rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit

0

Hårdonasjon

Denne uken har jeg klipt meg kort og gitt håret til noen som trenger det mer enn meg. Har tenkt på det lenge, og da jeg var i Trondheim bestemte jeg meg for å endelig gjøre det. Vil i dette innlegget forklare litt om prosessen om noen tenker å gjøre det samme; for det er nemlig kjempeenkelt og for en veldig god sak!

Det finnes dessverre ingen organisasjon som tar imot hårdonasjon i Norge, så man må derfor sende det til USA. Der finnes det derimot flere, men etter litt lesing på nett bestemte jeg meg for å sende håret mitt til "Locks of Love". Dette er en veldedig organisasjon som samler inn hår og lager parykker til barn og ungdom som trenger det på grunn av sykdom. Det finnes noen få krav før man kan sende det av gårde; håret kan ikke være bleket(farget hår går fint), håret skal flettes før sending og det må være minst 30cm. Etter man har klipt av håret man vil sende, må fletten legges i en plastpose før den legges i en skikkelig kompakt konvolutt. Send den til "Locks of Love at: 234 Southern Blvd. West Palm Beach, FL 33405-2701", så vips; er en veldig meningsfull julegave sendt. 


 • 2

  Jul i Trondheim

  Skolebøkene er lagt på hylla, det tredje lyset er tent og bakken er så vidt dekket med snø... ja, det er endelig jul igjen!

  Ikke nok med at jeg er omringet av lys og julestjerner, men jeg kan også nyte tilværelsen uten å tenke på skolearbeid. For meg ble det en tidlig juleferie i år, noe jeg allerede nyter til det fulle. Med en gang jeg fant ut at siste eksamen var 30.nov var jeg ikke sen med å skaffe meg en billig billett til fine Trondheim. Og nå er jeg her; omringet av min flotte familie. Har på bare tre dager storkost meg med store og små, firbente og tobente, gamle og unge(neida,alle er fortsatt unge,hehe;). Er så koselig med slik kvalitetstid, spesielt i jula. Håper alle nyter julestria med personer de er ekstra glad i. Nå er det snart natta her, før jeg skal møte enda flere flotte folk i morgen. Over&ut!


 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen! :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde