rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit Trening

1

Studietur til Berlin

Da var jeg hjemme igjen etter en utrolig flott studietur til Berlin i Tyskland. På søndag kl.12:15 var det klart for avreise fra Gardemoen, og de neste fem dagene besto bl.a av sosiologisk sightseeing, ambasadebesøk, pub-til-pub og mye mer. Det var ingen dødtid denne turen med ca 20 000 skritt hver dag (i følge helseappen). Noen av stedene vi ruslet til var Brandebourg Tor, Riksdagsdommen, minnesmerkene etter Holocaust og restene av Berlinermuren. Turen gikk for min del over all forventing, og jeg sitter nå igjen med mange flotte opplevelser, litt mindre penger og en haug med nye vennskap (og følgerne på Instagram!). Tusen takk for en super tur!


♥♥♥

 • 0

  Last night in Mallorca

  Nå begynner hverdagen å nærme seg med stormskritt, og det er på tide å poste siste innlegg fra Mallorca (enn så lenge hvertfall, hehe!). Vår aller siste kveld vendte vi tilbake til en hyggelig italiensk restaurant i C'an Pastilla, hvor vi også spiste første dagen. Her ble det en saftig pizza på mor og far, mens jeg koste meg med en tallerken ravioli i fløtesaus, mmm! Avsluttet kvelden med noen flotte drinker med fargerik pynt og veeeldig lange sugerør. Tusen takk for en utrolig fin tur, mamma og pappa! ♥♥ • 0

  Tapasaften

  Er det noe Mallorca virkelig kan, så er det å lage god tapas. Dette fikk vi bekreftet da vi dro inn til Palma by for tredje gang. Her fant vi oss en hyggelig restaurant som lå litt gjemt i en koselig gågate. Med ulike retter og et glass med spansk Sangria på bordet, spiste vi og koste oss lenge. Personlig likte jeg dette spisestedet aller best!


 • 4

  Ca'n Pastilla

  Ca'n Pastilla var navnet på området hvor vi bodde i Mallorca. Langs den lyse sandstranden var det fult av butikker og restauranter som strakk seg så langt øyet kunne se. Vi trengte derfor ikke å lete særlig lenge før vi hadde en ny restaurant å sette oss ned på for å nyte god mat eller bare en forfriskende drink. Tror vi telte ca 10 ulike steder vi prøvde ut, hvor det kun var en som ikke var heelt tipptopp. Med andre ord var C'an Pastilla et flott sted med mange muligheter!


 • 8

  Palma de Mallorca

  På en av våre første dager i Mallorca dro vi inn til Palma by, kun et steinkast unna hotellet. Her tuslet vi rundt i byens hektiske gater omringet av mange store palmer og flott arkitektur. Det ble flere stopp i den stekende varmen (både spisestopp, is-stopp og drikke-stopp) før vi fant en havn med båter i de største og flotteste former. Etter alt vi rakk å se denne dagen, forsto vi fort at man må bruke flere dager til å oppleve Palma; både shoppingen, spisesteder og andre fasiliteter. Derfor ble det både en og to turer til inn hit :) 
 • 6

  Mallorca

  Hola amigos! Den siste uken har jeg tilbragt i varmere strøk med mor og far. Med spansk tapas, lyse strender, turkist hav og massse is fikk vi ladet opp batteriene (virkelig, 100%). Har tatt masse bilder på denne turen, så det er bare å glede seg til oppdateringer. Om jeg får tid tenker jeg å legge ut et innlegg fra Palma allerede i kveld. Vi blogges!
  !

 • 10

  Turister i Praha

  I tillegg til shopping og spising fikk vi også tid til å være turister i den fine byen. Noen av stedene vi dro til var bl.a gamlebyen og den flotte Karlsbroen. Dette er en bro over elven Vltava i Praha. Som vanlig var den stappet av folk og turister fra hele verden. Bortover broen er det også en rekke statuer og bilder. Noen av disse bildene skal bringe lykke og hell ved å berøre de, så vi tok såklart på opptil flere av bildene. 


  Avslutter med en liten selfiee. Tusen takk for en kjempefin tur, mamma og pappa! :)

 • 4

  Julestemning i Praha

  Da var jeg tilbake igjen etter en veldig koselig familietur til Praha. Siden jeg hadde fri fra både skole og taekwondo ble det en tidlig julegave på familien glum. Her tilbragte vi tre fine netter, og på denne tiden rakk vi både å shoppe julegaver, klippe håret, tusle rundt i de koselige gatene, og spise masse deilig mat. For er det en ting Praha er flinke til, så er det å lage julemarked med søtsaker, julepynt osv. Skikkelig julestemning!  Som dere ser har jeg også klipt meg pannelugg igjen. Veldig uvant!

 • 4

  Ut på tur

  God morgen allihopa! Denne helgen skal jeg ut av landets grenser igjen. I motsetning til når jeg drar for å gå kamp eller trene, skal jeg denne helgen bare slappe av og kose meg. Blir nok ingen blogging før på mandag så vil ønske dere alle en riktig god helg fra meg!
  Dotten min fra Island er også med på tur. Viktig å ikke fryse på ørene!

 • 4

  Serbisk aften

  I går tok Jelena (vår serbiske tolk og guide) oss med til en flott resturant i byen. Her var det duket for Serbisk aften med masse god mat og levende musikk av Serbere. Vi ble gode og mette før vi dro tilbake for en god natt søvn. Nå er vi klare for første dag i hallen. I dag går Jostein, Kristoffer og Vithu!

 • 1

  Blue Lagoon

  Siste innlegget fra Island er fra The Blue Lagoon, som er en av Islands mest besøkte attraksjoner. Med sine varme kilder, naturlig ansiktsmaske og vannmassasje skjønner jeg godt hvorfor det er så populært. Vannet i lagunen har hele året en behagelig gjennomsnittstemperatur på 37°C, og enkelte steder kokte det nesten. Veldig godt for kropp og sjel!
  En herlig gjeng! I morgen drar vi videre til Serbia for å sparke fra oss. 

 • 4

  Kayaking in iceland

  Heisann hoppsann! Nok en vellykket Team Nordic Camp er over. Denne gangen fikk vi også se hva Island har å by på. Har tenkt å dele turen inn i flere innlegg så det er bare å glede seg. I tillegg til mange gode treninger blir det også tid til sosiale aktiviteter. Etter treningene på lørdag dro vi ned til et vann hvor vi fikk beskjed om å hoppe inn i regndressen og finne oss en åre. Vi skulle nemlig i hver vår kajakk noe som gikk veldig greit med tanke på lite erfaring. Senere var det tid for å sette seg i boblebadet ute, eller ta en titt på spøkelseshuset som var i nærheten. Her har dere et bildedryss: • 4

  Siste dag i Kroatia

  Good morning sunshines! Nå er det knapt 10min til vi setter snuta hjemover til Norge etter en kjempefin uke i Kroatia. Siste dagen vår i går startet med intervaller ute solen før det ble taekwondo senere på dagen. Dette ble også vår siste økt denne turen. Som belønning ble det kinokveld etter middag hvor vi fikk kjøpt oss godteri og iiiis, noe vi har holdt oss unna hele uken. En finfin avsluttning på en finfin uke!

 • 2

  Partytime

  Hola partypeople! I går var det som sagt partytime etter middag. Dette foregikk i kjelleren til matsalen hvor det ble servert snacks og litt diverse. Her hadde vi til og med vår egen dj, så det ble masse bra musikk og mye morsom dansing helt til klokken slo tolv. Utrolig hvor mye energi man plutselig kan få takket være litt god musikk. Det var også noen priser som ble utdelt i går; to av disse gikk til Julie fra Heimdal og vår egen kjære Salsabil.

  Beste utvikling i juniorklassen ble Julie, mens Salsabil fikk prisen for beste teamplayer.

 • 5

  Zadar

  Heisann hoppsann! I dag har vi tilbragt mesteparten av dagen i Zadar. Vi har nemlig hatt fridag, noe som betyr null trening. Startet dagen med en liten tur ved havnen hvor vi fikk prøve diverse briller og annet dilldall. Solen varmet og det var snart på tide med en dukkert. Vi dro derfor videre til en fin strand hvor vi fikk steke, ta bilder og bade masse. Etter en god del timer i solen dro vi til nærmeste shoppingsenter for litt shopping. En perfekt fridag før det er tilbake til hardtrening igjen i morgen.


 • 10

  Slik bor vi

  God morgen! Mange av dere lurer sikkert på hvordan vi bor når vi er på treningsleir. Hvis dere tror at vi bor på luksushotell med eget tørkestativ og kingsize senger så tar dere feil. Likevell har vi det toppers på våre små og romslige rom. Så lenge vi har et sted å sove, og noe å henge svette klær på er vi som regel fornøyde.


  Her har vi skoavdelingen til jentene pluss litt av "tørkestativet".


  Resten av tørkestativet fortsetter både oppover og nedsover rekkverket.


  Her har vi sengen hvor jeg tilbringer skjønnhetssøvn min sammen med hyggelige svensker og min andre norske roomie Frida.


  Holdte nesten på å glemme naboen vår. Hils på "froggie".

 • 3

  Strandlivet i Skradin

  Hei hei! Nok en svett men herlig dag er over i Kroatia, Skradin. Startet med intervaller i dagtidlig noe som ble veldig svett og slitsomt. Men uansett hvor slitsomt det er, føles det alltid godt når man er ferdig. Etter første trening kl.10 har vi fri hele dagen frem til vår andre trening kl.18. Mellom disse treningene nyter vi derfor late timer på stranda. Stranda ligger kun et steinkast unna treningssenteret så vi har det ganske greit kan du si.

 • 3

  Kroatia

  God kveld ! Siden vi landet i Kroatia kl. 09:15 i dag har det gått i ett sett. Vi ble først kjørt til treningssenteret hvor vi skal tilbringe den neste uken, før vi fikk pakket ut tingene våre. Deretter var det rett på med treningsklærne for å gjøre oss klare til første økt som ble styrke på bein. En slitsom men bra økt. Senere var det taekwondo og teknikk som sto for tur etterfulgt av middag og avslapning. Nå lengter vi bare etter en god natt søvn slik at vi kan gjøre oss klare for en uke med mye trening, sunn mat og sosiale aktiviteter. Ser nå at det blir mye babling og oppramsing fra min side, så er vel på tide å runde av. God natt allihopa!

  Dagens middag ble gul svamp(??) med brun saus. En interessant smaksopplevelse!

 • 5

  Snekker

  Klarer fremdeles ikke å si om snekkerbukse er barnslig eller kult.. kanskje en blanding? Deilig er det hvert fall.  Snekker-Cubus // Topp-BikBok // Solbriller-Remafesten

 • 3

  Video fra Las Vegas

  Hei og hopp! Har satt sammen en liten video fra Las Vegas på ca 5min. Reporter Jelena tar oss med på en vanlig dag i hallen før vi avslutter dagen med å ferie 18-årsdagen hennes. Ta en titt :)

 • 7

  Un día cultural

  Da var jeg endelig hjemme igjen og har nå klart å laste opp alle bildene fra turen vår på onsdag. Skal ikke skrive så mye annet enn at det det var en veldig varm, fin og kulturrik dag for oss alle. • 2

  Guadalajara

  Hotellet i Guadalajara er helt utrolig. Jeg og Frida har fått gleden av å tilbringe en natt i den grønne etasjen før vi drar videre i morgen. Heerlig! Nå venter trening med Jalisco Team før vi kan legge oss i de deilige sengene. Bilder fra turen i går kommer senere.

 • 6

  Livet i La Loma

  Hola amigos! I skrivende stund sitter jeg ved bassengkatnten etter to økter her i La Loma. Første økt i dag var som sagt eksplosiv styrke klokken 07. Deretter ventet frokosten  som besto av eggerøre, bacon og frisk frukt. Da magen var god og mett ble det tid til en liten powernap før neste trening startet kl.10. Denne besto av mange sparkedriller og vi fikk kjørt oss skikkelig i to timer. Slitsomt men gøy! Nå skal vi sole oss og slappe av før siste økt blir taekwondo.
 • 6

  Mexico

  God kveld! Da var vi i Mexico, nærmere bestemt La Loma. Første treningen i dag ble 40min løping ute i sola etterfulgt av en lettere taekwondoøkt senere på dagen. Mellom treningene får vi også servert deilig og sunn mat rett ved hallen så det er ikke mye å klage på. De neste dagene skal vi trene tre ganger om dagen, både taekwondo, styrke og kondisjon. Første økt i morgen starter med styrke allerede klokken 07, så tenker det er greit å få skjønnetsøvnen min nå. God natt kjære lesere.
  En liten del av La Loma. Helt greit!

 • 10

  Princess Las Vegas

  Siste kvelden vår her i Las Vegas ble brukt til å feire 18-årsdagen til fine Jelena. Etter mange gode kamper i hallen kunne vi ta oss en velfortjent feiring alle sammen. Da klokken var halv ni ble vi hentet av en av de største limousinene i Vegas. Dermed åpnet vi champisen og feiringen kunne starte. Vi kledde Jelena med en søt krone og ett bånd hvor det sto "it's my birthday" før vi inntok Bellagio. Der fikk vi nydelig mat og drikke før vi dro ut blandt vegas ville gater. En perfekt avsluttning før vi nå drar videre på treningsleir i Mexico.

 • 5

  Caesars palace

  Hei og hopp! Dagen i går startet med en deilig frokost på hotellet før vi dro videre til hallen. I og med at ingen fra Tveita gikk i går kunne vi lene oss tilbake og se på kamper noe som var helt greit. Da klokken nærmet seg seks/sju satte vi kursen tilbake til hotellet og i det vi er på vei ut plinger det inn en melding på telefonen til Gunnar; han har blitt bestefar!! Vi blir alle like glade på hans vegne og gjør oss klare til å feire. Siden det ikke er hver dag at coahen blir bestefar feiret vi det hele med en god middag på Caesars palace, et av Las Vegas desidert fineste hotell.   

 • 6

  Vegas by night

  Først og fremst må jeg komme med den gledelige nyheten om at vi endelig har fått koffertene våre. Alle jentene spratt opp av sengen så fort vi fikk bekjeden. Nå er vi så og si i lykkerus hele gjengen. Men tilbake til overskiften; I går brukte vi kvelden på å spasere langs stripa, spise kinamat og ta masse bilder.

  Kisses!

 • 2

  I vegas uten koffert

  Hei hei! Da vi endelig var fremme i Las vegas dukket ikke bagasjen til oss jentene opp. Mest sannsynlig blir bagasjen vår sendt fra London i morgen så vi håper på det beste. I mellomtiden fikk vi hvert vårt lille overlevelsessett med kam, tannbøtste, tannkrem, deokrem, shaver og shavingkrem. Så vi skal nok klare oss, Hehe! Nå ligger vi rett ut på senga og er mer enn klare til å slukke lyset. God natt her fra vegas!

 • 8

  Chicago

  Nå sitter vi på flyplassen i Chicago etter å ha reist i over 24timer. Vi har bl.a sovet på benkene på flyplassen i London, så nå gleder vi oss til å sette oss på det siste flyet til Las Vegas. Nettet mitt renner sakte men sikkert ut nå men tenkte bare å informere dere om at vi fortsatt er på reisefot. Klokken er forresten 16:15 her borte. Blogges senere!

  Celina og Frida sier hei.

 • 9

  Jerusalem og Betlehem

  Først må jeg bare si at denne turen har vært en opplevelse for livet. Før vi dro ned til Israel hadde jeg aldri trodd at vi ville rekke så mye bare på en helg. Ferden startet med å besøke Jerusalem og klagemuren. Vi hadde forberedt oss godt med hver vår lille lapp som bar våre høyeste ønsker. Disse presset vi inn i de små sprekkene i veggen. For å kunne gjøre dette fikk vi sjal og skjørt for å dekke til knær og skuldre mens Gunnar hadde på seg en kippa kjøpt i Jerusalem. Dette måtte vi også bære på oss da vi gikk inn i kirken hvor Jesus sin grav lå.


  Etter å ha sett hvor Jesus ble begravd fant vi ut at vi også ville se hvor han ble født, nemlig i Betlehem. Da GPS-en sa at vi nærmet oss merket vi fort at vi ikke var i Israel lenger. Damene bar slør på hodet og det palestinske flagget vaiet i vinden. Først ble jeg litt skeptisk til hvordan dette ville gå men fant fort ut at dette var et sted hvor palestinere og israelere bodde blandet i et håp om fred. "Vi er jo tross alt mennesker" sa han som guidet oss til fjøset der Jesus ble født. Herlig å høre slikt spørr du meg. Fjøset var blitt bygget på slik at dette var en felles kirke. Vi ble ført ned i et lite rom. Her fikk vi se en stjerne som markerte hvor jesus ble født i tillegg til hvor de la han etterpå. En veldig spessiel opplevelse å være der.

  I tillegg til veldig mye historie i dette landet er det også et hav av suvernier, klær, skjerf og krydder. Strøkene var fulle av godsaker og det ble såklart innkjøp både fra Jerusalem og Palestina.

  Avslutter innlegget med noen bilder fra toppen av Betlehem. Shalom Shalom!

 • 8

  Tel Aviv

  Shalom! Etter en veldig lang reise kom vi oss endelig frem til Tel Aviv i Israel i natt. Vi sjekket inn på et lite hotel hvor vi lå i natt. I dag veide vi oss før vi ble flyttet over til drømmeleiligheten. Vi har vel aldri ligget et lignende sted noen gang. Vi har hele tre soverom, to bad, fire terraser, to kjøkken og en kjempestilig stue. Utsikten fra den største terrassen er også nydelig. Synd vi bare skal være her noen dager. Her kunne vi godt vært i noen uker for å si det sånn. Nå skal vi snart ut en tur før det blir en tidlig kveld. I morgen går turen til Jerusalem. Gleder meg!  Får bare unskylde dårlig kvalitet på bildene. Skal redigere de når jeg kommer hjem. Men alt er vel bedre enn ingenting? :)

 • 4

  Jentekveld

  På lørdag ble ukens første strøk med maskara påført og kjolen ble endelig dratt ut av kofferten. Det var nemlig tid for jentekveld! Etter å ha spist oss mette på pizza med resten av teamet dro vi jentene ned til havnen for å kose oss. Der bestilte vi hver vår dessert og alkoholfrie drinker. En kjempefin avsluttning på en kjempefin uke i Kroatia. • 6

  Last day in Skradin

  Siste kvelden vår i Skradin dro alle fra Team Tveita ut for å spise sammen med våre islandske venner. Når vi for en gang skyld hadde ordnet oss ble det såklart tatt masse gruppebilder før middagen ble servert. Pizza og iskaldt vann har ikke smakt så godt på lenge. Vi ble sittende en god stund å spise, snakke og ta bilder før vi jentene dro videre på vår lenge etterlengtede jentekveld. Disse bildene kommer såklart i morgen!
 • 3

  Matchdag og kinokveld

  Etter en rekke gode og læringsfulle taekwondo-økter var det på tide med matchdag på fredag. Det ble satt opp fire matter hvor det ble ca 10 kamper på hver matte. Jeg fikk gått tre kamper mot tre flinke svensker. Deilig å få kampfølelsen tilbake etter en sommer med omtrent null sparking. Ble desverre ingen bilder fra selve kampene men har to bilder fra salen.  Intervaller i solen ble dagens andre og siste økt før det ble mat. Med såppas mange treninger er det viktig med påfyll noe som gikk i frukt, sportsbarer, pasta og masse drikke. Den ene dagen spleiset vi jentene på en megamelon som vi nøt der vi bodde.  Fredagkveld dro vi på kino hvor vi jentene så filmen "Now you see me". Veldig spessiell film spør du meg men uansett deilig med ett avbrekk også. Utenfor kinoen møtte vi på ett par boys som ville ta bilder med oss. Hardt å være kjendis altså!

 • 8

  Take me back to paradise

  Nå som hverdagen er tilbake for fullt blir det nesten som å pine seg selv å se på disse bildene fra Solaris. Det var etter tkd-treningen på onsdag at trenerne hadde bestemt seg for denne turen. Stranda i Solaris var helt fantastisk med noe av det klareste vannet jeg har sett og skyfri himmel hele dagen. Dette resulterte såklart i ett par (tusen) bilder i vannet før vi avsluttet dagen med 40min løping på kvelden.  Ser dere hjertet?

 • 5

  Bilder kommer senere!

  Hei hei! Nå er vi ferdig med dagens første økt som besto av styrke på bein. Kjørte hardt i dag så blir spennende å se hvordan beina fungerer i morgen. Har forresten funnet ut at det bare blir tull å legge ut noen bilder her og der..med dårlig kvalitet. Derfor får dere heller glede dere til neste uke da det kommer maaaasse fine bilder. Slenger med de fire siste mobilbildene fra Krka og Solaris så blogges vi heller på søndag.


  Adios!

 • 6

  Bading og trening i Skradin

  God morgen finfolk! Nå sitter jeg å blogger fra pc-en til en på kontoret her. Klarte nemlig å glemme laderen til pc-en hjemme så har ikke faatt lastet over bildene fra kamera... Flinke meg!  Fikk bare lastet opp ett par bilder nu saa resten blir mobilbilder. Uansett har vi det topp i Kroatia. I går hadde vi to økter hvor den første var intervaller mens den siste var tkd. Mellom treningene blir det også bading og soling på stranda som bare ligger et steinkast unna. Om ca en time går turen til nasjonalparken Om jeg ikke tar helt feil. Det er vist et veldig fint sted så kamera og mobilen blir såklart med.
  Over og ut!

 • 5

  Kroatia

  God kveld fra Kroatia! Nå sitter vi utenfor treningssenteret hvor vi har tilgang til gratis nett. Har nettopp spist god middag etter vår første økt her nede som var teknikk og taktikk. Skal snart rusle tilbake til hotellet der vi ligger før det blir godt med søvn. Sto opp så tidlig som kl.03 i dag så er ganske slitne nå. Var også på bursdagsfesten hos Yohanna i går med Frida og Annicken. Der ble det pizza, snacks og masse musikk før vi dro tidlig hjem.

 • 6

  Siste dagen

  Tilbake i Oslo og været er ikke til å klage på her heller. Våknet i dag med strålende sol på verandaen før jeg dro på VallHall for å trene styrke. Nå sitter vi å ser tilbake på bildene fra den fine turen vår i Barcelona. Har hatt mange fine stunder. Siste dagen vår droppet vi å dra på standa. Vi sov heller til vi våknet før vi tok oss en deilig frokost ute på ett fint spisested. Etter frokosten var inntatt var vi turister før turen gikk hjem til Jesper som sto på flyplassen å ventet. Han hadde ordnet en kjempefin ramme med tre bilder fra Rhodos pluss et søtt kort♥ • 11

  Barcelona by night

  Barcelona er virkelig nydelig om kvelden. Når mørket har lagt seg kommer alle de store romantiske lysene frem og smugene blir enda kosligere. Siste kvelden vår her var i går. Da bestemte vi oss for å ta en ordentlig god middag, og fant oss ett koselig og bortgjemt strøk med herlig mat. Der ble vi sittende en god stund og nyte tilværelsen. Trist at tiden har gått så fort men igjen har vi fått tatt masse fine bilder å se tilbake på. Vi har også noen timer på oss å slappe av og nyte en is i Barcelona før flyet går hjem til Norge i kveld.

 • 6

  Rundt om kring i vakre Catalonia

  God dag alle sammen! Nå har vi ordnet oss og er snart klare for å spasere ute i varmen igjen. I går ble det mye av den slags da vi bestemte oss for å utforske vakre Catalonia som det heter her vi er. Det første som fanget blikket vårt var faktisk H&M. Det var uten tvil den største og fineste H&M-butikken jeg har sett. Stor inngang med blinkene trapp og vegger etterfulgt av enda flere trapper. Nesten som dratt ut av en film. Så her stoppet vi for å ta noen bilder og titte før vi ruslet videre.  Innover i smugene var det stappet av forkjellige butikker. En av dem var likevell ekstra fristene å ta en tur innom, nemlig godteributikken. Godteri i alle slags farger ble med i to små poser hjem for litt kos på hotelrommet.
  Det var ikke bare godteri som ble med tilbake til hotellrommet. Pappa fikk seg bl.a en fin hatt, mamma en vifte fra Barcelona og jeg noen andre godsaker som dere sikkert får se på bloggen senere.

  TIl slutt var det på tide å legge fra seg innkjøpene før vi senere dro ut for å spise. Men først fant vi en nydelig fontene rett utenfor der vi bor.


  Avslutter innlegget med et spark. Over og ut!

 • 10

  Turister i Parc Güell

  Som jeg nevnte i går var vi i den berømte parken Parc Güell. Parken ble tegnet av den katalanske arkitekten Gaudi, og ble bygd på starten av 1900-tallet. Hele plassen var prydet med kreativ arkitektur og nydelig porselen i alle farger. Ved hovedinngangen var en av parkens kanskje fineste attrakjsoner; en liten vannfontene og den kjente porselensøgla, Font del Drac. Stiene stoppet aldri og trappene var lange. Da vi nesten var på toppen satte vi oss ned for å nyte en is og Sangria i den hete varmen før vi gikk videre. En herlig opplevelse. • 4

  Vamos a la playa - Barcelona

  Hola amigos! Mye har skjedd på kort tid. Siden vi annkom Barcelona i gårkveld har vi både vært på stranda, gått i gatene og spist flere ganger. Det første vi gjorde etter å ha lagt fra oss baggasjen var å titte litt rundt og spise en deilig middag på "La rambla". Selv om det ble sent i går klarte vi å komme oss tidlig ned til stranda som ligger ett lite stykke unna. Der lå vi å stekte oss og badet ett par timer før det ble lunsj ved sjøen. På resturanten kom vi i prat med en annen tremannsfamilie og fant etterhvert ut at jenta også het Rakel, eller Rachel. Gøy med en ny navnevennine. Etter utveksling av facebook-navn dro vi på hotellet for å dusje før vi dro til den berømte "Parc Guell". Der tok vi masse bilder, men innlegg om "Parc Guell" kommer i morgen. Adios! • 5

  Siste dagene i Mexico

  Hei igjen! Hadde egentlig tenkt til å blogge i går etter treningen, men da vi kom tilbake på hotellrommet fristet det mer å legge seg i den deilige sengen. Nå er det ca ti minutter til vi skal møte opp for å dra på trening igjen så nå skriver jeg raskere enn noen gang, hehe! I går hadde vi også to økter; første var en styrkeøkt mens andre økt var med Jalisco. Det ble litt sparring før det ble tatt en rekke bilder med mexicanerne. Da bildene var tatt var det på tide å fylle magen med litt mat. Derfor dro vi direkte til nærmeste mexicanske "gatekjøkken", noe som var en utmerked avsluttning på dagen. I dag har vi løpt og vært en tur i byen her i Guadalajara. Nå er det straks på tide med denne turens aller siste trening før det er hjemreise til kalde Norge i morgen. Adios amigos!

  De siste bildene er lånt av Mercedes.

 • 8

  La Loma

  Hola amigos! Nå er vi akkurat ferdig med dagens første økt her i La Loma. Den besto av løping på mølle og en rekke styrkeøvelser. Nå har vi ca en time å hvile oss på før neste trening starter klokken 12 mexicansk tid. Det blir en taekwondoøkt med landslaget til Mexico, Panama og Puerto Rico. Så mens vi venter kan vi bl.a slappe av ved bassenget i den stekene sola. Maten er heller ingenting å klage på. Vi får både frokost, lunsj og middag inkludert :)


 • 7

  MEXICO

  Da var vi endelig på hotellet her i Guadalajara i Mexico. Vi ligger på et utrolig fint hotell med kingsize-senger og badebasseng, men turen går videre allerede i morgentidlig. Vi rakk så vidt å pakke ut før vi måtte pakke ned igjen. Opplegget i år er altså helt annerledes enn i fjor.  I morgen drar vi videre til et annet sted i Mexico som ligger ca 4 timer fra Guadalajara. Er litt usikker på om det er nett der men om det er det blir det såklart blogging. Der borte skal vi trene flere ganger om dagen med noen av de beste frem til vi drar tilbake hit igjen på onsdag. Fra og med onsdag skal vi trene her frem til vi drar hjemmover til kalde Norge på lørdag. Det ble pluttselig mye reising men det blir sikkert en veldig gøy og lærerik uke. Nå ligger vi forresten i 24-etasje!! Så god utsikt er det her å.


  utrolig fine bilder.. ehheh!

 • 6

  On top of the world

  Hei der hjemme! Nå er vi på flyplassen i LA etter å ha kjørt i 5 timer fra Las Vegas. Stevnet ble avsluttet med hele fire medaljer i dag. Til sammen har Tveita tatt to gull, ett sølv og to bronse. Sykt!! Selv tok jeg ingen medalje men har tatt med meg masse erfaring videre. Fikk walkover i første kamp før jeg møtte en jente fra USA. Mot hun vant jeg med over 12 poeng mens jeg i neste kamp tapte mot serbia med minst like mye. Men sånn er det, noen ganger funker ting som det skal og andre ganger ikke. Denne gangen fikk jeg desverre ikke til det jeg ville så da er det bare å trene videre til det sitter. Hva passer vel ikke bedre nå da enn at vi drar om ca 7 timer drar til Mexico på treningsleir?!! Det blir bra! Gleder meg til en uke i varmen med trening og godt selskap. 

  Men over til overskriften; On top of the world. I går var vi nemlig så høyt oppe som 350,2 meter over bakken. Skjønner egentlig ikke at jeg ble med opp, men fine bilder over Vegas ble det hvertfall. Vi var på toppen av Stratsphere hvor det i tillegg til casino og bar fantes noen syke attraksjoner. Bl.a en slags vogn som tipper utenfor kanten. Noen av oss var såklart syke nok til å ta den. Wow! Det er galskap spør du meg. Kanskje jeg legger ut en video av det hele senere men nå ser det ut som at nettet renner ut. Blogges i Mexico! :)   
 • 4

  Las vegas

  Hei og hopp! Nå sitter vi i hallen å ser på kamper. Har nå vært i hallen siden klokken 08:00 så begynner å bli litt sliten. Kjenner det skal bli godt med mat i kveld før det er innveiing for meg i morgen. Vi har såklart ikke bare sittet i hallen siden vi kom til selveste Las Vegas. Shopping har det også blitt, bl.a på Victorias Secret!! Alle jenters drøm. Kommer bilder av innkjøpet senere. Er veldig fornøyd. Meen nå er det tid for å se finaler. Legger ved noen iPhone-bilder :) • 16

  Miss this


  Savner Rhodos allerede; Varmen, omgivelsene og ikke minst det klare vannet. Ah, take me back!

 • 14

  Rhodos - Day 4

  Jau, nå har dagene gått litt i surr så dette inlegget er egentlig ikke fra dag 4 men fra siste kvelden i Rhodos. Siste kvelden dro vi til et lite sted som het Kalitea, der så vi litt i butikker før det ble en stor og deilig middag. Denne dagen var også den desidert varmeste. Svetten rart til både oss og servitørene, hehe.. men er man i syden så er man i syden, så skal ikke klage :)
  og dermed var turen oppsumert sånn ganske greit. Tusen takk for en herlig tur, mamsen! :)

 • 16

  Rhodos - Day3

  Etter å ha vært i RhodosBy den andre dagen tenkte vi å utforske litt flere steder i Rhodos, og dro derfor med bussen inn til Faliraki. Faliraki hadde utrolig mange fine  dilldallbutikker med alt fra fargerike armbånd til rayban-briller. Det var altså der det meste av shoppingen foregikk.
 • 12

  Rhodos - Day 2

  Andre dagen på Rhodos bestemte vi oss for å ta bussen inn til RhodosBy. Der ruslet vi rundt i gamlebyen, kjøpte litt suvenirer og tok oss en deilig is i varmen før vi tok den trange bussen tilbake igjen. 

 • 8

  Rhodos - Day 1

  Hei alle sammen! Da var jeg hjemme igjen i mitt kjære hjemland. Det var ikke akkuratt den tempraturen jeg hadde håpet på, men jeg har heldighvis nok av bilder jeg kan se tilbake på. Tenkte jeg skulle legge ut ca to innlegg fra Rhodos om dagen, et outfit og et fra hva vi gjorde :)

  Uansett; Første dagen gjorde vi ikke særlig mye. Vi var ganske slitne så det ble bare en liten tur på den fine stranda før vi dro for å spise ekte gresk mat like i nærheten. Gud, så mye mat vi har spist på denne turen, men det er jo ikke hver dag man er i Hellas.  matmatmat

 • 9

  Steker i varmen

  Hei hei! I morgen drar vi hjem igjen til kalde Norge etter en uke i narmere 40grader. Siden det sikkert ikke blir saa mye soling i Norge med det forste heller ble det litt ekstra steking paa stranda i dag. Har forresten tatt nesten 500 bilder med speilrefleksen her nede. Disse bildene legger jeg ut i flere deler naar jeg er trygt hjemme i hjemlandet. Blir godt aa komme hjem ogsaa. Klem!

  Super Kids

 • 6

  Update fra Rhodos

 • 14

  Rhodos

  Hei. Vil forst si tusen takk til dere som skrev i mitt forrige innlegg og andre steder, det betyr mye! Naa er jeg og mamma her paa Rhodos aa prover aa kose oss saa godt vi kan. Er her en uke saa blir vel mere blogging naar jeg kommer hjem tenker jeg.

 • 2

  Film fra LasVegas og Mexico

 • 7

  Missing Mexico  Alle bildene er fra da jeg var på treningsleir i Guadalajara i Mexico. Take me back!!

 • 7

  Last day in Mexico!

  Hola! Da var siste dagen over her i Mexico. Tiden har gått alt for fort. Jeg liker meg så godt her i Mexico hvor alle er like gjestfrie, treningsvillige og hyggelige. Jeg tror nok jeg heller aldri har vært like populær før, omtrent alle ville ta bilde med oss, hehe. Kan vise noen av de bildene senere.

  I og med at det var siste dagen i dag dro vi på en slags utflukt. Det var utrolig varmt med åpen himmel og stekende sol, så det passet perfekt med en forfriskende båttur over til den "andre siden". Der fikk vi kjøpt oss litt dilldall før det ble mexicansk mat og heladoo (is).
  Mexico ♥

 • 4

  Tequila

  I går dro vi til "Tequila" hvor, overaskende nok, drikken tequila kommer fra. Vi fikk se hvordan det hele startet og hvordan tequila lages fra bunnen av. Det var strålende sol og vi ble vist rundt på fabrikken av en flink rødhåra dame. Til slutt fikk vi lov å smake på den tequilaen vi ville, og det smakte rett og slett piss.. kan desverre ikke pynte mer på akkuratt det, hehe!
 • 4

  Bildedryss fra Mexico

  God morgen, mine venner! Rakk desverre ikke å blogge i går. Alt gikk i et sett og da vi endelig var på rommet var det på tide at jeg og Frida skulle å blogge for BudoNord, så hvis du vil vite litt mer detaljert om gårsdagen klikk dere inn >>her<<. Nå skal vi ut på tur i den nydelige været før det blir trening x2 senere i dag, først styrke deretter taekwondo. Bildedryss fra gårsdagen: • 9

  Sol og 30+

  Hola amigos! i dag har det vært sol og opptil 30+grader her i Mexico, litt deilig da! Startet dagen med frokost og stryketrening før det ble is, soling og bading på hotellet. Etter en times tid i den glovarme sola ble det lunsj etterfulgt av ca 3timers digg tkd-trening med mexicanerne. Me gusta! :)


 • 12

  MEXICO

  Nå er jeg mer enn klar for å hoppe i senga her i Mexico, nærmere sagt Gualadajara (eller noe sånt). Fikk et utrolig nice rom i 8-ende etasje som jeg deler med søta Yohanna. Har ikke noe imot å være her den neste uken for å si det slik, hihi! Sweet dreams:) • 1

  Last day in Vegas

  Da var siste dagen her i fabulous Las Vegas over for denne gang. I dag har jeg fått hamstret inn masse klær (bl.a fra "Victoria's Secret"!!) og andre småting, så nå går kofferten min såvidt igjen... ikkje bra, men så er det ikke hver dag heller da. Nå skal jeg prøve å få sovet ett par timer før turen går videre til Mexico tidligtidlig i morgen. Der skal vi på treningsleir med en av mexicos beste klubber!

 • 5

  Viva Las Vegas!!

  Som jeg skrev hadde Jelena bursdag for to dager siden, og tror du ikke vi ble henta i deen monster-limosinen?! Ingen skjønte noen ting. Selv har jeg aldri kjørt i en limosin før, og kunne aldri drømt om at min første gang ville bli i en sånn limosin i selveste LasVegas. Ville greier!


  Etter en sånn dag i Las Vegas har jeg virkelig forstått at alt kan skje og at ingenting er unormalt. haha!

 • 2

  Dagen i mobilbilder

  Klokken nærmer seg ti på kvelden her i LasVegas, og det er snart til for å hoppe i senga. I dag har vi brukt mesteparten av dagen i hallen før det ble litt shopping og mat. Fikk kjøpt meg to shortser, to sportstopper og fire par sokker for 50dollar, ikke så ille det vel? Ellers glemte jeg såklart kamera igjen på rommet i dag også. Det ble derfor bare tatt bilder med min usle lille SonyEricson MiniPro, men mobilbilder er bedre enn ingen bilder sier nå jeg. I morgen skal Eirik og Erhan gå kamp, og da lover jeg dere bedre bilder. Har allerede pakket ned kamera! 
  -bloggæs

 • 7

  US Open og TexMex

  Da var første dag i U.S open (som er et av de største mesterskapene innen taekwondo) over. Jeg tapte første kampen min på golden point. Det var utrolig surt, men har uansett blitt en erfaring rikere, og vet nå hva jeg skal trene på til neste gang. Jelena derimot fikk bronse etter å ha gått noen kjempebra kamper. Tommel opp for det!!

  Etter Jelena hadde fått den fine medaljen sin dro vi alle på TexMex hvor vi spiste aaaalt for mye mat. Det ble nachos, løkringer, quesedillas ++. Hvertfall bra at innveiingen er over kan du si, hehe. I morgen skal vi til hallen for å se på kamper samtidlig som at Eirik og Erhan skal veie seg inn, det blir bra! Men nå venter senga etter en lang lang dag i hallen.

  bittesmå løkringer da, haha

 • 10

  Las Vegas, Circus Circus

  Heellu! Nå er jeg i selveste LasVegas. Vi landet klokken halv seks i gårkveld (las vegas-tid) etter ca 20timers reise, puuh, men det var jammen meg verdt det! Kan fortelle mer senere, men nå skal vi til innveieng. Slenger med noen bilder fra hotellet vi ligger på, Circus Circus. Det er sykt!  Jupp, dette er hotellet :)

 • 7

  Las playitas

  Hei igjen, alle sammen! Da var jeg hjemme igjen i kalde Norge etter en fantastisk fin, rar, og morsom uke i Fuerteventura med de søteste kampsport-jentene du kan tenke deg, pluss resten av de kule Wang-folka fra Oslo, Moss og Stavanger.

  Det var sol nesten hver dag, så i tilegg til to treninger om dagen ble det også tid til bading, soling, zumba, volleyball, slangeshow, salsakurs, shopping++. Det var nemlig helt sykt billig, spessielt for mat, noe som resulterte i et fullt kjøleskap omtrent fra første dag. Det er et av de fineste stedene jeg noen gang har vært, og blir ikke lei meg om det blir nettopp dit vi drar neste år også. Her kommer noen bilder fra turen:

  Savner det allerede ♥♥

 • 7

  Gresk mat på Kypros

  Hei Hei! I pausen mellom kampene i går dro jeg, Vilde og Jan-Kerim på Gresk resturant med de koselige foreldrene til Vilde. Vi var omtrent de eneste på hele den søte og romantiske resturanten hvor vi ble servert masse deilig gresk mat. Og da vi trodde de var ferdige med å servere oss små fat med forkjellige delikatteser kom dem jammen meg med fem fat til. Til slutt måtte vi faktisk be dem stoppe å komme med mere mat. Ikke fordi det ikke var godt, men rett og slett fordi det ble for mye mat å ta inn på en gang, hehe!
  Hva syns dere om gresk mat? :)

 • 9

  Cypruus!

  Hei hei! :) Ankom Kypros rundt klokken to i natt og kom oss ikke i seng før klokken seks på morgenen, så derfor blir det kun bilder i dag. Er for trøtt til å skrive. Det er forresten utrolig fint og harmonisk her! Bor i en liten søt leilighet med Vilde, Frida og Jelena. Her er nokon bilder:
  Hva syns dere? Fint?

 • 4

  Tilbake i Norge

  Nå er jeg tilbake i Norge igjen etter to superfine uker i Kina. Flyturen gikk kjempe bra, og jeg fikk sett to filmer og et par episoder av White Collar før vi landet i Oslo. Samtidlig som det var helt fantastisk å komme hjem var det likevell veldig rart og merkelig å komme hjem etter alt det forferdelige som har skjedd. Såklart fikk jeg med meg hva som skjedde mens jeg var i Kina, og på de siste treningene brukte vi svart sørgebånd for Norge, men det var først da jeg kom hjem at jeg begynte å skjønne det. Jeg kan bare ikke tro hva som har skjedd. At en mann kan ha så mye hat og ondskap i seg skjønner jeg virkelig ikke at er mulig. Jeg blir kvalm av å tenke på det. Nesten 100 er drept, og Norge vil aldri bli det samme etter dette. Det er sikkert! Hele Norge er i sorg. Jeg er utrolig lei meg og sender mange varme tanker og kondolerer til alle de pårørende.
  Glad for at jeg ble kjent med disse kjempehyggelige folkene. Tusen takk for en super tur!

 • 11

  Lotusparken i Beijing

  God dag, alle sammen! For noen dager siden var vi i en park ved navnet Lotusparken. Der dro vi nok en gang på starbucks før vi leide oss en båt som vi kjørte rundt med i ca en times tid. Det ble ikke riktig en time for pluttselig funket ikke motoren lenger, og vi måtte bli hentet av en ganske så gretten båtvakt. Han var kanskje ekstra gretten i og med at Ådne og Erlend også badet i det ekle vannet...jaja, sånt skjer!

 • 8

  PartyWorld

  På kvelden i går dro vi til "PartyWorld" for å synge karaoke. Vi fikk vårt eget lille karaoke-rom med discolys, utrolig høy musikk, flatskjerm, drikke ++ Det var kjempegøy, og alle sang med. Beste var å høre Åsmund og Erlend synge Pokerface, haha! Håper det var noen som filma det.
 • 3

  Bursdagsbarnet

  God dag, alle sammen! Ville bare stikke innom for å ønske Tuva en utrolig fin bursdag i dag (selv om hun sitter rett vedsiden av meg) og gratulere Leon som også ble 15år i går. Hipp hurra! Ble forresten vekket av fire kjekkasser som kom inn på rommet å sang bursdagsangen og ga Tuva en supersøt bamse og Oreo-kjeks halv 7 på morgenen. Hvor søtt er ikke det? Skulle ønske jeg også hadde bursdag, hehe!
  

 • 5

  Kinesisk sauepenis

  Ni haao! Som jeg nevte i forrige innlegg, så var vi på et utrolig merkelig og ekkelt market på torsdag der dem solgte absolutt alt av ekle ting å spise.. og da mener jeg ALT! Bl.a skorpion, biller og sauepenis var ett par deilige delikatesser for å nevne noen. Jeg og Tuva holdt oss langt unna alt, men tror du ikke det var to fra gjengen vår som gomla i seg penis da. Ekkelt? ehm..jaa!

  Flere som har smakt sauepenis? Haha, det er jo lov å spørre..

 • 11

  Den forbudte by!

  På torsdag var vi som sagt først på shopping før vi deretter dro vi til "den forbudte by" der jeg foreslo å kjøpe sånne trekant-hatter, og tror du ikke omtrent ALLE  kjøpte seg det. Utrolig gøy! Vi gikk rundt med dem omtrent hele dagen, og du kan jo si at vi fikk ett par rare blikk, hehe. Men det beste var da vi satt og ventet resten av gjengen utenfor mc-ern midt i byen da det pluttselig kom. minst 100personer ville ta bilde enten av eller med oss. Lurer på hvor mye penger vi kunne tjent om vi hadde satt frem en hatt, haha. Uansett morsomt å være kjendis for en dag, men skjønner godt at det kan bli litt slitsomt i lengden! :)
 • 6

  Starbucks Coffee, Beijing

  Nå er klokken litt over halv 3 her i Kina, og jeg og Tuva har nettopp tatt oss en "siesta" etter dagens første økt. Deilig å kunne slappe av litt også. Spessielt etter gårsdagen. Vi fikk nemlig gjort så mye i går at jeg nesten ikke husker at det kjedde på samme dag. Det ble kun èn økt før vi først dro ned til byen der vi fikk shoppet, tittet rundt i butikker, prøvd deilig massajestoler(I WANT!!!) og  vært på starbucks. Yum!

  Vi var dro også til "den forbudte by" og senere til en enda større gate med masse butikker og ekle dyr man kunne spise. ÆSJ! Men dette kan kan jeg skrive mere om i neste innlegg+bilder ofcause. Her kommer bilder fra Starbucks Coffe in Beijing:  

 • 10

  Updates from China

  Ni hao! Da var trede dag(?) over her i Kina, og jeg har det supert. Vi landet her i Kina på søndag ca kl.fire på natten (norsk tid) og ca kl.7 på morgenen(kina tid). Noe som betyr at mens dere kanskje sov var jegrundt i Kinas gater. Jeg og Tuva har også fått oss etlite søtt rom med hver vår seng og skrivepult, ikke verdens beste utsikt(noen kinesiske arbeidere) men det lever vi over.

  Ellers er det kjempefint vær og over 30grader her hver dag (kanskje over 40?) Jeg måtte hvertfall slenge av meg alle klærne og bytte om til shorts og siglett samme sekundet vi var kommet på rommene. Det er også masse hyggelige folk og masse bra trening. Her kommer ett lite bildedryss fra turen så langt.


  

  Vi blogges senere! :)

 • 20

  København Part 3 - At the Zoo

  Hello sunshines! Nå er jeg hjemme igjen fra trede skoledag i tiende. Tiende føles egentlig ganske likt som niende bortsett fra at karakterene telles og at vi er pluttselig eldst på skolen. Anyways; Nå er det på tide med siste delen av bilder fra Køøben. Disse er fra dyreparken. Enjoy!
  Etter en matbit lekte vi en lek der taperen skulle bli malt i annsiktet og gå sånn resten av dagen...

  og taperen ble treneren min. Hahaha, sykt glad for at jeg ikke tapte. Fikk oss en god latter kan du si. • 29

  København Part 2 - At the tivoli

  Etter alle kampene på lørdag dro vi på Tivoli. Det var helt vilt fint. Jeg har vært der en gang tidligere men på kveldstid er det hundre ganger finere. Karusellene var også ville, hylte nesten halsen av meg etter første ting, haha! Hvis du ikke har vært der før anbefaler jeg på det sterkeste å dra dit på kvelden. Du vil ikke angre.


 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde