rakeldrage -
Hjem Add Instagram Weheartit Trening

4

Keep calm and study on

Og plutselig var eksamensperioden her igjen... Min første eksamen er allerede nå på onsdag, mens den neste ligger på lur til fredag. Forstår ikke hvor all tiden har blitt av, men nå er det bare å samle alt jeg har lært og prøve å skaffe meg en viss oversikt. Tenker å finne frem alt jeg har av farger, og gjøre eksamenslesingen et lite hakk bedre. Noe som også hjelper er god og næringsrik mat, så til lunsj i dag ble det pasta med laks pluss en real posjon med smoothie, yum! Tar gjerne imot andre gode studietips også :)

Ønsker også alle andre studenter der ute en god eksamensperiode, og lykke til! 

 • 5

  Jentekveld i Hokksund

  På fredag gikk turen til Hokksund hvor det var duket for jentekveld hos Hanna. Da jeg, Karine og Alice omsider ankom (etter å ha klart å gå av på feil stasjon) hadde verten allerede pizzabunnen klar, mens masse godt pizzafyll ventet på kjøkkenbenken. Det ble dermed hjenmelaget pizza til middag, og Hannas hjemmelagde sjokolademousse til dessert, mmm! Med andre ord en veldig hyggelig kveld med flotte jenter, mye prat og mye kooos. Alt som skal til før nye dager bak skolebenken.
 • 1

  Vitamin Well

  Er det noe som nesten alltid er med meg på jobb og skole, så er det en flaske med Vitamin Well. Ingenting kunne da passet meg bedre enn å vinne et helt brett med denne herlige drikken!! Bruker aldri å vinne slike konkuranser (og da mener jeg aldri), så ble kjempeglad da jeg så at mitt navn blant de heldige. Tusen takk, disse vil komme til stor nytte ved skolestart!

  Follow my blog with Follow my blog with Bloglovin

 • 2

  Dobbel sjokoladeshake

  God kveld skjønne lesere! Tenkte å tipse dere om noe digg å hive innpå når søtsuget sniker seg innpå om kvelden. Jeg snakker nemlig om Fitnessguru sitt nye pulver OneCasein. Det som gjør at dette proteinpulveret skiller seg fra de andre er at det er et naturlig og kremet protein med langsom fordøyelsestid noe som også gjør det mer mettende. Det egner seg derfor ekstra godt de gangene det er lang tid mellom måltidene, eller som en siste shake før du går til sengs.   (Produktet er tilsendt fra fitnessguru)

 • 3

  Grillkveld på Lysøya

  God morgen! Håper alle nyter sommeren hvor enn dere er. Selv har jeg tilbragt den siste uka på vakre Lysøya. Været har derimot vært veldig varierende, så når solen først titter frem er det bare å nyte det til det fulle. Startet dagen med vafler til frokost i solveggen til våre snille naboer, før turen gikk inn til Bjugn for å besøke søte bestemor og handle inn grillmat. Når kvelden nærmet seg tok vi frem grillspydene, pølser og koteletter før vi storkoste oss verandaen.  Avsluttet soldagen med en fin tur på Lysøyfjellet.

 • 4

  Rekeaften

  God lørdag alle sammen!  Denne helgen startet jeg med en flott rekeaften med min kjære. Vi koste oss med deilige reker, loff, sitron, hvitvin og det som hører til. Med en fin film på tv-en kunne ikke helgen ha startet bedre. Videre står blant annet Sverigetur på planen, hvor vi skal hamstre mat til resten av sommeren (heheh). Men først; 8 timer jobb, puh!

 • 7

  Julebakst

  Dagens julebakst besto i å lage søte og smakfulle berlinerkranser dyppet i knasende perlesukker. Dette er en av de slagene som går igjen hos oss, og det blir alltid borte fra kakeboksen. Her har dere oppskriften vi bruker:

  Du trenger: 2 hardkokte og 2 rå eggeplommer, 125g sukker, 250g smør, 300g hvetemel, perlesukker, eggehvite.
  Start med å koke 2 egg i ca åtte minutter slik at de blir hardkokte. Bland deretter de kokte eggeplommene dem de rå. Tilsett sukker og visp godt. Bland så inn smør og mel.

  Sett så deigen kjølig i et par timer og slapp av som denne søte nissen med julemusikk i bakgrunn. 

  Trill deigen ut i lange pølser og form dem som kranser. Pensle dem med eggehvitte før du dypper de i perlesukker.

  Til slutt steker man kakene lys gule i ca 10 min, på 180 grader.

  Ta de ut av ovnen og la de kjøle seg litt ned før du legger de i kakeboksen.

  Mmm.. Klare for å spises, la julen komme!

 • 2

  Restitusjonsgrøt

   (Jeg har fått tilsendt dette produktet fra fitnessguru.com)

  Tenk at det bare er en uke igjen til selveste julaften!! Denne måneden har gått så fort, og jeg kan nesten ikke vente til den store dagen. Blir rett og slett et barn på julaften (er vel fortsatt barn da?). Jeg startet dagen i dag med styrke på armer. Er fortsatt veldig støl i både bein og rygg etter mandagens trening, så i dag måtte det god restitusjon til. Dermed ble det deilig grøt med OneWhey fra fitnessguru, pasjonsfrukt og gojibær. Gojibær skal vist være den ultimate restutisjonsfrukten så den var midt i blinken, og grøten smakte herlig. Oppskriften har jeg skrevet før HER.

 • 1

  Pepperkakehus

  God kveld i stugo! Det er ikke hvert år jeg pynter pepperkakehus, men i dag sto det allerede klart da vi ankom Fredrikstad. Sissel hadde satt det sammen, mens jeg og Jesper fikk i oppgave å pynte det. Vi koste oss dermed med julemusikk, nonstop og seigmen før vi kunne si oss fornøyde. Julekos!
  Etter pynting av pepperkakehuset ordnet Thor i stand jacuzzien. Deilig avsluttning på kvelden!

  Som dere ser har jeg også byttet header. Er det jul, så er det jul! Og for meg er disney helt klart en del av julekosen.

 • 4

  Desemberfrokost

   (Jeg har fått tilsendt dette produktet fra fitnessguru.com)

  Riktig god morgen, alle sammen! Tenk at vi allerede er i desember, og at det bare er 24 dager til selve julaften. Julen må være den koseligste tiden i året; med snø på bakken, store strikkegensere, varm drikke i koppen og alt som hører til. Feiret starten på desember i dag med en herlig julefrokost med proteinpannekaker, klementiner og varm te. Valgte å lage to store pannekaker istedet for mange små. Mmm, en herlig start på julemåneden.

  Du trenger: 2dl melk, 2 egg, 0,5dl havregryn, 0,5dl hvetemel og OneWhey Milk Chocolate, kjøpes HER.
   Bland alle ingrediensene i en bolle og rør til du får ønskelig konsistens. Stek på høy varme og vooila!


 • 1

  Pulled pork

  Hei og god advent! Tenkte å stikke innom med et lite middagstips til dere. Etter jobb i går bestemte nemlig jeg og Jesper at vi skulle prøve noe nytt til kveldskosen. Typen disket dermed opp med deilig pulled pork med hamburgerbrød, salat, mais og bbq-saus. Veldig lettvint, men så veldig godt. Ble mett av en "burger" men dette skal definitivt spises igjen. Med Cecila Brækhus på tv-en ble lørdagskvelden komplett!

 • 3

  Rosa grøt

   (Jeg har fått tilsendt dette produktet fra fitnessguru.com)

  God morgen solstråler! Dagen i dag er stappet med skole, trening og lagersalg hos MXDC. Ordnet meg derfor en herlig frokost med rosa grøt fra fitnessguru noe som med en gang gjorde dagen litt bedre. Har skrevet om hvordan jeg går frem HER, og denne gangen brukte jeg proteinpulveret onewhey i smaken bringebær hvit sjokolade. Takket være pulveret fikk grøten en rosa farge, og smakte like godt som den så ut som. Ønsker alle en fin torsdag!
  Mmm.. den var god altså! Pulveret kan man kjøpe her.

 • 3

  Studydate

  I går møttes jeg og Tina på Wayne's Coffee for å studere sammen. Siden begge har eksamen i slutten av uka fant vi ut at dette var en flott ide. Vi snakket riktig nok mer om personlige ting enn skoleting, men det var uansett en veldig koselig start på uken. Nå sitter jeg derimot på lesesalen på Universitetet for å være effektiv før eksamen. Har en liten bloggpause/spisepause nå før jeg skal på forelesning fra 16-18, lang dag i dag.. 

  Koselig start på uken med Tina, kakao og sjokoladecoockie.

 • 6

  Proteinpannekaker

    (Jeg har fått tilsendt dette produktet fra fitnessguru.com)

  Jeg har lenge siklet etter bilder av pannekaker på instagram, så i dag var det endelig på tide at jeg lagde dem selv. Nå som det er så mye skolearbeid og trening er det viktig å kose seg litt i hverdagen også. Det positive med disse pannekakene er at jeg har byttet ut sukkeret med det deilige proteinpulveret fra fitnessguru uten karbohydrater og fett. Man kan med andre ord kose seg med good samvittighet. 

  Alt du trenger er: 50g havregryn, 50g hvetemel, 0,5dl melk, 1 ts bakepulver, 3 egg, 2ss vaniljekesam og OneWhey French Vanilla fra fitnessguruBland alle ingrediensene i en bolle og rør til du får ønskelig konsistens.

  Stek på middels varme, og topp pannekakene med friske bær og vaniljekesam. Mmm... vann i munnen!
  Mens jeg koste meg med de sunne pannekakene bladde jeg i den nyeste utgaven av DetNye. Her fant jeg også en artikkel om fadderen min på Universitetet som er DJ i gruppen "Susiserken". Gøy!

 • 3

  Nudelsalat med laks

   (Jeg har fått tilsendt dette produktet fra fitnessguru.com)

  Heisann hoppsann! Lot meg inspirere av en fristende oppskrift fra fitnessguru i dag, og satte i gang med å lage en herlig nuddel-salat. Gjorde noen små forandringer, og resultatet ble kjempegodt. Tenker å dele oppskriften jeg brukte med dere på bloggen, men dere kan finne den originale oppskriften til fitnessguru HER,

  Du trenger: To pakker nudler, 300g laks, mango, avokado, salat, nøtter, koriander, soya saus, lime og nøtter.

  Start med å marinere nudlene med soya saus og olje av eget valg (jeg brukte de kalorifrie nudlene til fitnessguru.)

  Mens nudlene godgjør seg kan man starte å hakke opp mango og avokado.

  Deretter skjærer du laksen i skriver og steker i ca 2 min, før du blander alt sammen i en stor bolle. 

  Avslutt med litt koriander og saften fra en halv lime. Med sursøt saus ved siden av blir det toppers! 

 • 2

  Lunch break

  God dag flotte mennesker! Dagen i dag har for det meste gått i forskningsopplegg, metodologi og andre morsomme greier... Fikk heldigvis ut litt energi på styrkerommet i dagtidlig, før jeg satte meg ned for å lese. Etter en god del lesing var det tid for lunsjpause hvor jeg møtte mamma på Torshov. Der spiste vi en deilig og mettende salat! Det er jo som man sier at "uten mat og drikke, duger helten ikke".

  Min flotte mamma! 

 • 2

  Kiwi Yoghurt

   (Jeg har fått tilsendt dette produktet fra fitnessguru.com)

  Hei og hopp! Startet dagen med siste utgave av "Det Nye" og en herlig proteingrøt. Har skrevet om hvordan jeg går frem for å lage grøten HER. Denne gangen byttet jeg ut proteinpulveret med smaken  "Kiwi Yoghurt". Toppet den med litt rosiner og kiwi slik at det ble en flott og proteinrik start på dagen. Nå skal jeg ta meg en lett treningsøkt før det er klart for hyttetur i kveld. Ha en strålende helg, alle sammen!  Med et glass med iskald melk blir det den perfekte frokost. 

 • 3

  Travle dager

  Good morning sunshines! Nå nærmer det seg både skole- og sesong-avsluttning, noe som betyr at det blir en del travle dager(uker) fremmover. Mesteparten av tiden min regner jeg med å tilbringe på skolen og på trening. I går studerte jeg på Blindern med Josefine og Kaia. Vi hadde noen effektive timer sammen hvor vi diskuterte exfac, altså samfunnsvitenskap. Deretter var det styrke som sto på planen, før jeg kom hjem til deilig torskemiddag. Og sånn går no dagaan..
  Ønsker alle en flott torsdag!

  Tightsen er fra MXDC

 • 2

  Grønn eksamensboost

   (Jeg har fått tilsendt dette produktet fra fitnessguru.com)

  I dag var en rekke morgenfugler klare for eksamensboost på universitetet. Det ble en fin forelesning om ernæring, stressmestring, søvn og trening. Alt man bør passe på når eksamen nærmer seg (hjelpes!). Vi snakket som sagt en god del om ernæring, og hvor viktig det er å spise riktig for å holde hodet på plass. I denne forbindelse ble jeg inspirert til å lage en skikkelig energiboost, altså en grønn smoothie. Har prøvd meg på det en gang før, men da ble det alt for "sterkt". Denne gangen brukte jeg derfor litt mango og proteinpulver fra fitnessguru slik at den ble litt søtere. 

  Du trenger: Eple, mango, frossen spinat, brokkoli og  One Amino i smaken eple.

  Tilsett OneAmino med 3-5 dl vann. Bland inn alle godsakene, og kjør i gang blenderen.

  Resultatet blir en kjempefin og god smoothie i fargen grønn. Dette er også en perfekt måte å "lure" i seg noen ekstra grønnsaker uten å smake det. Tommel opp!

 • 5

  Søndagskos

  God kveld kjære lesere! Denne søndagen har jeg kost meg masse med Tina. Siden vi ikke møtes like ofte lenger har vi alltid like mye på hjertet. Vi har derfor skravlet masse, spist deilig mat på "Mucho Mas" og drukket varm sjokolade på "Waynes coffee". Med andre ord har jeg hatt nok en herlig søndag!


 • 3

  Kyllingwok med nudler

   (Jeg har fått tilsendt dette produktet fra fitnessguru.com)

  Wok må være et av de enkleste og sunneste måltidene man kan lage seg. I tillegg smaker det jo kjempegodt! I dag ble det derfor kyllingwok med friske grønnsaker og lavkarbo-nudler fra fitnessguru. Det ble en kjempegod og mettende middag for familien. Her har dere fremgangsmåten min:

  Du trenger: Masse gode grønnsaker, 300g kyllingfilet, en pakke fitnessnudler (kan kjøpes HER), woksaus, cashewnøtter.

  Start med å skjære opp grønnsakene og kyllingen. Stek de hver for seg før du blander alt godt sammen.

  Tilsett woksausen, og bland inn nudlene. Nudlene fra fitnessguru trenger heller ikke å kokes før bruk. 

  Husk å tilsette nøttene til slutt slik at de holder seg sprøe og gode til den deilige woken. Spis og nyyt! :)
   
  Nå kan også 21 nye land nyte disse herlige produktene fra fitnessguru. Belgium, Bulgaria, Cyprus, Estonia, France, Greece, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, The Netherlands, Malta, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain, Czech Republic and Hungary!

 • 2

  Søndagsdate

  God kveld alle sammen! Midt oppi all skolelesing og trening er det også viktig å ta vare på de man er glad i. Etter trening i dag var det derfor tid for en koselig søndagsdate med min kjære Jesper. Vi dro først på Aker Brygge for å spise en deilig middag, før det ble kino senere på kvelden. Vi så den norske filmen "Børning" og slappet av i ca to timer med film og godteri. En herlig avslutning på uken!

 • 0

  Grand Prix til lunsj

  Riktig god fredag, dere! Utenfor er det skikkelig høstvær med både vind, regn og tåke. Det positive med dette er at man kan sette av tid hjemme til enten lekser, serier eller bare litt kos. Jeg har valgt en kombinasjon ved å lage meg en god lunsj mens jeg ser på Grand Prix i Taekwondo. Mellom pausene får jeg også gjort litt skole ved å lese til etikkoppgaven min, effektivt huh?! Men nå skal snart vår lagkamerat Elin fra Team Nordic ut på matta. Jeg krysser fingrene!  Om dere er interesserte kan dere se kampene her: http://taekwondogp.com/live-streaming/

 • 5

  Proteingrøt

   (Jeg har fått tilsendt dette produktet fra fitnessguru.com)

  God morgen! Det er snart klart for dagens første treningsøkt og det er viktig med energi. Frokost er jo et av dagens viktigste måltid så lagde meg derfor en skikkelig god proteingrøt som jeg har tenkt å dele med dere. Blir litt vanskelig å dele selve grøten, men oppskriften skal dere hvertfall få (haha!)

  Du trenger: 2dl havregryn, en klype salt, 1 dl vann, 1 dl melk og Vanilla white chocolate proteinpulver fra fitnessguru.

  Har skrevet alt med ca mengde. Dette er fordi man selv kan velge etter hvor tykk eller hvor mye man vil ha. 
  Tilsett alle tørrvarene i en kjele sammen med 1 dl vann. Gi grøten et oppkok og la den deretter småkoke noen minutter. Spe med litt melk underveis før man tilslutt tilsetter proteinpulveret.

  Pynt grøten med litt sunne godsaker så blir det en skikkelig vitaminbombe til frokost. Nom nom! Det ble kanskje den beste havregrøten jeg har spist takket være den gode smaken på protein pulveret til fitnessguru. Dette finner dere HER. Protein Powder.

 • 2

  Frokostsmoothie

   (Jeg har fått tilsendt dette produktet fra fitnessguru.com)

  God morgen! Planen i dag er å få gjort masse skolearbeid før det er trening med teamet i kveld. Denne dagen krever altså mye energi, så lagde meg derfor en ordentlig god frokostsmoothie i dag med oneamino protein powder fra fitnessguru.  Den nye One Amino er tilgjengelig i fire ulike smaker;  pære, eple, jordbær og cola(!). De inneholder 92.4% aminosyrer og er 100% fri for karbohydrater og sukker. Brukte også frosne bær så det ga en skikkelig energi boost.


  Du trenger: To små skåler med fronse bær og en porsjon One Amino i smaken "wild strawberry".

  Jeg brukte skogsbær, banan og mango, men det er fult mulig å bruke din favorittfrukt. 

  Tilsett OneAmino med 3-5 dl vann. 

  Bland inn frukten og bærene, og kjør i gang blenderen. 

  Voila! En perfekt energismoothie til frokosten. Smakte herlig!

 • 5

  Jordbærpikene

  Klokken 10 i dag hadde jeg flervalgsprøve i exfac. Har gruet meg til denne prøven, og satt inne på rommet med bøker og notater i hele går. Prøven er en av to inngangs-prøver for å kunne gå opp til eksamen til jul. Man må ha 10 av 15 riktige, og jeg klarte heldigvis å sikre meg 12. Åh, så utrolig deilig det var! Etter prøven var tatt dro jeg å trente på MudoGym før jeg møtte pappa på jordbærpikene for en minifeiring med deilig kylling og pastasalat. Mmm!

 • 2

  Kyllingwok

  Heisann hoppsann! Da er vi allerede godt i gang med en ny uke med mange gode hverdagsmiddager i vente. Etter mitt ønske ordnet mamsen kyllingwok til middag i dag med masse godsaker; Kylling, grønnsaker, ris og carchewnøtter. Nå skal det leses litt før det snart er klart for tkd-trening. • 4

  Pasta for Skipper'n

  I går prøvde jeg meg på en skikkelig sunn pastarett ala Skipper'n. Denne besto av fullkornpasta, laks, crème fraice og såklart masse spinat. Fant oppskriften på Rema 1000, og fulgte noen få trinn for å trylle fram denne deilige onsdagmiddagen. Lagde såppas mye slik at jeg kan kose meg med dette på jobb i dag også..mmm!  Ha en sterk dag videre! :)

 • 3

  Gresk aften

  God kveld fintfolk! For ca tre uker siden var mamma og pappa i Hellas hvor de storkoste seg i to uker. På grunn av skole, jobb og trening har vi ikke enda ikke satt oss ned for å se bilder osv. Derfor bestemte vi oss får å arrangere gresk aften i går med bildefremvisning, deilig mousakka, gresk musikk og alt som hører til. Da jeg og Jesper kom hjem fra jobb var maten allerede på bordet og vi hygget oss resten av kvelden. Viktig med familietid også!


 • 2

  Espresso House

   I dagtidlig var jeg som sagt til MR-undersøkelse noe som gikk overraskende bra. Var i utgangspunktet litt skeptisk til denne boksen jeg skulle inn i, men det var null problem. Da bildene var tatt kjørte jeg og papsen til Bogstadveien hvor vi inntok dagens lunsj. Satte oss ned på en veldig koselig cafe med navn "Espresso House" hvor de bl.a serverte deilige bagels. Anbefaler dere virkelig til å ta turen innom der.


  Skål for helg!

 • 2

  Høstmat

  Selv om det fortsatt er varmegrader ute og genseren må knytes rundt hofta er det nå blitt høsttid. Dette er tiden for varme pledd, store gensere og såklart deilig høstmat. I dag er det duket for fårikål og nybakt eplekake hjemme hos oss. Siden det bare er onsdag blir det kun ett lite stykke eplekake med ekstra mye epler, hehe!
  Hvem skal stå imot denne herlige saken?

 • 2

  Lunsjbiff og matfestival

  God lørdagskveld! Dette har vært en veldig fin dag fylt med mye god mat. Rundt klokken tre dro jeg og Jesper ned til byen for å ha lunsjdate på Jensens Bøffhus. Takket være studentkatalogen min hadde jeg nemlig en kuppong hvor vi fikk to lunsjbiffer til kun 99kr. Da maten var sunket tuslet vi ned mot Aker brygge hvor vi snublet inn i matfestivalen der. Her var det alt for mye god mat noe som endte med både hjorteburger, vaffler, saft og is. Mmm.. Er det lørdag så er det lørdag. Avslutter nå kvelden med nachos og film før det blir trening i morgentidlig.

 • 6

  Grove vafler

  Tenkte å dele oppskriften på grove vafler med dere siden de var så gode. Oppskriften er hentet fra melk.no og funker veldig bra. Et raskt og enkelt alternativ til noe sunt og godt i hverdagen. 

  Du trenger følgende:  1 ½ dl hvetemel, 1 ½ dl sammalt hvete, 1 dl havregryn, ½ ts salt, ½ ts bakepulver, 4 dl ekstra lett melk, 2 stk egg, 2 ss smør
  Først tar man alle tørrvarene i en skål...


  Deretter tilsetter man egg, melk og smør...

  Til slutt er det bare å vispe til det blir en glatt røre... la det vente i ca 15.min, stek de og voila!..

  Sunne grove vafler til hverdagskos. Håper dere blir like fornøyde som meg! :)

 • 0

  Takk for nå

  Goood morning! Da setter vi snuten hjemover etter en veldig flott helg i Skellefteå. Treningen avsluttet med noen matchkamper med dae-do i går noe som gikk veldig greit. Deretter dro vi på "Vikings" for å spise oss gode og mette, før vi til slutt dro for å kjøpe litt godis, mmm, det er ikke hver gang vi gjør! Nå venter kun noen timer i Stockholm før det er hjem kjære hjem. Takk for nå Sverige!

 • 2

  Velkomstvafler

  Det føles godt å ha mor og far tilbake i hus igjen etter to uker. Jeg og Jesper ønsket dem velkommen i går med hjemmelagde og sunne vafler. Hadde lyst til å ordne noe godt men samtidig sunt så da ble det grove vafler og lilla roser. De ble ihvertfall veldig fornøyde. Deretter ble det gaveåpning og bildevisning før jeg måtte sette meg på rommet for å lese filosofi. Sånn er det å være student. • 1

  Innkjøp fra Sverige

  Denne helgen var tok jeg og Jesper oss en spontantur til Sverige. Til en forandring prøvde jeg få med meg noe litt mer fornuftig enn bare kjøttboller og godteri også. Helgens innkjøp besto derfor av en god del fine saker som te, peanøttsmør, nutrilett, c-vitaminer, noen såper og diverse nyttigheter. Litt godteri ble det såklart men det må da være lov? Det var tross alt helg.

  Kjøpte også to mørke sjokolader; en med bringebær og en med havsalt, yum!

 • 2

  Tex Mex

  Det er vel ingen hemmelighet at jeg og Jesper er litt over middels glade i TexMex-mat. Etter trening i går ordnet Jesper derfor deilig tacosalat med kylling, grønnsaker og chips. Som vanlig smakte det veldig godt . Vi satt plantet i sofaen resten av kvelden med pannekaker, is og Rocky på tv-en, en bra kombo må jeg si! Hadde også overnattingsbesøk av søte Snuppa i går så det kunne vel ikke blitt særlig bedre.
 • 5

  Pancakes

  God kveld fininger! Da var det helg igjen noe som betyr at godsaker er heelt greit. Til middag i dag overasket jeg derfor Jesper med blokålsuppe og hjemmelagde pannekaker med frukt og bær, nom nom! Tror ikke jeg kan huske jeg spiste pannekaker så det var veldig godt. Lagde heldigvis såpass mye slik at vi har litt til senere i kveld også, tommel opp!  Ønsker alle en strålende helg! :)

 • 2

  Husmordag

  Hei hei alle sammen! I dag har jeg hatt en skikkelig husmordag kan man si. Startet dagen med å sette på klesvasken før jeg satte meg på terrassen for å studere. Deretter ryddet jeg på rommet, vasket noen kopper, gikk ut med søpla og panta flasker på nærbutikken. Nå har jeg og Jesper nettopp laget middag, og jeg har vel aldri følt meg så husmor som i dag, hehe! Dagens middag ble kyllingwrap med masse sunne greier og hjemmelaget dressing, mmm! 

 • 4

  Chicken Quesadillas

  God kveld! På grunn av forkjølelsen som bestemte seg for å innta kroppen min i går ble det ingen trening på meg i dag. For å bli frisk som en fisk må man selvfølgelig ha nok mat og drikke (..ellers duger helten ikke) så denne fredagen prøvde vi noe helt nytt. I stedet for den gode gamle tacokvelden prøvde vi oss på hjemmelaget Chicken Quesadillas. Vi fulgte den lette oppskriften til REMA 1000 og vips hadde vi kveldskosen klar. Det smakte kjempegodt og er definitivt en ny favoritt. Nå skal jeg proppe i meg noen febernedsettende slik at jeg våkner opp frisk som en fisk i morgentidlig. Good night!


 • 2

  Barndomsvenner

  God kveld og ikke minst; god helg! I dag har jeg møtt to av mine gamle barndomsvenner. Første møte var med Live fra barneskolen som jeg møtte tilfeldig på sesjon 2 i dag tidlig. Senere på dagen hadde jeg lunsjdate med min gamle parkvenninne Vilde fra Mandal. Hun var vel en av mine første venner, så syns det er ekstra koselig at vi fortsatt holder kontakt. Vi satte oss ned på Friday's hvor vi koste oss med god mat og masse prat. Har jo så mye å snakke om når vi møtes så sjeldent. Nå som hun har flyttet til Oslo for å studere blir det forhåpentligvis flere hyggelige møter fremover.


  Jeg skal forresten ikke inn i forsvaret for de som lurte. Hadde likevell obligatorisk oppmøte på sesjon del 2.

 • 4

  Sommermåltid

  God dag alle sammen! I går disket mamma opp med et herlig sommermåltid bestående av spagetti, laks, basilikum og fløtesaus. For meg som elsker både laks og pasta var dette det ultimate sommermåltidet, mmm! Senere på kvelden fikk vi besøk, og desserten ble da selvplukkede bær fra Stange med vaniljesaus. Tusen takk til Unni! 

  Oppskriften finner dere forresten Godfisk.no. Anbefales på det sterkeste!

 • 0

  Sommerlunsj

  God morgen! Plutselig var vi tilbake i Oslo igjen. Turen i går gikk veldig fint med flere stopp på veien. Stoppet bl.a på Dovregubbens Hall for å spise deilig kanelbolle. Siste stopp før vi var hjemme ble på Stange hos Unni. Her fikk vi servert deilig sommerlunsj i varmen, heerlig!  Har flere blogginnlegg fra trøndelagsturen, så det er bare å glede seg, hehe! :) 

 • 0

  Strandbar på Stokkøya

  Hei og hopp! Like utenfor Åfjord kommer man til Stokkøya hvor de har en kjent og fin strand. Det er en herlig sandstrand med en fantastisk strandbar. Hit dro vi for å spise middag i solen på tirsdag. Til forrett ble det kamskjell og laks, mens til hovedrett prøvde jeg blåskjell for første gang. Det blir nok ikke siste gang for å si det sånn. Her koste vi oss i nærmere 30 varmegrader med eksklusiv mat og havet i ryggen.


 • 3

  Pappadag på Egon

  Hei igjen! Først og fremst må jeg si "woow" til gårsdagens lesertall. Hadde over 600 lesere i går noe som hvert fall er rekord for en liten ukjent blogger som meg. Tviler på at disse leserne blir for alltid men det var gøy så lenge det varte. Uansett; etter treningen i går ble jeg hentet av pappa på Tveita. Siden jeg drar til Trøndelag i dag ble det derfor en liten far-datter-dag på Egon. Vi koste oss lenge med god mat, bilder og snakking.  Nå går som sagt turen videre til Trøndelag. Jeg, Jesper og Snuppa kjører oppover i dag, og gleder oss til mange stopp på veien. Vi bloggaast!

 • 3

  Lekter'n

  God kveld kjære venner! Det har vært en kjempefin soldag her i Oslo og det føles godt å være tilbake. Startet dagen med å trene styrke på Mudo Gym Tveita med klubben. Deretter ble det en rask dusj før jeg og mamma tok oss turen ned til Aker brygge. Der fant vi noen sommergaver og endte til slutt opp på Lekter'n. Tok meg en herlig sommersalat med Scampi, mango og nøtter, mmm! Der satt vi å nøt tilværelsen, så måtte vi ta bussen hjem for å rekke dagens andre trening som var intervaller. 
 • 2

  Date på IKEA

  Siden vi holder på å rydde litt hjemme for tiden ble det en tur på IKEA med Jesper i dag. Det ble kjøpt inn bokser, esker o.l før vi satte oss ned for å spise godt og billig.  Jeg gikk for laks til middag og punchboller til dessert. Funker det også!

 • 5

  Sankthansaften

  Hei og god sankthansaften! Håper alle nyter denne dagen ute i parken eller inne i stua. Selv tilbringer jeg årets sankthansaften med mor og far på terrassen. I dag blir det rømmegrøt og spekemat, typpisk st.hansmat eller hva? Veldig godt er det hvertfall.  Ha en fin kveld!
 • 5

  Lunsj på Peppes

  Hei Hei! Klokken ti i dag dro jeg til skolen en siste gang for å levere bøkene mine. Deretter trente jeg litt styrke før det ble lunsj på Peppes med papsen. Jeg tok meg en stor og god tacosalat mens pappa koste seg med en burger. Senere i dag skal vi på skoleavslutning med Wang så det blir veldig hyggelig!

 • 4

  Burger med noko attåt

  Etter mange hundre sider med språkhistorie og tidslinjer var det på tide med litt mat. For det er jo som man sier; uten mat og drikke, duger helten ikke! Mamma disket i dag opp med en god og feit burger, før det ble bær med kesam til dessert. Skal ikke klage på slik eksamensmat nei. Nå blir det litt lesing før jeg og Tina drar til Marte for å ha norskdate. Vi blir der til i morgen for å utveksle kunnskap og lese som aldri før.  ❤️❤️

 • 1

  Friske bær

  Da var jeg ferdig med tre av fire eksamener, og jeg kan endelig se lys i enden av tunnelen. Tema til gårsdagens eksamen var "Er du hva du spiser?". Selv om utsagnet høres litt rart ut er det faktisk mye som tilsier at dette faktisk er sant. Uten å skrive mer om dette vil jeg avslutte innlegget med å legge ut bilder av maten som har preget eksamensdagene mine; nemlig masse friske bær med vanilje kesam.


  Nå venter en lang og deilig helg med bl.a Remafest på søndag. GOOD HELG! 

 • 3

  ZERoh!

  På varme sommerdager som disse er det viktig å få i seg nok drikke. Et sunnere alternativ til brus og sukkerholdig saft er de deilige drikkene "ZERoh!". Nå som eksamensperioden er her for fullt blir det mange glass med dette kan jeg love dere. Flaks for meg koster de nå bare 19kr på REMA 1000.


 • 13

  Vennskap

  Hei hei! I dag fikk vi vite at tema til eksamen er "vennskap". Tema var jo koselig, men litt rart i forhold til en eksamen i psykologi. Læreren vår syntes hvert fall dette var et veldig overaskende tema siden det var såpas stort. Får vel bare lese meg opp i helgen på forskjellige teorier og teoretikere så får vi bare se hva som skjer. Før den tid skal jeg spise laks med masse fargerike grønnsaker med frukt og bær til dessert. Ha en fin helg! • 2

  Fargerik lørdagsmat

  God lørdag store og små! I dag disket mamma opp med fargerik mat til både middag og dessert. Til middag ble det omelett med deilige grønnsaker mens desserten besto av papaya med kesam og blåbær. Yummy! Nå skal jeg slappe av litt på sofaen før jeg er klar for aller siste kveld på Tryvann. Denne gangen skal jeg også prøve å få tatt litt bilder noe jeg har vært ekstremt dårlig til hittil. • 9

  Hverdagskos - Tine Kesam

  Hei og hopp! Da var nok en hektisk uke med skole og trening i gang. Selv om det ikke er helg er det likevel viktig å kunne kose seg i ukedagene også. Derfor passer de nye vårproduktene fra Tine midt i blinken, kesam i forskjellige varianter. Etter trening i går unnet jeg meg en skål med friske bær og kesam med smak av lime, mmm! Ikke siste gang jeg skal kose meg med det hvert fall. Neste gang skal jeg lage meg litt sunn snacks til kesam dipp.

  Flere som har prøvd de nye smakene fra Tine? (Tina kanskje?)

 • 5

  Breakfast

  Nå som påsken er over er det også slutt på slikkerier og annen dårlig mat. Startet derfor dagen med en deilig og SUNN frokost med frokostblanding, jordbær, blåbær og pasjonsfrukt. Deretter var det på med russebuksa for å vise seg fram for første gang på skolen. I morgen er det russedåp som venter så satser på like flott vær som i dag.  <3

 • 2

  Påskeaften

  Man vet det er påske når fire av seks innlegg starter med påske-et-eller-annet (påsketrening, påskekos, påskefrokost, påskeaften). Nå begynner påsken å nærme seg slutten og jeg har hatt ett kjempefint opphold sammen med familie og kjæreste her i Trøndelag. I går ble det som sagt deilig lammelår med gratinerte poteter, grønnsaker og saus. Vi koste oss lenge med maten før vi gikk løs på kortspill og vafler senere på kvelden. Nå skal vi bare slappe av og nyte ferien før vi drar hjem til Oslo i morgenkveld. Kanskje vi tar oss en tur på den lokale bowlingen også. • 6

  Idiot og vaffel

  Goood kveld! Etter å ha slått gjengen en rekke ganger i kortspillet "idiot" ble det nystekte vafler til kveldskos. En fin måte å avslutte påskeaften på. Påskelammet tidligere i dag ble også en suksess, men legger ut et nytt innlegg om dette i morgen. Natti natt ! :)
  Falco hilser også!

 • 5

  Melonkake

  Hei igjen fininger! Etter to morsomme dager på Hellerudsletta var det deilig å kunne slappe av sammen med kjæresten i dag. Ekstra greit var det da han disket opp med en kjempelekker melonkake dekket av krem og bær, mmm! Perfekt sommerkake spør du meg.

 • 14

  Good morning sunshines

   Siden jeg har fri fra skolen i dag kunne jeg sove helt til jeg våknet av meg selv. Deretter lagde jeg meg en god frokost med knekkebrød, te og blåbærjuice. Fikk endelig tid til å lese "Shape-up" også som sikkert har ligget urørt på nattbordet en måneds tid. Deilig med en slik rolig og god start på dagen. Nå skal jeg hoppe i treningstøyet før jeg tar meg en treningsøkt. Senere i dag skal jeg få fotbehandling for de "fine" taekowndoføttene mine. Herlig! • 4

  Jordgubbar

  Avslutter denne dagen med litt tv-titting og en skål med friske jordbær(jordgubbar på svensk). I dag var det nynorsk tentamen som sto for tur noe som gikk bedre enn forventet(håper jeg). Halv syv var det teknikktrening og kondis sammen med teamet før jeg havnet her i sofaen med min nye kosebukse fra "svigermormor". Håper alle har hatt en fin tirsdag!

 • 5

  Sunn snacks

  Hei og hopp! I dag fullførte jeg min andre tentamen denne uken. Nå gjenstår "bare" en fremføring og enda en tentamen før det er helg og bursdag!! En liten oppmuntring i all lesingen var at mamma hadde fikset et herlig fruktfat til dessert. Appelsin, kiwi, druer, pære, nam nam!


 • 4

  Leksehelg i Drøbak

  Hei hei! Da var jeg hjemme igjen etter en produktiv og koselig leksehelg hos Kaia. Vi jobbet med oppgaven vår i KK som går ut på å forklare forkjellen mellom vesten og østen. Både prezi, oppsett og en liten gjennomgang ble gjort før vi dro ut for å ta oss en velfortjent matbit. Nå er det bare noen forberedelser som gjennstår før de to neste ukene er proppfulle av tentamen, puh! Gleder meg til påskeferie.


 • 5

  Jensens bøfhus

  Planen i går var egentlig å tusle i byen før vi skulle spise middag senere på kvelden. Siden magen startet å rumle allerede klokken fire tok vi oss heller en tidligere middag på Jensens bøfhus. Der koste vi oss lenge med en god middag og deilig dessert. Maten var ingenting å klage på så anbefaler virkelig alle å ta en tur dit. Da maten var sunket tok vi bussen hjem hvor jeg klarte å sovne. Det var da jeg skjønte at formen ikke er helt bra enda og det ble en tidlig kveld. Tror vi la oss rundt klokken 20.

 • 4

  Grønn smoothie

  Helt siden vi fikk blender i huset har jeg hatt lyst til å lage en grønn smoothie. Mamsen gjorde det første forsøket på søndag. Denne besto av bananer, grønne epler, spinat og malt ingefær. Neste gang vil jeg nok gå for en liten søtere vri men det er definitivt ikke siste gang det blir lagd grønne drinker her i huset. Har allerede funnet noen oppskrifter jeg har lyst til å prøve ut, men jeg tar gjerne imot tips også :)

 • 7

  Helg igjen

  God helg alle sammen! Dagen i dag startet med en rolig styrkeøkt før vi tilbragte RLE-timen i Kapdampa buddhistsenter. Kjenner at formen er ikke helt på topp i dag så prøver å ta det litt rolig slik at jeg ikke blir syk rett før sesongstart. Likevell er det mye som må gjøres denne helgen; jobb, trening og en rekke innleveringer som må leveres. Nettopp derfor er det ekstra viktig å få i seg nok med mat. I dag sto mamma for en deilig fredagsmiddag bestående av kylling, stekte poteter, spinat og friske grønnsaker. Kjempedeilig!

 • 7

  Kveldskos

  Som regel slutter jeg kvart over ni på trening og rekker så vidt å dusje før jeg må legge meg. På tirsdager derimot slutter vi over en time tidligere noe som betyr at jeg kan lage litt ekstra god kveldsmat før jeg hiver meg i senga. Jesper henter meg også alltid på tirsdager og det er fint å kose seg litt de få timene før han drar hjem igjen. I går besto kveldskosen av knekkebrød med ost og skinke, druer, bixitkjeks og et glass med iskald sjokolademelk. mmm!

 • 6

  Hjemmelaget smoothie

  Hei og hopp! Først og fremst må jeg beklage for ekstremt dårlig oppdatering på bloggen i det siste. Vet jeg har sagt det mange ganger før men nå skal jeg virkelig prøve å blogge oftere. Det er mye spennende som skjer fremmover så da blir det med en gang enklere å blogge også. Meeen tilbake til overskriften. På onsdag hadde mamma og pappa vært på Coop å fått tak i blender og masse godsaker. Dette resulterte såklart i "smoothie-aften" i heimen. Den første hjemmelagde smoothien besto av juice og frosne bær så nå gleder jeg meg til å eksperimentere videre.

 • 3

  1 og 2.juledag

  Hei og hopp! Siden julaften har det gått i ett sett med harde treninger og koselige juleselskap. Både 1 og 2.juledag var jeg innvitert på juleselskap med den fine familien til Jesper. Det ble masse god mat med godt selskap begge dagene så i dag skal jeg kun slappe av med rompa godt planta i sofaen. Fortsatt god romjul til dere alle!


 • 12

  Pepperkakebaking

  God kveld! Tenk at det bare er to dager igjen til julaften i dag. Jeg må ærlig innrømme at det er litt trist uten snø på bittelillejulaften men det finnes jo alltids andre måter å skape julestemning på. Gårsdagen ble derfor tilbragt i Asker med pepperkakebaking på høyeste nivå. Sammen med Marte og Tina koste vi oss masse med julemusikk, te, pepperkaker og masse kreativ pynt før vi avsluttet med en søt julefilm
 • 5

  Brudd og kakao

  God kveld! I skrivende stund sitter jeg med deilig kakao og brudd i hånda. I Kroatia for ca tre uker siden fikk jeg et hardt spark i hånda. I mellomtiden har det vært NM og jeg har ikke tatt meg tid til å sjekke det noe nærmere. I dag dro jeg på legevakta, og etter røntgen og CT viste det seg at jeg har to små brudd i hånda; et ved tommelen og et på håndflaten. Siden det var såppas lenge siden var det ingen hensikt med gips så jeg fikk kun en bandasje og ble bedt om å holde hånda i ro en stund. Heldighvis er denne sesongen over og jeg har tid til å restiturere både meg og hånden. Ekstra deilig er det da å ha en kjæreste som lager hjemmelaget kakao med marshmallows, mmm.  Ha en strålende helg!

 • 5

  Dobbeldate i Drøbak

  God kveld! I går dro jeg og Jesper til Drøbak for å kose oss sammen med det fine parret Kaia og Tommy. Vi bestile diverse kinamat og satt lenge ved bordet å koset oss. Da maten var sunket trakk vi inn i stua hvor det ble fyring i peisen, sjokoladetrukne jordbær og kortspill resten av kvelden. En utrolig koselig kveld vi alle hadde godt av.
 • 7

  1år med den beste

  Hei og hopp! I går var det akkurat 1 år siden jeg og Jesper ble sammen. Utrolig hvor fort tiden går. Denne dagen måtte såklart feires og Jesper hadde planene klare. Etter å ha vekket han med frokost på senga kom han med blomster og en overaskelse. Vi skulle nemlig på spa noe jeg ble superglad for. Det ble ca en time med avslappende massasje og dampkapsel noe som skulle rense huden og fjerne giftstoffer fra kroppen. Kjempeherlig var det! Senere pyntet vi oss før vi koste oss med en saftig biff på BigHorn. Desserten ble hjemmelaget brownie og is, mmm! Kunne ikke hatt en bedre feiring av vårt første år sammen. Jeg er virkelig heldig som har en så fin gutt i livet mitt♥


 • 8

  Sting like a bee

  Da klokken nærmet seg syv i går var vi klare for en spennende kveld med mange gode kamper på tv-en. Vi koset oss med taco, chips og papirhatter mens vi ventet spent på hovedkampen med Brækhus og Castillo. De to første rundene var ganske nervepirrende men i trede runde kunne man allerede se at Cecilia hadde full kontroll på 18-åringen. I niende runde viste hun hva hun var god for og avgjorde det hele på teknisk knockout. Kan ikke si annet enn at den dama er rå! Avslutter innlegget med noen ord fra Mohammed Ali: "float like a butterfly and sting like a bee," • 8

  Nok en regndag

  I går var nok en regndag her på Lysøya. Jeg våknet opp med sår hals og vondt i hodet noe som gjorde en stopper for dagens trening. På tross av litt regn og en lett forkjølelse hadde vi en fin dag likevel. Rundt klokken ett kom onkel Roy, Unni og Malin. Som i går ble det servert deilig hjemmelaget salat og vafler til dessert. Denne gang ble desserten spist hos «bæsta» før kvelden avsluttet med kort og badminton da regnet hadde gitt seg. Mamma var også ivrig på badminton.


 • 5

  Hjemme en snartur

  God kveld! Nå er jeg en liten tur hjemme i Oslo før ferden går videre til trøndelag allerede i morgen. Kom sent hjem i natt og sto tidlig opp for å trene styrke på VallHall i dag. Hadde ikke tilgang til gym nede i Rhodos så måtte derfor ta igjen litt på styrken. Etter en lang og god dusj dro jeg ned til byen for å møte fine Tina. Vi skravla i ett sett om ferien så langt og koste oss lenge med Lunsj på AkerBrygge. Dette var også den eneste muligheten vår til å møtes før skolen starter. Tina reiser nemlig til Bosnia når jeg kommer hjem.
 • 11

  Fredrikstad

  Hei og hopp! Etter jobb på lørdag dro jeg og Jesper rett til Fredrikstad hvor Sissel og morfaren til Jesper holder til. Vi slappet av og pratet litt før vi dro hver for oss. Sissil og Thor skulle i selskap mens vi dro ut for å spise på en italiensk resturant nede i sentrum. Syns det er så koselig der. Da vi var gode og mette dro vi tilbake for å slappe av med jacuzzi, sjokolade og film resten av kvelden.


  På søndag våknet vi til herlig frokost før det ble en liten harrytur til Sverige. Der fikk jeg kjøpt meg et par nye topper pluss masse godsaker. Vi møtte også på Preben og Marte i en av butikkene.  Det ble derfor lunsj på Nordby sammen med dem. Snakk om at verden er liten.

  Klokken fire var vi tilbake i Fredrikstad hvor også resten av familien var samlet for St.hansfeiring. Til ingen overaskelse ble det masse god mat som burgere, spareribs, fruktspyd og kake.Værgudene bestemte seg også for å gi oss litt sol senere på kvelden noe som passet perfekt.

 • 6

  Uforventet fridag

  Fagdag i norsk sto egentlig på planen i dag, men etter en sen mld fra faglærer i gårkveld ble det ikke slik likevell. Fikk melding om at hun skulle være sensor på en annen skole og at det derfor ble fri på oss i 2F. Dette førte til en god natt søvn, en god frokost og en tur til byen i dag. Møtte Kaia i byen rundt halv 2. Det ble litt shopping før vi endte opp på peppes, nok en gang. Til en forandring bestilte vi "cæsar salat" og ikke "taco salat" som sist. Minst like god spørr du meg! Senere møtte vi Jesper som bl.a spanderte desserten på mac'ern.

  I morgen blir også en ganske grei dag. Siden det er siste "treningsdag" på wang blir det avsluttning på Gladiators, akkurat som i fjor. Tar såklart med kamera i år også. Se bilder og film fra i fjor HER og HER.

 • 9

  Endelig ferdig

  Heisann hoppsann! Klokken 09:45 i dag startet eksamen for min del. Etter ca 40min med datamodeller, databaser, html-koder og webdesign kom jeg levende ut med en 5-er i baklomma. Kan nesten ikke beskrive hvor deilig det er å være ferdig med eksamen nå. Føles som at tusen tonn er løftet av skuldrene mine. Dette måtte såklart feires noe som ble gjort med Tina. Vil også gi en klapp for Tina som fikk 4 i fysikk!! *klapp* Feiringen besto av en saftig kebab i sola. Men slapp av.. jeg var såklart på trening etterpå, hehe!


  hils på papi!

 • 8

  Dissimlisfestival

  God kveld fininger! Til tross for at jeg kom opp i IT og har eksamen på mandag er livet ganske bra. Sto opp i dag til strålende sol og fuglekvitter før turen gikk ned til rådhusplassen. Der skulle Petter, tremeningen til Jesper, spille konsert med bandet  "The Jokers" på Dissimlisfestivalen. Det ble masse bra musikk, drakonkuranse, fekting og veldig god stemning. Etter å ha vært "backstage" å hilst på Petter dro vi en tur på Fridays for å ta oss en deilig lunsj. Herlig! Resten av helgen vil bestå av databaser og masse pugging. Wish me luck!
   

  "Backstage" med stjerna i showet.

 • 5

  Big Horn Steak House

  Etter en liten tur på Linderud Senteret, fortsatte vi feiringen av mamma på Big Horn i dag. Der koste vi oss masse med deilig biff og burger, nam nam! I morgen blir det enda mere feiring. Da er jeg nemlig invitert til Thorsø-familien for å feire Frida, Jesper og Mariann.

 • 6

  Grillings på terassen

  Denne helgen har for det meste bestått av trening, "kubb", sol og grillings. Har faktisk grillet to dager på rad denne helgen. En gang med fine folk i Hakkadal og en gang hjemme på terassen. Det ække dålii! Slik været ser ut nå blir det nok ikke grillings på oss i dag, men vi fikk hvertfall en liten forsmak på sommeren.


 • 7

  Lanseringsfest for Tinemilkshake

  Hei og hopp! I dag var den berømte lanseringsfesten for Tinemilkshake, og vi var der såklart i god tid før dørene åpnet. Da festen startet ble vi møtt med milkshake fra alle kanter, musikk, mat og masse glade folk. Desverre vant vi ingen av premiene men vi hadde likevell en veldig fiin kveld med haugehvis av milkshake. Drakk vel mere milkshake i dag enn jeg gjorde hele "barndommen", hehe!


 • 14

  Vinner av TineMilkshake

  Endelig er den gode gamle TINE Milkshake tilbake i butikken igjen!!  Etter å ha fulgt med på facebooksiden til "TINE milkshake" løp jeg til butikken for å kjøpe selv. Fikk masse barndomsminner mens jeg drakk den. Men la meg komme til poenget: på tirsdag la jeg ut bilde av milkshaken på instagram og tagget det med "TINEmilkshake". Jeg ante ikke at dette var en konkuranse helt til jeg fikk beskjed om at jeg hadde vunnet!!! æææ, ble så glad! Jeg som aldri vinner slike ting. På grunn av bilde jeg hadde lagt ut vant jeg to billetter til lanseringsfesten. I invitasjonen står det at det blir lett servering, underholdning, store overaskelser og så mye TINE Milkshake man orker :)

  BIlde jeg la ut på instagram og invitasjonen

 • 7

  Tiden flyr

  I går var det 7 måneder siden jeg ble sammen med min kjære. Tiden flyr når man har det fint. Vi feiret vår lille dag på "pandaen" med god mat og drikke før vi tok oss en is i den deilige sola. Nam.. nesten rart at ingen har bedt meg om å lage en matblogg snart, hehe!

 • 4

  Fridag

  Da var jeg endelig ferdig med alle tentamene for i år. Siden jeg hadde muntlig tentamen i går hadde jeg derfor fri i dag. Sto opp rundt klokken ti før jeg og mamsi tok oss turen ned til byen. Det ble ikke mye shopping i dag, men mat ble det såklart. Har lagt mitt elsk på tacosalat, mmm!

 • 6

  En smak av sommer

  Denne helgen har gått alt for fort. Snart er det mandag igjen og en ny uke med årsprøver står for tur. Jeg får trøste meg med at sommerferien nærmer seg med stormskritt nå (eller?). Uansett har jeg hatt en veldig koselig helg. På lørdag var jeg og Jesper invitert til kompisen og kjæresten hans; Preben og Marte. Vi koste oss masse med fondue, deilig dessert og musikk. For meg var fondue noe helt nytt, men det var virkelig noe jeg har lyst til å spise igjen. Jeg og Marte slappet for det meste av på verandaen i det fine været mens "gubbene" sto for middagen. Fikk en liten smak av sommer der vi satt på verandaen med friske bær og musikk. • 4

  Sushidate

  Hola amigos! Etter skolen i går dro jeg ut for å spise sushi med Frida og Jelena. Kan nesten ikke huske sist jeg spiste sushi så derfor var det ekstra godt. I tillegg til sushi ble det gratis is hos "Ben&Jerrys". Sushi og deilig karamell-is på en vanlig tirsdag er jo greit det også.


  Kort innlegg men pytt pytt.. bedre enn ingenting, sant? :)

 • 14

  Feiring på høyt nivå

  I går dro vi ut for å feire 18-årsdagen min og halvtårsdagen til meg og Jesper. Vi fant oss en koselig resturant i sentrum hvor vi storkoste oss med deilig mat og drikke. Nå som jeg er 18år kan jeg egentlig drikke alkohol også, men for å være ærlig var det ikke noe som fristet. Jeg valgte derfor å ta meg et deilig glass vann mens Jesper tok seg en liten Heineken. En utrolig koselig kveld før vi dro hjemmover til Norge i dag, fem kilo tyngre, hehe...

 • 6

  Ingen blåmandag

  I skrivende stund sitter jeg i treningstøy og er egentlig på vei ut døren. Tenkte likevell å skrive et raskt innlegg om dagen min så langt. Rundt klokken 10 i dag stakk jeg og papsi til strømmen storsenter. Der tittet vi i butikker, spiste deilig lunsj på "lille persille" og endte til slutt opp med noen nye ting hver. Legger ut innkjøpet på bloggen senere. Etter å ha ruslet rundt på senteret i et par timer rakk jeg så vidt å komme hjem før jeg skulle ut igjen å møte Kaia. Vi havnet på peppes hvor vi spiste middag og en heeerlig ostekake som anbefales på det sterkeste! Som dere skjønner har det vært langt fra en blåmandag. Det har vel vært den deiligste mandagen på lenge.

 • 6

  Påskeferiee!

  Etter en rekke prøver og innleveringer var det endelig på tide med påskeferie. Startet påskeferien i år med traffikalt grunnkurs før det ble kos i heimen med Jesper og familien. I dag blir det nok en lang dag med trafikalt, kurset varer fra klokken ellve til halv seks, puh! men det må vel til med tanke på at jeg fyller 18 om knapt to uker. Senere blir det litt godteri. Det er jo tross alt lørdag! • 6

  The weekend

  Mens juniorene på Tveita har vært på stevne i Tyskland, har jeg trent, gjort lekser og koset meg med kjæresten min. Siden jeg er førsteårs senior er jeg ikke med på alle stevnene i år. Jeg er likevell klar for å fighte allerede neste helg under stevnet Dutch Open. Siden de fleste var i Tyskland på fredag holdt jeg første treningen for kadettene før jeg selv trente til kvart over ni. Etter treningen ble jeg hentet av Jesper før vi dro hjem til han. Der koste vi oss med taco og så på film før det ble en tidlig kveld. Lørdagen besto for det meste av lekser og kos i heimen, mens dagen i dag startet med trening og kos på Friday's med gutten min. En perfekt avsluttning på en koselig og produktiv helg!

 • 5

  Valentines day

  God morgen! Som de fleste sikkert vet så var det valentines day i går. En utrolig koselig dag spør du meg. I år var også første gang jeg har hatt kjæreste på denne dagen. Jeg tilbragte derfor dagen med kjæresten min. Han kom først med nydelige roser, kort og en søt pute før han tok meg med ut på romantisk middag. Utrolig koselig! Elsker deg :)

  Nå er jeg på vei til Gardermoen før turen går til USA!! Ææ, Har med pc så skal blogge. Sneiks! :)

 • 10

  Som alle andre bloggere

  Hei og hopp! I morgen går turen til Sverige, så her i huset er det pakking som foregår. Jeg har likevell tatt meg friheten til en liten bloggpause for fortelle litt om hverdagen min som alle andre bloggere. Dagen i dag startet med prøve i psykologi noe som gikk bedre enn forventet. Siden jeg ble tidlig ferdig hadde jeg fri i ca en time før det var spansk. På denne tiden fikk jeg solgt en del lodd til loddboka til "Team Tveita". Vi fikk også tilbake spanskprøven i dag hvor jeg fikk 4+. Siden jeg har slitt veldig med spansk på VGS ble jeg såklart overlykkelig!!


  For to dager siden ble jeg hentet på skolen med blomster av kjæresten min siden vi da hadde vært sammen i 4 måneder. Like nydelige roser hver gang. Vi var sammen en liten stund før han var så snill å kjøre meg videre på trening.


  Etter skolen i dag møtte jeg mamma i byen. Vi startet med å spise deilig middag på Egon før vi dro i diverse butikker for å kjøpe inn noen småting til helgen (sportsbarer, sportsdrikk osv) Men wooops.. tilbake til pakkingen.

  Blir ingen bloggning i helgen men skal prøve å oppdatere så fort jeg er tilbake bak dataskjermen.

  BLOGGES!

 • 6

  Kosekveld

  Denne helgen har bestått av mye kos og trening. På lørdag var jeg først på trening med seniorene 08:30 på Majorstua. Der ble det masse bra sparring. Senere på dagen tok jeg og Jesper oss turen til IKEA. Først og fremst for å kjøpe småting men også for en billig lunsj, hehe. Kan legge ut bilder av innkjøpet senere. Etter noen timer på IKEA dro vi innom Strømmen før det ble lørdagskos hjemme med Jesper og familien glum. Taco og brownies sto på menyen i går mens "Hver gang vi møtes" og lørdagsfilmen snurret på tv, kooosi!  

 • 3

  3.juledag

  Denne jula har jeg vært i flere juleselskap enn jeg noen gang kan huske. Først var det julemiddag hos oss, så juleselskap hos familien til Jesper, så hos "tante" Unni, deretter på Nesodden og i går var jeg hjemme hos Thorsø-familien å spiste litt "vanlig" mat, altså ikke julemat med andre ord. Uansett hvor godt det er med julemat tror jeg det er greit at det bare er jul en gang i året, hehe! Vi hadde det hvertfall veldig koselig både i går og på Nesodden. Vi hygget oss med god mat og godt selskap. I morgen blir det vareopptelling, tjohei :(


  Bildene er tatt av Steinar på Nesodden.

 • 6

  2.juledag

  2.juledag startet med to timers trening på tveita før det ble julemiddag hos "tante" Unni. Denne gangen ble også Jesper med på middagen noe som var veldig koselig. Vi spiste god mat, dessert og koste oss i mange timer. Vi har det alltid like koselig når vi er hos Unni. I dag startet dagen med julefrokost med familien og om bare ti minutter gåt turen videre til neste julemiddag på Nesodden.


 • 6

  The weekend

  På fredag møtte jeg endelig igjen mine gamle klassevenniner pluss min kjære klassekompis Egil. Noen av dem har jeg faktisk ikke møtt siden vi sluttet i 10-ende, så det var ekstra kos at vi faktisk klarte å samles igjen. Vi var hjemme hos Elise hvor vi koste oss med sushi, musikk og flasketuten-peker-på, hehe, jenter er jenter! (+Egil da) Håper det ikke blir like lenge til neste treff! :)  Etter mange koselige timer hos Elise kom den fine kjæresten min å hentet meg. Vi dro hjem til han hvor jeg har tilbragt store deler av helgen min. På lørdag dro vi først ut på en liten desembertur med "snuppa" før vi dro hjem å lagde deilig middag, kake og muffins inne i varmen. Baksten ble kanskje ikke den aller beste men middagen var det ingenting å klage på, den smakte uuuuutsøkt. Resten av kvelden slappet vi av med film og sjokolade. Alltid like kos å være med Jesper. Nå blir det pinnekjøtt med mor og far. Bloggæs!

 • 4

  Jenta som ikke likte sushi

  I dag sluttet vi på skolen så tidlig som 13:15 pga en kort mattedag, og siden jeg hadde hørt rykter om 50% på hele BikBok fikk jeg dratt med meg Inger-Line og Marte ned til byen en tur. Første stopp ble såklart BikBok hvor vi alle tre fikk kjøpt oss et par plagg hver. Kan legge ut innkjøpet senere. Deretter ble det en liten tur på Zara før jeg og Marte spiste sushi sammen, nok en gang. Jeg som egentlig ikke likte sushi, haha!


  Rosa rockstar ★★

 • 5

  Tidlig ute

  God morgen allihopa! I skrivende stund sitter jeg på Wayne's Coffee med en stor kopp varm kakao. Hvorfor så tidlig? Jo, det er fordi jeg helt hadde glemt at vi hadde mattedag og at den startet en time senere enn vanlig tid. Utrolig irriterende. Men får vel bare gjør det beste ut av det. Ha en fin dag!

  (Dette innlegget ble skrevet 08:15)

 • 6

  Strømmen Storsenter

  Hei og hopp! I dag har jeg vært på strømmen storsenter med selveste papsi. Orket ikke å styre rundt på Oslo City nå i høstferien, så da var det like så greit å komme seg litt bort. Jeg fikk kjøpt meg to fine topper, èn bukse, to smykker, et skjerf og et nytt iphone-deksel som jeg gleder meg til å bruke. Tenkte jeg skulle vise dere innkjøpene på bloggen litt senere. Vi tok oss også en matbit på strømmen. Det endte opp med to gigasalater til en gigapris. Heldighvis er det ikke hver dag!


 • 6

  Brækhuuus

  I skrivende stund sitter jeg i lykkerus med kaia og Tina etter å ha sett Cecilia brækhus vinne nok en kamp!! Men fy fader, for en nervepirrende kamp. Trodde ikke jeg ville bli så nervøs som jeg ble. Nå skal vi hvertfall kose oss med sjokoladekake og melk :)

 • 9

  IKEA

  Av alle dager valgte vi å dra på IKEA i dag; på en lørdag, uten plan og med et gavekort. Dette resulterte da i masse mat, lite innkjøp og mye kø, haha! Sånn kan det da gå, men det ble hvertfall god mat til en billig penge, og det er jo det viktigste, ikke sant?


  Blogges!

 • 10

  Tasty taco salat

  Som sist gang jeg var på PeppesPizza bestilte jeg meg en "Tasty Taco Salat" da jeg var ute å spiste i går også. Den var desverre ikke like god i går av en eller annen grunn, men absolutt verdt det. Nå skal jeg rydde litt på rommet før jeg skal pakke til trondheim på mandag.

 • 11

  Tilbake med pizza og brus

  Hola amigos! Nå har dere vel savnet meg fælt tenker jeg, men ikke fortvil; nå er jeg tilbake igjen. Hvis dere lurer på hva jeg har gjort siden sist kan jeg meddele at jeg både har trent, spist, sovet og møtt noen søte venner av meg. I skrivende stund sitter jeg klistra forran pc-en og ser på OL i taekwondo HER. mens jeg koser meg med deilig hjemmelaget pizza levert av selveste naboen. Ikke alle som har så snille naboer.  mmm..

 • 16

  Magic Mike

  God dag, kjære lesare! I går var jeg på kino igjen bare denne gangen med søte Kaia. Faren til Kaia skaffet oss nemlig to gratisbiletter til "MagicMike" hvor drømmemannen til Kaia har hovedrollen. I og med at mennene i filmen strippet var filmen ganske grei å se på, men filmmessig var den nok ikke like bra desverre. Vi hadde uansett en kjempekoselig dag sammen. Før kinoen dro vi på peppes hvor vi spiste hver vår digre og deilige salat; tasty taco salat, anbefales på det sterkeste! Etter kinoen tok vi derimot et litt billigere valg på BurgerKing.
  Flere som har sett "Magic Mike"?

 • 10

  Snille naboer

  Etter et tonn med usunn mat ringte det for litt siden på døra. Der sto vår snille nabo med jorbær fra sørlandet og mørk sjokolade fra Russland. Akkuratt det vi trengte nå; en litt sunnere avsluttning på dagen. Nå skal vi kose oss med jorbær, sjokolade og OL. Ha en fin kveld! :)

 • 8

  Alexandros

  Som om det ikke ble nok gresk mat i Hellas ble det en middag på Alexandros i dag med mine to foreldre og "tante" Unni. Etter en veldig verdig begravelse i går tror jeg nok vi trengte en middag sammen i dag. Utrolig god mat var det også! :)  Papsi og Mamsi som jeg er så glad i ♥

 • 16

  Junkfood på terassen

  Akkuratt nu sitter jeg å koser meg på terrasen med mine kjære foreldre. Nå som det er ferie har jeg litt ekstra tid til å være med familien. Vi bestemte oss for å kose oss med junkfood i dag, så da ble det burger på dem og kebab på meg. Noe som betyr at jeg nå har spist kabab to dager på rad, ææ, ikkje braaa!


  her smaker mamma kebab for første gang, haha! .. og ja, hun likte det

 • 2

  Baby Fun

  Som dere kanskje skjønner har jeg utrolig mye å blogge om i dag... meen den var god da, nomnom! :) bardomsminner til 1000

 • 16

  Egon og Kino

  God kveld! i dag våknet jeg opp til strålende sol og blå himmel. Jeg og mamsen tok oss derfor turen ned til byen hvor jeg bl.a fikk kjøpt meg et par godsaker før det ble salat på Egon. Senere dro jeg på kino med Tuva for å se "The hunger games". Følte jeg var den eneste som ikke hadde sett den, så det måtte nesten gjøres. Filmen var overaskende bra med tanke på at jeg egentlig foretrekker klissete kjærlighetsfilmer, tehe! Det var uansett kjempekoselig å se Tuva Hua (lua-kua-tua++) igjen, sjekk ut bloggen hennes HER

 • 14

  Ufrivillig usunn

  Nå sitter jeg i sofaen å ser på "lovlig blond" mens jeg gomler i meg masse dritt jeg egentlig ikke skulle ha gomlet i meg. Ba nemlig pappa om å kjøpe litt nøtter, men endte opp med å få dette.. 

  Smågodt, smil, krokanrull og masse nøtter...  Jaja, får vel bare kose meg når jeg først har det, haha, thank you daddy!

 • 20

  New haircut

  Heisann sveisann! I dag hadde jeg time hos frisøren klokken 12, og måtte derfor dra meg opp av senga litt tidligere enn ønsket. Det var uansett kjempedeilig å endelig få klipt seg, hvertfall med tanke på at det er sommer og varmt. Følte meg 20kg lettere med en gang!


  Etter jeg var ferdig hos frisøren bar turen videre på kinaresturant (som vanlig), denne gang dro vi til "Jambo" som ligger på KarlJohan. "Jambo" er nok min klare favoritt når det gjelder chinese. Maten smaker utsøkt og personalet er kjempesøte!

 • 8

  Fløteis og friske bær

  Nå har vi nettopp spist oss gode og mette på fløteis og friske bær. Jeg var vel den som proppa i meg mest, desverre, men er det ferie så er det ferie. Og som farmor så fint sa til meg "Det er jo bare å løpe det av seg etterpå", haha! Hun er virkelig den sprekeste 92åringen jeg noen gang har møtt. Skulle ikke forundre meg om hun pluttselig tok seg en løpetur selv. Men men, jeg får vel ta å rulle meg en ut en tur i det fine været.

 • 15

  Sommerferie!!

  Kan virkelig ikke tro at ett år har gått så fort, men samtidlig så sakte. På skolen i dag leverte vi bøker før vi så film fra Wang-ballet og ble servert pizza på terrasen. Etter bøkene var levert, filmen var sett og pizzaen var spist var det offisielt sommerferie.

  Sommerferien for meg startet med en tur til OsloCity med kampsportgirlsa, hvor vi først og fremst var på jakt etter "party-antrekk" til Kaia. Kaia fant til slutt det perfekte antrekket, takket være oss, før det mat på kinaresturant, nomnom! En kjempefin avsluttning med jentene mine. Helt utrolig at vi bare har kjent hverandre ett år, føles ut som vi har kjent hverandre i en evighet. Glad i dere alle tre. Smask! :)
  Godjentene daa!

 • 14

  Laurdagsmat

  God kveld i stugo! Har desverre ikke så mye interessant å tillføye bloggen i dag, i og med at det for det meste gått i matspising, rydding, soving og tv-titting. Nå har jeg nettopp spist meg mett på lasange og hvitløksbrød, og har egentlig tenkt til å fortsette i samme stil resten av kvelden :))


 • 9

  Mammas tårta

  og den smakte fortreffelig! :)))

 • 4

  Livet er bra

  Aloha! Da ble det ingen muntlig eksamen heller, så nå er det så og si sommerferie for min del!!! Vi fikk også karakterkortet i dag, og jeg fikk den karakteren i naturfag jeg hadde håpet på, aaah, livet er bra!!! Som sist gang, feiret vi at vi ikke kom opp i eksamen med jordbær og store smil :)) Nå skal vi i familien spise kake for å feire både det ene og det andre!! Det ble en del utropstegn i dette innlegget, meeen hallo!!!! hihi

 • 6

  Philadelphia med melkesjokolade

  Første gang jeg så denne lille saken tenke jeg rett og slett "æsj, den skal aldri smakes", men etter å ha hørt en del rykter at den er god (og at den smaker helt for jeevlegt) var det bare en ting å gjøre, nemlig å teste den ut selv. Og min mening er..................... at den faktisk er GOD! men også litt kvalmene etterhvert...syns den faktisk smakte bedre før jeg tok det på skiva, er det rart?

 • 3

  Kinamat og godteri

  God kveld! Startet dagen i dag med en tur på legevakta før jeg senere møtte Kevin. Har ikke møtt han på utrolig lenge, så det var veldig koselig å se han igjen. Vi spiste oss først gode og mette på mat fra "Taste of China" før det ble dessert i form av masse godteri, hehe, diggdigg! 

 • 8

  Jordbær er røde, blåbær er blå... • 3

  Nok en sommerdag

  I dag våknet jeg opp til nok en sommerdag her i tigerstaden. Rundt klokken ett møtte jeg selveste Elias. Vi tuslet litt rundt ute i sola før vi dro på "fridays" hvor det ble oreo madness på Elias og noko anna gøtt til meg, hehe! Da jeg kom hjem hadde papsen orda til middag på verandaen igjen, pluss is og jordgubbar til dessert, koselig! tror jeg faktisk har spist minst to is hver dag siden sola og varmen dukket opp :)

 • 4

  Sunny day

  Våknet i dag opp til sol og blå himmel; tok meg derfor en liten løpetur i den nye treningstoppen jeg har fått av papsi, digg! Nå sitter jeg å spiser egg og bacon på verandaen mens jeg ser på A-laget til enga trene, hehe! Klokka fire blir det trening på tveita. Ah, livet er bræ! :)
 • 4

  Pizzaaaaaaa

  God dag allihopa! I går var jeg ute med min nye venn, Elias. Vi gikk litt rundt i byen før vi endte opp på peppes hvor vi spiste oss gode og mette +litt til. Vi bestilte nemlig en medium stor pizza men fikk isteden en stor pizza til samme pris. Vi tenke først "jackpoot" men etter å ha spist i et halvt døgn forsto vi at det var bittelitt mye pizza for to middelsstore ungdommer, haha! Spisingen gikk heller ikke noe raskere siden vi lo dobbelt så mye som vi spiste. Til slutt pakket vi med oss resten av pizzaen før vi dro til akershus festning. Pizzaen vi pakket med oss ble forresten spist opp av Elias da Chelsea vant Champions League, noe han ble bare "litt" glad for, hoho!


 • 4

  17.mai-frokost

  God morgen, mine venner! :) I dag er det selveste 17.mai, og jeg starter dagen med deilig 17.mai-frokost hjemme med fammen. Det var litt grått og trist da jeg sto opp kl:08 i dag, så da dekket jeg like så godt på bordet for å få en fin start på dagen likevell. Senere skal jeg møte noen søte jenter i byen og bare nyte dagen med masse is, pølser osv. Dere får ha en super dag alle sammen, nyt den!

 • 3

  Sunn sunn sunn sunn

  God kveld mine få, men trofaste lesere som jeg er så glad i. Nå sitter jeg som en god del andre klistra forran ParadiseHotel med masse grønne sunne godsaker...eller det er hvertfall grønt og sunt da. Tror nok ikke akkuratt at rå brokkoli er helt tingen for meg, hehe!

  Dette er da kveldens mat, snacks, kaninfor, kall det hva du vil: Brokkoli, selleri, squash, paprika.

 • 5

  Mitt partytriks

 • 4

  MANGOOOO

  hællåå! i dag våknet jeg av at jeg var superkvalm etterfulgt av at jeg kastet opp 3 ganger.. digg! skjønte ikke hva det var i og med at jeg kastet opp en gang forrige uke også uten å egentlig være syk, men jeg ringte legen og fant ut at jeg bare var gravid, no big deal, NEEEEIDA, haha, men siden jeg kastet opp har jeg derfor tilbrakt dagen inne forran tv-en bortsett fra en tur i regnværet for å kjøpe meg en mango. På veien hjem fikk jeg så lyst på mango med en gang, så da kastet jeg meg like så godt over den som et villdyr..haha, NEEEEIDA.. joda! huff.. jeg må komme meg ut blandt folk igjen i morgen, blir jo helt koko..NEEEEIDA.. joda..neida..jo..akeeei, hadet!

 • 4

  Kveldskos


  Kveldskos: Eple, melon og mandarin.  hvem trenger vel sjokolade når man har frukt?! :))

 • 7

  Der røyk den dieten


  Neida, litt usunn er det vel lov å være når det først er helg?! Jooda, sunnheten starter igjen etter helgen, don't worry ;)

 • 6

  Ensaladaa!


  Dagens middag: Salat med masse godt og grønt. Yuumy, God helg :))

 • 8

  Sunn kveldsmat


  Kveldsmat: Knekkebrød med agurk og linfrø + melk. hihi, flink jaa :))

 • 2

  Starten på et sunt liv

  Hellu! Jeg har hatt utrolig vanskelig for å holde meg sunn etter påskeferien, men nå skal jeg starte, i promise!! Jeg vet jeg har sagt det tusen ganger før, men nå er jeg skikkelig motivert. Det er jo egentlig så mye som er både sunt og godt,  som f.eks salater, frukt, fisk, kjøtt, grønsaker, nøtter ++. Men for at jeg skal holde motivasjonen oppe, tenke jeg å dokumentere litt hva jeg spiser fremmover her på bloggen .

  Dagens lunsj: En skyr, ett eple og deilig vann :))

 • 4

  Det berømte påskelammet


  Det smakte nuudelig! :)) // Flere som spiste lammelår i går? :)

 • 7

  I scream, you scream


  We all scream for ice cream!! Superdigg med royal-is i sola etter engelsk skrivedag. Nu blir det middag oppfulgt av lekser og trening. Bloggæs!

 • 9

  Mother's day


  Elsker deg, mamsi! :)

 • 7

  Sunn lørdagskos


  Mmm.. bringebær, nøtter og mørk sjokolade. Ting trenger faktisk ikke å være usunt for å være godt! Den mørke sjokoladen med kakao pekan og havsalt var også mye bedre enn forventet, anbefaler alle å smake. Nå blir det One Tree Hill. Ha en strålende lørdagskveld! :)

 • 8

  Trener for en dag

  Hei alle sammen! Da var det helg, og naturfagsprøven var endelig overstått. Har nettopp stappa i meg 3kg med deilige nudler. Kanskje ikke det beste med tanke på at jeg skal ned i vekt pga vektklasse i tkd, men det blir trening i kveld, så da går det vel bra. Skal forresten holde treningen på Tveita i kveld, siden omtrent hele teamet har dratt til Sverige for å herje i Trelleborg. Det blir bra! god helg da, dere :)

 • 6

  Friday's, nok en gang


  I helgen var det landslagssamling i karate, noe som betyr at både Preben og Åsmund var i Oslo denne helgen. Jeg, Tina og Kaia møtte dermed karategutta på "Friday's" hvor vi spiste god mat og preika litt, før vi bestemte oss for å dra på kino å se "Sherlock Holmes". Koselig å møtes igjen! Glemte såklart å ta bilder, så da ble det bruk for mine skills i paint, haha. Vi var med en karategutt til, men han har jeg desverre ikke noe bilde av.

 • 5

  Friday's på en fredag

  Hola amigos! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra nok en kjempebra trening med Mudo Team Furuset & Tveita, og skal snart til åhoppe i dusjen. Før trening i dag var jeg på T.G.I Friday's med mamsi. Har spist utallige middager på Friday's dette året men tror faktisk jeg aldri har vært på Friday's på en fredag før i dag, så dette måtte jeg jo bare meddele til alle mine lesere (hahah..flaut)
 • 4

  Juleferie og prinsessebolle

  Da var alle tentamene i boks, og jeg er endelig klar for juleferie!! Tror jeg aldri har vært så glad for juleferie før. På ungdomsskolen avsluttet vi alltid skoleåret med boller og brus, men i år ble det avsluttet med tre tentamer på rad, puh..! Men for å fortsette tradisjonen hadde pappa kjøpt noen utrolig gode prinsesseboller til oss, nomnom! Senere i kveld skal jeg på trening, for selv om vi har juleferie fra skolen, så har vi nettopp startet oppkjøring i klubben, noe jeg egentlig syns er kjempegreit. (ps.bare 4 dager til julaften nå!!!)

 • 6

  Årets første julemiddag

  God kveld! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra årets første julemiddag hos "tante" Unni med mamsi og papsi. Vi koste oss med massemasse deilig mat pluss en lekker dessert til slutt. Julestemningen kom også snikende på takket være Unni sitt koselig hjem. Men wææ, nå må jeg løpe(!!!), skal ut å spise med kamsport-jentene før det blir "In Time" på kino. Koselig!

 • 2

  Verdens beste bestemor

  God kveld! I går tok jeg og mamma flyet hit til Trondheim. Vi bestemte oss så sent som på tordag at vi skulle ta turen i og med at bestemor ligger på sykehus nå. I dag startet vi dagen med juleshopping og lunsj i byen, før vi dro på besøk til bestemor. Heldighvis har hun det bare bra, og hun enten ser eller oppfører seg som en 90-åring. For en dame sier jeg bare. Nå sitter jeg og malin på pc-en, mens nusselige Falco ligger nede ved beina mine. Åh, den lille hunden der er bare alt for søt! (mens malin er alt for pen)   • 5

  Farsdag

  Hey! I dag er det den store farsdagen som "dressmann" har minnet om hele uka. Jeg overasket pappa med hjemmelagde muffins, gaver fra Clas Ohlson og et brev som ble godt tatt imot. Tror man ikke kan finne en mer takknemlig person enn pappaen min. Kjempe glad i deg!


  Har dere gjort noe på farsdagen? :)

 • 11

  Thank god it's saturday

  God kveld! Da var jeg hjemme igjen etter et veldig koslig møte med Maria. Vi dro på T.G.I friday's hvor vi spiste deilig mat før det ble is på mc'ern. Beklager forresten at bildene under ble så oransje, men det var nok fordi vi var omringet av Ålesund supportere, haha.

 • 5

  Lørdagskveld i stugo

  God kveld! I dag skulle jeg egentlig ha oppvisning med Mudo Furuset&Tveita men det endte med at det heller ble delt ut ballonger, brosjyrer og gratise vaffler. Etter dagens innsats fikk klubben inn hele 18 nye kontrakter! Nå sitter jeg i stua med skjerf, ullsokker, ullpledd og hjemmelaget hamburger. Klør litt i halsen, så får håpe at jeg ikke blir syk  men at det bare er noe RASKT forbigående. Dere får ha en fortsatt  fin lørdagskveld!

 • 21

  Jordbær med krem

   I dag har jeg ryddet på rommet i hele dag. Tenkte det var lurt å starte nå, hvis det skal se fint ut til jul (heheh). Det er helt utrolig hvor mye klær som kan skjule seg i skap, skuffer og på andre utenkelige steder. Rommet mitt så rett og slett ut som en eneste stor kleshaug etter å ha dratt alt utover senga. Etter flere timer i strekk med rydding har jeg nå to store poser med klær som skal leveres til Fretex og endelig begynner det å se greit ut igjen. Nå har jeg tatt meg en velfortjent pause med deilige jordbær med krem.. mmm, noe av det aller beste jeg vet!! 

 • 7

  Toro Toro

  God kveld! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra den spanske tapas-resturanten "Toro Toro" med mamsen og "tante" Unni. Der fikk vi servert deilig tapas med alt fra scampi til spanske kjøttboller før det til slutt ble dessert med vanillje og andre godsaker. NomNom! Resten av kvelden blir nå tilbrakt i sofahjørnet med pledd, potetgull, sjokolade og "Skal vi danse". Ciao!

 • 6

  Tacokos i trønderlag

  God kveld, allihopaa! I dag har jeg vært på T.G.I Friday's med Carl som jeg ikke har sett på hele 2år!!! Utrolig hyggelig å få snakket sammen etter såppas lang tid. Hvis dere lurer på hvem Carl er, så er det bare å følge med på neste runde av "norske talenter" ;))) Se film av han her !

  Så over til overskriften. For dere som så innlegget mitt i går så spiste jeg taco. Senere på kvelden fant jeg igjen en rekke bilder fra mai(?) da jeg var i trøndelag i forbindelse med konfen til Malin, og fant ut at jeg ikke har lagt ut disse koselige bildene før. Så nei... jeg spiste ikke taco i dag også!  Bestemor og Linemor! Absolutt nydelige begge to :)

 • 12

  Tacokveld

  Hei Hei! I dag har jeg vært i byen å fått svidd av en del penger på bl.a fine klær fra bikbok som jeg sikkert kan vise dere i ett annet innlegg. Senere dro jeg på cafè med Kine før det ble enda litt shopping, tehe! Koselig å møte Kine igjen, vi gikk jo faktisk i samme klasse i 7år og på samme skole i 10år, litt sykt da! Nå skal jeg spise taco og prøve å finne en film å se på i og med at Get har streika hjemme hos oss -.-  Tok noen loddrette bilder i dag, og fant ut at det egentlig ble ganske fint.
  // Hva har dere gjort denne lørdagen? :)

 • 12

  Nåler og kinamat

  Hei og hopp! Nå begynner forskjølelsen virkelig å gi seg, og jeg satster på å dra på både skole og trening i morgen. Jeg har også vært en tur til fysioterapauten i dag hvor jeg fikk noen små nåler stukket i låret.. ikke akkuratt kjempedeilig, men greit nok. Senere tok jeg og mamsen turen ned til byen for å spise kinafood og kjøpe noen nye ting. Kan vise innkjøpene senere hvis noen er interisserte.  Har dere fått akkupunktur eller andre slags nåler i kroppen før?

 • 3

  Lørdagskos

  Hey! I dag startet jeg dagen med ca to timers trening før jeg satte i gang med leksene(fliink, tehe!) Skal forresten ha møte på Wang ang. en fjerde trening. Krysser fingrene for at det går igjennom!! Men nå blir det lørsdagskos med kyllingvinger, chips og godteri, så får jeg ta treningen senere :)

 • 12

  Da var det helg
  Kom hjem fra trening i sta til lukten av nybakte boller. Mmm, ikke noe bedre enn det. Så nå blir det film, boller og brus melk. :)) God helg, folks!

 • 6

  Grillings i Bergen

  I helgen har jeg vært på "FightCamp" for å trene TAEKWONDO i Bergen med mange hyggelige KEUMGANG-folk. Det ble mye bra trening og etter lørdagens første trening som var fra klokken 07-09 på morgenen(!!!) dro vi ned til bergenby hvor vi møtte Åsmund. Og siden det var så utrolig fint vær i Bergen (for en gang skyld) satte vi oss inne på kino for å se den aller siste HarryPotter-filmen, tehe. Etter to timer i kinosalen var det rett på to timers trening fra klokken 16-18. Deretter dro vi videre til Silje for å grille og kose oss i den fine Bergensola. Kjempekooos!


 • 7

  Friday's på Aker Brygge

  I går var jeg med Maria på Aker Brygge der vi tok oss en deilig salat før vi senere møtte Kevin. Etter litt ble det pluttselig sykt varmt, og dermed en smule frustrerende for stakkars meg som gikk i jeans og svarte sko. Men hva gjør vel det når man har så søte venner som blir med deg for å prøve kjoler og shorts på salg?! Jeg kom derfor inn på BikBok med en varm, mørk jeans og ut med en kjempesøt, lys og lett shorts :)


  Hvordan tilbrakte dere gårsdagen? :)

 • 10

  Vaffelpause på Stange

  Hola amigos! I dag har jeg sittet i bil fra trøndelag i hele 11 timer med kun to pauser. Turen besto for det meste av soving, chips og sjokolade for min del, så det var deilig da vi endelig kom frem til Stange. På Stange tok vi oss nemlig en liten pause hos Unni der vi ble servert varme vaffler og nyplukkete bær før vi fortsatte turen hemmat. YumYum! Vi prekast!


 • 14

  Me gusta verano, me gustas tù!

  Hola amigoos! Jeg fikk 4 på eksamen i dag, noe jeg må si meg fornøyd med i og med at jeg gjorde mitt beste. Og nå...nå er det CEROO lekser og skole fremmover, bare kosedager. Herlig! Feiret det hele med deilig kinamat med mamsen, og jupp; jeg spiste faktisk med pinner (i 5 sek, haha). Må jo øve meg til jeg skal til Kina. OMG!! Det er heller ikke lenge til. Me gusta verano!! • 22

  Sommertempratur

  God morgen, søtiser! De siste dagene har det vært helt sykt fint vær her i Oslo, og dagen i går startet med å slikke sol på verandaen før jeg dro ned til byen med Maria. Byen var stappa med sommerglade folk, og vi koste oss såklart i sola både på Karl Johan og Aker Brygge. Koselegt!♥  Hva har dere gjort i helgen?
  Flere som har koset seg i sola? :)

 • 11

  Kremen av iskrem


  De siste dagene har jeg spist is omtrent hver dag. Det er jo helt umulig å ikke spise is nå som det er så varmt her i Oslo.
  Flere enn meg som liker iis? dumt spørsmål...

 • 9

  Frustrasjon og grønnsaksuppe

  Whyyyy!!?? Jeg tror jeg snart flyr i taket. Jeg har prøvd å laste opp den "Spørsmålsvideoen" flere ganger, og nå som jeg endelig har klart å ordnet YouTube-bruker og ventet i hele 150min på at filmen skulle bli lastet opp har nedtellingen pluttselig begynt å gå oppover!? I sta var det 60min igjen, og nå er det... hmmm.. la meg se...82min. Veldig logisk.

  Over til noe annet: De siste dagene har jeg proppet i meg aaalt for mye drittmat, og jeg føler meg rett og slett kvalm og slapp. Jeg har nå bestemt meg for å være litt sunn frem mot sommeren (HAHA!), så jeg startet i dag med å lage mammas grønnsaksuppe. Som jeg faktisk er veldig glad i.

 • 21

  Tropisk bursdagskake

  Ja, da var første del av skriftlig eksamen ferdig og da gjenstår bare nynorsk i morgen. Likevell blir det nok ikke så alt for mye øving på meg i dag. Mamma har nemlig bursdag, akkuratt som Bob Dylan. Hipp Hurra! Klokken seks skal vi ut å kose oss med deilig mat før det blir kake og gaver. Kaken er det flinke jeg som har bakt og pyntet. Eller bakt og bakt, TORO er jo alltid en god venn i slike situasjoner. //Ser den ikke god ut? :)

 • 14

  Salatpause

  Hallo, har egentlig ikke så mye tid til bloggen i dag siden jeg både må lage foredrag, dra på trening, pakke og gjøre lekser, hehe yey.. men først tar jeg meg en liten pause for å spise opp denne delige kyllingsalaten. Dere for ha en fin mandag. Vi snakkast!

  Hva gjør dere denne mandagen? :)

 • 5

  Omelett; det er lett det!

  eller ikke.......

  Tror jeg nok ikke skal prøve meg på å lage omelett igjen, men hvis du vil ha hemmligheten bak denne supre omeletten er alt du trenger: 3egg, litt melk, paprika, en liten mengde dårlig tålmodighet og en stor mengde varme. Velbekomme! :)

 • 12

  Big Horn Steak House

  Heey! I dag våknet jeg nok en gang med strålende sol og blå himmel. Nesten sykt hvor fort det pluttselig ble sommertempratur på bare noen dager. Etter frokost tok jeg meg en liten joggetur. Elsker å kunne jogge ute. Senere dro jeg og papsi for å hente mamma før vi dro på Big Horn-Steak House hvor vi spise hver vår deilige burger. Tror jeg ikke har vært så mett på leenge! Håper dere også har hatt super 1.påskedag så langt.
  Hva har dere gjort så langt i dag? :)

 • 16

  How to make delicious fruit salad

  For å lage denne deilige fruktsalaten trenger du mango, eple, kiwi, druer...eller rett og slett de fruktene du liker aller mest. Deretter hakker du opp i sånn passe små biter før du blander det godt sammen. Serveres med nøtter og vanilje-youghurt. Håper det smaker! :) det gjør det!
   

 • 9

  Lunsj i solen

  Nesten ingenting slår en deilig og sunn lunsj i solen med utsikt over en grønn gressplen fult av fotballgutter, tehe! Været er på topp i dag også, og det er nok ikke lenge før jeg drar frem mine svært etterlengtede sommerkjoler. Senere skal jeg ut og nyte at sommeren er på vei.

  Flere som kan nyte lunsjen sin i solen? :)

 • 10

  Italiensk pizza

  Hei allihopa! Nå er vi snart klare for senga/madsrassen/sofaen/gulvet etter enda en dag her i Bergen. I dag ble det en liten tur til BergenCity før det ble trening. Etter mange kamper tok vi oss turen til den Italienske resturanten hvor vi også spiste i går. Utrolig arti å se hvordan italienerne driver på på kjøkkenet å kaster pizzaen frem og tilbake. Impressing!  Liker du Italiensk pizza? :)

 • 11

  Yummy breakfast!


  Nå sitter jeg i sofaen og spiser min deilige frokost/lunsj som består av jordbær, blåbær og banan. Været er kjempe fint i dag også, i botsettning til meg som nesten ikke har sovet i natt. Jeg føler meg som en treig 100åring mens jeg prøver å løse noen mattestykker før tentamen morgen, blæ!

  Synes denne skjeen er så søt // Hva syns dere om bildene? :)

 • 10

  Ut på by'n

  I går sjedde det noe veldig trist... hælen på den ene, nye skoen min falt av. Jeg og mamsen dro derfor ned til byen i dag for å se om vi kunne få ett nytt par, i og med at jeg nesten ikke har brukt skoene. Men såklart hadde dem ikke flere igjen. Åh, irriterende, og så typpisk meg. Jaja, fikk i alle fall en til-gode-lapp og en kina-mat-bit med mamma.

  Søta mosjan! :)

  Jauu, det var litt lyst der inne skjønner dere.. haha!

  Hva har dere gjort så langt denne lørdagen? :)

 • 16

  Lørdag hele uka

  God kveld! De siste ukene har jeg spist usunt omtremt hver dag, og det skal det snart bli slutt på nå. Jeg var nemlig til tannlegen i dag og fikk vite at jeg hadde ett lite hull. Buhu.. så nå må det bli slutt på alle de deeilige påskeeggene.


  Flere som er litt for glad i søtsaker?

 • 13

  Sjokoladeterapi

  Yum, Yum! Jeg er ett skikkelig sjokolademonster, så det er Ingen tvil om at sjokoladeterapi er den aller beste terapien for meg, hehe. Nå skal jeg kose meg resten av kvelden med deilige sjokoladekjeks og hjemmelaget burger til mesternes mester :))

 • 17

  Next stop: Amsterdam!

  Jammen fikk jeg skrivst inn ett siste innlegg før vi drar. Yes, føler meg skikkelig flink til å blogge, haha! Nå har vi nettopp spist deeilig frokost på hotellet og er snart klare til å sjekke ut. Skal først en tur i hallen for å se noen kamper før vi tar turen inn til Amsterdam. Der satser jeg på å finne en fiiin gave til pappa som har bursdag i dag. Elsker deg, papsen!
   
   
   
   
   
   

  Såå god frokost hadde ikke duu i daag!! hihi, hadde du vel? :)

 • 7

  Delikatesser from Dutch!

  God kveld, allihopa!

  Nå har vi endelig kommet oss tilbake på hotelrommet etter en laaang dag i hallen. Det ble ingen medaljer denne gang, men er likevell kjempe fornøyde med kampene og tar med oss erfaringen. Tok ca 400 bilder i hallen i dag, så det blir nok en smule mye å legge ut nå, derfor slenger jeg bare ut noen bilder fra middagen nu også kommer det fra hallen senere.
  Mmmm, Så det ikke godt ut? :)

  Love dere å legge ut bilder fra mesterskapet når jeg kommer hjem i morgen rundt klokken 21:00.

 • 13

  Kaffebrenneriet

  I dag har jeg vært på Kaffebrenneriet med Maria. Det var kjempe koselig. Vi bestillte oss en deilig sak med kylling og pesto hver pluss en mocca til Maria og kakao til meg siden jeg ikke er helt "fan" av den kaffesmaken (endaa) tehe! Og gjett hvem som stakk innom'a. Selveste Dorthe Skappel, woow, turte desverre ikke å spørre etter autograf da men, haha, får vel bli neste gang.. :)) 
    

  Mmm, kakao med krem!

 • 10

  Førsteklasses lørdagsmat

  Heey! Først og fremst må jeg bare si tuuen takk for alle de supersøte kommentarene deres på forrige innlegg ang. panneluggen. Sånt blir me glad tå, vettu! Uansett; Etter klippen i går slappet jeg av hjemme resten av kvelden med deilig mat og MGP. Håpet egentlig på de som sang "Fire Below" men hun "Haba-Haba" var vel ikke så verst hun heller. Haha, helt ærlig syns jeg det bare blir verre og verre.


  Hjemmelaga lasagne med deeilig hvitløksbrød. Mmm.. sikle, sikle!

 • 11

  Friday's med Maria

  I går tok jeg og Maria oss turen til Friday's på Aker brygge. Der drakk vi deilig oreo-milkshake og snakket om alt mellom himmel og jord før vi bestemte oss for å rusle rundt på frogner. Jeg og Maria starter på forkjellige skoler til høsten så vi prøvde derfor å finne oss en koselig cafè der vi kan møtes når den tid kommer. Huff, gruer meg til å måtte skilles.

  hva har dere gjordt i helgen?

 • 16

  Lørdagskos med jordbær på

  Hola amigos! I går var jeg i byen med mamsi og fikk bl.a kjøpt meg en kjempe fin kjole til konfirmasjonen til kusina mi. Konfen er riktig nok ikke før i mai, men alltids greit å ha en unkylding for å shoppe, tehe! Fikk meg også en ny almonakk som jeg virkelig trenger nå som det skjer så mye fremmover med skole, trening o.s.v. Skal til Danmark allerede på fredag, ah, gleder meg. Men med tanke på vektklassen jeg må holde burde jeg nok trene bort all isen og kanel-eple-kaka jeg spiste i går, haha!


  Elllers er jeg fortsatt litt nybegynner i redigering, men øvelse gjør mester, right? Hva syns du om bildene? :)

 • 16

  Julefrokost og disneyfilm

  Hei på deg, i dag sto jeg opp til deilig julefrokost med levende lys og mikkemus på tv-en. Da vi var ferdig med frokosten satte jeg meg godt til rette i sofaen for å se "skjønheten og udyret". Ah, elsker disneyfilmer nå i julen, spessielt "Tornerose" og "Skjønnheten og Udyret". Husker dem så veldig godt fra da jeg var liten.  Dagens mårratryne, tehe. Pysjen fikk jeg i går, kommer nok ett innlegg med resten av gavene senere i dag! :)

  Liker du også disney i julen? I såfall, hvilken disneyfilm er dìn favoritt?

 • 15

  Julebakst for store og små

  Jada, jada, jeg vet vi er en smule sent ute med julebaksten i år, men bedre sent enn aldri. Dessuten er det jo ikke julaften før i morgen, så vi har fortsatt masse med tid, hehe. Nå er vi ferdige med krumkakene og delfiakaka, mmm, yum, delfiakake er bare så utrolig godt men det skal jammen ikke mye til før det går fra å være kjempe godt til en smule kvalmene. Men nå roper det fra kjøkkenet, dere, neste oppdrag; berlinerkranser!! Vi blogges :)
  Flere enn oss som er sene med julebaksten i år?

 • 11

  Friday's on a saturday

  I dag føler jeg meg ikke helt i toppform, halsen er sår og hodet er tungt, men gårsdagen var likevel kjempe koselig. Jeg og Maria ruslet rundt i butikker, prøvde kjoler og så på sko i mange timer før vi møtte Sofie på friday's rundt klokken syv. Der spiste vi kjempe deilig mat og digg dessert som var skikkelig nommenom!! :)  Gårsdagens antrekk. Topp fra Lindex, og smykket har jeg fått av Elise :) Hva syns du?

 • 10

  LITAGO ringer jula inn!

  God morgon allihopa! Solen skinner, himmelen er blå, naboene henger opp julelys på verandaen og det er den perfekte vinterdag. Senere i dag skal jeg og Maria til byen for å se etter sko til juleballet, men først skal jeg fortelle dere noe. Etter trening i går skulle jeg stikke innom butikken for å kjøp en vanlig Litago, sjokolademelk. Men da jeg kom til fryserommet var det ikke en vanlig Litago som sto å ventet, kua hadde nemmelig fått på seg nissedrakta med nisselue og det hele. Da jeg så dette bedårende synet ble jeg så betatt at jeg nesten kjøp to stykker..Og snipp, snapp, snute, så var Litagoen i magen! :)


  Hva syns du om Litago-kua sitt nye antrekk?

 • 23

  Min mening om sushi!

  I dag har jeg da spist sushi for andre gang. Første gang (som var for ca ett år siden) var ikke akkuratt velykket, men dem sier jo at sushi alltid er best den andre gangen, så jeg ga det en ny sjangse, og jah.. hva kan man si? For det første skjønner jeg virkelig ikke greia med spisepinner, og for det andre.. rå fisk? jææh...

  Fantastiske søte jenter. Fra vestre: Hannah M, Hanna, Alma og Maria :)
  Også noen blinkskudd da:  Konklusjonen er da den at jeg nok holder meg til deilige våruller, i stedet for rå fisk med ingefær :)Liker du Sushi?

 • 20

  Hjemmelaget lørsdagspai

  I dag har jeg og Tuva vært på ett fire timers lagt taekwondo-seminar i Drammen. Mye nytt og spennende, men etter ett såppas langt seminar blir man ganske så sulten på noe godt. Jeg og mamsen tok oss derfor turen i butikken sammen og bestemte oss for å prøve ut noe helt nytt. Nemmelig hjemmelaget pai. Den smakte nydelig. Virkelig å anbefale!

 • 21

  Sweeet like sugar!

  Nå er vi kommet hjem fra nydelige Ungarn. Det var definitivt ett av de fineste landene jeg har vært i. Byggnigene (eller skal jeg si slottene?) var utrolige. På lørdag konkurerte jeg og Tuva i taekwondo. Og siden vi var de eneste fra Norge, var det en helt ny og spennende opplevelse å kunne få konkurere med nye folk fra nye land.

  Ellers så har det blitt knipset hele 416 bilder denne helgen. Åh, jeg aner ikke hvor jeg skal starte. Kunne nok lagt ut bilder i timeshvis, men tror jeg starter med bildene fra den fantastiske godtebutikken "Sugar". Den var virkelig fin, Til og med doen var til å spise opp! Nesten ikke tull en gang!

  Hva syns du om bildene? Noe som fristet?

 • 25

  Høsten kommer, morna sommer

  God kveld, alle sammen!

  Nå har høsten startet å komme for fullt. Bladene har fått fine farger og det samme har desverre nesen min også.. kremt, hvorfor finnes ikke nesevarmeren? Uansett; I dag har jeg vært på Baker Hansen med Sara og Alma. Det er evigheter siden vi sist gjorde noe sammen, så det var kjempe koselig å bare sette seg ned og snakke sammen igjen.

  Scones og varm sjokolade med krem er godt! :)

 • 17

  Grønnsaksuppe

  Våknet opp med skikkelig stikking i halsen i dag. Derfor var det ekstra godt med varm hjemmelaget grønnsaksuppe etter en lang dag bak skolebenken. Vi så forresten MaxManus på skolen i dag. Er ikke helt fan av sånne "historiske" filmer men denne var bra. Har faktisk ikke sett den før. Nå skal jeg pakke bagen før jeg drar av sted på trening. Sjallabaais!

 • 30

  Dagen er ikke helt den samme uten

  I dag sto jeg opp klokken halv ni til strålende sol. Jeg tok meg derfor en deilig frokost på verandaen før det ble joggings i området. Deilig start på dagen! Etter en laang dusj dro jeg til Fabian og fikk låne lader til kamera. På veien hjem igjen kjøpte jeg meg en digg Luchpai, appelsinjuice og seffern...... VG(!!!)

  VG - Dagen er ikke helt den samme uten.. Hva syns du om dagens bilder?

 • 12

  Fredagskos på Egon

  God kveld!

  Nå har jeg kommet hjem fra en kjempe koselig kveld på Egon sammen med Sofie og Maria. Maten var nammenam og praten gikk sin gang. Må gjøre slik oftere. Nå skal jeg sette meg i stugo, spise sjokolade og se på X-factoor. Ha en fin helg, dere!


  Koooselig! <3

 • 20

  Dagens leksepai

  Noen ganger kan lekser være en virkelig utmattelse. Mitt tips til dere er da å ta dere en deilig ost- og skinkepai fra Staburet med ett iskaldt glass melk. Da får du fart på både humøret og lekselysten, pluss at du blir god og mett på samme tid.


  Mmm, namnamnamnamnamnam! (Vurderer nesten å starte i reklamebransjen for Staburet jeg nå, altså, haha)
 • 22

  Lunch with the captain

  Lunch er ikke ofte noe jeg spiser, men i dag dro vi ned til AkerBrygge for en deilig kyllingsalat. Mens vi satt der og ventet på maten ble det pluttselig utrolig væærmt, derfor løp jeg til nærmeste butikk og slang den første t-skjorten jeg så på kassa. Endte opp med en captain-MichaelJackson-tskjorte. Jeppi!  Hva syns du om den nye t-skjorta mi?

 • Stikkord:
  18

  Trondheim by

  Meg og Maamsen!  Også har vi spist deeilig kake siden Kristin sin bursdag i dag. Hipp Hurra!!
  Har du vært i Tronheim by?
 • 10

  Moffins & Buller

  Dagene går så sykt fort når det er sommer. Har allerede vært i trøndelag i nesten 3 uker nå, woow! Men jeg storkoser meg her i trønderland med trønderan, haha. I går traff jeg også på en fyr jeg ikke har sett siden leirskolen i 7-ende, godt å høre litt bokmål innimellom også, uansett veldig arti å møte han igjen. 


  Nå sitter vi hos bestemor og spiser boller, skulle gjerne hatt en av de nydeilige muffinsene jeg og Malin lagde til konfen (creeeds) men noen boller får holde da, har vel spist rundt 171, så ender vel snart opp som en stor bolle selv.

 • Stikkord:
  8

  Lunch på terassen


  Malin, Meg, Tante og Papsen. // Fotograf: Mamsen
 • Stikkord:
  21

  Kvelds på Bygdøy
  Hva syns du om bildene, så ikke maten god ut?
 • Stikkord:
  13

  Deilig vær

  i går spilte jeg minigolf med Hannah, Sverre og Markus. Vi hadde det veldig morsomt, og jeg var faktisk bare ett poeng fra å vinne hele runden, veeeldig!! litt småirriterende, men en deilig italiensk pizza spandert av taperen (Hannah) hjalp såklart, tihi! 
  I går var det grått og kjedelig vær men i dag er det helt nydelig. Skal snart ut og spise på bygdøy, så ha en fin dag videre!

  Er været like fint hos dere?
 • Stikkord:
  Rakel Lysø Drage

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde  hits