!


17.mai for meg ble litt ekstra spesiell siden det var min siste dag som russ. Startet det hele med en koselig 17.maifrokost, før vi dro til byen og gikk i russetoget med hyggelige medruss.

 


Rett etter 17.mai fikk jeg ørebetennelse og holdt meg inne helt til Jesper skulle få svennebrevet sitt. Da stilte jeg opp på rådhuset for å se den flinke kjæresten min motta svennebrevet. Gratulerer som rørlegger, nok en gang! 


Del 2 av dette flotte året kommer snaart... 

 • 10

  Turen i snapchat

  Nå er vi trygt fremme i kjære trøndelag. Tok flyet til trondheim i går før vi tok hurtgbåten inn til Brekstad, og bil til Bjugn. Har ikke tenkt å blogge så mye før vi er hjemme igjen, men tenkte å komme med en liten update i snapchatbilder:

  Før og etter avreise. Tommel opp for Trondheim!

  Det var veldig kaldt, og Jesper måtte til slutt låne lua mi.

  Da vi endelig kom oss på den varme båten kjøpte vi oss kakao og obligatorisk svele. Mmm!

  I Bjugn overasket vi søte bæsta som alltid er like glad for å se oss. Kake fikk vi også! :)

 • 8

  Årets julegaver

  God morgen! Nå drar jeg snart til Trøndelag, men tenkte først å vise dere gavene mine. Som jeg allerede har nevnt er jeg utrolig fornøyd med årets julegaver. Satt på rommet mitt i går, og så igjennom alle gavene med et stort smil. Jeg er så veldig takknemlig for alt sammen! Jeg fikk...

  masse søte koseklæær!  Pysj, morgenkåpe og sokker fra kjæresten. Pysj fra Jelena, og sokker fra Marte.
  to herlige kosepledd fra Jesper og mamma, hvit skjerf fra Tina og stripete fra Steinar, Mona og Simon. Vikitg å holde seg varm i jula!

  deilige dusjsåper fra Frida og Marte, toalettmappe og sminke fra mamma og pappa og neglelakk fra Malin. 

  tre søte kosegensere; fra Malin, Tone, Ruth og Ole, og familien til kjæresten. Se på den søte bamsen i midten, smelt!

  søtsaker fra søte mennesker pluss en lekker skål fra Marte. Nom nom!

  stilige vintersko og jakke fra mamma og pappa, votter fra drage-familien. La våren komme!

  koselig kort fra Jelena, gavekort fra familien til Jesper, en utrolig koselig bok og skilt fra kjæresten, så koselig altså! <3 <3

  fikk også lekre glass av mormoren til Jesper, og tights av Tina (men denne hadde jeg på når jeg tok disse bildene). Oi, nå er klokken blitt mye, så må nesten dra.

 • 4

  Keep calm

  I dag er det 3.juledag og den store byttedagen. Selv er jeg superfornøyd med alle gavene som passet, og har ingenting som skal byttes. Derfor slapper jeg fullstendig av i sofakroken med ny pysj, varm te, julekake og disney på tv-en. Senere i dag kommer Jesper og vi skal spise oksestek før turen går til trøndelag i morgentidlig. 

  Ha en herlig juledag/byttedag! :)

 • 4

  Juledagene

  Dagene etter julaften er til for å hygge seg med sine kjære, titte på julegaver og spise masse god mat. Legger man til noen økter her og der er det også flott. Jeg er så heldig at jeg har fått til alt sammen disse to juledagene. Våknet 1.juledag til deilig julefrokost som mamsen hadde stelt i stand. Det var både lefser, medisterkaker og varme rundstykker. Med min nye morgenkåpe koste jeg meg maksimalt før trening kl.12. Deretter var det avgårde på juleselskap hos den koselige mormoren til Jesper. 2.juledag (altså i dag) har nesten vært lik med både trening, og julekos.  • 5

  Christmas eve

  God dag flotte mennesker! Håper dere hadde en super kveld i går med alt som hører til; det hadde hvertfall jeg. Klokken fem sang sølvguttene julen inn, og vi koste oss med masse deilig julemat. Senere var det klart for dessert og åpning av gaver. Gavene gikk som vanlig over all forventning. Jeg er så glad og takknemlig for å ha så mange flotte mennesker rundt meg. Tusen hjertelig takk for alt sammen! Tenker å lage et innlegg om gavene senere, men først bilder fra julaften:
 • 2

  Ventestund

  Da var den store dagen kommet, og når klokken slår fem er vi klare for å ringe julen inn. Før den tid er det bare å vente, se på julefilm og spise julegodt. Nissen var som vanlig snill, og hadde lagt masse godt i julestrømpen. For litt siden kom også Jesper og Snuppa på døra for å gå en liten juletur.  Formen er heldigvis bedre i dag, så til tross for litt snufs og nysing blir det jul i år også. Med det vil jeg ønske dere alle en riktig god jul!

 • 6

  Lillejulaften

  Dagen før dagen er litt annerledes i år. Her i huset har det nemlig vært både forkjølelse og omgangssyke de siste dagene noe som har slått oss helt ut. Heldigvis begynner vi å bli bedre, og til tross for sykdom er det en fantastisk fin dag; solen skinner og det er hvitt på bakken. Fikk også en nydelig rose på døren fra Unni for litt siden, og vi har nå klart å pynte juletreet. Resten av dagen tilbringer jeg med ullsokker, varm te, julefilmer og julekaker. Den perfekte oppskrift for å bli frisk til den store dagen! 

 • 9

  Julekos

  God dag alle sammen! Denne helgen har jeg storkost meg med kjæresten og gode venner.  På fredag dro jeg og Jesper på Friday's for å feire med middag og dessert. Han har nemlig fått seg egen leilighet noe som er veldig stort, er så stolt av den gutten! Etter treningen på søndag gikk turen derimot til Asker hvor pepperkakebaking med godjentene sto for tur. Der ble det baking, gavebytting, kakao, musikk og masse julekos. Fikk også hilse på den lille hunden til Marte, og vi ble omsider bestevenner. Et veldig koselig førjulstreff!   

 • 2

  Du grønne glitrende..

  Da var vi kommet til siste søndagen i advent, og hos oss har juletreet endelig tatt plass i stua. Pynting av juletreet skjer derimot på lillejulaften, noe som har alltid vært tradisjon i min familie. Men det er ikke bare juletreet som er grønt i dag; til dagens trening slang jeg på meg min freshe treningstishts fra MXDC, og tok med den knalle flasken min fra fitnessguru. Man kan ikke unngå å få motivasjon av slike farger. Ha en toppers søndag videre!


 • 3

  Fitnessnissen

   (Jeg har fått tilsendt dette produktet fra fitnessguru.com)

  Her om dagen åpnet jeg årets første julegave fra selveste fitnessnissen. (ja, jeg snakker om fitnessguru). Denne inneholdt akkurat hva jeg ønsket meg til jul; en rosa shaker, peanøttsmør, barer med smak av pepperkake og onepancake. Åå, jeg blir så glad av slike gaver! Gleder meg skikkelig til å lage masse gode julefrokoster med pannekaker og peanøttsmør. Alt sammen kan man kjøpe HER på fitnessguru sine hjemmesider.

 • 7

  Julebakst

  Dagens julebakst besto i å lage søte og smakfulle berlinerkranser dyppet i knasende perlesukker. Dette er en av de slagene som går igjen hos oss, og det blir alltid borte fra kakeboksen. Her har dere oppskriften vi bruker:

  Du trenger: 2 hardkokte og 2 rå eggeplommer, 125g sukker, 250g smør, 300g hvetemel, perlesukker, eggehvite.
  Start med å koke 2 egg i ca åtte minutter slik at de blir hardkokte. Bland deretter de kokte eggeplommene dem de rå. Tilsett sukker og visp godt. Bland så inn smør og mel.

  Sett så deigen kjølig i et par timer og slapp av som denne søte nissen med julemusikk i bakgrunn. 

  Trill deigen ut i lange pølser og form dem som kranser. Pensle dem med eggehvitte før du dypper de i perlesukker.

  Til slutt steker man kakene lys gule i ca 10 min, på 180 grader.

  Ta de ut av ovnen og la de kjøle seg litt ned før du legger de i kakeboksen.

  Mmm.. Klare for å spises, la julen komme!

 • 2

  Restitusjonsgrøt

   (Jeg har fått tilsendt dette produktet fra fitnessguru.com)

  Tenk at det bare er en uke igjen til selveste julaften!! Denne måneden har gått så fort, og jeg kan nesten ikke vente til den store dagen. Blir rett og slett et barn på julaften (er vel fortsatt barn da?). Jeg startet dagen i dag med styrke på armer. Er fortsatt veldig støl i både bein og rygg etter mandagens trening, så i dag måtte det god restitusjon til. Dermed ble det deilig grøt med OneWhey fra fitnessguru, pasjonsfrukt og gojibær. Gojibær skal vist være den ultimate restutisjonsfrukten så den var midt i blinken, og grøten smakte herlig. Oppskriften har jeg skrevet før HER.

 • 10

  Juletrening

  Etter en veldig koselig helg i Fredrikstad var det rett tilbake på trening. Oppkjøringen med teamet er i gang for fult, og i dag trente jeg styrke med Elise og Gunnar. Det ble en beinhard økt som allerede kjennes godt i beina. Det var derfor ekstra viktig å fylle på lagrene etter trening med en proteinbar og drikke fra fitnessguru. Valgte å ta med proteinbaren med smak av pepperkake for litt julestemning. Er vanligvis ingen fan av pepperkaker, men denne smakte litt som pepperkakedeig, og det liker jeg (guilty pleasure) Den finnes i flere smaker HER.


  Her har vi Elise i aksjon med tunge markløft. Til høyre ser dere julekoppen min med varm julete, perfekt etter trening!

 • 1

  Pepperkakehus

  God kveld i stugo! Det er ikke hvert år jeg pynter pepperkakehus, men i dag sto det allerede klart da vi ankom Fredrikstad. Sissel hadde satt det sammen, mens jeg og Jesper fikk i oppgave å pynte det. Vi koste oss dermed med julemusikk, nonstop og seigmen før vi kunne si oss fornøyde. Julekos!
  Etter pynting av pepperkakehuset ordnet Thor i stand jacuzzien. Deilig avsluttning på kvelden!

  Som dere ser har jeg også byttet header. Er det jul, så er det jul! Og for meg er disney helt klart en del av julekosen.

 • 10

  Turister i Praha

  I tillegg til shopping og spising fikk vi også tid til å være turister i den fine byen. Noen av stedene vi dro til var bl.a gamlebyen og den flotte Karlsbroen. Dette er en bro over elven Vltava i Praha. Som vanlig var den stappet av folk og turister fra hele verden. Bortover broen er det også en rekke statuer og bilder. Noen av disse bildene skal bringe lykke og hell ved å berøre de, så vi tok såklart på opptil flere av bildene. 


  Avslutter med en liten selfiee. Tusen takk for en kjempefin tur, mamma og pappa! :)

 • 7

  Pink workout

  Nå er det snart klart for oppkjøring med teamet, og hovedfokuset for meg vil være å endelig bli helt bra i låret. For å bli det har bruker jeg foamrolleren min flittig.  Denne rosa foamrolleren har nemlig blitt min nye bestevenn den siste tiden. Den hjelper med å løse opp muskel knuter, og forhåpentligvis får den fart på restitusjonsprosessen. Fikk den av den snille kjæresten min. Siden den også er rosa passer den rett inn med treningsutstyret mitt, speiselt på "pink wednesday". Her har dere mine must en slik rosa onsdag: 

  Topp-MXDC // Proteinbar & treningsdagbok-Fitnessguru // Løpesko-Nike // Formroller-

  Elsker  treningsdagboken fra fitnessguru. Perfekt til å loggføre treningen og se fremgang. Kan kjøpes >her<. Nå er det også fri frakt på alle ordre på fitnessguru helt frem til 31.desember. En perfekt måte å starte det nye året.

 • 4

  Julestemning i Praha

  Da var jeg tilbake igjen etter en veldig koselig familietur til Praha. Siden jeg hadde fri fra både skole og taekwondo ble det en tidlig julegave på familien glum. Her tilbragte vi tre fine netter, og på denne tiden rakk vi både å shoppe julegaver, klippe håret, tusle rundt i de koselige gatene, og spise masse deilig mat. For er det en ting Praha er flinke til, så er det å lage julemarked med søtsaker, julepynt osv. Skikkelig julestemning!  Som dere ser har jeg også klipt meg pannelugg igjen. Veldig uvant!

 • 4

  Ut på tur

  God morgen allihopa! Denne helgen skal jeg ut av landets grenser igjen. I motsetning til når jeg drar for å gå kamp eller trene, skal jeg denne helgen bare slappe av og kose meg. Blir nok ingen blogging før på mandag så vil ønske dere alle en riktig god helg fra meg!
  Dotten min fra Island er også med på tur. Viktig å ikke fryse på ørene!

 • 3

  Juleferie

  Ja, dere leste riktig, jeg har juleferie!! Etter at jeg besto dagens flervalgsprøve (takk gud!) og hadde levert hjemmeeksamen i filosofi kunne jeg pustet lettet ut. Det har vært noen hektiske uker, men nå er det også ekstra deilig å få en lang juleferie som skal nyytes. Startet ferien med en kopp med varm te, sjokolade og taekwondo på pc-skjermen.

 • 12

  Pink wednesday

  Nå har jeg lest så mye filosofi at jeg snart flyr på veggen. Men i stedet for å gjøre det tar jeg meg heller en tur på trening. Siden det er onsdag i dag kjører jeg rosa fra topp til tå, bokstavelig talt, har både rosa sokker og rosa lue fra MXDC på meg. Liker vanligvis ikke luer men denne er så deilig og lett. Ønsker alle en fin og rosa onsdag!

  Topp, tights, lue - MXDC // Shaker - Fitnessguru

 • 4

  Desemberfrokost

   (Jeg har fått tilsendt dette produktet fra fitnessguru.com)

  Riktig god morgen, alle sammen! Tenk at vi allerede er i desember, og at det bare er 24 dager til selve julaften. Julen må være den koseligste tiden i året; med snø på bakken, store strikkegensere, varm drikke i koppen og alt som hører til. Feiret starten på desember i dag med en herlig julefrokost med proteinpannekaker, klementiner og varm te. Valgte å lage to store pannekaker istedet for mange små. Mmm, en herlig start på julemåneden.

  Du trenger: 2dl melk, 2 egg, 0,5dl havregryn, 0,5dl hvetemel og OneWhey Milk Chocolate, kjøpes HER.
   Bland alle ingrediensene i en bolle og rør til du får ønskelig konsistens. Stek på høy varme og vooila!


 • Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits