rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit Trening

5

Lagersalg MXDC

Hei og hopp! Da var det nok en gang duket for lagersalg hos MXDC med rabatter på 50-70%. Måtte ta meg en pause fra eksamensøvingen i dag, og dro opp for å ta en liten titt. Siden det var så fantastisk mye fint ble det ikke bare titting, men bankkortet fikk også luftet seg. Så nå er treningsmotivasjonen på topp og jeg er klar for å trene opp sommerkroppen (haha, neida, joda)! Lagersalget holder sted i Sinsenveien 47B, og holder åpent fra 10:00-20:00 frem til torsdag. 

Digger det kule og freshe designet på disse. Fikk treningstoppen til 300kr og sports-BH til 150kr!

 • 3

  Fitnessnissen

   (Jeg har fått tilsendt dette produktet fra fitnessguru.com)

  Her om dagen åpnet jeg årets første julegave fra selveste fitnessnissen. (ja, jeg snakker om fitnessguru). Denne inneholdt akkurat hva jeg ønsket meg til jul; en rosa shaker, peanøttsmør, barer med smak av pepperkake og onepancake. Åå, jeg blir så glad av slike gaver! Gleder meg skikkelig til å lage masse gode julefrokoster med pannekaker og peanøttsmør. Alt sammen kan man kjøpe HER på fitnessguru sine hjemmesider.

 • 2

  Glede i posten

   (Jeg har fått tilsendt dette produktet fra fitnessguru.com)

  Her om dagen fikk jeg melding om at det ventet en pakke til meg på posten. Jeg syns alltid det er like spennende med pakker så jeg løp for å hente den med en gang. Pakken var fra fitnessguru og var fylt med masse spennende godsaker. Det var både barer, proteinpulver, nudler og en workoutlog. Elsker produktene til fitnessguru så gleder meg til å eksperimentere allerede denne uken. 


  Fikk også med denne baren med smak av pepperkake, julestemning? oh yes! Kan kjøpes HER.

 • 4

  Fitnessguru

   (Jeg har fått tilsendt dette produktet fra fitnessguru.com)

  Jeg er så heldig som kan si at jeg har fått et samarbeid med selveste fitnessguru. Har lenge fulgt siden deres på instagram så det er en ganske glad jente som sitter i stolen nå. Fikk en pakke med masse godsaker fra fitnessguru i dag som inneholdt kalorifrie nudler, proteinbarer, shaker og onewhey som er en proteinblanding man kan tilsette i havregryn, melk, yoghurt og mye mer. Gleder meg masse til å prøve ut alle produktene!! 

  Elsker denne søte og freshe shakeren! 

  Har hørt mye bra om kiwi-yoghurt så denne skal nok prøves ut snart. Ellers er det masse bra protein powder! :)

  // Samarbeid med fitnessguru

 • 6

  Skoleveske

  Som dere kanskje så i et av mine forrige innlegg har jeg fått meg en kjempeflott skoleveske i ekte skinn. Det var mamma og pappa som fant den i Hellas og tok den med hjem til meg. Jeg har lenge lett etter noe som kunne erstatte den gamle skolesekken min fra puma så jeg ble såklart kjempeglad. Den er veldig fin og praktisk med mange rom og lommer noe som passer ypperlig for meg som liker å ha litt orden. Tuuusen takk mams og paps! :)

 • 2

  Victoria's Secret

  Fem jenter i Stockholm vil alltid enda med litt shopping på Victorias Secret. Alle vi norske jentene dro nemlig med samme fly i går og mellomlandet på Arlanda flyplass hvor de har en liten rosa butikk som ventet på oss. Her var det 50% på toalettmapper og diverse, så på meg ble det en søt toalettmappe og en bodykrem i duften "Love spell". Har allerede bodypray og lotion i denne duften så nå skal jeg lukte godt, hehe!


 • 5

  Sommerfavoritter fra VS

  God dag alle sammen! I dag er formen mye bedre noe som er veldig deilig. Siden jeg har sittet alt for mye inne denne uken tok jeg meg en tur til byen etter skolen. Jeg tittet litt rundt i byen før jeg til slutt havnet i bikiniavdelingen til Cubus. De har virkelig mye fint til sommeren nå. Fant bl.a. to lekre bikinier som nesten er identiske som den bikinien jeg kjøpte fra Victorias Secret i fjor. Den ene er hvit med en stor blå "diamant" på midten mens den andre er svart med en stor rosa "diamant". I og med at prisen var satt ned til 79kr per del falt jeg for fristelsen og kjøpte begge to.

  Så da har jeg tre fine diamantbikinier jeg kan bruke til sommeren.


 • 4

  Supersalg

  Heisann hoppsann! Takket være at mamma skulle ha seg nye joggesko i dag havnet vi midt oppe i supersalget til SPORT1. Det var nikesko fra kun 400kr (!!) og en rekke sportstøy på 50%. Jeg fikk derfor brukt noe av bursdagspengene mine til å kjøpe meg ett par nye rosa løpesko og en orange varmeshorts på 50%. Skoene fikk jeg for 400kr og siden førprisen var 1300kr må si meg relativt fornøyd med dagens kupp.


 • 6

  Nike air max

  Solen skinner og bakken er bar noe som betyr at jeg endelig kan bruke mine nye air max fra USA. Dette er vel favorittparret mitt nå og jeg skulle gjerne kjøpt ett par til om jeg kunne. Det er så deilig å kunne droppe de tunge vinterskoene og hoppe rundt i disse i stedet.


 • 6

  Pure daydream

  For en nydelig morgen; solen skinner og formen er betydelig bedre. Etter å ha sovet nesten 14 timer i går våknet jeg klokken 06 i dag uten at det gjorde noe. Jeg våknet med sol i ansiktet før jeg tok meg en varm dusj med de deilige dusjsåpene fra Victorias Secret. De lukter så herlig. Kjøpte pure daydream og moonlight dream i dusjsåpe mens jeg valgte duftene pure seduction og pure daydream i bodyspray. Nå skal jeg slappe av før jeg skal ut å spise med Jesper senere i kveld. Ønsker alle en fin helg og såklart en super kvinnedag. Gratulerer med dagen alle sterke kvinner!

 • 9

  Home dear home

  Selv om det såklart var hardt å komme hjem med forskjølelse, regn og masse skole var det også utrolig godt å komme hjem til familie, venner og kjæreste. Ble hentet på flyplassen av Jesper på søndag før vi dro hjem til mamma og pappa som sto med åpne armer. Deretter ble det bildevisning, gaver og mye prating. Alle sammen ble veldig fornøyd med gavene fra Las Vegas noe jeg ble veldig glad for. Siden mamma og pappa var en liten tur i Praha mens jeg var borte fikk jeg også noen godsaker derfra. Kjempefornøyd med aalt sammen. I tillegg hadde Jesper ordnet et helt nytt klesskap til meg, gjett om jeg ble glad? Det var nesten tredobbelt så stort som mitt gamle. Jeg har verdens beste familie og kjæreste.

 • 5

  Shopping

  Like etter trening og registrering i går dro guttene og jentene hver sin vei for å shoppe. For oss ble første stopp (ikke så overaskende) victorias secret hvor vi løp frem og tilbake en god stund. Med rosa poser i hendene kunne vi bevege oss videre til butikker som Forever21, Abercrombie&Fitch og Nike. Tilbake på hotellet var vi mange fornøyde jenter og gutter. I dag er det innveiing som står på planen før de neste dagene blir tilbragt i hallen.

 • 5

  Shopping i USA

  Nå er det kun få dager igjen til USA og shoppinglisten er klar. Øverst på listen står uerstattelige Victorias secret og Nike. Har satt sammen noen bilder av det som frister aller mest og det er sååå mye fint!!

  Noe som fristet eller?

 • 5

  Nye treningsklær

  Som jeg nevnte i forrige innlegg fikk jeg og Jesper hver vår belønning for malingen. Min belønning var nye treningsklær og isposer(noe jeg aldri kan få nok av.) Mamma og pappa hadde vært på elleville dager hos G-sport noe som resulterte i mange godsaker. Fikk ny tights, løpejakke og t-skjorte fra Frank Shorter i freshe farger pluss en kjempetøff tights fra nike som jeg har ønsket meg lenge. På løpejakken kan man også ta av armene slik at det blir en vest. Kjempestilig! Gleder meg til å bruke alt sammen. • 7

  Godsaker fra Kina og Danmark

  God kveld mine kjære lesere! Da var vi kommet oss inn i mai-måned og tiden for grilling, 17.mai, eksamen og nedtelling til sommerferie står for tur. Jeg startet måneden med en en veldig bra og energirik kamptrening på Tveita, oppfulgt av kinamat fra selveste Kina expressen. Kan ikke beskrive hvor glad jeg er i kinamat og denne gangen ble det "kylling cashew" og en giga vårull på meg. Mmm..  Mamma og pappa kom også hjem fra Danmark med en rekke godsaker. Til meg hadde de kjøpt mørk sjokolade, dagkrem, concealer og en utrolig søt sommertopp. Åh, som jeg gleder meg til sommeren nå. Tusen takk til mine kjære foreldre! :)

 • 10

  Gårsdagens innkjøp  Gensere-Cubus // Godteskål&Påskehare-Kremmerhuset // Pcveske-ARK

  Hva syns dere? :)

 • 10

  Nye sko og solhatt

  Formen har desverre ikke blitt bedre. Burde vel egentlig holdt senga i dag men måtte komme meg på skolen for å ha spanskfremmføring og IT-prøve. Spansken gikk veldig fint mens IT kunne vel nesten ikke gått dårligere. Databaser, entieter, attributter.. alt bare blandet seg. Sånn går det når man ikke har hodet helt med seg. Ellers er jeg veldig fonøyd med karakterene mine. Denne uken har jeg fått tilbake tre prøver. 5-, 5 og 5+ er ikke til å klage på. Da jeg kom hjem fra skolen hadde også mamma kjøpt hostepastiller, hostesaft og nye joggesko. Tusen takk mami!

 • 6

  Innkjøp fra statene

  Etter nesten å ha reist i to døgn fra Mexico til Norge kom jeg hjem med to tømmerstokker til bein og en bag med masse nye saker. Nå har hevelsen i beina gått ned men kroppen føles ikke helt topp. Kanskje er det pga den lange reisen eller kanskje jeg har blitt smittet av mamma som sitter på sofaen og snuffser.. hmm, satser på førstnevnte. Uansett var det utrolig godt å komme hjem til kjæreste, foreldre og venner. Kvelden i går ble brukt på å se igjennom alt jeg har kjøpt på turen og utlevere litt gaver fra statene. For når man først er i USA blir det såklart "litt" shopping. Er ekstremt fornøyd med innkjøpet denne gangen.

  NikeStore // Vistorias Secret // Protec // Marked

  Caps og lilla nikeskjorte til Jesper - Supermanskjorte til mæ sjæl

  Rosa kamputstyr fra Protec. Love it!

  Leeeenge etterlengtet bikini fra selveste Victorias Secret.

  To varmeshortser i freshe farger fra NikeStore.

  Kremer og bodyspray fra Victorias Secret til min kjære mor.

  Pappa som hadde bursdag mens jeg var borte fikk to skjorter fra Nike, armbånd, solbriller og en liten Oscarstatue.

 • 7

  Seneste innkjøp  Topp&Dekselgreie-BikBok // Smykker-Glitter // Concealer-Vita // Joggesko-Sport1

 • 8

  Årets unike julegaver


  Genser - Mamma og Pappa // BH - Frida

  Jakke - Jesper!! // Bukse - Mamma og Pappa // Ullsokker -Kristin og Stine

  Topp - Malin // Skjerf - Kaia // Vanter - Inger-Line

  Såper, sminke, klær, børste, penger, lommebok -Mamma, pappa, tante, onkel, fetter, kusine,Jelena, Unni, Marte

  Øredobber - Jesper // Topp - Foreldrene til Jesper// Parfyme og kremer fra Marc Jacobs- Mamma og Pappa

  Tusen hjertelig takk for alle julegavene i år. Elsket absolutt alt sammen og kunne virkelig ikke ha ønsket meg noe mere.
  ❤❤❤

 • 7

  Nye godsaker

  Mens jeg var i Serbia med Team Nordic koste mamma og pappa seg på Color Fantacy. Mine søte foreldre hadde også fått kjøpt med seg noen godsaker til meg fra båten. De hadde fått tak i et fint skjerf, en søt strikkekjole, sjokolade og hele to parfymer. Blandt de to parfymene mine var yndlingsparfymen min; Vera Wang Princess. Yeey, tusen takk!! :) • 23

  Dagens innkjøp


  Bukse, lys opp & smykker - BikBok // Rosa genser & skjerf - Cubus // Deksel- Glitter

 • 10

  Gave fra perto

  Heisann hoppsann! Nå må jeg snart løpe til trening men ville bare vise dere de søte gavene jeg fikk fra perto AKA Tina i dag. LOVE IT! Det var vist en veldig forsinket bursdagsgave. Jeg hadde bursdag 4.april, men bedre sent enn aldri. Tusen takk, snuppelupp! 

 • 17

  New shoes

  I går ble det også litt shopping. Prøvde et par plagg på BikBok og endte til slutt opp med en søt topp, jeans og et par fine highheels. Måtte bare ha dem. Kan vise dere hele det "nye" antrekket senere hvis dere vil se. Skoene er forresten grønnere i virkligheten.

 • 10

  My new phone  elsker dette spillet, haha! noe av det beste ved å bruke sin gamle mobil er å slå sin gamle highscore, ohyeah!!

  Dette er altså ingen ny mobil, men min gamle og da mener jeg GAMLE. Mobilen min er nemlig på reprasjon i dette sekund, stakar!

 • 24

  Nyeste innkjøp
  Armbånd-Rhodos // Lommebok-Louis vuitton // Solbriller-RayBan // Topp&Kjole-H&M

  fake or not? hmm.. you never know.. xoxo
   
  What yah think? :))

 • 26

  Innkjøp - Color blocking

  Hola mis amigos! Som sikkert noen av dere vet så elsker jeg alle regnbuens farger, og kan virkelig ikke få nok. Blir så glad av streke farger både på hverdagsklær og treningsklær. Ekstra fint er det med slike sterke farger til brun hud, så det var derfor umulig for meg å ikke kjøpe inn noen fargede topper til sommerens varme dager. Alt var såklart på salg, bortsett fra solbrillene, gotta love it!

  Like?

 • 13

  New laces  So what'ya think? :)

 • 6

  Papegøye øredobber


  Hva syns dere? :)

 • 1

  Dos loros

  I dag var det "mattedag" som sto på planen. Denne mattedagen gikk ut på å løse oppgaver i Frognerparken som f.eks å telle alle statuene og regne ut arealet av monolitten, null stress! Senere slappet vi av i sola før jeg og Tinamor kjøpte oss øredobber til bare 20kr!! Vi kjøpte en gul katt og to papegøyer, noe jeg egentlig syns beskriver oss ganske bra. Hvertfall papegøyene, haha! :) 

 • 9

  Lime green

  Etter kinoen i går dro jeg, Kaia, Inger-Line og Tina på Bislett Kebab før det ble dessert i form av sjokoladekjeks...hehe, i know, bikinisesong 2012 here i come! Jeg fikk også kjøpt meg en ny og fresh shorts fra BikBok. Alt som mangler nå er bare sommerværet!!!

 • 15

  I want this shiit

  Lagde en liten kollasj over hva jeg ønsker meg sommeren 2012. Er jeg forresten den eneste som digger sparksykkel? haha. har så lyst på det før sommerferien. Hadde jeg fått valget mellom en iPhone eller en sparkesykkel, ville det blitt sparkesykkelen...heheh! elsk ❤

 • 15

  Langhelg, shopping og kinamat

  Hei hei! i går møtte jeg Maria igjen etter nesten 3mnd fra hverandre. Helt utrolig at vi egentlig bare bor et par bussstopp fra hverandre, ca 10min, men likevell aldri har tid til å møtes lenger. Det var derfor ekstra deilig å møte hun å kunne snakke ut om alt mellom himmel og jord, pluss enda litt til. Det ble middag på Friday's etterfulgt av dessert på selveste mc'ern, haha!

  I dag har jeg vært på bytur med min kjære mor. Da ble det kinafood og shopping, som vanlig, hehe. Fikk kjøpt meg to søte gensere og en laaaangt etterlenget dongrivest. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av hjemme med pizza og godteri før det blir vareopptelling med klubben i morgen. Unner meg litt godt i helgen, er alt for glad i søtsaker til at jeg skal kutte det ut helt.  • 6

  Fredag den 13

  På skolen i dag fikk jeg den søteste bursdagsgaven av kaiasnuppen. Satt å øvde til den dumme naturfagsprøven da hun overasket meg med et helt bodyshop-sett og en deilig kanelbolle med en liten bjørn på, hvor søtt er ikke det?! Ble sååå glad, reddet hvertfall min fredag den 13!! :))

 • 20

  Bursdagsgaver


  Undertøy, Mobilholder, Smykker, Koss.  Love it all! //   Hva syns dere? :)

 • 8

  Rosa taekwondo sko


  Fikk disse supersøte taekwondo-skoene etter treningsleiren i Mexico, ble såå glad da! :)

 • 13

  Nike sportswear


  Alt er fra NikeOutlet i Las Vegas, bortsett fra ett par plagg fra ROSS.. got to love it! ¢¾¢¾

 • 14

  Fresh på trening

  Nå er det bare to dager igjen til avreisen, og i den anledning har jeg kjøpt meg både ny sekk, drikkeflaske(..igjen) og et par sportsbarer. Elsker å kjøpe inn freshe ting til trening, for det er jo ikke alltid man ser like fresh ut i utangspunktet. Satser på å få kjøpt meg noe nytt i Vegas også, mihihi! :)

 • 13

  Nytt til trening

  Etter jeg startet på Wang har det blitt brukt mye tid på styrkerommet. Jeg har derfor fått kjøpt meg ett par nye sko, rosa drikkeglaske og treningsdagbok til å føre inn nye spennende styrkeøvelser. tadaa! Nå skal jeg få i meg litt mat før det blir tkd-trening på Tveita :)) prekas!

  Skrivebok-Clas Ohlson // Joggesko-Addidas // Drikkeflaske-G sport

 • 11

  A smooth sea never made a skilled sailor


  Fått meg ny t-skjorte. Er den ikke kul? :))

 • 7

  Yesterday's haircut


  // Hva syns dere? :)

 • 12

  Dagens innkjøp

  Fikk kjøpt noen nyttige småting pluss en genser fra BikBok på salg i dag. Utrolig mye salg i byen i dag, forresten, stappafullt med gale mennesker overalt, haha. Fikk meg også en langt etterlengtet (og dyr!!) klipp. Kan sikkert legge ut bilde senere, selv om forkjellen ikke er så veldig stor akkuratt. Nå blir det nachos og film i stugo. Ha en fin lørdagskveld! :)
 • 8

  Ready for 2012


  Hey! Da var ny dagbok og almonakk for det nye året på plass. Denne gangen ble det dagbok med mønster og almonakk i brunt skinn. Jeg kan nesten ikke vente med å fylle de ut med mine innerste tanker og følelser fra 2012. Har en følelse av at 2012 blir et bra år!

 • 11

  Gavedryss


  Her er alle de fantastiske gavene jeg fikk i år + et par stilige sko. Tusen hjertelig takk for alt sammen! :)

 • 9

  =OSLO

  Da var jeg hjemme fra juleshopping nok en gang. Fikk kjøpt en del småting fra en utrolig billig butikk (mest til meg selv). Tror over 80% av varene kostet mellom 10-20kr! Men det beste innkjøpet i dag var uten tvil =OSLO, Juleboka 2011. Kjøpte den av en mann som satt på Karl Johan for 100kr. Får så utrolig vondt inni meg når jeg ser disse vanskeligstilte sitte ute å fryse om vinteren. Abslolutt ingen fortjener å sitte ute i kulda i disse tider. Skulle ønske jeg kunne kjøpt alle =OSLO-bøkene og gitt penger til dem alle sammen.

 • 5

  Julegaver

  God dagen! Nå skulle jeg egentlig ha pugget algebra og spansk gramatikk med matteboka i den ene hånda og spanskboka i den andre, men neida, her havnet jeg da igjen... forran pc-en. Men nå som jeg først sitter her kan jeg like så godt fortelle dere litt om hverdagen.

   I går var jeg på "bronsefest" med Mudo Furuset & Tveita for Frida og Jelena sin historiske bronsemedalje i Junior-EM 2011. Det ble servert deilig mat og dessert, mens det snurret mange fine og morsomme filmer på lærettet. I dag har jeg fått kjøpt inn de siste julegavene før jul, og pakket inn dem alle. Jeg elsker å kjøpe gaver til folk jeg er glad i, og ikke minst åpne gaver fra folk jeg er glad i, så sum av summarum = Jeg elsker gaver!


  Ringen fikk jeg av Peter, Preben og Ben på vei hjem fra treningsleiren. Dem hadde kjøpt en ring til alle oss fire jentene fra Oslo. Søtt, ikke sant?

  Tenk at det bare er en uke til julaften da dere!

 • 14

  Ny høstjakke

  Da var det fredag igjen og helgebloggeren sjøl er da på plass etter nok en uke. Denne uka har jeg også fått kjøpt meg noen nye ting som bl.a et par nye gensere, nynorsk ordliste(tvangskjøp!) og en deilig høst/vinter-jakke som jeg allerede har brukt masse. Godt å ikke fryse nå som det er så kaldt ute. Skal forresten snart kaste på meg jakka igjen før det bærer avgårde til furuset for dagens taekwondo-trening! :)  

  Hva syns dere om jakka? :)

 • 14

  Noe å lese på

  I går var jeg en liten tur i byen med mamsen for å bl.a kjøpe bok, undertøy og for å ta ut penger til kinaturen. Og joda, bok ble det.. eller skal jeg si bøker? Hadde bestemt meg for å kjøpe èn norsk og èn engelsk, men da det viste seg å være 3 for 2 på kun engelsk bøker....ja, da ble det tre engelskbøker. Tviler på at jeg klarer å lese ut alle iløpet av kinaturen, eller sommeren. Men det er alltids godt å ha litt lesestoff når det er sommer uansett! Bøkene jeg kjøpte var "Life of Pi", "A tousand Splendid Suns" og "Water for Elephants". Håper de er like bra som jeg har fått høre.

  Noen som har lest disse bøkene før? I så fall hva syns dere? :))

 • 19

  Mine nyeste innkjøp


  Bikini fra Cubus. Elsket frysetoppen, kan ikke vente til å bruke den til solbrun hud!

  Pysj fra Cubus.

  Topp fra Cubus. Ring fra Lindex.

  Tilbehørstativ fra Ikea. Love it!

  Hva syns dere om mine nyeste innkjøp? :))

 • 15

  Nytt og sunt hår

  En del av dere har lurt på hvor panneluggen min har blitt av i det siste, og det skal jeg svare dere på. Luggen min vokste seg nemlig så lang at jeg såvidt klarte å enten se på tv, gjøre lekser eller blogge. Huff... det var traumatisk!

  Men the panneluggen is BACK!! Var en tur innom frisøren etter den slitsomme mattetentamen i dag der jeg både fikk klipt meg pannelugg og kjøpt ett par kjempe deilige(og dyre!!) hårprodukter. TIl og med hårkur. Gjett om jeg skal få ett nytt og sunt hår nå da!

  Bruker dere hårkur? evt.hvor ofte?

 • 21

  Nye sko och dagens kledning

  Heisann, dere! I dag har jeg vært i byen å hamstret ett par småting. Først og fremst var jeg ute etter gave til kusina mi, og når det var funnet var det på tide med gave til kusina til kusina mi, nemlig meg, hehehe!  

  Jakke-Mamma // Ring&Hårbøyle-H&M // Veske-VeraModa // Briller-BikBok // Sko-Din sko, Love them :))

  Hva syns dere om innkjøpet? eller antrekket? hehe!

 • 17

  Dagens innkjøp - Gult er kult

  I dag har jeg vært i byen med Maria. Vi tittet i en rekke butikker med alle slags sterke og fine farger. Åh, jeg elsker farger og det var ikke lagt ifra at jeg kjøpte meg en grønn(!!) bukse fra Zara, hehe! Jeg kom likevell hjem med ett par innkjøp for påsken.
   

  Elsket gulfargen, måtte bare ha den. Alt fra H&M. // Hva syns dere om påskeinnkjøpet? :)

 • 21

  Bursdagsgaver


  Dusjsåpe og lipgloss fra Elise

  Neglelakk, pieces fra Elise og O.P.I Maria.
  Søte blomster fra Alma

  Øredobber fra Hanna og Hannah.


  Søt vekse fra Hannah og Hanna.

  Pluss facemask fra Hannaene, en søt spenneog øredobber fra Sofie, smykke og hjerteøredobber fra Elise, penger fra Sara og ett nydelig skjerf av Maria. Dette kommer definitivt i ett eller annet outfit senere! :)

  Hva syns dere? Mye fint, ikke sant? :)

 • 17

  My new pair of pilots


  I dag var jeg en liten tur i byen med mamma og fikk bl.a kjøpt meg ett par nye pilotbriller, og jeg elsker dem. De kan kombineres med såå mange av sommerplaggene mine, som forrester skriker etter å komme ut av skapet nå. Hva syns dere? :)

 • 20

  Innkjøp - Nå kan våren komme


  Skjorte-Vivikes // Mini rettetang-ClasOhlson // Bukse- BikBok // Sko- DinSko

  Ja, som dere ser var jeg hos legen i dag og fikk vite at jeg har fått betennelse i nakken. Tjoheei! Og siden jeg også er forskjøla var jo det toppen på kransekaka. Men det hele ble pluttselig mye bedre etter ett par innkjøp etter legebesøket. Tehe! :)
  Ah, love in first sight. Elsker disse skoene. Modellen heter Duffy om noen lurte :)

  Hva syns dere om innkjøpet? :)

 • 29

  Innkjøp fra Danmark
  Smykkestativ 50 DK // Øredobber 20 DK // Ring 20 DK (DK= danske kroner)

  Hva syns dere om innkjøpet? :)

 • 30

  Årets siste innkjøp

  Heisann hoppsann!
  Det er rart å tenkte på at ett år har gått så fort, at dette er siste dagen av 2010, og at jeg i dag var på AkerBrygge og kjøpte årets siste innkjøp. Kjøpte en søt topp og noen neglelakker fra Vero Moda som jeg nok skal bruke i kveld. I år skal jeg for første gang ikke feire overgangen til det nye år med familien, men hos Maria. Litt uvant, men gleder meg kjempe mye. Maria har også bursdag i dag. Gratulerer så mye med dagen, søta! Ønsker dere alle ett super nytt år med mye glede! :)  Hva syns du om årets siste innkjøp? :) Planer for kvelden?

 • 32

  Gavedryss med sukker på

  Siden det var en del som ønsket å se gavene jeg fikk i går, skal dere såklart få ta en liten titt. Jeg ble utrolig fornøyd med absolutt alle gavene i år, både de myke og de harde. Tusen takk til alle søte gavegivere (familien og venner)Dere er best!♥

  Kjempe lekkkert og deilig treningstøy. Elsket stoffet, så nå gleder jeg meg max til å trene rompa av meg.

  Gode taekwondosko og taekwondo-poomse-bok. Ah, taekwondo er livet! :)
  Kremer, scrub og facemask. Nå som det er så kaldt er det viktig å passe på huden. Perfekt til en pleiedag hjemme.

  Engelskbok. Har ønsket meg engelskbok lenge, trenger å øve, pluss at det alltids er kos med bøker i juletida.
  ++ penger, maskara, smykker, neglelakk, annet søtt dilldall og mange fine topper/gensere♥

  Hva med deg, fikk du det du ønsket deg i år? :)
 • 29

  Innkjøp fra Budapest

  Hola amigos! Nå sitter jeg og mamsen på toget til Trondheim. Nettet er litt ustabilt her, men det går. Har sittet å stirret ut vinduet i ca fire time nå, og gleder meg til å komme "hjem" te trønderan. Rakk så vidt å bytte ut klær i kofferten før det var på'en igjen, hehe, men godt med høstferie da. Noen av tingene som ble pakket ned var bl.a innkjøpene fra Budapest:  Hva syns du om innkjøpene?

 • 17

  Mine nye glittrende venner

 • 17

  Stas med konfpenger

  Nå har jeg akkurat skrevet ferdig 21 takkekort og det er like før jeg setter tenna i enda en maiskolbe! Anyways, jeg har fått meg masse nytt for konfpengene mine i det siste og jeg kan helt ærlig si at jeg beundrer absolutt alt sammen. Wihiii! Gleder meg til enda en konf-feiring om bare noen uker. Ikke bare for pengene sin del, må jo ikke glemme kakene vettu..
  KØDDA!! Gleder meg såklart til at hele den herlige trønderfamilien min skal samles. Men føst noen innkjøp:

  Svarte gladiatorsko og engelskbok.
  Sovemaske, herlig nå som det er så lyst ute!

  Blomsterjakke.
  Mobilt brevbånd,
  nå kan jeg blogge og chatte hele sommeren, yey!
  Svart cowgirl-vest og shorts.
  iPod Nano, med videokamera og 8 GB. (rotet bort den gamle)


  Jah, det var hvertfall det jeg husket, hehe. Men nå skal jeg spise før jeg drar på meg støvlene, regnjakka og regnlua (not! husker jeg brukte sånn lue i parken) og dra ut i det nydelige, deilige, forfriskende regnværet, mmm..

  Hva syntes du om innkjøpene mine?

 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde