rakeldrage - hits
Hjem Add Instagram Weheartit Trening

1

Ting tar tid

Alle har sikkert opplevd at ting plutselig går i stå. At alt det du hadde sett for deg ikke ble helt slik du hadde tenkt, og det ene etter det andre hoper seg opp. Til slutt står man igjen med en stor mengde rot som man prøver å organisere på best mulig måte. For meg har dette innebært mye skolearbeid, skader, avtaler og følelser av alle sorter. Og det er vel da man bør stoppe opp og tenke over hva man bør gjøre for å nullstille. For meg har treningen vært utrolig viktig her. Viktig for å slappe av og gjøre det jeg elsker aller mest; nemlig taekwondo. Når også dette faller bort på grunn av langvarig skader.. ja, hva gjør man da?

Jeg har vel egentlig ikke noe godt svar på dette selv, men har funnet ut at man ikke klarer å gjøre alt på en gang uansett hvor hardt man prøver. For er det en ting jeg har lært, så er det at ting tar tid; både når det gjelder skader, arbeid og i livet ellers.  Dermed er det vel bare å smøre seg med en god dose tålmodighet, bytte ut taekwondo-vesten med boksehansker og ta en ting av gangen. Kanskje lettere sagt enn gjort, men uansett hvert forsøket. 

foto: Stine Østby 

 • 1

  Ta i, ta i!

  Jeg har vært så heldig å få være med på Jan Bøhler sin nye musikkvideo "Ta i, ta i!" . Videoen handler om at dagene våre kan være fulle av stress, og at det derfor er deilig med en treningsøkt ute i det fri. Trening er noe alle kan gjøre, enten du er ung eller gammel, svak eller sterk, og i videoen er det med litt fra alt. Bøhler kommer også på Granittrock festivalen sammen med Admiral P, Skambankt, Onkl P og mange andre. Festivalen er helt gratis, og finner sted i Oslo 11-12.september (altså i dag og i morgen), komkom! 

  Klikk på bildet for å se videoen. Dere ser meg på 1.18 og 3.04. 

 • 1

  They see me rollin

  God fredag, flotte lesere! På grunn av skader og muskelknuter har min rosa foamroller blitt min beste venn og verste fiende. Det gjør så veldig vond, samtidig som at jeg vet at det er bra for meg. Startet dagen i dag med noen øvelser hjemme. Mine favorittøvelser er på siden av hoften og ryggen, og de kan jeg love at du vil kjenne virkelig godt. For å komme igang med dagen ble frokosten i dag fitnessguru sin nye proteinshake med bringebær. Mmm, lett og godt, og perfekt før trening! Dere kan kjøpe den HER for kun 25kr!! 

  (Produktet er tilsendt fra fitnessguru)

 • 7

  Yoga on the roof

  På hotellet i Mallorca var det flere ulike treningstilbud, noe som passet midt i blinken for meg. I tillegg til et ordinert gym var det timer som zumba, vannearobic og yoga. Det er alltids greit med litt ekstra bevegelighet, så jeg ble med på yogatimen både mandag og onsdag. Dette forgikk på taket av hotellet klokken halv ni på morgenen, noe som både var en herlig og litt vond start på dagen. Nydelig utsikt var det hvertfall!


 • 3

  Tutti Frutti ; OnePwo

  Hei og hopp! For noen dager siden hentet jeg den ferske nyheten fra Fitnessguru; nemlig OnePwo. Det er en preatasjonsfremmende pre-workout som gir deg vedvarende energi, fokus og styrke. Den finnes også i to deilige smaker; cola og eple. Siden jeg elsker cola-smak kunne jeg nesten drukket den til kveldskosen, hehe! I går tok jeg den 30 min før trening for optimal virkning. Slang på meg et av mine freshe antrekk fra MXDC før jeg løp av gårde. Tutti-frutti både i magen og på kroppen blir jo ikke bedre?!!  Treningsklær - MXDC // Shaker og pulver - Fitnessguru

  (Produktet er tilsendt fra fitnessguru)

 • 3

  Kickboksing

  Hei og hopp! I går dro Elise meg med på min aller første kickboksingtime. Gøy å være på en organisert trening igjen med treningsglade folk. Elise har også vært skadet en god stund og har som meg måtte benyttet seg av alternative treningsmetoder. Treningen i går besto derimot av oppvarming og noen kombinasjoner, før jeg avsluttet med noen runder med innfight. Gleder meg til å kunne sparke igjen også!

 • 5

  Bokser i gang sommeren

  SOMMERFERIE!! Det er lite som høres bedre ut i mine ører akkurat nå. Det er så utrolig deilig å ha levert siste eksamen, og kunne si at jeg nå har fullført mitt første år på min bachelor i Kultur og Kommunikasjon. Har lært så mye dette året, og selv om det har vært veldig tøft gleder jeg meg til å fortsette med dette igjen etter sommeren. MEN FØRST; sommerferie såklart! Startet sommerferien med et brak, og tok igår på meg med de nye rosa hanskene mine fra FighterSport. Siden jeg ikke kan sparke på grunn av skade har jeg funnet gleden av å bokse noe som er skikkelig gøy! Etter jeg pakket ned hanskene i går  var det  duket for sommerfest med kulkom noe som såklart kommer på bloggen senere :)


  Boksehansker - FighterSport // Treningstopp - MXDC // Tights - Nike

   

 • 0

  Norgescup

  I dag har jeg endelig vært på stevne igjen med den flotte gjengen på Tveita. Denne gangen var jeg kun coach, men storkoste meg likevel med disse herlige utøverne. Var også i godt selskap som coach med flinke Erhan, Jelena, Frida, Reso, Gunnar og Remi. Etter en lang dag i hallen kunne vi til slutt juble for 17 gull, 2 sølv og 3 bronse før vi satte snuten hjemover fra NC 1. Kjempestolt av alle sammen! • 2

  Du grønne glitrende..

  Da var vi kommet til siste søndagen i advent, og hos oss har juletreet endelig tatt plass i stua. Pynting av juletreet skjer derimot på lillejulaften, noe som har alltid vært tradisjon i min familie. Men det er ikke bare juletreet som er grønt i dag; til dagens trening slang jeg på meg min freshe treningstishts fra MXDC, og tok med den knalle flasken min fra fitnessguru. Man kan ikke unngå å få motivasjon av slike farger. Ha en toppers søndag videre!


 • 10

  Juletrening

  Etter en veldig koselig helg i Fredrikstad var det rett tilbake på trening. Oppkjøringen med teamet er i gang for fult, og i dag trente jeg styrke med Elise og Gunnar. Det ble en beinhard økt som allerede kjennes godt i beina. Det var derfor ekstra viktig å fylle på lagrene etter trening med en proteinbar og drikke fra fitnessguru. Valgte å ta med proteinbaren med smak av pepperkake for litt julestemning. Er vanligvis ingen fan av pepperkaker, men denne smakte litt som pepperkakedeig, og det liker jeg (guilty pleasure) Den finnes i flere smaker HER.


  Her har vi Elise i aksjon med tunge markløft. Til høyre ser dere julekoppen min med varm julete, perfekt etter trening!

 • 7

  Pink workout

  Nå er det snart klart for oppkjøring med teamet, og hovedfokuset for meg vil være å endelig bli helt bra i låret. For å bli det har bruker jeg foamrolleren min flittig.  Denne rosa foamrolleren har nemlig blitt min nye bestevenn den siste tiden. Den hjelper med å løse opp muskel knuter, og forhåpentligvis får den fart på restitusjonsprosessen. Fikk den av den snille kjæresten min. Siden den også er rosa passer den rett inn med treningsutstyret mitt, speiselt på "pink wednesday". Her har dere mine must en slik rosa onsdag: 

  Topp-MXDC // Proteinbar & treningsdagbok-Fitnessguru // Løpesko-Nike // Formroller-

  Elsker  treningsdagboken fra fitnessguru. Perfekt til å loggføre treningen og se fremgang. Kan kjøpes >her<. Nå er det også fri frakt på alle ordre på fitnessguru helt frem til 31.desember. En perfekt måte å starte det nye året.

 • 12

  Pink wednesday

  Nå har jeg lest så mye filosofi at jeg snart flyr på veggen. Men i stedet for å gjøre det tar jeg meg heller en tur på trening. Siden det er onsdag i dag kjører jeg rosa fra topp til tå, bokstavelig talt, har både rosa sokker og rosa lue fra MXDC på meg. Liker vanligvis ikke luer men denne er så deilig og lett. Ønsker alle en fin og rosa onsdag!

  Topp, tights, lue - MXDC // Shaker - Fitnessguru

 • 1

  Team Tveita


  "Talent wins games, but teamwork and intelligence wins championships." --Michael Jordan
  Medaljørene fra NM 2014 + Kristoffer og Jesper som ikke var tilstede. 

 • 4

  NM 2014

  Hei hei alle sammen! Da var sesongen over for min del, noe som viser seg å være på tide. Har lenge slitt med en stekk i hamstring og etter NM i går sa det stopp. Fremover blir derfor fokus på restituering, tøyning og annen trening slik at jeg endelig kan gå kamp for fullt igjen. Men nok om meg, Tveita gjorde en super jobb på matta i går. Det ble hele 10 av 12 mulige medaljer, og mange spennende kamper. Jeg er så stolt av å være del av en så flott klubb; som både kan være rå på matta,men samtidig høflige på utsiden. DET er hva jeg kaller et bra idrettsmiljø.


 • 1

  Actionbilder

  I Croatia Open var vi en rekke utøvere som sparket fra seg på matta, men i tillegg til mange flinke utøvere hadde vi også med oss mange flinke supportere. En av disse var Barnabas som er faren til Botond og Andor. Han hadde nemlig med seg kamera og fikk knipset en god del kule actionbilder som jeg har tenkt å dele med dere:

  Denne helgen er vi klare for nye kamper på ulike arenaer. // Foto: Barnabas

 • 3

  Croatia Open

  Da var Kroatia Open over for denne gang, og alle fra Tveita gjorde en strålende innsats. Kroatia Open er et stort stevne med mange gode utøvere, så nivået ligger høyt både for kadetter, juniorer og seniorer.  Selv fikk jeg to kamper på lørdag, og er fornøyd med noen av situasjonene i hver av disse. Både Elise og Eirin møter også hard motstand i senior-klassen, men imponerer med å gi hard motstand tilbake, noe som går igjen hos alle utøvere fra Tveita.  Nå er det bare å komme seg hjem å lade opp før sesongens siste stevne til helgen. For meg blir dette bl.a å lege låret mitt som har plaget meg en god stund, i tillegg til noen treninger med teamet.
  Foto: Elise og meeg

 • 5

  Zagreb

  Heisann sveisann! Nå er jeg og resten av tveita-gjengen godt plantet i Zagreb i Kroatia. Denne helgen er det Croatia Open som arrangeres for 20ende gang på rad. Vi er en fin gjeng som skal delta med både seniorer, juniorer og kadetter. Vi er fem stykker som går kamp i morgen inkludert meg, så det blir spennende. Ellers har vi kjøpt inn mat til hallen, slappet av på rommet og spist god middag etter at alle klarte innveiing. Alltid like deilig å være ferdig med det.

  Deilig proteinbar fra fitnessguru med smak av banan og sjokolade. Og glade jenter etter innveiing.

 • 2

  Happy halloween!

  Mens noen går "knask eller knep", drar andre drar på halloweentrening. Det er riktig nok ingen offisiell halloweentrening i dag, men tenkte å kle meg for anledningen likevell. I dag har jeg nemlig på meg en orange treningstopp, svart tights, orange strikk i håret og klementimer som restitusjon. Dette er verken reklame for klementiner eller treningstøy; det er reen barnlighet, hehe. Happy halloween, dere!

 • 8

  Ny treningsmotivasjon

  Nå som høsten og mørketiden har kommet er det viktig å sprite opp treningen med litt ekstra flotte farger. Endelig er jeg eier av den stilige neongrønne tighsten fra MXDC som jeg lenge har siklet etter. Den matcher også til shakeren min fra fitnessguru og joggeskoene mine fra Nike, så nå er det bare å komme seg på trening. 

  Treningstøy - MXDC //  Løpesko - Nike // Skolisser - Gsport // Sportbar & shaker - Fitnessguru

  Denne herlige protein baren er fra fitnessguru og smaker deliciouuus! Kan kjøpes HER til kun 19kr.

 • 4

  Fresh morgenøkt

  På grunn av stevne og treningsleir har det ikke blitt så mye styrke på bein de siste ukene. Der var derfor deilig å kjøre litt bein på morgenøkten i går. Har egentlig armøkt på onsdager, men måtte legge inn noen lette knebøy og øvelser for låret også. Fikk såklart litt ekstra energi av å trene i freshe klær fra mxdc og drikke oneamino fra fitnessguru.

 • 10

  Serbia Open

  Så var Serbia Open over for denne gang. Det ble ingen medaljer på Team Tveita i helgen, men det var fortsatt mange gode prestasjoner. Dessverre fikk mange av oss oppleve hvordan dommere kan være urettferdig gang på gang, det er synd! Uansett var det gøy å være tilbake på matta igjen etter et halv år. Liker hvordan man får sommerfugler i magen samtidig som man blir så utrolig skjerpet før kamp.

  Selv fikk jeg gått to kamper i går. I min første kamp møter jeg en jente fra Finnland. Jeg holder meg til gameplanen og vinner 14-0 etter to runder. I min andre kamp møter jeg Bat-El fra Israel som jeg har gått et par ganger mot før. Hun er en utrolig sterk og erfaren utøver, og denne gangen var hun også bedre enn meg. Likevell mener jeg at dommeren ga meg alt for mange advarsler for å holde. Tror jeg aldri har fått så mange advarsler for å gjøre noe jeg faktisk ikke gjorde. Men men.. Hun hadde vunnet uansett, det er bare denne oppførelsen fra både dommere og utøvere som irriterer meg.


  Jeg og Frida kjøpte oss en liten rosa hjelm. Søt, ikke sant? :)

 • 6

  Weigh-in

  Det er så ubeskrivelig deilig å være ferdig med innveiing. Alle klarte vekta, så nå skal vi slappe av før det blir mat, mmm, får vann i munnen bare ved å skrive det. Etter innveiingen ble det såklart masse vann og en onewhey sportsbar fra fitnessguru. Denne var med smak av appelsin og gjorde susen.. Yum!

 • 2

  Matchdag og Geysir

  Det ble mange gode treninger med Team Nordic denne helgen. Både treningene på fredag og lørdag besto først og fremst av teknikk og taktikk. Her fikk vi prøvd oss på noen nye øvelser hvor hodet måtte være på plass. På søndag var det som vanlig duket for matchkamper hvor alle fikk gå noen kamper hver med poeng og dommere. Selv fikk jeg gått to gode kamper hvor jeg klarte å fokusere på de tingene vi har trent på den siste tiden. Veldig fornøyd med helgens camp!
  Etter kampene på søndag dro vi inn for å se på Geysir noe som var en ny og morsom opplevelse for oss alle.   //Bildene er lånt av Elise, Gunnar og Team Nordic

 • 6

  Island

  God morgen! Nå sitter vi på flyplassen og er snart klare for å dra videre til Island. Denne helgen arrangeres det Team Nordic camp av våre islandske venner hvor vi skal sparke og ha det gøy i helgen. Usikker på om jeg har nett der, men kamera er ihvertfall med på tur. Så det blir bilder. Bloggeees!!

 • 6

  En produktiv regndag

  Startet denne regnfulle dagen med en bra morgenøkt med sterke Elise. Vi kjørte først styrke på armer før vi avsluttet med noen intervaller på mølla. En slitsom men bra økt. Fikk også prøvd ut oneamino med pæresmak fra fitnessguru på trening, og den smakte veldig godt. Gleder meg til å prøve ut de andre smakene også.

  Etter trening gikk turen til Olympiatoppen med låret mitt. Siden det dessverre ble litt verre etter sparringen i går blir det hviledag i dag med masse lesing og lekser noe som også trengs. Har bl.a prøve i morgen hvor pensum er en hel bok!! Puh.. Får bare prøve å være produktiv resten av dagen også.

 • 2

  Kampsportgym

  Du vet du trener på et kampsportgym når du finner tannbeskyttere i "brusautomaten". Dette gjorde nemlig jeg etter trening på Mudo Gym i dagtidlig. Det er riktig nok mer en proteinautomat enn en brusautomat, men ble likevel overasket. Da snakker vi kampsport liksom! Anbefaler alle som har en liten fighter i magen å starte på Mudo Gym. Jeg trener først og fremst på Tveita som ligger i Tvetenveien 162. Her er det flotte muligheter til å trene styrke og kondisjon, i tillegg tilbys det gruppetimer i både Taekwondo og Kickboxing. Ta en tur innom!!

  Dagens treningsantrekk ble neongult // Treningstøy - MXDC // Sekk - Adidas 

  Dere kan også ta en nærmere titt på gymmet: >HER< 

 • 6

  Tutti Frutti

  Det er vel ingen hemmelighet at jeg elsker farger, spesielt på treningstøyet mitt. I går spritet jeg opp treningsantrekket med rosa tights og neongrønn t-skjorte fra MXDC. Har kjøpt begge delene på webshopen deres, og nå venter jeg bare på at den grønne tightsen fra høstkolleksjonen skal bli tilgjengelig. Da blir det tutti frutti hele uka!

 • 2

  Poledance

  Jeg har lenge hørt rykter om hvor bra trening poledance skal være, så nå har jeg fått prøvd det selv også. Sammen med Jelena dro vi på prøvetime hos Sometimes Pole Studio. Det var en krevende og veldig morsom time med både dansing, musikk og svinging i stanga. Bra trening var det hvertfall! 

 • 2

  Pink friday

  Hei hei! Bruker som regel å ha "pink wednesday", men i dag ble det jammen meg "pink friday" også. I dagtidlig møtte både jeg og Elise opp i rosa fra topp til tå for dagens styrkeøkt på Mudo Gym. Siden jeg startet på Universitetet i høst har jeg og Elise begynt å trene litt sammen noe som er veldig motiverende. En så blid jente skal man lete lenge etter! • 3

  If it doesn't challenge you

  ..It won't change you! Da var jeg nettopp ferdig med dagens første økt på Mudo Gym. Det kjentes litt tungt i dag, men det må vel til i ny og ned. Nå skal jeg få i meg litt god restitusjon før det er lesing og oppgaver som venter på meg.

   Ha en flott dag!

 • 0

  Egentrening

  Hei og hopp alle sammen! På torsdager har vi ikke fellestrening med teamet, så da er det egentrening som står på tapetet. Bruker å løpe 40 min før jeg avslutter med tøying på gressplenen. Om jeg i tillegg har litt ekstra energi kjører jeg på med litt spark i luften. Dette gjør jeg helt til noen kommer gående fordi.. da stopper jeg fort.  Topp-MXDC // Tights-Craft // Pulsklokke-Garmin // Løpesko-Nike

  HA EN FLOTT DAG!

 • 2

  Eksplosiv styrke

  Ny uke, nye muligheter og nytt styrkeprogram... Nå begynner konkurransesesongen endelig å nærme seg, noe som også betyr endringer i styrkeplanen. Fra og med i dag kjører vi eksplosiv styrke med step-up, frivending osv.. Gikk gjennom øvelsene med spreke Jelena allerede på fredag og det føltes bra å komme i gang. 

  Ønsker alle en sprek uke! :)

 • 1

  Onsdagstrening

  God onsdag, dere! Håper alle har hatt en flott uke så langt. I dag ble pappa med på trening, og tok seg frihet til å ta noen bilder. Kjørte først og fremst styrke på armer i dag, men siden styrkeøkten på mandag gikk bort pga reise ble det litt bein også. Senere i dag blir det onsdagstrening med teamet noe som betyr draktdag.   Viktig å være alvorlig på trening... heh!

 • 2

  Matchday

  Bildene er fra den siste treningen på søndag hvor vi gikk matchkamper med poeng. 

 • 4

  Last day in Skellefteå

  Heisann hoppsann! Siste dagen her i Skellefteå bruker vi på å trene, spise, dra på foredrag og trene enda litt til. Dagens første trening besto av noen øvelser og ulike situasjoner før vi avsluttet med sparring. Klokken to i dag skal vi på foredrag med Elin om "The Olympic Dream" før neste trening er klokken halv fire. Her har dere noen flotte (og svette) gruppebilder; • 2

  High Performance

  God dag allihopaa! Da var vi ferdig med vår andre trening her i SooShims nye High Performance Senter i Skellefteå.  Vi er som sagt spesielt invitert til denne helgen sammen med noen av de beste fighterne fra hele Europa. Treningene består for det meste av sparring noe som er veldig gøy og utfordrende. Gårsdagens åpning av senteret var en suksess; tenker å legge ut et innlegg fra dette senere. Her får dere noen actionbilder fra dagens første trening; • 0

  Stockholm, Arlanda

  God mårrååån! I skrivende stund sitter vi på Arlanda flyplass og inntar dagens frokost. Her skal vi slappe av en times tid før vi skal fly videre til våre venner i Skellefteå. I kveld blir det trening og åpningsfest for VIP-folkene noe som blir veldig bra. I morgen er det klart for mer trening og seminar.

 • 4

  Hello september!

  Da var måneden september sparket i gang, og en ny måned med trening, studier og sosiale ting står på planen. Allerede denne helgen skal jeg til Sverige for å trene sammen med noen av europas beste taewkondo-utøvere. Det blir en bra helg med trening, foredrag og litt sosialt vil jeg tro. Vi har ihvertfall fått beskjed om å pakke ned både taekwondo-drakt og den fineste kjolen vi har. Det blir spennende! I dag har jeg trent styrke, vært hos tannlegen og handlet inn litt mat. Mamma og pappa kommer nemlig hjem fra ferie i dag så tenkte å overaske dem med noe godt. Gleder meg!

  -Treningsklær fra MXDC-

  Noen som klarer å gjette hva dagens kos blir?

 • 5

  Lilla og gult

  Heisann hoppsann! Etter min andre forelesning i filosofi i dag kriblet det i beina for å komme seg opp av stolen. Jeg tok derfor på meg noen av de fresheste klærne mine fra MXDC, og mikset gult og lilla til dagens trening. Digger den lilla tightsen min, og i årets høstkolleksjon kommer den også i neongrønn, fresht!!
  Jakke, treningstopp og tights - MXDC // Løpesko - Nike


 • 0

  Matchdag

  Hei og hopp! I dag var det duket for matchkamper på Cro Combat Centar. Det ble som vanlig frokost kl.09 før det brakte løs. Jeg fikk gått tre kamper i dag noe som føltes både bra og litt rart. Holdt meg for det meste til det gamle i min første kamp, mens jeg turte å prøve ut litt nytt i min andre. Morsomt å få til ting man har trent på også. Alt i alt gjorde Tveita en veldig god jobb. Etter kampene fullførte vi nok en styrkeøkt på bein, så nå venter bare middagen i kveld før det blir partyy!! Blir spennende å se om noen som har nok energi til å danse i kveld, hmm?


  Peace out fra internetthjørnet.

 • 4

  Løp for livet

  Hei igjen kjære venner! Vi hadde som sagt en deilig fridag i går, så i dag var det opp kl.09 for å løpe 40min. Turen startet overaskende bra og vi klarte å holde et høyt tempo uten å hyperventilere, hoste og harke. Dette var frem til det var ca 10min igjen av turen... da ble det pluttselig tungt, varmt og veldig slitsomt for Rakiiil. Følte nesten at jeg løp for livet en liten stund. Dermed var det på tide å få i seg masse vann og saltkjeks før vi tok oss en herlig bukkert. Er det noe problem? Neeida! Nå venter en taekwondo-trening i kveld før det blir match-kamper i morgen. Det blir bra!

 • 2

  Go hard or go home

  Disse dagene kjører vi kondisjon og styrke annenhver dag. Siden vi hadde bein på søndag var det armene som skulle få kjørt seg i dag. Med benkpress, chins og en del andre øvelser ble armene gode og varme. Men det er jo som de sier; go hard or go home!!


  Tveitapower

 • 4

  Trening med teamet

  Hei hei alle sammen! I går var det tilbake til trening med teamet igjen. Da var det styrke og løping som sto på planen. På tirsdager har vi bare en økt, så i dag ble det først en liten tur på stranda for å jobbe med brunfargen. På Mudo Tveita har vi også et kjempeflott treningssenter som Jesper benyttet seg av mens jeg trente med teamet. Her er dagens lilla treningsantrekk;

  Singlet-Adidas // Sportsbh-MXDC // Shorts-Nike 

  Avslutter innlegget med to lekre spark.

 • 6

  Universitetet, here I come!

  God morgen solstråler! Nå har jeg nettopp snakket med Universitet i Oslo og har takket ja til min plass der. Jeg kom inn på førstevalget mitt som var Kultur og Kommunikasjon, og starter på skolen til høsten. Syntes det hørtes ut som et veldig interessant fag med mange muligheter, så dette blir nok veldig spennende. Men først får jeg komme meg på trening for å få ut litt energi. Sjallabais!


  Tights-MXDC // Topp-Cubus // Sko-Nike // Pulsklokke-Garmin

 • 4

  Trening på hjemmeplan

  Heisann hoppsann! Nå er jeg hjemme igjen etter en helt fantastisk tur til Spania. Har virkelig hatt det helt topp med kjæresten, venner, sol, strand, trening, mat og alt som hører til. Livet på sitt beste vil jeg si. Livet her hjemme er ikke så verst det heller. Var veldig godt å se mamma og pappa igjen, og i går startet fellestreningen i klubben. Skal trene i klubben frem til fredag da jeg skal videre på ferie til kjære Trøndelag. Det blir godt, Her har dere dagens treningsoutfit;


  Treningsklær fra MXDC

 • 1

  Trening i høyden

  Selv om vi er på ferie er det likevel viktig å trene. Siden både jeg og Jesper har med oss hver vår motivasjonsbok på stranden er dette ikke noe problem. I øverste etasje på hotellet vårt finnes det et lite treningsrom som vi fikk testet ut på tirsdag. Her kan man trygt si at man trener i høyden med nokså grei utsikt.


  Treningstoppen er fra MXDC mens varmeshortsen er fra Nike.

 • 1

  Photoshoot MXDC

  Etter treningen på onsdag ble det som sagt en liten photoshoot med Tom Hansen. Han prøvde å få frem modellen i oss noe som resulterte i en god del morsomme, fine og rare bilder. Modellbransjen neste? jau.. hehe!
  Klærne vi har på oss er MXDC fra topp til tå. Vi er så heldige å bli sponset med klær og gode tilbud.

 • 3

  Morgentrening i MXDC

  I dagtidlig møttes jeg og Frida på Mudo Gym Tveita for dagens morgenøkt. Dette var først og fremst styrke på armer men det ble også noen øvelser på bein og mage.(sommerkroppen vettu..) Dagens antrekk på oss begge var kompresjon tights i svart og t-skjorte i rød som vi har fått sponset av MXDC. Veldig behagelig tøy!


  Etter dagens morgenøkt ble det en liten "photoshoot" med Tom Hansen; disse bildene kommer senere.
 • 1

  Sommerconvention 2014

  God kveld! Nå befinner jeg meg i Fredrikstad hvor Sissel og morfaren til Jesper hører til. Hit kom vi i går og skal være resten av helgen. Men det er ikke bare jeg som befinner meg her i Fredrikstad; Denne helgen arrangeres nemlig MUDO sommerconvention 2014 i Kongstenhallen som er like i nærheten. Tok meg derfor turen innom i dag for å være med på en bra og morsom kamptime holdt av Gunnar. Jesper ble med som flink fotograf.
 • 2

  Avsluttning med kampidrett

  Helluu! I dag hadde vi avslutning med idretten vår, altså kampidrett. Startet dagen med noen runder bowling før vi dro til en liten park i nærheten. Siden det er så nydelig vær ble det både grilling, steking og litt aktiviteter før vi måtte ta farvel. Litt rart å si hadet, men møter jo nesten halve gjengen på taekwondoarenaen. Takk for tre sterke år! 

  Slenger med noen bilder fra bowlingen også:

 • 5

  HAPPY!

  Æææ!! I dag hadde jeg min siste eksamen og er teknisk sett ferdig med 13år skolegang. Det er så utrolig deilig å være ferdig nå. Føles nesten ut som et tonn har løftet seg fra skuldrene mine. Ikke nok med at eksamen gikk bra men når jeg kom hjem hadde jeg fått en sponsorpakke fra MXDC med kompresjonsklær. Tusen takk!
  ååå happy!!

 • 1

  Lagersalg på MXDC

  Heey! Nå er det forresten lagersalg igjen på MXDC!! Denne gangen er det enda mer av det flotte treningstøyet så det er bare å hive seg over godsakene. Salget er både på webshoppen >HER< og på Sandstuveien fra 21-22.juni. Mer informasjon finner dere på webshoppen.

  På webshoppen får dere bl.a denne herlige treningstightsen til kun 240kr. (Førpris: 599kr)

 • 2

  Ballett på Tveita

  På trening i går var det ballett som sto på planen. Siden taekwondo-sesongen er over blir det litt alternativt fremover noe som bare er kjempegøy. Rebekka Marie Wathle (som selv er ballettdanser) fikk den fine oppgaven i å lære oss litt ballett. Det ble både balanse, hopp, styrke, piruetter og flere krevende øvelser. De som tror at denne formen for dans er lett må bare tro om igjen. Dette stopper naturligvis ikke Team Tveita i å gjøre sitt beste.... og gjennomføre med stil.

  Team Tveita gjør ting de ikke kan.

 • 4

  Think Pink - MXDC

  Endelig er det varmt nok til å bruke mine fine halftights fra MXDC. I går dro jeg avgårde på trening med rosa treningstopp, rosa sokker og compression half tights fra MXDC. Må innrømme at denne tightsen er en favoritt blant de korte tightsene mine. Denne er tettsittende og gir veldig god bevegelighet og fleksibilitet. I tillegg gir den god støtte for muskulaturen noe som er veldig viktig for meg som sliter med en strekk bak i hamstring.  Ønsker alle en fin og sporty uke videre :)

 • 3

  Rosa og grønt

  God formiddag kjære venner! Våknet av meg selv halv 11 i dag før jeg kastet på meg treningsklærne. I dag ble det rosa og grønt som prydet den 40 min lange løpeturen. Nå har jeg tatt meg en god dusj, spist frokost på terassen og er klar for å lese videre på eksamen. Mens jeg trener og øver her i Oslo, sparker Team Tveita hardt fra seg i Østerike Open. Alle har vel vunnet første kamp nå, så krysser fingrene videre for alle sammen. Goo goo!!

  Sportsbh - MXDC // Singlet - Pierre Robert // Tights - Adidas // Headset - WESC // Pulsklokke - Garmin

 • 3

  Fighter Sport

  Hei og hopp! Før trening i dag fikk vi et hyggelig besøk av Fredrik Bjertnæs fra Fighter Sport. Han er alltid like glad og holdt en fin peptalk før han delte ut nytt utstyr til alle oss på elitelaget. Tusen takk! Deretter startet vi treningen noe som var både gøy og vondt for min del. Etter styrke- og løpetreningen i går klarer jeg så vidt å reise meg fra stolen. Husker ikke sist jeg var sååå støl. Det var uansett deilig å være tilbake på trening med teamet.

  MUDO TEAM TVEITA <3

 • 4

  Flower power

  For en herlig dag. Startet dagen med oppbyggende styrke og etter en uke på sykebenken kjenner jeg stølheten allerede. Nå skal jeg ta meg en lett løpetur i solen før jeg er tilbake på taekwondomatta i morgen. I tillegg til sol og varme har mamma prydet terrassen med masse fine blomster. Slike dager blir man i godt humør av.

  Tights&Sokker - MXDC // Topp - Nike // Headset - WESC

 • 4

  Do what you love

  ..and love what you do. Hvis du elsker det du gjør vil ingen i din vei kunne ødelegge for hva som allerede har blitt bygd opp. Samhold, humor og pågangsvilje kan ingen ta fra et så fantastisk team som Team Tveita. • 4

  Mudo Gym og Kampsport

  Nå har det åpnet et helt nytt og stilig treningssenter på Tveita. Her kan man trene allerede fra klokken 05.00 om morningen til 23:00 om kvelden. Det er med andre ord ingen grunn til å sitte hjemme i sofaen. I tillegg til styrke og kondisjonstrening tilbys også gruppetimer i både Taekwondo og Kickboxing i samme lokale. Hvis dette høres fristende ut (noe som det såklart gjør!) må du stikke innom Tvetenveien 162 eller ta kontakt på 920 89 540 for en gratis prøvetime!
 • 4

  Påsketrening

  Påskesola er fremme og en liten løpetur er på sin plass. Dagens løpeantrekk ble preget av fargene lilla og limegrønt. En kombinasjon som faktisk funker! Løpeskoene fikk jeg til bursdagen min og er kjempegode å løpe i. Nå skal jeg slappe av på sofaen før turen går til Trøndelag senere i dag. Der skal jeg tilbringe resten av påsken sammen med familien.
  Topp&Tights-MXDC // Sko-Nike // Pulsklokke-Garmin

 • 2

  Åpning av nytt gym

  God kveld! I morgen er den offisielle åpningen av det nye gymmet på Tveita som holder sted i Tvetenveien 162. Pusset og vasket sammen med en fin gjeng i dag så nå begynner det å se bra ut. Åpningen er kl.18 så kom kom!! Da jeg hadde vasket 100 en del vinduer dro jeg hjem for å spise deilig kyllingsalat made by momy før jeg dro tilbake på Tveita for kveldens taekwondoøkt.

  Så da sees vi i morgen kl.18?

 • 7

  Forever young

  Man blir aldri for gammel til å hoppe rundt i rosa tights og slå hjul på asfalten. Dette gjorde jeg nemlig før trening i går iført mine nye klær fra MXDC. Kunne ikke la være å bestille denne freshe og barnslige tightsen da jeg fant den på nettsiden. Lenge leve barnsligheten!


  Tights & Jakke - MXDC // Drikkeflaske - Victorias Secret

 • 5

  På gjensyn Nederland

  Siste dag i hallen er over og vi kan si oss fornøyde med mange gode prestasjoner. I dag var det som sagt Celina og Kristoffer sin tur til å sparke løs. Beggo to fighter bra og Kristoffer ender opp med Tveita sin fjerde medalje. Nå er det middag som står for tur før vi reiser tilbake til Oslo i morgen. På gjensyn Nederland!
    

 • 4

  Gutta krutt

  I dag imponerte virkelig disse gutta da de tok hver sin medalje i ett av de største stevnene i taekwondo; Dutch Open. Veldig fortjent! Resten av gjengen gjorde også en knalljobb. I morgen skal Celina og Kristoffer ut i ilden.

  Bronse - Sølv - Gull

  Dobbelfinale på tveita er et fint syn.

 • 2

  Nederland neste

  Da var Team Tveita samlet på flyplassen nok en gang. Denne gang går turen til Nederland og Dutch Open. Reisen består av 2 timer fly og 2 timer tog før vi gjør oss klare for innveing i kveld.

 • 0

  Jalisco

  Siste kvelden vår i Mexico trente vi sammen med Jalisco Team. Treningen startet med løping ute før vi fortsatte med sparring inne. Sparringen besto av mange runder alle mot alle, før vi avsluttet med å kjøre noen runder Norge VS Mexico. Vi fikk virkelig kjørt oss så det ble en flott avslutning på treningsleiren.

 • 2

  Hasta luego

  Holaaaa! Nå har vi gjennomført vår siste økt her i La Loma og er snart klare for å ta bussen tilbake til Guadalajara. Der skal vi trene med Jalisco Team før vi starter den lange reisen hjem i morgen. I går var vi som sagt på utflukt i Mexico. Jeg holder faktisk på med et innlegg om turen vår nå men siden bildene tar så lang tid tenkte jeg å blogge litt i mellomtiden. Da vi kom hjem fra turen ble det ca 1,5t med sparring noe som var veldig gøy og givende. Meen nå må vi løpe, hasta luego!

 • 4

  Morgenstund

  God morgen! Her i Mexico er klokken bare 08:30 og vi har allerede gjennomført vår første økt. Klokken 07:00 var vi på løpebanen klare for å gjennomføre 4x4 i det fine været. Siden vi er nesten 3000meter over havet kunne jeg virkelig kjenne at beina var tuuunge. Nå har vi dusjet, spist frokost og er klare for å se oss litt rundt her i Mexico før neste trening er kl.18 i kveld.

 • 4

  US OPEN

  God kveld! Da var andre kampdag over og en gjeng slitne jenter sitter nå på rommet. Den første ut fra Team Tveita var Vilde. Hun gikk to gode kamper i går før hun dessverre ble slått ut av en sterk kineser i kvartfinalen. I dag var vi hele fire jenter klare for kamp; meg, Frida, Salsabil og Jelena. Jeg møter Canada i første og går en relativt jevn kamp. Jeg får inn hodetreff som jeg ikke får poeng for men må bare innse at dommerne ikke alltid er helt med, slik er det jo for alle. Stillingen ender uansett 6-6 til trede runde og jeg taper til slutt på golden point (første poeng vinner).

  Både Frida og Jelena går også noen veldig gode kamper men den som imponerer meg mest i dag er Salsabil som nesten ikke har konkurert på to år. I sin andre kamp går hun jevnt mot en jente som er over ett hode høyere fra selveste korea, taekwondoens hjemplass. Veldig gøy å se. I morgen har vi ingen mens vi på lørdag har hele ni råtasser som skal sparke rumpe. Dette blir bra så følg med :)

 • 10

  Fargerik treningsøkt

  Ettersom bagasjen vår enda ikke har kommet var vi nødt til å dra på en liten shoppingrunde i dag. Vi fant den nærmeste og billigste butikken; ROSS (dress for less). Dette resulterte i noen treningstopper, deo, sokker, truser og en heftig lasvegas-tights. På dagens løpetrening fikk vi noen fine blikk for å si det sånn. Men er man i Vegas så er man i Vegas.

 • 3

  Avreise til USA

  Da er vi klare for USA med godt humør og nye teamdresser. Det blir en lang reise før vi til slutt lander i Las Vegas 21:30 i morgen. Jeg tar med både pc og kamera så det er bare å følge med på bloggen for flere oppdateringer. Det vil sansylighvis også komme oppdateringer fra teamet på den nye bloggen vår: http://teamtveita.blogg.no/

 • 1

  Nye teamdresser

  I dag var de nye teamdressene endelig på plass på Tveita. Den siste delen av treningen ble derfor brukt til å beundre våre nye plagg. På fredag skal vi ta en rekke bilder med de nye klærne så det er bare å glede seg :)


  Nesten som julaften det her

 • 6

  Swedish Open

  Denne helgen gikk som sagt Swedish Open av stabelen. Det var veldig rart og bare heie, selv om det såklart var gøy det også. Er kjempestolt av hele team tveita som gjorde en knalljobb denne helgen. Det ble mange gode og spennende kamper noe som resulterte i mange gode prestasjoner. Nå gleder jeg meg bare til USA for å konkurerre etterfulgt av en hel uke med treningsleir i Mexico. Både jeg og team tveita har mye å se fram til! • 6

  På vei til Sverige

  God morgen! Just nu sitter jeg på bussen til Sverige sammen med resten av team tveita. Denne helgen går nemlig årets første stevne av stabelen, Swedish Open. Siden jeg har vært plaget med strekk i hamstring skal jeg bare heie denne gang... Litt kjedelig men gleder meg også til å se og heie på resten av råtassene. Dessuten er det bare en uke igjen til vi drar til USA og skal konkurrere der. Wææ, Gleder meeeeg!!

  Bildene er fra Swedish Open i fjor

 • 6

  Pink wednesday

  Heisann hoppsann! På dagens morgentrening møtte både jeg og Frida opp med rosa treningstøy fra MXDC. Dette ga oss såklart litt ekstra energi for å gjennomføre styrkeprogrammet vårt. I dag kjørte vi eksplosiv styrke på armer hvor noen av øvelsene var benkpress, chins, dips og skulderpress. En fin og rosa start på dagen.
 • 17

  Løpetur med fattern

  Siden jeg sluttet tidlig på skolen i dag ble jeg med fattern på en liten løpetur iført våre freshe treningsjakker fra MXDC. Avsluttet turen med litt hopping, "skøytning" og morro. Senere i dag skal jeg også løpe med teamet før vi fortsetter treningen inne med teknikk og basis.
 • 0

  Åpen dag på Wang

  God kveld alle sammen! I morgen, tirsdag 21.januar er det åpen dag på Wang Vidregående fra kl.13:00 og helt til klokken 19:00. De forkjellige idrettene vil være på ulike rom og alle er såklart velkommen. Har skrevet litt om Wang på bloggen før men legger ut noen tidligere videoer jeg har satt sammen fra de siste tre årene jeg har gått på Wang selv. Enjoy!

  Introduksjonsvideo:


  Avsluttning på Gladiators:
   

  Treningsleir på Playitas 2012:


 • 10

  Styrketrening

  God kveld kjære lesere! Da var ukas siste trening gjennomført og jeg kan ta helgen med god samvittighet. Andre trening i dag ble taekwondo mens første ble styrke på Wang. Jeg og Frida kjørte bein i dag, og siden dette var vår siste uke med oppbyggende styrke økte vi bl.a. i knebøy. I tillegg til knebøy ble det markløft, hamstringcurl og en rekke andre fininger for beina. Nå skal jeg slappe av resten av kvelden med kjæresten før Wangballet står for tur i morgen. Gleder meg masse! Her får dere noen bilder fra dagens styrkeøkt.

  God helg alle sammen! :)

 • 4

  Kamptrening

  Her er en liten film fra gårsdagens trening filmet og satt sammen av Tom Hansen. Jeg syns resultatet ble kjempestilig så annbefaler dere å sette av 2min for å ta en titt.

 • 4

  Juletrening

  I skrivende stund sitter jeg å spiser julekake mens "Reisen til julestjernen" ruller over skjermen. Dagen i dag startet med å stikke hodet ned i julestrømpen før trening sto på planen. Til tross for pøsende regn og masse vind var vi hele 15stk på trening på selveste julaften. Treneren avsluttet med å gi oss hver vår fine blomsterbukett før vi sa god jul til hverandre. Nå skal jeg nyte resten av julaften sammen med familien.

  Ønsker dere alle en strålende jul med godt selskap, god mat og mange fine gaver!

 • 5

  Oppkjøring

  Heisann hoppsann! Nå som oppkjøringen i klubben har startet for fullt får jeg endelig brukt de fine løpejakkene mine fra MXDC. I går løp vi 40min og jeg hadde gleden av å løpe i en av mine freshe jakker. Etter løpingen ble det basistrening med medisinballer og vekter før vi tok kvelden. Om ikke lenge er det tid for dagens andre trening; teknikk og taktikk. Sjallabais!  Jakke, tights, drikkeflaske - MXDC

 • 3

  Fin start på helgen

  Hei og hopp! Da jeg kom hjem fra skolen i dag sto mamma i døråpningen med dagens nummer av Akers avis. Jeg bladde meg frem til sporten der jeg fant meg selv sparkende på høyre side, utrolig gøy! Det var en fin artikkel med fokus på årets NM og min første sesong som senior sammen med den herlige klubben min Mudo Team tveita.


 • 10

  Norgesmesterskapet 2013

  Da var nok et velykket Norgesmesterskap over for Team Tveita. Det ble som vanlig mange gode kamper og mange fine medaljer. Til sammen tok Tema Tveita hele 4 gull, 4 sølv og 1 bronse. Dette ville vi heller aldri klart uten det beste coachteamet i Norge; Salsabil, Erhan, Remi og ikke minst Gunnar som alltid er der for å trene og lære oss nye ting.

  Dette var mitt første NM som senior og etter ha å møtt Norges beste senior-jenter er jeg veldig fornøyd med resultatet. I min første kamp møter jeg Jannike Lai som er kåret til årets utøver. Det blir en jevn kamp og stillingen står 5-5 etter trede runde noe som fører til golden point, altså første poeng vinner. Denne runden blir også jevn men jeg får inn en treffer et halv sekund før hun og det er meg som blinker som vinner. Det blir mye diskusjoner om hvem som egentlig fikk det første poenget noe som ender med omkamp. Det svirrer mange tanker rundt i hodet mitt og jeg må ta meg sammen for å nullstille helt. Jeg går ut på matten igjen og får inn det første poenget nok en gang. En herlig følelse. I min neste kamp møter jeg Siv Anja. Også denne kampen blir veldig jevn og Siv Anja vinner til slutt med et poeng.

  Jeg er også uendelig takknemmelig for alle som var der og heiet og støttet meg. Jeg kommer aldri til å glemme det øyeblikket da jeg vant på golden point. Alle de herlige menneskene som sto på tribunen og ropte og klappet og smilte. Ah, for en fantasktisk følelse. Tusen takk til alle og en hver!
  Pallplasseringene:

  Vithu - Gull

  Kristoffer - Sølv

  Jelena - Gull

  Eirin - Sølv

  Frida - Gull

  Celina - Sølv

  Vilde - Gull
  Elise - Bronse

  Meg selv - Sølv


  Og til slutt noen gruppebilder:


  Bilder fra banketten kommer senere, så det er bare å glede seg.

 • 4

  Klare for NM


  I morgen tidlig går turen til Trondheim med Team Tveita. For meg er det innveiing i morgen før selve mesterskapet går av stabelen på lørdag. Med en så fin gjeng er jeg sikker på at det kommer til å bli en knall tur. Gleder meg!

 • 8

  Lilla energi fra MXDC

  Hei og hopp! Nå er det snart tid for taekwondo-trening med den herlige gjengen på Tveita. I dag er det kun èn uke til vi sitter i en fullstappa buss på vei til NM i Trondheim. Det blir mitt første NM som senior og jeg gleder meg masse allerede. Før den tid er det som sagt trening på tveita og i dag er det lilla klær fra MXDC som gir meg litt ekstra energi. Kan ikke si annet enn at jeg digger klærne deres.
  Nå som det også er høst og mørkt ute er det veldig viktig å bruke refleks. Likevell er det kanskje ikke like fristende å dra på seg den gule refleksvesten. Derfor er jeg kjempefornøyd med den sporty treningsjakken fra MXDC som både er en refleksjakke og trendy på samme tid.

  Bilde over viser hvor bra den funker i mørket. Ikke noe fare for å ikke bli sett her nei.

 • 4

  Croatia Open

  Croatia Open var årets siste internasjonale stevne for Team Nordic. Vi stilte opp med hele 40 deltakere noe som resulterte i mange gode kamper, mye bra heiing og et veldig godt samhold. Fra Team Nordic var det Botond, Eirin og Ivar som tok hver sin velfortjente medalje. Jeg vil også si meg fornøyd med min egen prestasjon i dette stevne. I min første kamp møter jeg Italia. Jeg får til spark jeg aldri har gjort i kamp før og kampen stoppes etter to runder når stillingen er 15-1 til meg. I min neste kamp møter jeg europamesteren Bat-El Gatterer som jeg for knapt en måned siden tapte for i Israel. Denne gangen går det betydelig bedre. Jeg holder meg til planen og taper kampen med kun to poeng. Etter alle kampene avsluttet vi turen med en deilig middag sammen med hele det herlige teamet. • 22

  Sponset av MXDC

  I skrivende stund sitter jeg i stua og smiler fra øre til øre; jeg har nemlig fått meg sponsor!! Og ikke hvilken som helst sponsor heller men selveste MXDC. Etter å ha snakket med MXDC ville de gjerne sponse meg med sportutstyr og i dag fikk jeg allerede bli med på lageret for å plukke ut mange godsaker. Da jeg kom dit føltes det nesten som å være i himmelen med så mange nydelige farger og passformer. Jeg kom hjem med en hel kasse med fantastiske sportsklær. Det kribler i beina etter å få brukt dem på trening. Tusen takk MXDC!  Sjekk ut websiden dems HER

 • 6

  Serbia Open

  Hei hei! Da var jeg hjemme igjen etter nok et internasjonalt stevne. Denne gangen var det Serbia Open som sto for tur. Med over 20 utøvere fra Team Nordic kom vi hjem med 7 medaljer og mange gode prestasjoner. Caroline, Botond og Thea tok gull, Vithu tok sølv mens Eirin, Frida og Samuel tok hver sin bronsemedalje. Selv har jeg heller aldri vært så nær en pallplassering i senior.

  I min første kamp møter jeg Østerike. Kroppen føles fin og ting går som de skal. Deilig å kjenne at man får til ting man har trent på. Etter to runder er stillingen 20-1 til meg og kampen stoppes pga 12-poengregelen. Kvartfinalen går senere på dagen. Her møter jeg Kroatia. Kampen starter litt tregt og jeg ligger under 6-2 etter første runde. Jeg henter meg inn igjen og utgjevner til 11-11. Når det kun er ti sekunder igjen av kampen sniker hun foten inn i vesten min og stillingen ender til slutt 12-11 til hun. Kan ikke si annet enn at jeg ble utrolig skuffet og lei meg. Ekstra kjipt er det når man er så nær, men men.. Nå er det bare å trene videre. Heldigvis kommer det flere muligheter.

  Etter to lange dager i hallen dro vi ut for å spise en bedre middag. Restauranten lå nydelig plassert ute på vannet hvor vi fikk hele tre retter å kose oss med. Takket være foreldrene til Jelena; Max og Daniela ble oppholdet i Serbia kjempebra og billig!!

  // Bildene er tatt av Farouk, Gunnar og meg selv.

 • 2

  Treningsleir i Skellefteå

  Tjenaa! Denne helgen har jeg tilbragt i Skellefteå i Sverige med resten av Team Nordic. Som vanlig ble det en kjempebra treningsleir med mye bra trening, kamper og sosiale aktiviteter. I tillegg til oss fra Team Nordic var det kommet flere topputøvere fra Nederland, Tyskland, Ukraina, Sveits og USA. Til sammen var vi rundt 80 treningsglade utøvere samlet i en og samme hall. Etter den trede og siste økten på lørdag dro vi til "Boda Borg" som er en svensk versjon av "fangene på fortet". Vi ble delt inn i lag på 4-5stk før vi måtte løse forkjellige oppgaver. Laget mitt "bamsemums" havnet på topp10 noe som er en klar forbedring fra forrige gang. Gleder meg allerede til neste gang!

  // bildene er lånt fra den danske coachen Farooq.

 • 6

  Israel Open

  Hei og hopp! Da var vi på vei hjem til Norge med mange nye erfaringer. Har valgt å dele dette innlegget i to deler. Et om selve stevnet og et om hva vi opplevde utenfor matta. Siden neste fly ikke går før sent i kveld skriver jeg første innlegg om stevne allerede nå.

  Vanligvis går alle åpne stevner både på lørdag og søndag men siden lørdag er helligdag i Israel gikk alle kampene i går. Spente og klare for kamp var vi i hallen allerede klokken 07:00. Først ut var Jelena som for første gang går senior. Etter å ha gått tre gode kamper klatrer hun seg helt opp til en velfortjent bronseplassering. Frida går også senior for første gang. Hun går to gode kamper men taper desverre kvarten knepent.

  Så er det min tur. Jeg får walkover i første kamp og møter hjemmefavoritten Bat-El Gatterer fra Israel som også er europamester i denne vektklassen. Første runde går fint men etterhvert blir det tydelig hvem som er sterkest og hun går seirende ut av matta. Sine neste kamper vinner hun også på styrken sin og ender til slutt opp som gullvinneren i -57. Selv om det såklart er surt å tape får jeg bare ta dette som en god erfaring. Kampen er filmet og jeg er klar for å analysere og trene enda mer på det som trengs å trenes på. Det passer derfor ekstra bra at det allerede til helgen er samling med Team Nordic i Sverige. Det blir en helg med masse bra trening og godt samhold.

  Del to fra Israel kommer i morgen så det er bare å glede seg!

 • 5

  Klar for Israel

  Da var den siste taewkondo-økta før Israel gjennomført og nå gleder jeg meg masse til avreise i morgen. Selve stevne går ikke av stabelen før på søndag så satser på at vi får tid til å se Israel også, ikke bare hallen. Vi er tre jenter som drar nedover for å konkurere i senior til helgen og i min klasse er det 15stykker. Med andre ord kommer det til å bli en spennende helg.

  For å vite at kroppen var helt i orden før reisen var jeg på Olympiatoppen for å sjekke den vondte ryggen min i går. Der ble jeg knekt opp og fant ut at jeg hadde korte hofteleddsbøyere. Heldighvis kan dette tøyes så da er det bare å tøye i vei. Fikk også en fancy teip på ryggen hvor det gjør ekstra vondt. Satser på at denne H-en hjelper.


  Jeg har såklart kjøpt inn alt som trengs for å klare meg til helgen også; maxim og forebygging mot alt av lopper og innsekter, hehe!

 • 5

  Krka og styrketrening

  Hallo kjære lesere! Nå tenker jeg dere har ventet lenge på de berømte bildene fra Kroatia, og endelig har jeg de klare for bloggen. Starter med å legge ut fra da vi var i Krka. Som jeg har nevnt tidligere er Krka en nasjonalpark med nydelige fossefall og masse sol. Turen til Krka gikk ut på å spise, bade og slappe av i solen før vi tok båten tilbake til Skradin.  Tilbake i Skradin ventet styrketrening på bein. Det ble knebøy, markløft, strakmark og en rekke andre øvelser som gjorde at vi kjente det godt i beina dagen etterpå. Uansett gøy at vi alle sammen klarer å øke hver uke nå.


  Neste innlegg blir om Solaris (OBS: maaasse badebilder)..

 • 7

  Trening på Stange

  I tillegg til at Stange er et yppelig sted å plukke bær og slappe av er også omgivelsene perfekte til å løpe i. Det var derfor en fryd å ta på seg løpeskoene å løpe langs de endeløse kornåkerene. Det ble både intervaller og tøying i buksene disse dagene. Kjøpte meg også en mobilholder til å ha på armen på Europris i går. Kun 20kr!! • 5

  Sommertrening

  Etter en hel uke med godsaker og null trening var det på tide å få kroppen litt i gang igjen. Så da pappa pakket treningsbaggen bestemte jeg meg for å henge meg på. Treningen i dag besto av sykling, benkpress, knebøy og litt boksing på sekk.  Var også på en liten trimtur med mamma i går hvor vi gikk raskt i det fine været. Spreke foreldre, altså!

 • 6

  Oslo Gladiators

  Hola amigos! Som sagt hadde vi avsluttning med Wang på "Oslo Gladiators" i dag. Vi ble delt inn i to lag før vi fyrte løs på de forkjellige øvelsene. Ikke alle øvelsene gikk like bra men overaskende nok klarte jeg å holde meg på "oksa" i hele 53 sek!! Alt i alt var det også laget mitt som gikk seirende ut så må si meg ganske fornøyd. Vinnerlaget besto av meg, Jelena, Tina, Kaia, Hege, Jon og Eirik. • 5

  Kvartfinale i Østerrike

  Da var sesongens siste stevne over. Til sammen klarte "Team Nordic" å hente med seg ett gull og 6 bronse hjem. Frida og Jelena tok hver sin velfortjente bronse etter å ha gått tre gode kamper. Selv fikk jeg ingen medalje men er likevell fornøyd med å ha nådd målet mitt for dette stevnet, nemlig å komme meg til en kvartfinale i senior-klassen.

  Jeg var den første ut i ilden på søndag. I min første kamp møter jeg en jente fra Polen og stillingen ender til slutt 5-2 til meg. Neste kamp ligger tett på. Jeg møter en kroater og vi er ganske gjevne hele kampen. Stillingen ender med 8-8 noe som fører til "golden point". Her blir det ikke satt noen poeng og jeg vinner til slutt på dommeravgjørelse. Utrolig deilig når dommeren løftet armen mot meg. I kvartfinalen møter jeg en tysker. Beina føltes tunge og jeg slapper av litt for mye i klinsj. Dette straffer seg såklart og kampen ender 7-3 til Tyskland. Uansett vil jeg si meg fornøyd etter tre kamper og min første sesong som senior. Senere på søndag ble det såklart middag med hele teamet.

  Nå gjenstår bare èn eksamen før det blir en lang og god sommerferie etterfulgt av en ny sesong og ett nytt skoleår.

 • 9

  Avreise til Østerike

  Nå er det ikke lenge til avreise sammen med resten av "Team Nordic" til Østerike. "Austrian Open" er som sagt siste stevne før ferien, så nå er det bare å gi alt man har. Vi er hele 43 deltakere fra "Team Nordic" noe som vil si en rekke gode kamper. Gleder meg masse til å se kamper, heie og ikke minst gå selv. Usikker på om vi har nett der vi skal sove. Hvis ikke blir det oppdateringer på mandag. I mellomtiden kan dere sjekke ut bloggen til den flinke kjæresten min HER. Han blogger ikke så ofte men av og til om rørlegging og andre fancy ting.

 • 5

  Trening og bær

  Nå er jeg straks klar for å hoppe i senga etter nok en bra trening på Tveita. Dagens trening besto av en time i trappa før det ble teknikk og litt "showspark" på puter. Kjenner at jeg gleder meg til å komme meg ut på matta igjen i Østerisk neste helg. Det blir sesongens siste stevne og vi deltar med hele 45stk fra Team Nordic. Det blir bra!

  Svette meg etter trening og dagens dessert: friske bær og vaniljekesam. mmm..!

 • 10

  Påskecamp

  Etter en veldig lang hjemreise er jeg hjemme igjen etter nok en velykket camp med Team Nordic. På selveste påskeaften hadde vi tre økter med taktikk og teknikk før det ble biljard på kvelden. Som jeg har nevnt tidligere er ikke biljard min sterkeste side, men gøy er det likevell. Vi avsluttet campen som vanlig med matchkamper. Jeg fikk gått to kamper hvor jeg vant en og tapte en. Alt i alt er jeg utrolig fornøyd med helgen bortsett fra at hjemreisen ikke ble like koselig. Kom hjem nessten to kilo lettere etter å ha vært uttalige ganger på do og kastet opp på veien. Får bare håpe på at jeg blir frisk og kan nyte siste dagen av påskeferien.


  // Alle bildene er lånt fra facebooksiden til Team Heimdal som arrangerte påskecampen.

 • 2

  Dutch open 2013

  Da var Dutch Open over for denne gang. Skulle såklart ha ønsket at jeg ikke ble syk rett før stevnet men slike ting er det desverre lite å gjøre med. I min første kamp møter jeg en eksplosiv utøver fra Kazakstan. Hun er rask og får bl.a inn en hodetreffer jeg skulle klart å blokkere. Uansett ender stillingen 12-12 noe som fører til golden point. Altså første poeng vinner. Jeg er først ute men blir desverre litt for svak og taper dermed på golden point. Veldig surt å tape på den måten men får bare ta med meg erfaringen og satse på at jeg i neste stevnet er frisk og rask. Ellers ble det mange gode kamper. den som gjorde det aller best og tok med seg sølvet hjem var Jelena. Hoeeera!!


  I dag var vi i hallen ca klokken 09 for å se kamper og heie. Da klokken nærmet seg fire dro vi på hotellrommet før det ble deilig mat på en italiensk restaurant i byen. Nå ligger vi jentene langflate på rommet og er klare for hjemreise i morgen klokken 07:30.

 • 7

  Avreise med nesespray

  God morgen! Da var det på tide med avreise og formen er fortsatt ikke bra. Ikke så mye å gjøre så får bare gjøre det beste ut av det. Nesesprayen og halspastillene blir derfor mine viktigste supportere denne gangen. Kvelden i går besto av mye tedrikking, lekser og pakking.


  Denne helgen er vi seks utøvere som skal konkurere i Dutch Open. Tre gutter og tre jenter. De tre jentene som drar oppover er meg, Jelena og Frida. Håper bare på at formen blir ett hakk bedre til konkuransedagen så blir det bra. Oppdateringer kommer såklart. Girl Power!!

 • 7

  Ikke til å skryte av

  Immunforsvaret mitt er virkelig ikke til å skryte av for tiden. Nå sitter jeg her forran pc-en med rød nese, feber og vondt i hodet. Våknet opp i dag med tett nese og hodepine men bestemte meg for å komme meg på skolen likevell. Håpet på at formen ble bedre utover dagen noe den desverre ikke ble. Det passer også ekstra dårlig å bli syk nå som det er stevne i Holland til helgen. Typpsik meg! Men det er fortsatt to dager igjen til avreise så får håpe på det beste. Nå gjør jeg alt for å komme meg tilbake til normalformen ved å proppe i meg halspastiller og nesespray. Legger til noen bilder fra de siste treningene. Jelena på bildet under har forresten skaffet seg blogg. Les den HER!!

 • 2

  Mas taekwondo

  Nå som jeg er tilbake til hverdagen her i Oslo er det ikke så mye spennende å blogge om for å være ærlig. Trening, skole, spise, sove, trening.. Og sånn går no dagan! Jeg har likevell tenkt å legge ut noen bilder som mamsi har mast om hele uken. Her får dere derfor noen gruppebilder fra La Loma mens jeg finner på noe mere spennende å blogge om til neste gang.  


 • 5

  Back to Guadalajara

  Da var vi tilbake på luksushotellet her i Guadalajara etter tre fine dager i La Loma. I går hadde vi to økter. Første økt var løping mens andre var matchkamper. Jeg fikk gått èn kamp mot mexico, noe som gikk veldig bra. Det ble også mange andre bra kamper før det var lunsj og soling ved bassengkanten. I dag er det styrke og taekwondo som står på planen. Første økt starter om ca en time før det er taewkondotrening med mexicanerne i kveld. Hasta luego!


 • 5

  Kampsport danser ballet

  På trening på Wang i dag var det ballet som sto på planen. Vi lærte oss først noen grunnøvelser(?) før vi gikk sammen fem og fem. Dermed skulle vi lære oss en koregrafi som vi skulle vise forran alle sammen. Og når selveste kampsport skal danse ballet blir det såklart dokumentert. Her har dere filmen av stjernegruppa: Meg, Frida, Inger-Line, Tina og Hege. (skru på lyden høyt)

  ikke dårlig, huh? :)

 • 7

  Senior i Trelleborg Open

  Denne helgen var det som sagt stevne i Sverige. Mudo Tveita hadde med seg hele 46 forventningsfulle utøvere og supportere som dro samla neddover i buss med godt humør og klare for kamp. For meg var dette også min debut som senior i klassen -57. Det var derfor litt ekstra sommerfugler i magen før jeg sto på matta på lørdag. I første kamp møtte jeg en svenske. Jeg følte meg ganske tung i beina men etter to hodetreff fra min side endte kampen til slutt med sifrene 6-2 til meg. Det ble lang ventetid mellom kampene og kvartfinalen gikk ikke før sent på dagen. Her møtte jeg en jente fra Polen som bl.a var flink til å blokkere hodet. Beina føltes ikke like tunge men stillingen ble til slutt 3-1 til Polen. Jeg er uansett veldig fornøyd med mitt første stevne som senior, og det klør allerede i beina for reisen videre.

  Såklart var det ikke bare jeg som sto på matta denne helgen. Vi hadde noen fantastiske prestasjoner både på lørdag og søndag, og det ble en haug med spennende kamper. Vi tok til sammen 9 medaljer; 3 gull, 2 sølv og 4 bronse.
  Etter kampene ble det god mat med en fantastisk gjeng. Pappa som dere ser på bildet under ble også med på turen denne gangen. Det var gøy å ha han med, spessielt når det var mitt første senior-stevne. Mamma og Pappa er jo mine største sponsorer så det skal jo bare mangle, hehe!

  Alle bildene er hentet fra facebook-siden til Mudo Tveita. Lik oss og følg med på våre oppdateringer "HER"

 • 17

  Train insane

  ..or remain the same. På trening i går var en venn av familien på trening for å se på. Selv har han tatt to OL-sølv på skøyter så det står det virkelig respekt av. I tillegg til å være god på skøyter er han også god bak kameraet. Det ble derfor tatt noen blinkskudd fra treningen på Tveita.   Foto: Kay Stenshjemmet

 • 4

  Åpen dag

  I dag er det åpen dag på Wang Vidregående helt til klokken syv i kveld. Jeg skal være der fra ca klokken fem så det er bare å ta turen innom. På grunn av åpen dag sluttet vi derfor halv tolv på skolen i dag. Jeg, Kaia og Inger tok oss derfor en liten shoppingtur på Oslo City før det ble lunsj/middag på kinaresturant, nomnom!

 • 1

  Treningsamling i Skellefteå

  På torsdag dro vi en liten gjeng fra Tveita nedover til Sverige, nærmere sagt Skellefteå. Der ble årets første Team Nordic samling holdt. Denne gangen var det også utøvere fra Finland og Island med på campen. Vi var til sammen rundt 60 utøvere fra Sverige, Norge, Danmark, Finland og Island. Det ble holdt mange bra og lærerike treninger; to på fredag, tre på lørdag og matcher på søndagen. På søndagen var det mange gode og spennende kamper. Siden jeg er senior i år gikk jeg to seniorkamper. Kampene gikk veldig bra og det endte med seier i begge. Andre kampen var den tøffeste hvor jeg lå under til siste runde. Men etter meget bra coaching fra Eirin og litt justeringer endte kampen til slutt 6-8 til meg.


  Bildene er hentet fra Team-Nordic sin facebookside.

 • 5

  Las Playitas 2012 - Video

 • 8

  Las Playitas

  Årets treningsleir på Fuerteventura var minst like bra som i fjor. Solen sto på himmelen omtrent hele tiden, treningene gikk som de skulle og det sosiale var det ingenting å klage på. Jeg og Inger-Line sang til og med karaoke TO ganger, først "mamma mia" deretter "It's raining man". Skal vurdere om jeg legger ut en liten videosnutt senere. I tillegg til mye trening, sol og sang ble det også minigolf, salsa og stein-saks-papir. Og hva er vel en treningsleir uten noen uskyldinge rampestreker? hehe!

  flere bilder kommer på facebook senere...
  WANGSTERS

 • 4

  Reiser til varmere strøk

  Nå er endelig alt pakket og klart til i morgen. Er så dårlig til å pakke i god tid, men håper jeg har fått med meg alt. I morgen drar jeg på treningsleir med Wang Kampidrett. Turen går til Playitas på Gran Canaria. Gleder meg til utrolig mye til alt sammen! Vi blir borte i en uke så da blir det ingen blogging, men kameraet blir med så det er bare å glede seg til jeg er tilbake. Ciao! 

 • 8

  Norges beste klubb, nok en gang

  Da var nok ett velykket NM over, og denne gangen gikk det også veien for meg. Vi ble hele 8 norgesmestere, 8 sølvvinnere og 3 bronsevinnere. Frida og John ble også kåret til beste utøver i hver sin kategori mens Gunnar ble kåret til beste coach. Dette gjorde igjen at vi ble kåret til norges beste klubb, nok en gang. Jeg kan ikke si meg noe annet enn enig. Dette teamet er helt fantastisk og jeg gleder meg til en ny sesong. NM var også mitt aller siste stevne som junior-utøver, så nå er jeg klar for å jobbe meg oppover som senior :)
  Etter premieutdelingen dro vi rett for å spise. Der tok pappa noen kvalitetsbilder med sin Nokia: • 6

  Croatia open og Charter Svein

  I Kroatia bodde vi i en liten hytte på et sted som vist nok skulle være ett av de fineste på balkan. Mesteparten av tiden ble uansett tilbragt i hallen som lå ca en halvtimes tid unna der vi sov. Vi var i hallen fra ca ni på morgenen til ni på kvelden både lørdag og søndag, men mange gode kamper gjorde at vi holdt liv i oss. Team Nordic tok til sammen 6 medajler hvor tre av dem var fra oss. Resten gjorde også en knall jobb!

  En annen ting som er verdt å nevne var at vi møtte selveste "Charter Svein" på flyet til Kroatia, og såklart ble det bilde til bloggen, haha! :)

  "jeg er kongen av mallorca. Ole ole ole"

 • 4

  Oppvisning på Tveita-senteret

  Om dere ikke var på tveita-senteret i dag bør dere angre dere, for der hadde nemlig vi i Mudo Tveita hele to oppvisninger. Det ble teknikker, kickboxing, spark på puter og noen kule kamper på slutten. Det ble også delt ut medaljer til de som klarte å brekke plater fra publikum. Takket være papsi ble det også tatt noen bilder. Håper dere liker dem. Ellers får dere ha en strålende lørdag videre!

  Og til slutt det fineste bilde av dem alle, haha, happy girls!

 • 8

  SERBIA och BERLIN

  God dag alle mine tusen lesere der ute! Tenker dere har savnet meg, men nå er jeg hjemme igjen etter en helg i Serbia og delvis i Berlin. I helgen deltok som sagt Team Nordic i Serbia Open. Det ble et meget velykket mesterskap for Team Nordic denne gangen med en haug med gode prestasjoner. Vi fikk også tildelt to store pokaler så bedre blir det vel ikke. Selv vant jeg første og tapte kvarten. Litt kjipt, men følte jeg fikk til det som var hovedmålet mitt denne gangen; nemlig å være litt mer "bitch" på matta.   Grunnen til at vi også havnet i Berlin var fordi vi skulle mellomlande der, og fra vi landet i Berlin til neste flyet til Oslo gikk var det hele 10timer. Vi valgte derfor å dra ned til byen. Der spiste vi, var på starbucks (et must) og dro til slutt på kino hvor vi så filmen Ted, hahaha, har aldri sett en så merkelig film. Tiden gikk hvertfall fort og pluttselig var det boarding. Deilig å være hjemme igjen!


 • 6

  Just do it!  Alle bildene er tatt av Vegard Landsem på Team Nordic samlingenen som var.

 • 3

  Team Nordic Samling

  I helgen har det vært Team Nordic samling i Oslo. Det ble masse bra trening, biljard og mange gode match-kamper. På lørdagen ble det tre økter før vi dro ut for å spille biljard. Vi var delt inn i lag og mitt lag tapte tre ganger på rad, heheh! Biljard er nok ikke helt min greie. Etter en spennende finale mellom gutta og "jenta" hvor guttene så vidt vant, dro vi tilbake til hallen for å spise. Der ble det god mat etter en lang dag.

  Dagen besto kun av match-kamper på fire forkjellige matter. Det var høyt niva på alle sammen og det ble mange spennende kamper. Selv vant jeg en og tapte to, så da er det bare å trene videre. Nå er det HØSTFERIE!! Kos dere, alle sammen, så blogges vi om ikke så lenge! :)

 • 7

  Wonderful Copenhagen 2012

  Da var man hjemme igjen etter en velykket helg i København. Fredagen besto for det meste av mye kjøring, innveing og mat før det ble tidlig til sengs. Selv måtte jeg ligge på madrass og ikke i seng denne helgen. Rommet var nemlig ikke det største jeg har ligget på, men hva gjør vel det når man har så fine romkamerater som Lise og Frida? 


  På lørdag var det tid for konkuranse. Jeg gikk min første kamp nok så tidlig mot en danske. Kampen vant jeg til slutt med sifrene 10-4, noe jeg er veldig fornøyd med. De to neste kampene gikk også greit, og jeg endte til slutt opp med sølv etter å ha tapt finalen med 2 poeng. Jeg er alt i alt fornøyd med helgen og gleder meg til å trene enda mer mot neste stevne. Alle gjorde uansett en strålende jobb. Spessielt Frida og John som tok hver sin gullmedalsje i senior!! Klubben tok til slutt 4 gull, 3 sølv og 2 bronse noe som gjorde oss til den 2 beste klubben.


  Etter alle var nydusjet og klare etter en lang dag i hallen var det på tide med litt god mat. Denne gang ble det buffet på kinaresturant. Blir ikke mye bedre enn det, nei! Deretter ble det en god natt søvn før 7 timer i minibuss ventet dagen etter. Heldighvis gikk turen greit, så nå sitter jeg her; sliten, fornøyd og småsulten. Kjenner det blir tidlig kveld på meg i dag. SMÆSK! 

 • 2

  Myke jenter

  Siden du maste på at jeg måtte blogge i går dedikerer jeg dette innlegg til deg, Frida. Syns hun fortjener det siden hun har blitt så myk.

  Jeg har også blitt litt mykere. Takket være mye tøying på tveita er jeg nå helt nede, wihuu!

  I morgen drar vi til København med minibuss før det blir innveiing på kvelden. På lørdag er det mesterskap. Det blir bra. Bloggæææs!

 • 14

  Træning

  i dag har jeg lært at jeg ikke skal løpe 4km FØR jeg løper intervaller når jeg må løpe de 4km tilbake ETTER intervallene. Puh..deilig å være hjemme igjen hos min gode venn sjokolade nå, tehe! :) Enda godt vi lærer hver dag.


  Hva skjer der'a?

 • 16

  Workout

  Selv om det er ferie er det såklart viktig å holde kroppen i gang, ikke bare for å beholde bikiniformen men også for å være klar for ny sesong til høsten. Jeg tok meg derfor en liten treningsøkt omtrent hver dag mens vi var i Rhodos, noe som var både deilig og HOT!!  Flere som trener i ferien? :))

 • 6

  Stretching

  God morgen! Startet dagen i dag med litt stretching på lekeplassen, noe som egentlig bare var en unskyldning for å være på lekeplassen en stund, hihihi, lenge leve barnsligheten. Nå skal jeg spise frokost før jeg tar turen innover til hippe Oslo igjen. Ha en fin dag!

 • 0

  Wang gladiators

 • 4

  Oslo Gladiators

  Årets siste trening på Wang endte på Oslo Gladiators. Vi ble delt inn i to lag før vi gjorde forkjellige rare og morsomme øvelser. Det ble blandt annet sumobryting, boksing med gigahansker, hinderløype, putekrig og rodeo!! Kan ikke akkuratt si jeg behersket alle øvelsene like bra, hadde f.eks ett av de beste/værste fallene på rodeoen, haha! men gøy var det. Skal prøve å sette sammen en film senere, så stay tuned! ;) • 4

  Boksetrening med noko attåt

  Hei allihopa! I dag hadde vi boksing på Wang med Kaia og Inger-Line. Det ble en veldig bra og morsom boksetrening med både teknikk, situasjoner og sparring. Håper virkelig vi kan ha en lignende boksetrening igjen! Etter å ha slått løs på hverandre ble det hjemmelaget muffins fra Sandra, nomme-nom! og nå har vi friii, hehe, slike dager skulle det vært flere av :)

 • 7

  Østerrike Open 2012

  Da var man hjemme igjen etter en kjempefin tur til Østerike med Team Nordic. Team Nordic er et sammarbeid mellom to norske klubber, en svensk og en dansk. Fra Team Tveita var vi 7stk som konkurerte; Eirik, Yohanna, Eirin, Jostein, Botond, Victor og meg. Alle gjorde en super jobb og Team Nordic endte til slutt opp med 3 Gull, 3 Sølv og 5 Bronse, noe som gjorde oss til den 3.beste klubben totalt. Selv røyk jeg ut i kvartfinalen, men er likevell fornøyd etter å ha vunnet 18-4 mot Israel i første kamp. Det var langt over mine forventninger til dette stevnet.


  Etter stevne var over og lagbildene var tatt, dro vi rett på hotelrommet for å dusje før det bar ned til sentrum. Der ble det deilig italiensk middag, is fra mc'ern og feiring med svenskene av et velykket stevne og en fin sesong.  • 4

  Train insane or remain the same

  På treningen i dagtidlig fikk jeg og Inger-Line svetta av oss et par kilo på spinningen nok en gang, mens bolærne Kaia og Tina trente styrke, flinke jentir! Tok noen fine bilder med mobilen bare for å vise dere hvor hardt vi trener, bare sjekk annsiktsutrykket til Kaia under, love it!

 • 5

  jr.VM i taekwondo

  Hey! Ville bare gi dere en liten oppdatering fra jr.VM i Taekwondo som har foregått i Egypt den siste uken. Fra Mudo Team Furuset & Tveita ble hele 5 av totalt 7stk tatt ut til å representrere Norge i selveste Jr.VM i Egypt; Frida, Yohanna, Eirin, Jelena og Jon. Alle gjorde en strålende jobb, og senest i dag tapte Jelena kvarten med bare 1 poeng mot Mexico. Nærmere en medalje i VM kan man vel knapt komme.. kjipt, men utrolig bra gjort å komme så langt uansett. Er veldig stolt av å være en del av en så rå klubb :))

 • 7

  Dutch Open

  I helgen var jeg i Nederland hvor jeg og Eirik konkurerte i DutchOpen. Vi landet i Amsterdam fredagmorgen før det ble innveing senere på dagen. Innveiingen gikk så vidt for min del med kun 5 gram under hva jeg kunne veie. Deretter ble det deilig mat(!!!) før det ble tidlig til sengs.

  Både jeg og Eirik gikk kamp på lørdagen. Jeg vant første kampen min på walkover og gikk dermet videre til kvartfinalen. Tapte kvarten 3-1 mot Kroatia. Det kunne såklart gått mye bedre, men er likevell fornøyd med kampen, og gleder meg allerede til neste konkuranse :) 

 • 0

  Home dear home

  Hei og hopp! Beklager for sen blogging, men har rett og slett ikke vært til stede før nå.. enten fysisk eller sykisk, hehe! Dro fra Mexico søndagmorgen og kom ikke hjem til Norge før tirsdagkveld etter uttalige mellomlandinger og forsinkelser. De siste dagene har derfor bestått av mye søvn, mat og skole. Man sier "borte bra, hjemme best", men all denne snøen og kulden gjør at jeg godt kunne vært en uke til i varme Mexico. Siste dagen i Mexico ble det også tatt masse bilder med Mexicanerne etter en kjempebra treningsleir sammen
  .

 • 3

  Stevne i Mexico

  Buenos dias! I går var vi på et mexicansk stevne som de eneste ikke-mexicanske. Vi fikk kun ha med ett par seniorer og fire juniorer med på stevne, så da ble resten av oss heiagjeng (inkl. meg). Det gikk kjempebra for alle som deltok. Litt vanskelig å få med seg hvem som fikk hva i og med at dem ikke hadde flere medaljer igjen, men det ble både gull, sølv og bronse om jeg ikke tar helt feil!


 • 0

  US open 2012

  Akkuratt nå holder jeg på å sovne, men skal prøve å få blogget litt før jeg slukner helt. Klokken 06:00 i dag vekket jeg, Eirin, Yohanna og Frida bursdagsbarnet på senga med muffins, lys og en utrolig dårlig verson av "hurra for deg". Jelena ble nemlig 16år. Senere dro vi til hallen hvor vi brukte mesteparten av tiden i dag, derfor får dere bilder fra hallen nuu.. holder som sagt på å slukne, så forteller mer om kvelden i morgen. • 7

  Åpen dag på Wang

  I dag er det åpen dag på Wang Vidregående Skole, og i den anledning tok jeg meg friheten til å sette sammen en liten filmsnutt av WANG kampidrett...tjohei! Det er åpent på Wang helt frem til klokken 19:00 i kveld, så det er fortsatt ikke forsent å ta seg turen innom :)

 • 3

  Yoga på høyt nivå

  God fredag, allihopa! I dag startet jeg dagen med yoga. Det er ikke akkuratt noe jeg gjør til daglig kan du si, men i dag ble det da slik. Vi hadde en morsom og ganske så krevene yoga-time med kampsport på NIH klokken 08:00 i dag med mange nye og morsomme stillinger. Ektra morsomt var det at jeg hadde glemt treningsbukse, slik at Yoga-timen måtte bli utført i KariTraa fra topp til tå (shit, det rimte faktisk).

  Senere fant vi ut at treneren vår, Robert, hadde bursdag i dag og at vi ikke hadde gratulert han. Derfor sendte vi han en MMS! :)

 • 5

  Norges beste klubb

  Da var NM 2011 over for denne gang. For meg gikk det ikke helt veien. Ble nok litt for tidlig etter sykdomen, så måtte stå over bronsefinalen pga helsa denne gangen. Men det ble ikke en trist dag for det, laangt ifra. Klubben vår ble kåret til Norges beste klubb i kamp med hele 10 norgesmestere, 6 sølv og 3 bronse. Eirik vant kongepokalen, Gunnar ble kåret til Norges beste coach, mens Frida ble kåret til Norges beste utøver. Frida ble også kåret til beste juniorutøver i kvinne-klassen, pluss at Jelena og Frida fikk iPod med gravert navn og blomster for sin historiske bronsemedalje i EM, wow! Jeg er så utrolig glad og stolt over å være på dette teamet, og gleder meg til å se hva tiden vil bringe! :)

 • 7

  Fullstappa buss til NM


  Hola chicas! I morgen er det NM på kongsberg, og jeg gleder meg masse. Vi drar med fullstappa buss kl.07:00(!!) i morgen så det blir nok bra, iallefall på veien hjemmover tenker jeg. Jeg har bestemt meg for å gå kamp selv om jeg ikke har vært i toppform det siste, så det kan jo bli spennende. Men nå har jeg ting som må pakkes og lades før det blir idol og tidlig til sengs. Fikk forresten den kjempefine team-drakta i går:

 • 5

  Treniiiiing!!!

  Endelig kan jeg trene igjen etter to lange uker med sykdom og treningsforbud. Vet ikke hva jeg skulle gjort om jeg ikke hadde trent til vanlig.. hadde nok blitt gal! Legen sa jeg skulle starte med rolig trening, så jeg må bare lytte til han. Får se hvordan det går på taekwondo-treningen i kveld, men satser på at det går fint og at jeg er klar for NM til helgen. Nå skal jeg ta tran og spise suppe og flatbrød for å bli frisk som en fisk, tehe!

 • 7

  Trening med mening

  Heisann! I og med at jeg nå trener fire ganger i uken på skolen, fem ganger i uken i klubben, pluss syv dager i uken med lekser (neesten syv da!) har jeg ikke så mye tid til bloggen midt i uken lenger. Jeg tror jeg derfor må døpe bloggen min om til en slags "helgeblogg" enn så lenge, hehe!

  I dag hadde vi turning på Wang, noe som var både gøy og litt skummelt. Vi stupte kråke, slo hjul og sto på henda(...prøvde iallefall). Neste gang blir det vel salto også....bra jeg ikke er turner for å si det sånn! Men nå må jeg ordne meg til tkd-trening med Mudo Team Furuset/Tveita. Gleder meg! Elsker å trene med så mange erfarne og flinke utøvere :) Håper dere får en super helg! Klem fra helgebloggeren.

 • 12

  Bildedryss fra Junior-EM • 12

  Oppdatering fra Junior-EM

  Heisann hoppsann! :)

  Først og fremst må jeg takke absolutt alle sammen som har ønsket meg lykke til og vært støttende i forkant av Junior-EM. Det betyr så mye for meg at dere aner ikke, så tusen takk for at dere har vært med på å gjort dette til en super opplevelse for meg!

  Som noen kanskje allerede vet så tapte jeg min første kamp mot Tjekkia med 4 poeng. Det var en ganske jevn kamp før hun dro ifra mot slutten. Stillingen endte til slutt med 11-7 til hun. Litt surt, men jeg henger ikke med hodet forde. Jeg gjorde mitt aller beste og fikk inn ett hodespark som jeg er ganske fornøyd med om jeg kan si det selv, hehe :))

  I dag er det ingen som går kamp, det er kun innveing for Frida, Jelena og Carl som skal gå kamp i morgen. Derfor betyr det at jeg kan steke meg i sola, bade, høre på musikk, gjøre lekser og nyte at jeg er her på fine fine Kypros.


  Jeg er da i rød vest. hehehe, kanskje på tide med en hårklipp? :)

 • 11

  Avreise til Junior-EM i Kypros


  Da var dagen endelig kommet for avreisen! Wææ.. snakkes i Kypros! :)

 • 10

  Èn uke igjen

  Nå er det bare en uke igjen til jeg drar til Junior-EM på Kypros. Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg! Ser frem til å se hallen, alle de forskjellige landende, se kamper og ikke minst gå kamp selv. Er utrolig takknemmlig for at jeg har fått lov til å trene hos både Hwa Rang Drammen og Grorud Taekwondo Klubb den siste tiden, noe som har gitt meg veldig bra tkd-trening frem til EM. I tillegg til taekwondo-trening har jeg også hatt en del egentrening, og i går tok jeg og papi oss en liten "boksetime" på gøy, tehe! :)

 • 3

  Filmsnutt fra samlingen


  Dette var altså bare en liten filmsnutt fra treningen med Raik i går da jeg var syk. Som dere kanskje ser var Sindre (gutten som starter til venstre) litt overivrig og startet rett på runde nummer to, haha. Men flinke var dem jo alle sammen! :)

 • 6

  Talentsamling i Taekwondo

  Heey! I helgen har det vært talentsamling i taekwondo på majorstua. Denne gangen tok også trønderne og bergenserne turen opp (ned?) til Oslo for å trene. Det ble masse bra og lærerik tkd-trening med Jesper og basistrening med Raik (som også er trener ved Wang). Jeg fikk desverre ikke hvert med på treningene i dag pga forskjølelse. Typpisk! Jeg absolutt hater å være syk. Bortkasta tid det å være syk, spør du meg... Men det resulterte såklart med noen bilder som dere får kose dere med. Enjoy!

 • 28

  Thanks for making me a fighter

 • 14

  Danmark og EM-uttak

  Hei på dere! For noen uker siden fikk jeg vite at jeg var tatt ut til Junior EM i taekwondo som holdes allerede i oktober. Det var utrolig uforventet og jeg ble såklart superglad. Jippi! Hadde virkelig ikke trodd det. Og at mesterskapet holdes i Kypros gjør det ikke akkuratt noe mindre bra, tehe!
  Men som jeg nevte tidligere var jeg i mesterskap i København i helgen hvor jeg og Tuva fikk bronse og Fredrick fikk sølv. Og her er ett par bilder:


 • 8

  Last day in China

  Det er rart å tenke på at vi har vært her i to uker, og at det allerede er i morgen vi drar hjem igjen til Norge. Tiden har pluttselig gått sykt fort. Har fått så god kontakt med alle de andre, så det blir rart å ikke våkne opp å se de trøtte ansiktene deres om morgenen, dra på treninger sammen, svette sammen(deilig), prute sammen, spise sammen, synge sammen, ta taxi sammen osv. Det har hvertfall vært en superfin opplevelse.

  Og selv om det blir trist å dra fra Kina, så gleder jeg meg helt vilt til å komme hjem også! Ah, norsk mat, den deilige MYKE senga mi, vennene mine, mamma og pappa, facebook, luft som det går ann på puste i ++ Men woops klokken er snart ett på natten her i Kina og jeg er fortsatt ikke helt ferdig med pakkingen. Drar hjemmover 06:30 i morgentidlig så neste gang vi blogges blir fra Norge. God natt her fra Kina!

 • 13

  I'm back, hi-haa!

  Hallo, alle sammen!
  Nå tenker jeg dere har savnet meg noe skikkelig den siste uka(jajaja). Men nå er jeg altså tilbake igjen på bloggfronten, og siden sist har jeg bl.a feiret 17.mai, trekt eksamen skriftelig (Norks; OMG, jeg skrev norsk feil, hvordan skal dette gå?!) og deltat på NM kvalikk 2, som faktisk var i dag. Alle gjorde en super innsats i helgen, og jeg er storfornøyd med to bronse-fargede medaljer i dag. Her kommer noen bilder fra i fjord:
   

         
  Hva syns dere om bildene? :)

 • 10

  Må droppe fest for å bli best

  Hola! Da var jeg hjemme i Oslo igjen etter en kjempe bra helg i Bergen. Og jeg bare bare få føye inn at det var utrooolig deilig å våkne uten vekkeklokka denne mandagen. I går ble det også masse bra trening. Så alt i alt har det vært en super helg med at vi har trent rompa av oss, spist påskegodteri, spådd hverandres hender, løst matteoppgaver, gått rundt i BergenBy og sovet der vi har svettet...

 • 9

  Kamptrening

  I går var jeg på kamptrening hos Grorud med en gjeng fra Hwa Rang Drammen. Det ble masse bra sparring(kamper) og jeg fikk også snakket med noen "gamle" kjente. I dag er jeg hjemme med feber og sår hals. Ah, typpisk meg. Den ene dagen er jeg på trening og føler meg topp, mens den neste er jeg helt slått ut. Så da blir det vel bare å nørde DisneyChannel resten av dagen :(( Hater imunforsvaret mitt!

  Trener du noe?  fotball, håndball, tennis, hockey, volley, taekwondo, karate, o.s.v?

 • 13

  Det smaker godt med burger og sølv!

  Da har jeg endelig spist meg god og mett på XLL burger og kake etter en fullstendig stressende, slitsom og morsom dag i hallen. I mønster var det mye tull, først lå jeg som nr.1, så sa dommerne at jeg hadde gått feil, og etter en times tid sa de pluttselig "ånei, det var vist vi som sa feil" haha, herregud, for ett opplegg. Jaja, nok om det. Jeg endte hvertfall opp med en sølv i poomse og en sølv i kamp! Yeey! :) Les mer >her<.
   
  Nommenom! Skal love dere at det smakte med burger i dag, ja.

  Fikk meg også ny puma-jakke i helgen til å ha på mesterskap osv! :)
  Ha en fin kveld! Og til dere som skal på skolen i morgen som meg, (buhuu!) lykke til!

 • 8

  Mjøøndæl'n

  Hei og hopp!

  Nå befinner jeg meg i Mjøndalhallen her i Mjøøndal. Denne helgen er det nemlig NorgesKvalikk 1 her nede. Det har gått veldig bra så langt med en gullmedalje til Tuva og bronse til Rachel. Hurra! Om du er mere nysjerrig så har jeg skrevet en liten oppsumering på hjemmesiden vår >HER<.
  HD-kvalitetsbilder fra reisepc-en // Hva gjør dere i dag? :))

 • 11

  Dutch Open 2011

  Good morning!
  Wooow, så deilig det var å kunne ligge i senga å slumre så lenge jeg ville! Takk gud for at det er vinterferie nå, tror nok ikke jeg hadde klart å stå opp tildig i dag også. Kom hjem til bursdagsbarnet(pappa) ca klokken ti i går etter en lang dag både i hallen, Amsterdam og flyplassen, deretter ble det bildefremvisning, gaveåpning og sjokoladespising. Her kommer hvertfall noen bilder fra lørdagen. Enjooy!  oh yeeeah, loooking good! Haha.

  Vil dere se bildene fra Amsterdam også? :)

 • 7

  Fit for fight

  Good morning her fra Holland, Dutch, Netherlandland.. yeah, you know! :)

  I går kom vi hit til Eidenhoven rundt halv ni tiden. Innveinga gikk flott og deretter var det rett på det fine hotellet å få i oss litt mat. Desverre fikk vi ikke middagen servert før rundt halv TOLV!! Så det ble en smule sent til sengs kan du si.  Anyways; nå skal jeg og Tuva snart ned å spise frokost før det blir masse fart og spenning litt senere i denne megastorehallen!!


  Stor hall? Jaa! 

  Ønsk oss lykke til! :)

 • 22

  Nordisk mesterskap 2011

  God kveld fra Danmark!

  Først må jeg si at det har vært utrolig gøy å være med på nordisk. Det var også veldig rart å representere Norge og se navn på land istedet for klubber på jakker, sjorter, drakter osv. Men kult var det hvertfall. Nå er jeg helt utmattet etter en lang dag i hallen her i Danmark. I poomse kom jeg meg ikke videre til finalen, mens i kamp ble jeg faktisk Nordisk mester. :))
  Dette har hvertfall vært en uforglemmelig dag, og nå skal jeg hoppe rett til sengs ihåp om å få sove godt. PussPuss!

 • 5

  Reisen til Danmark

  God Kveld, nå sitter jeg på hotelrommet her i Vejle i Danmark etter en småklomsete reise. Turen hit besto av Buss-Fly-Nytt Fly-Buss-tog-Taxi, haha, men nå er vi her hvertfall. I morgen er det Nordisk mesterskap i taekwondo, og jeg gleder meg kjempe mye. Mesterskapet starter rundt 8-halv 9, men heldighvis bor vi bare ett steinkast unna hallen, og rekker derfor en deilig frokost på hotellet, Love it! Her er dagens flyplassmat:


  God natta, alle sammen, sov godt! :)

 • 12

  Sjokoladesmak VS blodsmak

  Det er virkelig helt utrolig hvor mye julemat, kaker og sjokolade man kan klare å stappe i seg på bare tre dager. I går nådde jeg toppen da jeg spiste krumkaker med både riskrem, jordbærsyltetøy og sjokolade til, haha, litt av en kombinasjon. Derfor var det deilig å få trent litt i dag, og få skifta ut sjokoladesmaken med blodsmak, neeida, tok det ikke så hardt i dag :)
  Den nye fine treningsskjorta var forresten veldig god å trene i. Nå skal jeg sette meg ned og spise en sunn og god brødskive (eller to) med gulost og agurk. Deretter må jeg ordne meg til i kveld, når vi skal på middag til tanta mi. Koselig :)

 • 19

  NM i trønderland

  I går var det NM i taekwondo i Klæbuhallen her i trøndelag. Det var massehvis av spennende kamper, og i poomse var det virkelig ikke mye som skilte toppen. Til slutt endte jeg opp med èn bronsje i poomse og èn i kamp. Er kjempe fornøyd med resultatene etter første NM. Og grunnet maks 3 og en halv time med skjønnhetsøvn natt til NM, takket jeg gud for at jeg i det hele tatt klarte å holde meg på beina, haha. Ellers gjorde også Tuva, Leon og Kine en kjempe bra innsatsen. Klubben fikk til sammen inn 3 bronsje, 1 sølv og ett gull denne gang. Bravåå! :)
  Etter en laaang dag med taekwondo var det rett på hotellrommet og ordne seg før det ble bankett i "kongesalen" med deilig mat, taler og utmerkelser :) Slenger med antrekket mitt til banketten:

  // Bildene er hentet fra Kampsportforbundet, bloggen til Tuva og mobilen til mamma. :)

 • 10

  Blåveis, gull og coach-lisens!

  Skoledagen i dag besto av èn mattetime, en halv naturfagstime og teater med valters mandler og eplejuice. Deilig med en slik dag etter helgen. Denne helgen var det nemmelig NC4 i taekwondo, og såklart deltok vi i klubben. Det ble mange gode plasseringer, og selv fikk jeg med meg èn fjerde plass, ett gull og èn blåveis hjem fra denne NorgesCupen.  Har forresten blitt coach siden sist. Kuult, haha. Men nå må jeg skrive anmeldelse av teateret vi så i dag.. Jau, ikke bare kos med teater, vettu :)  // Bilder fra hallen er lånt av Kine.

 • 9

  Underground

  God morgen, alle sammen!

  Nå har jeg våknet etter en god natt søvn. Snart er det ned i lobbyen for å spise deilig frokost, før det bærer til hallen. Det blir utrolig spennende i dag. Hele 12 land deltar i konkuransen, weey. Andre dag i Ungarn var forresten nydelig. Rekker ikke å legge ut så mange bilder nå, men lover flere bilder når jeg er tilbake i Norge. :)

  T-banene her er bare såååå kule! haha :)

 • 10

  Ungarn dag 1 - Spa!

  Halloisen fra Ungarn, Budapest!

  Denne dagen har vært  utrolig avslappende og morsom. Vi landet her i Ungarn ca klokken ett og siden den tid har vi gått rundt i gatene, spist kinamat og fått superdeilig massasje med boblebad og sauna (basstue) her på hotellet. Åh, kan ikke beskrive hvor deilig det var å bli knadd litt på, haha. Men nå skal jeg og Tuva få på oss penstasen og få oss en ordnetlig middag. Kanskje blir det noen bilder. Blogges :) • 25

  Kampsport og tortillas

  Hællæ! Nå sitter jeg og kjenner lukten av pizza og pai spre seg i rommet, mmm, yum. Blir godt å spise og se på film nå som det pøser ned utenfor. Tidligere i dag var klubben nede på Youngstorget og holdt to oppvisninger. Det gikk som smurt, og etterpå ble det brus og tortillas på alle i solen (ja, det var faktisk ett pittelite opphold)


  Hva med deg? Hatt en fin lørdag så langt?
 • 24

  København Part 1 - Kamp

  Disse bildene er fra lørdag. Til sammen fikk klubben inn flere medaljer. Jeg og Tuva fikk bronse og sølv, og Jan Petter fikk pokalen for beste mannlig utøver. Jeg er hvertfall veldig forbøyd.

 • 7

  God kveld fra Køben!

  Nå ligger jeg og mamsen rett ut på hotelrommet her i Danmark, stappmette etter en kveld med klubben på resturant. I morgen skal vi konkurere i dette kampmesterskapet "WonderfulCopenhagen", som holdes her nede. Gleder meg kjempe mye.

  Mamsen og moren til Tuva.

  Vilde, faren til Maria og Moren til Vilde

  Meg og Marie.

  Natti natt, skal møte i hallen klokken 8, wææh.
 • 14

  FightCamp i Bærrrrgen!

  Nå er jeg hjemme igjen med blåmerker i alle regnbuens farger etter en helg mange harde og lange kamptreninger i Bergen. På fredag og søndag gikk vi masse sparring mens på lørdagen var det 5timer med diverse spark og kampdriller :) Etter øktene var det utrolig deilig å få ligge hos Marie og spise god treningsmat (pizza!) Fikk meg også to nye venner, YES!!

  Meg med mine to nye rottevenner. God og svett etter trening.
  Hvordan har helgen din vært?
 • Stikkord:
  4

  Neste steg, tour de France!

  Vår sporty plan med 14km sykkeltur i dag ble desverre dempet til 7 pga det søkkvåte været. Men vi er fornøyde etter mange glatte oppoverbakker og mange nedoverbakker med regn i trynet. Etter vår krevende (haha) sykkeltur satte vi oss ned på butikken med en deilig varm kakao og noe godt å bite i. Det kommer alltid noe godt ut av regnvær.

  Haha, fancy regnjakker, ja? Hørte det var siste mote! :)

  *Hvordan er været hos deg?
 • Stikkord:
  1

  Joggings!

  MOBILBLOGG: Hey! Nettet funka ikke i dag, no idea why? Uansett; i går var jeg på tusenfryd og i dag skal jeg ut og jogge med tuva. Digg, digg! Nå kommer bussen, så blogges når nettet er tilbake! ;)

 • 11

  Tilbake med 2.dan

  Denne helgen har jeg vært i selveste BergenBy og gradert meg fra 1.dan til 2.dan i taekwondo.

  Mange skjønner kanskje ikke hva dette betyr men for å si det enkelt er det en ny grad på det svarte belte. Det er altså ett hakk bedre enn svart belte 1.dan, og nå er det 3år til jeg kan prøve meg på 3.dan.

  På fredag dro jeg, Kine og Konrad til Bergen for svartbeltegradering. Jeg og mamma var så heldige å få sove over hos Christoffer med en bror på 14 og en hjertesmelter på bare noen måneder.

  På fredagen var det masse teori mens på lørdag og søndag var det trening og gradering. Alle klarte det! Kine og Konrad gikk opp til svart 1.dan og jeg opp til 2.dan. Veldig stolt av alle sammen. Jeg kunne sikkert ha sittet her i flere timer og fortalt men nå snurrer Ungkaren på tv-skjermen og i dag er nest siste episode (OMG!!) haha, så god natt, alle sammen, og drøm søtt!  Utrolig bra jobbet, folkens. WHO RULES? KEUM GANG!!

 • 12

  taekwondo-weekend

  Heisann sveisann! Da var NC2 ferdig for denne gang og klubben fikk til sammen sanket inn 3 gull, 3 sølv og 3 bronsje. Virkelig ikke dårlig. For min del tapte jeg semifinalen og kom hjem med èn bronsje. Det var nok ikke min beste kamp sånn poeng-sett men jeg fikk mye erfaring og ser allerede frem til neste NC.
 • 9

  Sølv i mønster

  Yey, da ble det sølv i mønster. Det var hele 17 med i min klasse så må nesten si meg fornøyd med det, hehe! Utrolig arti! Alle de andre fra klubben var også kjempe flinke i dag. De viste kontroll i mønstrene og ga full gass i kampene. Klapp, Klapp! I morgen starter det halv 8 (-.-) med kamp, og da skal jeg, Ola, Leon og Tuva ut i ilden.

  Jeg har maur i rompa allerede, hihihi !
 • 12

  Det smaker godt med gull

  Mobildagbok fra 20.02.2010:
  God morgen. Nå er klokken snart kvart på 7 og jeg er våken. Yes! utrolig nok har jeg klart å sove masse i natt, deilig. Nå gleder jeg meg til å gå mønster første dagen her på kirkenær. Pappa har bursdag i dag, og jeg har fårbrett en liten bursdagsmelding. Elsker deg, pappa! <3

  Mønster konkuransen gikk ganske dårlig for min den, lenge siden jeg har gått mønster så ble skikkelig nervøs når jeg sto der, men det er alltids en neste gang. Tuva fikk sølv i sin klasse og Kine gjorde er super jobb hun også. Fredrick gikk en flott kamp i ungdom på lørdag. Sølv der også. bravoo!!

  Mobildagbok fra 21.02.2010:
  Heey! Nå sitter jeg, Tuva og Kine i bilen til Sølvi på vei hjem fra kirkenær. Åh, jeg klarer bare ikke slutte å smile, jeg vant. Stillingen ble 11-5 til meg og jeg koste meg rett og slett under hele kampen . Når det bare var to kamper igjen før min, kriblet det i magen og jeg kunne nesten ikke vente til å hoppe ut på kampmatta. Yes, gull!

  Hehe, ja, hva kan man si? Jeg er glad, og nå skal jeg sette meg i stugo med Mamma og Pappa og spise kake. Litt fordi pappa hadde bursdag på lørdag og litt (mest) fordi jeg fikk gull, tihi, huff, beklager for at dette kanskje ble ett litt skryte-innlegg.. jaujau, jeg ønsker dere alle en riktig god ferie!

 • 13

  Kirkenær, here I come

  Auuu... Nå beit jeg meg så hardt i tunga at jeg nesten kunne høre det knake. Æsj, blod, men yes, ferie!! En ukes ferie starter for meg med NC1 i taekwondo. Klokken 7 er det avreise fra Oslo til Kirkenær. To timers biltur med Kine og Tuva, hjeelp(!!) neida, jeg bare tuller, det skal nok gå fint. Gleder meg utrolig mye til dette mesterskapet, er gira som bare det, tenk at det er i morgen det starter. Yeeyey! Dette blir nok siste innlegget før jeg drar så hvis du vil si lykke til, hadde det vært veldig koselig :) Klem!

   Meg, Kine og Tuva fra NC4. Tok gull i lagpoomse //  Haha, ler av meg selv på dette bildet.
  Jeg er alltid like fokusert. (på å huske å ta av øredobbene)
 • Rakel

  Jeg heter Rakel, er 20 år og går nå mitt andre år på Kultur og Kommunikasjon i Oslo. Min store lidenskap er trening, og da jeg var 8 år forelsket jeg meg i sporten taekwondo. Her vil jeg derfor blogge om trening, livet og alt det har å by på. Velkommen :)
  INSTAGRAM: RAKELDRAGE Follow

  Kategorier

  Arkiv

  Siste innlegg

  bilde